Aşılama Diyarbakır memorial da aşılama yaptıranlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim yas kurtarmadi parayla alldik igneyi puregon 600 luk yazdi 430 lira dedi eczane indirim olmazmi dedik 350 ye indiler. Bes gun kullandim bugun de puregon300 luk yazdi doktor ona da eczane 240 dedi 185 e indirdik . Aklinizda bulunsun
Arkadasim benim ilk yaptirdigim hastanede ssk anlasmasi olmadigi icin ilaclarimi raporsuz aldim pupegon 600 luk 250 yada 300 du catlama ignesiyle birlikte ama memorialde dr bize rapor cikardi raporla 400 luk ganol.f ve catlatma ignesini 130 aldik raporlu olunca eczane fark etmiyo ama ozel alinca eczane baya fark ediyor 500 dediler bize ilk raporsuz indirdik zorla 250 yada 300 almistik catlatma ignesiyle beraber ssk anlasmali hastanede yaptirin asinizi o yuzden

Benim yas kurtarmadi parayla alldik igneyi puregon 600 luk yazdi 430 lira dedi eczane indirim olmazmi dedik 350 ye indiler. Bes gun kullandim bugun de puregon300 luk yazdi doktor ona da eczane 240 dedi 185 e indirdik . Aklinizda bulunsun
Yaaa çok özür dilerim ben yeni başladığımdan tam anlayamıyorum? Yaş nasıl tutmadı? Eczaneyle resmen pazarlık yapıcaz desene

Hımmm memorial de raporla verirlermi acaba? Devlet menuruyuz biz

Ayyy inşallah ne diyeyim valla ger ay beklemek çok fena, senin nasıl gidiyor hamilelik? Çok heyecanlandım bak tuttu deyince sen? Aşamaları neler anlatırmısın?
canim inss Allah soyletmistir seni daha belli deyil 3. Asilamam ilk ikisi tutmadi 3. yu beklemedeyim simdi 14. Gunum ins tutmustur 3 gun sora belli olur heralde

Yaaa çok özür dilerim ben yeni başladığımdan tam anlayamıyorum? Yaş nasıl tutmadı? Eczaneyle resmen pazarlık yapıcaz desene
Tatlim birde yemene icmene dikkat et cok yorulma agir kaldirma bol bol dinlen kafani baska seylerle ugras. Ve igneleri hergun ayni saatte yapmaya calis

Tatlim birde yemene icmene dikkat et cok yorulma agir kaldirma bol bol dinlen kafani baska seylerle ugras. Ve igneleri hergun ayni saatte yapmaya calis
İğneleri kendinmi yaptın hastaneyemi gittin? Ben merkezdede değilim ilçesindeyim ve çalışıyorum acaba rapor alsammı bu tedavi süresinde onu düşünüyorum şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…