diyet arkadaşı aranıyorr :)

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Arkadaşlar benimle birlikte diyete ve spora başlayacak var mı 21 kilo verdim son 5 kilom kaldı veremiyorum ( basen problemim varr

Şuan Hedef
ceydq 61 51
şişkokurabiyecik 100 75
Ebrussen 57 50

Son düzenleme:
21 kiloyu nassıl verdin diyetin nasıldı merak etti,m ben 1 kilo bile veremedm iradesizm
ben tam 78.3 kiloydum diyete başladığımda diyetisyene gitmiştim ilk ay sadece yemeklerden kısarak akşam 7den sonra yemek yemeyerek 2.9 gram verdim . yaza kadar böyle devam etti 70 kiloya kadar inmiştim sonra bıraktım yapmadım diyet hooooop 2 kiloyu almışıım.Okula gidiyordum o zamanlar öğlenleri pizzalar yerine evden götürdüğüm şeyleri yemeye başladım,ara ara yürüyüşe gitmeye başlamıştım sonra kilo verdiğimi gördükçe dahada hırslandım. İp atlamaya başladım artık midem küçülmüştü ve istesemde eskisi kadar yiyemiyordum.Mekik çekmeye başladım ara ara bozdum , yani devamlı olarak yapmadım ama artık 57 kilodayım hedefim 52 :)

canım ben sana eşlik edeyim öyleyse Aslında ben de bir arkadaş bulurum ümidiyle açmıştım forumu 3-4 kilo da benim vermem lazım. Neler yapıcaz?

Arkadaşlar benimle birlikte diyete ve spora başlayacak var mı 21 kilo verdim son 5 kilom kaldı veremiyorum ( basen problemim varr

bende warım cnm ya bnmde basen preblemim var yürüyüs yaptım 75e kadar düştüm fakat tkrr aldım yeniden başlama kararı aldım ama yürüyüs fırsatım oldukça çıkıcam sen harika wermişsin gercektn....

canım ben sana eşlik edeyim öyleyse Aslında ben de bir arkadaş bulurum ümidiyle açmıştım forumu 3-4 kilo da benim vermem lazım. Neler yapıcaz?

Benim belli bir diyet listem yok sabahları her zaman söylenen yumurta peynir reçel bazen 1 dilim ekmek bazende etimek yiyorum. bir kaç saat sonra yeşilçayımı içiyorum. saat 5ten sonra yemek yemiyorum, arada meyve yiyorum.günde 100 mekik, lessie ile mil yürüyüşü varya ondan yapıcam her gün 3 mil , her gün yürüyüş için vaktim olmuyor üniversite sınavına hazırlanıyorum ve yoğunum baya sen neler yapıyorsun

verdim ama üstüm 36 beden altım 40 baya fark var. kilo verdikçe yüzüm küçülüyor. Basenden bacaktan gitmiyor sen neler yaptın nasıl vermiştin hedef kaç ? böyle arkadaş buldukça hevesleniyorum

Son düzenleme:

bu akşam belli bir saatten sonra yememe olayını beceremedim hiç nasıl dayanıyorsun...denemeye çalışırım. ben de sarımsak çayına başlayacaktım

bu akşam belli bir saatten sonra yememe olayını beceremedim hiç nasıl dayanıyorsun...denemeye çalışırım. ben de sarımsak çayına başlayacaktım

Ben 3 öğün yiyemiyorum tatil oldugunda geç kalkıyorum kahvaltım geç kalıyor öğlende acıkmıyorum. 4 en geç 5 gibi yiyorum çoğunlukla akşamda meyve yiyorum acıkmıyorumda alıştım herhalde artık. Öğlen yenildiğinde 4 e kadar acıkılmıyor zaten :)

Son düzenleme:
verdim ama üstüm 36 beden altım 40 baya fark var. kilo verdikçe yüzüm küçülüyor. Basenden bacaktan gitmiyor sen neler yaptın nasıl vermiştin hedef kaç ? böyle arkadaş buldukça hevesleniyorum

ah ya sende benim gibisin benimde öyle yüzüm küçük sadece bel çewrem doğumdan sonra biraz genişledi ben yürüyüş yaptım şimdi ewde jullıan yapmaya başladım ama hertarafım tutuldu ilk 15 dk yapıorum bırakıyorum alışsın vucudum benimde hedef 55-60 daha yolun başındayım emzirıyodum 80ne çıktım artık önemsemiyorum buyudu bırakıcaz yakında oyuzden diyete spora dewam... sende sadece bacak hareketi yap belki faydası olur ben lisedeyken çok faydasını gördüm onada başlıycam wucudum alışınca....

yapıcam :) teşekkür ederim çok

Öncelikle azminizden ve iradenizden ötürü sizi tebrik ediyor,darısı bizim de başımıza diyorum..:)

Ben 1.80 boyundayım afedersiniz 79 kiloyum 40-42 giyiyorum haftaya diyetisyene randevum var bakalım ne olacak.. Bana bir liste verildiğinde ona uyabilmem büyük şans,

2012 yazında annemle ufak bi diyet yapmıştık 72 ye kadar düşmüştüm hoop geri aldım tabii okullar açılınca ve yine vermek istiyorum keşke annem gibi belim ince kalçalar geniş olsaydı diyorum bazen, bende tam bi eşit dağılma var kilomu göstermiyorum profesyonel basketbolcuyum aynı zamanda ama iştee kısmet boğazı tutmadan olmuyor

bende 19 yaşındayım. Bugun başladım yeniden diyete :) 52 olucam , sende başla birbirimize yazalım ne yedik naptık falan diye olur mu

olur canım ben bı dıyet gordum burda 5 günde 3 kılo felan verdırıyor bunu sporla desteklersek süper olur yarın ona başlıyorum gun sonunda buraya yedıklerımı ve sporlarımı yazıcam kesın mekık olucak dans ve ıp atlama yuruyus olucak sporlarda yesılcay kesın ıkı bardak olucak ve 2 buçuk lıtre su ben 6 belkıde 10 kılo vermem gerek canım onun ıcın ıkı ay felan devam edıcem

Merhaba kk nin tatlı yol arkadaşları :)
Ben de varım aynı dertten muzdarip..
Bugün başka konu açtım ama buraya da yazayım dedim.
Benim de başlamam ve kendime çekidüzen vermem lazım.
Ve benim de yol arkadaşına cok ihtiyacım var. Ama benim kilom sizden cok fazla :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…