Diyelim biriyle tanıştınız

Nolacak bir hikayesine emoji atsan??
Ya da onun ilgi alanına girecek birşey paylaş. Tanıyor musun onu? Mesela onun gittiği bir sehire sen de gittiysen tbt at Perşembe.
Ya da yakin tarihte o bir film paylastiysa hikayesine bugün aynı filmi sen paylaş..
Ortak hiç alanınız yoksa 'film onerisi alayim' falan tarzı bir soru storisi at ki yazmaya bahanesi olsun adamın.
Gerçi internetten flört işlerinde hiç iyi değilimdir. Sevgililerimi bile instagrama eklemeyi sevmem.
Şu ahir ömrümde metrobüste bile biriyle tanışip, buluşup operaya gittim ama hiç kimseyle DM'den yuruşmedim.
O yüzden önerilerim bu kadarcik :rapci:

Ya da onun ilgi alanına girecek birşey paylaş. Tanıyor musun onu? Mesela onun gittiği bir sehire sen de gittiysen tbt at Perşembe.
Ya da yakin tarihte o bir film paylastiysa hikayesine bugün aynı filmi sen paylaş..
Ortak hiç alanınız yoksa 'film onerisi alayim' falan tarzı bir soru storisi at ki yazmaya bahanesi olsun adamın.
Gerçi internetten flört işlerinde hiç iyi değilimdir. Sevgililerimi bile instagrama eklemeyi sevmem.
Şu ahir ömrümde metrobüste bile biriyle tanışip, buluşup operaya gittim ama hiç kimseyle DM'den yuruşmedim.

teşekkür ederim yorum için :)
Kk hatunları hep “bekle bekle bekle” modunda ya bu bekleme taktiği bi bana mı yaramıyor arkadaş ya :D

teşekkür ederim yorum için :)
Kk hatunları hep “bekle bekle bekle” modunda ya bu bekleme taktiği bi bana mı yaramıyor arkadaş ya :KK70:
Valla beklemek,naza çekmek huyum değildir kendimi. Aşk hayatım da epey renklidir,kendimi bildim bileli. Bence beni dinle sen :confused:
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Neden taktik yapasin ki? Erkekler doğal davranan kadınları severler

Diyelim bi adamla tanıştınız, instagramınızı istedi. Takipleştiniz fakat mesaj gelmedi İlk mesajı ondan mı beklersiniz, siz mi atarsınız?

Erkeklere karşı fazla hevesli görünmemek ya da sinyal çakmak arasındaki dengeyi kuramıyorum.
Tanısma derken nasıl tanışma?

Yani bastan niyetler belli hoşlantılı tanısma mi? Sorduğunuza göre öyle olmali?

E o zaman tanısırken hiç bi paylaşiminiz, oturup 2 çift laf etmisliginiz olmuyor?

Oliyorsa zaten muhabbet otomatik ilerler?

Telefonlarıniz filan alinip verilmiyor mu?

"Tanışmak" = instagram hesabı vermek. Bitti.

Valla anlamıyorum böyle eklemeli, beklemeli ilişkileri 🙄🙄

Kesinlikle yazmasını bekle.Yazma..Ilk yazan sen olursan erişilmezlik kavramı bitiyor erkeklerde.Kesinlikle yazma.

Yürüşmek 😂 ahaha çok dadlı geldi kulağıma 😂

Bence yazma ama oltanı da at tabii yanii buradakilerin de söylediği gibi dikkatini çekecek size yazmasını sağlayacak bir şeyler paylaş balık oltaya gelirse alır akvaryuma koyarsınız :KK45: baktınız gelmiyor siz de toplarsınız oltayı teçhizatı başka ufuklarda yeni birini bulursunuz :KK53: ekleştiniz diye kesin sevgili olacak değilsiniz tabii ama inşaAllah güzel şeyler olur sizin için :oops:

Kk hatunlarina bakarsan hepsi yazma der, burda daha eşinle barış diyeni görmedim. Herkese boşan deniyor. Bu dışarıda patır patır birbirine yürüyen, evlenenler uzaylı sanki :KK70:

off harbiden burda akıl verenler gerçek hayatta kendilerine de uyguluyor mu bu taktikleri merak ediyorum. Uyguluyorlarsa helal olsun.
Ama garip bi şekilde burda yazılanı dinlemeyip mal gibi kalmışlığım çok. :D

Bence yazma ama oltanı da at tabii yanii buradakilerin de söylediği gibi dikkatini çekecek size yazmasını sağlayacak bir şeyler paylaş balık oltaya gelirse alır akvaryuma koyarsınız :KK45: baktınız gelmiyor siz de toplarsınız oltayı teçhizatı başka ufuklarda yeni birini bulursunuz :KK53: ekleştiniz diye kesin sevgili olacak değilsiniz tabii ama inşaAllah güzel şeyler olur sizin için :oops:

inşallah. Çok teşekkür ederim.
Amaan olursa olur kafasına girebilenlerden olmayı çok isterim. :)

Back
X