- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
- Konu Sahibi galadriel80
-
Arkadasim benim ilk yaptirdigim hastanede ssk anlasmasi olmadigi icin ilaclarimi raporsuz aldim pupegon 600 luk 250 yada 300 du catlama ignesiyle birlikte ama memorialde dr bize rapor cikardi raporla 400 luk ganol.f ve catlatma ignesini 130 aldik raporlu olunca eczane fark etmiyo ama ozel alinca eczane baya fark ediyor 500 dediler bize ilk raporsuz indirdik zorla 250 yada 300 almistik catlatma ignesiyle beraber ssk anlasmali hastanede yaptirin asinizi o yuzdenBenim yas kurtarmadi parayla alldik igneyi puregon 600 luk yazdi 430 lira dedi eczane indirim olmazmi dedik 350 ye indiler. Bes gun kullandim bugun de puregon300 luk yazdi doktor ona da eczane 240 dedi 185 e indirdik . Aklinizda bulunsun
Yaaa çok özür dilerim ben yeni başladığımdan tam anlayamıyorum? Yaş nasıl tutmadı? Eczaneyle resmen pazarlık yapıcaz deseneBenim yas kurtarmadi parayla alldik igneyi puregon 600 luk yazdi 430 lira dedi eczane indirim olmazmi dedik 350 ye indiler. Bes gun kullandim bugun de puregon300 luk yazdi doktor ona da eczane 240 dedi 185 e indirdik . Aklinizda bulunsun
Hımmm memorial de raporla verirlermi acaba? Devlet menuruyuz bizArkadasim benim ilk yaptirdigim hastanede ssk anlasmasi olmadigi icin ilaclarimi raporsuz aldim pupegon 600 luk 250 yada 300 du catlama ignesiyle birlikte ama memorialde dr bize rapor cikardi raporla 400 luk ganol.f ve catlatma ignesini 130 aldik raporlu olunca eczane fark etmiyo ama ozel alinca eczane baya fark ediyor 500 dediler bize ilk raporsuz indirdik zorla 250 yada 300 almistik catlatma ignesiyle beraber ssk anlasmali hastanede yaptirin asinizi o yuzden
Ayyy inşallah ne diyeyim valla ger ay beklemek çok fena, senin nasıl gidiyor hamilelik? Çok heyecanlandım bak tuttu deyince sen? Aşamaları neler anlatırmısın?
O nedir? Ne çok sorusordum dimiKizlar bir de ben bogurtlen koku ictim ve faydasini cok gordum
ayy kıyamammmm, inşallah hamilesin öyle hissettim ben:)))canim inss Allah soyletmistir seni daha belli deyil 3. Asilamam ilk ikisi tutmadi 3. yu beklemedeyim simdi 14. Gunum ins tutmustur 3 gun sora belli olur heralde
Evet canim rapor cikiyo orada rapor cikarinca cok ucuza geliyoHımmm memorial de raporla verirlermi acaba? Devlet menuruyuz biz
Çok teşekkürler valla hiçbişey bilmiyomuşum bu arada onu da anlamış oldum, regl in 2. Günü başlanıyor değilmi bu iğnelere?Evet canim rapor cikiyo orada rapor cikarinca cok ucuza geliyo
Yas 23 olmasi lazim mos benim ki 22 rapor cikmadi o yuzden ucretli karsiladikYaaa çok özür dilerim ben yeni başladığımdan tam anlayamıyorum? Yaş nasıl tutmadı? Eczaneyle resmen pazarlık yapıcaz desene
Çok gençsin canımcım...Yas 23 olmasi lazim mos benim ki 22 rapor cikmadi o yuzden ucretli karsiladik
Evet ama iste problemler yas dinlemiyo malesefÇok gençsin canımcım...
Kıyamam... Öyle allah beterinden saklasın tıp çok ilerledi inşallah bizlerde evlat sahibi olacağız, gönül isterdiki normal yollardan olsun ama... Ne yapalımEvet ama iste problemler yas dinlemiyo malesef
Tatlim birde yemene icmene dikkat et cok yorulma agir kaldirma bol bol dinlen kafani baska seylerle ugras. Ve igneleri hergun ayni saatte yapmaya calisYaaa çok özür dilerim ben yeni başladığımdan tam anlayamıyorum? Yaş nasıl tutmadı? Eczaneyle resmen pazarlık yapıcaz desene
Aynen gercekten yas 22 ama hormonlar 50 gosteriyo ama yinede cok pozitif bir insanmKıyamam... Öyle allah beterinden saklasın tıp çok ilerledi inşallah bizlerde evlat sahibi olacağız, gönül isterdiki normal yollardan olsun ama... Ne yapalım
İğneleri kendinmi yaptın hastaneyemi gittin? Ben merkezdede değilim ilçesindeyim ve çalışıyorum acaba rapor alsammı bu tedavi süresinde onu düşünüyorum şimdi?Tatlim birde yemene icmene dikkat et cok yorulma agir kaldirma bol bol dinlen kafani baska seylerle ugras. Ve igneleri hergun ayni saatte yapmaya calis
Yo ben kendim yaptim bende ilcedeyim silvandaİğneleri kendinmi yaptın hastaneyemi gittin? Ben merkezdede değilim ilçesindeyim ve çalışıyorum acaba rapor alsammı bu tedavi süresinde onu düşünüyorum şimdi?
Harikasın işte buuu:)) bende bazen sinirleniyorum ama eşim çok pozitif onu görünce kendime kızıp sakinliyırum:)Aynen gercekten yas 22 ama hormonlar 50 gosteriyo ama yinede cok pozitif bir insanm
Yaaaa:) bendeeeeeYo ben kendim yaptim bende ilcedeyim silvanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?