- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Diyetimizin kuralları :))
1-Sabahları 1 bardak ılık suyun içine 3-4 damla limon suyu sıkılıp içilecek, elma sirkesi koyanlarda var kızlar isteyen istediğini koyabilir metabolizmamızı hızlandırmak için yapıyoruz bunu :)
2-Günde 2 bardak yeşil çay, en az 2 litre su,haftada 3 kere haşlanmış yumurta
3-Kahvaltı klasik peynir yumurta reçel zeytin, salatalık,domates şeklinde. Az şekerli çay hatta şekersiz olursa süper olur. Ben ekmek yerine 2 tane etimek yiyorum yada 1 dilim ekmek, herkes yiyeceği miktarı en aza indirsin lütfen :)
4-Öğlen ve akşam yemekleri: Evde ne yemeği yapılmışsa ondan yiyebiliriz( sebze yemeği , tavuk,balık, çorba v.b) Yoğurdumuzu ve salatamızı soframızdan eksik etmiyoruz.
5-Ara öğün olarak 1 adet meyve yada 1 bardak süt yada yoğurt yiyebiliriz.(3 tane araöğün olacak diye birşey yok )
6-Gelelim egzersizleree ;
Lessie ile mil yürüyüşü var duyanlar vardır.1 mil ile başlayıp zamanla arttırabiliriz (youtube a direk lessie ile mil yürüyüşü yazınca çıkıyor)
Zumba dansı var çok hareketli bi dans onuda yapabiliriz (youtube da var videoları)
Günde 100 tane mekik ( tam mekik çekmek zor bacaklarımızı hafif kırıpta çekmekte işe yarıyor)
Günde 100 tane ip atlama (giderek arttırabiliriz bunuda mekiğide )
Günlük 30 dk ile 1 saat arası yürüyüş
Birde benim titreşimli zayıflama kemerim var onu takıyorum günde 2 kez bir kez popoma bir kez karnıma :)
Bu egzersizlerden 3 tanesini seçip yapıyoruz kızlar yapabilen daha fazlasınıda yapabilir :) Pazartesi günü tartılma günümüz olsun
Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar aklına bişey gelen olursa söylesin güncellerim. Daha gelmek isteyenler olabilir kilolarımızı falan yatmadan önce yazıcam. Hepimize kolay gelsin yapıcaz bu işi :)
21 kiloyu nassıl verdin diyetin nasıldı merak etti,m ben 1 kilo bile veremedm iradesizm
ben tam 78.3 kiloydum diyete başladığımda diyetisyene gitmiştim ilk ay sadece yemeklerden kısarak akşam 7den sonra yemek yemeyerek 2.9 gram verdim . yaza kadar böyle devam etti 70 kiloya kadar inmiştim sonra bıraktım yapmadım diyet hooooop 2 kiloyu almışıım.Okula gidiyordum o zamanlar öğlenleri pizzalar yerine evden götürdüğüm şeyleri yemeye başladım,ara ara yürüyüşe gitmeye başlamıştım sonra kilo verdiğimi gördükçe dahada hırslandım. İp atlamaya başladım artık midem küçülmüştü ve istesemde eskisi kadar yiyemiyordum.Mekik çekmeye başladım ara ara bozdum , yani devamlı olarak yapmadım ama artık 57 kilodayım hedefim 52 :)21 kiloyu nassıl verdin diyetin nasıldı merak etti,m ben 1 kilo bile veremedm iradesizm
tebrikler kocaman alkış
bende katılmak ıstıyorum aranıza
gel katıl :)) kaç kilosun yaşın kaç diyet yaptın mı daha önce? :)
19 yaş 60 kıloyum 6 kılo vermem lazım daha once yaptım ama başarılı olmadı
Arkadaşlar benimle birlikte diyete ve spora başlayacak var mı 21 kilo verdim son 5 kilom kaldı veremiyorum( basen problemim varr
canım ben sana eşlik edeyim öyleyseAslında ben de bir arkadaş bulurum ümidiyle açmıştım forumu 3-4 kilo da benim vermem lazım. Neler yapıcaz?
bende warım cnm ya bnmde basen preblemim var yürüyüs yaptım 75e kadar düştüm fakat tkrr aldım yeniden başlama kararı aldım ama yürüyüs fırsatım oldukça çıkıcam sen harika wermişsin gercektn....
Benim belli bir diyet listem yok sabahları her zaman söylenen yumurta peynir reçel bazen 1 dilim ekmek bazende etimek yiyorum. bir kaç saat sonra yeşilçayımı içiyorum. saat 5ten sonra yemek yemiyorum, arada meyve yiyorum.günde 100 mekik, lessie ile mil yürüyüşü varya ondan yapıcam her gün 3 mil , her gün yürüyüş için vaktim olmuyor üniversite sınavına hazırlanıyorum ve yoğunum bayasen neler yapıyorsun
bu akşam belli bir saatten sonra yememe olayını beceremedim hiç nasıl dayanıyorsun...denemeye çalışırım. ben de sarımsak çayına başlayacaktım
verdim ama üstüm 36 beden altım 40baya fark var. kilo verdikçe yüzüm küçülüyor. Basenden bacaktan gitmiyor sen neler yaptın nasıl vermiştin hedef kaç ? böyle arkadaş buldukça hevesleniyorum
ah ya sende benim gibisin benimde öyle yüzüm küçük sadece bel çewrem doğumdan sonra biraz genişledi ben yürüyüş yaptım şimdi ewde jullıan yapmaya başladım ama hertarafım tutuldu ilk 15 dk yapıorum bırakıyorum alışsın vucudum benimde hedef 55-60 daha yolun başındayım emzirıyodum 80ne çıktım artık önemsemiyorum buyudu bırakıcaz yakında oyuzden diyete spora dewam... sende sadece bacak hareketi yap belki faydası olur ben lisedeyken çok faydasını gördüm onada başlıycam wucudum alışınca....
bende 19 yaşındayım. Bugun başladım yeniden diyete :) 52 olucam , sende başla birbirimize yazalım ne yedik naptık falan diye olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?