- 25 Mayıs 2022
- 1.812
- 525
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınYa ben süreci tamamen zeki hocaya bıraktım.. hiç bu kadar detaylı konuşmadım durumum sizin gibi değildi.. sadece eşim transferden çıkınca sordu olacak mı diye korkmayın tutunacak demiş ki öyle de oldu rabbime şükürler olsun
Rabbim kolaylıkla size de nasip etsin inşallah biz ne desek bence yalan olur en iyi en uygun tedaviyi siz kendiniz karar verirsiniz .. ben iğne ve kullanmadığım için hiç hakim değilim o konuya.Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsıninşallah bize de nasip olur. Bendeki pıhtılasma yi onemsemedi ama hematolog, perinatolog kesinlikle kullanmalısın dedi. Ayrıca bir tane tüp Bebek prof var Osman hoca ona yazdım kesinlikle transfer den itibaren kullanmalısın dedi. O yüzden çok moralm bozuldu kaç gündür bunu düşünüyorum. Hani bende elimde iğneler de var ama insan kendi kendine kullanmak da istemiyor. Perinatogum bana demişti ki kan sulandiricinin sana da bebeğe de hiçbir zararı yok zaten 3 düşük yasamissin. Ve bir düşüğümde kanım afedersin ciğer gibi geliyordu doktor anlamıştı pıhtılasma olduğunu zaten. Ne yapacağımı şaşırdım Zeki hocanin bu konuda riske atacağını düşünmüyordum açıkçası. Ama bu konuda çok kesin net konuşuyor
Amin çok teşekkür ederimRabbim kolaylıkla size de nasip etsin inşallah biz ne desek bence yalan olur en iyi en uygun tedaviyi siz kendiniz karar verirsiniz .. ben iğne ve kullanmadığım için hiç hakim değilim o konuya.
beta 6. Gün yükselmeye başlıyor genelde pozitifse çıkmaması normal, 9. Gün kan verip öğrenmiştim ben teste giderken hiç belirtim kalmamıştı hatta. İnşallah bebeğiniz sizinledirBende 6 Ağustosta 5gün embriyo transferi oldu Zeki beyde transfer gününden bugüne kadar kasık ağrısı göğüs ağrısı falan çektim ama bugün zerre bilet hissetmiyorum dayanamadım idrar testi yaptım ve negatif tutmadı mı acaba
İnşaAllah pozitif haberi duymaya ihtiyacım varbeta 6. Gün yükselmeye başlıyor genelde pozitifse çıkmaması normal, 9. Gün kan verip öğrenmiştim ben teste giderken hiç belirtim kalmamıştı hatta. İnşallah bebeğiniz sizinledir
İdrar tahlili yapma canım çok yanıltıcı oluyor. 8.gün kan tahlilinde öğrendim ben. İnşallah bebişin seninledirİnşaAllah pozitif haberi duymaya ihtiyacım var10 yıllık evliyim
Emriyo glue yaptırdım 5.gün embriyosu transfer etti doktor ama vücudumu sürekli dinleyip belirti aramak beni rahatsız ediyor artık düşünmeden yapamıyorumİdrar tahlili yapma canım çok yanıltıcı oluyor. 8.gün kan tahlilinde öğrendim ben. İnşallah bebişin seninledir❤
Sıfır belirtiyle gidip kan verdim 8.gün. Özellikle göğüslerim ağrımıyor diye çok üzülüyordum ama sonuç pozitif 5.haftada belirtiler başladı bende. Stres yapma az kalmış zaten test gününeEmriyo glue yaptırdım 5.gün embriyosu transfer etti doktor ama vücudumu sürekli dinleyip belirti aramak beni rahatsız ediyor artık düşünmeden yapamıyorum
İnşaAllah bakalım çok dua edin benim için olur muSıfır belirtiyle gidip kan verdim 8.gün. Özellikle göğüslerim ağrımıyor diye çok üzülüyordum ama sonuç pozitif 5.haftada belirtiler başladı bende. Stres yapma az kalmış zaten test gününe
İnşaAllah bakalım çok dua edin benim için olur mu
Test günüm cumartesi ama yarın versem de olur mu kesin sonuç alır mıyımSıfır belirtiyle gidip kan verdim 8.gün. Özellikle göğüslerim ağrımıyor diye çok üzülüyordum ama sonuç pozitif 5.haftada belirtiler başladı bende. Stres yapma az kalmış zaten test gününe
Evet alırsınız bugün verseniz bile çıkar ama yarın daha garanti tabi. Ayy çok heyecanlıTest günüm cumartesi ama yarın versem de olur mu kesin sonuç alır mıyım
Hayır bahçecide vermeyeceğim Van da oturuyorum Ceylan hemşire ile görüştüm yarın kan verebilirsiniz dedi şimdiden stres oldumEvet alırsınız bugün verseniz bile çıkar ama yarın daha garanti tabi. Ayy çok heyecanlınerede kan vereceksiniz bahçeci de mi
Yok kız ne stres oluyorsun inşallah pozitif alacaksın. Benim ilk tedavim de kasık ağrılarım göğüs hassasiyetim vardı ama negatif oldu. Bu sefer hiç belirti yoktu pozitif oldu. Yani moralini bozacak birşey yok herkesin durumu farklı farklı. Ayrıca 8 yaşında bir oğlum var normal yolla oldu. Kanda gebeliği öğrenince idrar testi yaptım hatıra kalsın diye. Negatif çıktıHayır bahçecide vermeyeceğim Van da oturuyorum Ceylan hemşire ile görüştüm yarın kan verebilirsiniz dedi şimdiden stres oldum
İnşaAllahYok kız ne stres oluyorsun inşallah pozitif alacaksın. Benim ilk tedavim de kasık ağrılarım göğüs hassasiyetim vardı ama negatif oldu. Bu sefer hiç belirti yoktu pozitif oldu. Yani moralini bozacak birşey yok herkesin durumu farklı farklı. Ayrıca 8 yaşında bir oğlum var normal yolla oldu. Kanda gebeliği öğrenince idrar testi yaptım hatıra kalsın diye. Negatif çıktıcanını sıkma yarın güzel haberler Alman dileğiyle
Hadi inşallah dualarım seninle Rabbim yolunu bahtını açık etsin bebişine tez zamanda kavuşİnşaAllahçok teşekkür ederim ilaç gibi geldi mesajların gerçekten gözüm dolu dolu okuyorum Allahım bana da benim gibi isteyenlere de güzel haberleri almayı nasip etsin çok teşekkür ederim tekrardan bana dua et olur mu
Rabbim seni de kolaylıkla yarın müjdelesin canımİnşaAllahçok teşekkür ederim ilaç gibi geldi mesajların gerçekten gözüm dolu dolu okuyorum Allahım bana da benim gibi isteyenlere de güzel haberleri almayı nasip etsin çok teşekkür ederim tekrardan bana dua et olur mu
Hadi inşallah dualarım seninle Rabbim yolunu bahtını açık etsin bebişine tez zamanda kavuşmutlaka sonucunu paylaş güzel haberlerini bekliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?