Aşılama Diyarbakır memorial da aşılama yaptıranlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Siz test yaptiniz mi bu arda canim tutmustur gonlunuzu ferah tutun asilama gunu ne yaptiniz mesela
Test yaptim demin evde ama bozuk cikti heralde pek anlayamadik ekran kirmizi kaldi asilama gunu dinlendim hic kalkmadim bu gune kadarda disari hic cikmadim temizlik yapmiyorum bi bulasik bi yemek yapabildigim kadar pek halim yok agrili gecti bu bekleyisim ins tutmustur kan testi yaptiracagim iki uc gun sora

Nasıl ağrı canım bu? Bende endişeleniyorum aşılama sonrası kötülersem diye, sanırım aşılama sonrası rapor alıp evde kalsam daha iyi olacak

Of of bende korkuyorum gurbet elde anne yok baba yok kimse yok agrili gececegine eminim cunki ignede bile agri yapiyo hastanede yattiniz mi

Of of bende korkuyorum gurbet elde anne yok baba yok kimse yok agrili gececegine eminim cunki ignede bile agri yapiyo hastanede yattiniz mi
Bende ayni aile yok cok zpr oluyo tek basina temizlik hic yapmiyorum zaten bi yemek yapabilirsem bulasiklari bile dizmeye halim yok sagolsun esim yardimci oluyo herseye inss emeklerimiz bosa cikmaz

Yok sadece 1 saat kadar dinlenip cikiyosun ama evde ilk gun kalkmadan yatiyosun diger gunlerde yine dinlenmrk onemli agir is yapmaman lazim

Bende ayni aile yok cok zpr oluyo tek basina temizlik hic yapmiyorum zaten bi yemek yapabilirsem bulasiklari bile dizmeye halim yok sagolsun esim yardimci oluyo herseye inss emeklerimiz bosa cikmaz
Ins canim ins hersey ostediginiz gibi olur bir degisiklik hissediyor musun kendinde. Bi belorti vs.

Yok sadece 1 saat kadar dinlenip cikiyosun ama evde ilk gun kalkmadan yatiyosun diger gunlerde yine dinlenmrk onemli agir is yapmaman lazim
Ama keske hastanede birgun yatirsalr vitamin felan doping yapsalar ben bazilarinda duydum jel felan veriyorlarmis size de verildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…