- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi galadriel80
-
Ben yapayim ignenizi dermisimYaaaa:) bendeeeee
Evet ben o yuzden batmani tercih ettimGidip gelme sıkıntı olurmu diye düşünüyorum2 güne bir kontrol var değilmi?
Haha çok iyi olur ben kendime asla kıyamam ki:))Ben yapayim ignenizi dermisim
Simdi komsu cikicaz galibaEvet ben o yuzden batmani tercih ettim
Çok haklısın ama memorial a çok güvendik bakalım hayırlusı?Evet ben o yuzden batmani tercih ettim
Nerdeyse az kaldıSimdi komsu cikicaz galiba
Evet ikinci gunu baslaniyo canimÇok teşekkürler valla hiçbişey bilmiyomuşum bu arada onu da anlamış oldum, regl in 2. Günü başlanıyor değilmi bu iğnelere?
Siz test yaptiniz mi bu arda canim tutmustur gonlunuzu ferah tutun asilama gunu ne yaptiniz meselaEvet ikinci gunu baslaniyo canim
Fatih bey beni hep tup bebege gonderdi ignede korkulaacak bisey yok ki kil kadar ince acimiyo ilkini doktor yapiyor zatenNerdeyse az kaldıburda şifa tıp var ya, ordaki fatih bey de ilgilidir en azından takibi yapabilir diye düşünüyorum
Test yaptim demin evde ama bozuk cikti heralde pek anlayamadik ekran kirmizi kaldi asilama gunu dinlendim hic kalkmadim bu gune kadarda disari hic cikmadim temizlik yapmiyorum bi bulasik bi yemek yapabildigim kadar pek halim yok agrili gecti bu bekleyisim ins tutmustur kan testi yaptiracagim iki uc gun soraSiz test yaptiniz mi bu arda canim tutmustur gonlunuzu ferah tutun asilama gunu ne yaptiniz mesela
Nasıl ağrı canım bu? Bende endişeleniyorum aşılama sonrası kötülersem diye, sanırım aşılama sonrası rapor alıp evde kalsam daha iyi olacakTest yaptim demin evde ama bozuk cikti heralde pek anlayamadik ekran kirmizi kaldi asilama gunu dinlendim hic kalkmadim bu gune kadarda disari hic cikmadim temizlik yapmiyorum bi bulasik bi yemek yapabildigim kadar pek halim yok agrili gecti bu bekleyisim ins tutmustur kan testi yaptiracagim iki uc gun sora
Of of bende korkuyorum gurbet elde anne yok baba yok kimse yok agrili gececegine eminim cunki ignede bile agri yapiyo hastanede yattiniz miTest yaptim demin evde ama bozuk cikti heralde pek anlayamadik ekran kirmizi kaldi asilama gunu dinlendim hic kalkmadim bu gune kadarda disari hic cikmadim temizlik yapmiyorum bi bulasik bi yemek yapabildigim kadar pek halim yok agrili gecti bu bekleyisim ins tutmustur kan testi yaptiracagim iki uc gun sora
Bencede canimcim asilama yapmazdan birgunonce rapor alip gebe kaldiginizi ogrenene kadar rapor alinNasıl ağrı canım bu? Bende endişeleniyorum aşılama sonrası kötülersem diye, sanırım aşılama sonrası rapor alıp evde kalsam daha iyi olacak
Bende ayni aile yok cok zpr oluyo tek basina temizlik hic yapmiyorum zaten bi yemek yapabilirsem bulasiklari bile dizmeye halim yok sagolsun esim yardimci oluyo herseye inss emeklerimiz bosa cikmazOf of bende korkuyorum gurbet elde anne yok baba yok kimse yok agrili gececegine eminim cunki ignede bile agri yapiyo hastanede yattiniz mi
Yok sadece 1 saat kadar dinlenip cikiyosun ama evde ilk gun kalkmadan yatiyosun diger gunlerde yine dinlenmrk onemli agir is yapmaman lazimOf of bende korkuyorum gurbet elde anne yok baba yok kimse yok agrili gececegine eminim cunki ignede bile agri yapiyo hastanede yattiniz mi
sanırım öyle yapmalıyım evetBencede canimcim asilama yapmazdan birgunonce rapor alip gebe kaldiginizi ogrenene kadar rapor alin
Ins canim ins hersey ostediginiz gibi olur bir degisiklik hissediyor musun kendinde. Bi belorti vs.Bende ayni aile yok cok zpr oluyo tek basina temizlik hic yapmiyorum zaten bi yemek yapabilirsem bulasiklari bile dizmeye halim yok sagolsun esim yardimci oluyo herseye inss emeklerimiz bosa cikmaz
Ama keske hastanede birgun yatirsalr vitamin felan doping yapsalar ben bazilarinda duydum jel felan veriyorlarmis size de verildi miYok sadece 1 saat kadar dinlenip cikiyosun ama evde ilk gun kalkmadan yatiyosun diger gunlerde yine dinlenmrk onemli agir is yapmaman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?