Diyarbakır Zeki akkum'da tüp bebek yaptıranlar

Bakıldı canım transferden önce doktor istemişti birsürü test .
Ben devlet hastanesi de yaptirmistim opu olmadan hemen önce .
Ya o hastanenin istediği testlerde evet TSH yazıyor ama transfer öncesi önemli galiba Dr kendisi mi istedi hastanenin dosyaya eklediği mi?. Sizinki kaçtı acaba

Ya o hastanenin istediği testlerde evet TSH yazıyor ama transfer öncesi önemli galiba Dr kendisi mi istedi hastanenin dosyaya eklediği mi?. Sizinki kaçtı acaba
3-4gün içinde transfer olmuş oldum yumurta toplamadan 1-2 gün önce yaptırmıştım testleri .
doktor bey istiyor zaten testleri dosyaya koyuyorlar ama doktor bey de inceliyor .
Benim normal çıkmıştı tsh ile ilgili bir problemimde yoktu önceden de bakilmişti hep

Canm TSH baktilarmi bazı merkezlerde TSH 2.5 altında olmadan transfer yapmiyolarmis da
Canım ben tedaviye başlamadan önce tsh, fsh, lh, amh, prolaktin baktırıp gitmiştim. Hoca hepsini tek tek not etti. Transferden önce hem bana hem eşime bir kağıt verdiler bu tahlilleri yaptırın diye. İkimizden de 6 tüp kan alındı. Testlerin içinde yok yok fsh mutlaka vardır. Sen ilaçları anlatan hemşireden o kağıdı iste bence. Hemen çikmiyor sonuçlar

Ay evet öyle ben de gitmeden yaptım TSH 2.90 çıktı aslnda normal sinir aralığında ama transfer için galiba 2.5 altı olması gerekiyor en iyisi bir daha test vereyim onu aslnda ilaçları anlatan hemşire yapmış olduklarimizi sildi TSH de silindi ama yükselmiş olabilir bu ilaçlardan dolayı en iyisi onu tekrarlatayim ben

Evet canım o kağıdı işte bir daha bi daha uğraşmazsın tek seferde hepsi aradan çıksın

Çift embriyoyu neye göre koyuyorlar acaba

35 yaş üzerine koyabiliyorlar. Yada tekrarlayan kayıplar varsa, az yumurta rezervi yada sperm sorunu varsa da koyabiliyorlar. Hocayla birlikte karar veriliyor.
Bizim sperm sorunumuz var acaba ben 2 istiyorum zeki hoca koyar mı acaba ve birşey sormak istiyorum size Rahim dinlendirmeyi neden yapıyorlar

Bizim sperm sorunumuz var acaba ben 2 istiyorum zeki hoca koyar mı acaba ve birşey sormak istiyorum size Rahim dinlendirmeyi neden yapıyorlar
Oluşan embriyo sayısı da çok önemli zeki hoca çift embriyo koyabilir sorarsınız. Yaşınız kaç? Bahçeci rahim dinlendirmeyi ticaret haline getirmiş diye düşünüyorum ,maşallah herkese rahim dinlendirme yapıyorlar ekstra ücret ödüyoruz. Bana rahim duvarın ince dedi. Sadece 20-25 gün bekledim ve transfer yapıldı ekstra 20 bin ödedim.

Yaşım 27 eşimin 26 eşimde sperm problemi var Hsg şubatta çektirdim Herşey çok iyi dedi doktor. Ama eşimin sperm sayısı 1 cc de 100 bin ileri hareketli %10

Yaşım 27 eşimin 26 eşimde sperm problemi var Hsg şubatta çektirdim Herşey çok iyi dedi doktor. Ama eşimin sperm sayısı 1 cc de 100 bin ileri hareketli %10
Anladım zeki hoca ile ücretsiz görüşme gerçekleştirdiniz mi? Herşeyi konuşursunuz aklınıza yatarsa zeki hoca ile devam edersiniz. Şu rahim dinlendirme işi olmasa ben hocadan da merkezden de çok memnun kaldım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Canm Zeki hoca size progestan iğne falan vermiş miydi transfer sonrası

Evet ama herkesin tedavi yöntemi farklı bunu bilin lütfen. Kan sonuçlarımıza göre vs her şeyi ona göre ayarlıyorlar.
Canm sana bişey dicem dr bey nasıl biri sence ben asla konusamadim karşısında çünkü kendinden çok emin bu iyi bişey ama korkularımi asla dile getirmiyorum. Şimdi benim iki genimde pıhtılaşma mevcut. Ve özellikle pai genim homozigot ve riskli bir gen birçok araştırma mevcut bu konu hakkında. Ki benim 3 tane kürtajm var. Belki biliyorsundur birçok merkez tüp bebekte ne olur ne olmaz zaten zararı yok diye tüp Bebek te kan sulandirici kullandırıyorlar 12. Haftaya kadar. Doktor bey sende ki herkeste var diyip durdu bişey söylemeye çalıştığımda ses tonunu yükselttiği için açıkçası korkumu dile getiremedim kan sulandirici kullanma riskini göze alabiliyorum ama kullanmama riskini göze alamıyorum. Çünkü pıhtılaşmasi olan kimle konustuysam hepsine transfer den itibaren verilmiş hatta kimine transfer öncesi başlanmış. Hocanın bilgisine güveniyorum ama gerçekten benim genlerimi taşıyan kaç arkadaşm var ki iğne kullanarak bebeklerini kucaklarina aldılar. Bunu dr beyle konusmayi düşünüyorum eğer ki kızmazsa tabi. Ama bu stres bu düşünce beni daha çok etkiler diye düşünüyorum.

Ya ben süreci tamamen zeki hocaya bıraktım.. hiç bu kadar detaylı konuşmadım durumum sizin gibi değildi.. sadece eşim transferden çıkınca sordu olacak mı diye korkmayın tutunacak demiş ki öyle de oldu rabbime şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…