Diyarbakır Zeki akkum'da tüp bebek yaptıranlar

Canım ne zaman dan itibaren verdi transfer den sonra mi

Ya ben şu anda yumurta geliştirme sürecindeyim sadece yumurta geliştirici hap ve iğneler verildi Bir de D vit ve OMEGA 3 takviyesi yani daha ecopirin falan vermedi belki dediğin gibi transferden sonra mı verir ama yine de şöyle bir şey benim için çok düşük yani kan sulandırıcı dozunda bile aynı genleri taşıyan arkadaşım 4 binlik iki gebeliğinde de kullanmış bebeğin kalbi durmuş bir sonrakinde 6 binle kucağına almış. Hani doz bile bu kadar önemli aynı genleri taşıyoruz kendisiyle. Ya zaten Diyarbakır bize çok uzak gebe kaldıktan sonra takibi başka yerde yapmayi kabul ediyor mu acaba doktor bey

Canım ne zaman dan itibaren verdi transfer den sonra mi

Anladım canım endişelerinde haklısın valla ne diyeyim. Zeki hoca niye bu konuda böyle bir tavır aldı hiç anlamadım. Kan sulandırıcının ne zararı var ki. Zeki hoca 13.haftaya kadar gebelik takibi yapıyor zaten. Ben diyarbakır da yım ama bende bahçecinin önerdiği başka bi doktora gideceğim tatilden dönünce. Zeki hocanın muayene ücreti gerçekten çok yüksek.

Evet ama gebelik takibi konusunda aynen hem fiyatlar çok yüksek hem bana şehir olarak uzak yani ve kan sulandırıcı da vermediği için maalesef ona gitmeyi düşünmüyorum bu arada canım bir şey soracağım mesela 3 gün embriyosu en erken ne zaman pozitif alabiliyor

3.gün embriyosu için genelde 12.gün test ver diyorlar. 5.gün embriyosu için de 10.gün kan veriyorsun. Ben dayanamayıp 8.gün öğrendim. İyi ki de öğrenmişim diyorum. 10.gün kanama olunca adet oldum bile sana bilirdim sen hangi ilden geliyorsun

Mardin'den canım. O zaman 3. Gün embriyosu da 10. Gün öğrenebilir

Canım bu ayki rezervin belki 2-3 tanedir genelde ne görürse o çıkıyor.
Benim uzun zamandir 6 -8 arası oluyordu son tedavimde ilk defa 12 toplandı her ay rezerv değişiyor. Belki bidahaki ay daha fazla olur bilemiyorum.

benimde 1 genimde pıhtılaşma var . bunun için iğne kullanmiyorum bir önceki gebelik kayiplarimda hep kullandim ama malesef ilerlemedi .
Birisi erken hafta düştü sagliksiz gebelikti diğeri kimyasal gebelik oldu.
Çoğu doktor öylesine veriyor isterse pihtilasma olmasın onlardan görüyorsundur belki ama ben genetiğe özellikle çiktim ve bana kan sulandirick iğne kullanmana gerek yok dedi hap kullaniyorum sadece onun için folik asit desteği yeterlo diyor .
Zeki hoca gereksiz ilaç yazmıyor istersen daha fazla arastir tüp bebek doktoruna değilde genetik bölümüne sorabilirsin .

Canim kan sulandirici hap veriyor iğne yerine evet transfer sonrası kullandiriyor.
Takibini zaten zeki hoca yapmiyor ben sadece transfere gittim test sonucumu bile bulunduğum sehirde öğrendim .
Arkadasinin nasip kısmet işidir belki önemli genlerde pihtilasma yoksa verilmiyor gerek görülmüyor çok yüksek doz kullanmis üstelik arkadasiniz .
Veren doktorlarda var ama zeki hoca vermiyor bunu bilerek başla tedavine

Beta hcg 6 üzeri olunca gebelik belirtisi canım.
Ama gebelik ne zaman başlar bilemeyiz tabii herkeste farklilik gösteriyor. sürekli test yapman gerekir bunu öğrenebilmen için

Evet zaten hamile kaldıktan sonra kan sulandırıcı iğne başlanıyor. Ya ben sayısız doktora sordum internetten görüntülü konustuklarim olsun muayeneye gittiklerim olsun, hepsi kesinlikle şart hemde erkenden öğrenmeye çalış hamileliğini erken gebelik testleriyle diyen de çok. Sayısız da araştırma yaptım şu internet üzerinden. Facebook'ta pıhtılaşma grubu falan var yıllarca kaç düşük yapanlar hepsi yazmış etmiş genlerini yazmışlar. Hepsinin sonu kan sulandırıcı ile bitmiş. :)) zaten tüp bebek tedavi sürecinde kan sulandırıcı olup olmaması önemli değil gebelikten sonra olup olmaması önemli. Ya bunu da geçtim benim kuzenim mesela 10 sene sonra çocuk sahibi oldu tüp bebek ile ilk gebeliğiydi doktorun ne olur ne olmaz diye riske atmamak için 12 haftaya kadar kan sulandırıcı kullandı ki pıhtılaşması olmamasına rağmen İstanbul'da da söylediğim. Her doktorun protokolü çok farklı. Şimdi ben bir doktora sordum kesinlikle %100 net kullanmalısın diyor bunu diyenlerden biri de profesör ve gerçekten alanında çok iyi bir tüp bebek doktoru. Diğerleri perinatolog
,hematolog ve normal kadın doğumcu. Evet bunun farkındayım doktor bey iğne verme taraftarı değil vermez de yani. Ama zaten tüp Bebek sürecinde bu önemli değil önemli olan gebelik başladığı andan itibaren kullanıp kullanmamak

Orası sana kalmış tabi canım istersen özel olarak alabilirsin kendin başlayabilirsin gebelik oluştuktan sonra zaten zeki hocayla bi bağlantin kalmiyor .
Kendi bulunduğun sehirde kontrollerini yaptirabilirsin istediğin bi doktorla .
Umarim güzel sonuçlar alırsın

Amiin canım Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…