diyet arkadaşı aranıyorr :)

bende lise2 nin kışında 78 kiloydum. sürekli diyet yapmadım. çokta fazla spor yapmadım o yüzden vucudum sıkı değil. Vercez canım inşş inanmak lazım önce

bende lise2 nin kışında 78 kiloydum. sürekli diyet yapmadım. çokta fazla spor yapmadım o yüzden vucudum sıkı değil. Vercez canım inşş inanmak lazım önce

Sınava hazırlanıyorum diye ben kendimi cok salmistim o cok yanlis ama diyeti de abartmayın ne bileyim sınav senesi ben sadece yiyeyim enerji olsuna odaklanmistim benimki fazlaydı ama ağır diyetler de derslerini enerjimi dusurmesin aman dikkat.
Ben fazla kacirdim şimdi inanıyorum burada paylaşarak kontrol ederek ve de yürüyüşü artırarak hepsinden kurtulacagim.
Sen de umarım en sağlıklı şekilde istediğin fiziğe sahip olursun :)

yok aç kalmıyorum zatende zaman ayırmak zor oluyor spora ayrı , yemeğimi kendim yapıyorum bazen :) yürüyüş çok etkili gerçekten yaz başında 62 kiloydum yazın sadece sabahları 1 saat yürüyüşle hiç yememden kısmadan 5 kilo verdim

bayanlar şöyle yapsak topıg sahıbı bır tablo oluştursa egzeersız yeşilçay su gıbı yapıldı yapılmadı gıbı hergun bunu doldursak duzenlı olmazmı .?

Cok sevindim senin adına :)
Ben de yarın baslayayim diyorum yürüyüşe bakalim.
Yazarım gelişme olursa burda :)

bayanlar şöyle yapsak topıg sahıbı bır tablo oluştursa egzeersız yeşilçay su gıbı yapıldı yapılmadı gıbı hergun bunu doldursak duzenlı olmazmı .?

kızlar madem şimdi herkes kaç kilo olduğunu yazsın ve hedef kilosunu.tartılma günü koyalım bi ona göre yarın tam olarak başlayalım buraya yazalım ben her hafta güncellerim kaç kilo verilmiş falan diye olur muu ? bide böyle kurallar falan yazalım. En az 2 litre su gibi mesela

40 kıloyum suan 50 kıloyla hamıleyım

tamam mesela günde egzersize saatte ayarlayalım canım okadar egzersız yapsın herkes bıde yesılcay felanda olsun ben şuan
61 kıloyum hedefım 51 yanı 10 kılo vermem gerkıyor

Cok guzel olur.
Yaşım 22 boy 170 kilo 100 hedefim 75
Günlük 2 lt su 2 fincan yeşil çay
bol yeşillik özellikle maydonoz
Yenilen ekmek miktarı
haftada üç gün haşlanmış yumurta
Yatmadan iki saat önce yemeğe son..

Son düzenleme:
tamam mesela günde egzersize saatte ayarlayalım canım okadar egzersız yapsın herkes bıde yesılcay felanda olsun ben şuan
61 kıloyum hedefım 51 yanı 10 kılo vermem gerkıyor

tamam canım benim şimdi çıkmam lazım 8 buçuktan sonra girerim o zamana kadarda başka katılmak isteyenler yazar hem. Kuralları flan yazıp yarına başlarız inş :)

Diyetimizin kuralları :))
1-Sabahları 1 bardak ılık suyun içine 3-4 damla limon suyu sıkılıp içilecek, elma sirkesi koyanlarda var kızlar isteyen istediğini koyabilir metabolizmamızı hızlandırmak için yapıyoruz bunu :)
2-Günde 2 bardak yeşil çay, en az 2 litre su,haftada 3 kere haşlanmış yumurta
3-Kahvaltı klasik peynir yumurta reçel zeytin, salatalık,domates şeklinde. Az şekerli çay hatta şekersiz olursa süper olur. Ben ekmek yerine 2 tane etimek yiyorum yada 1 dilim ekmek, herkes yiyeceği miktarı en aza indirsin lütfen :)
4-Öğlen ve akşam yemekleri: Evde ne yemeği yapılmışsa ondan yiyebiliriz( sebze yemeği , tavuk,balık, çorba v.b) Yoğurdumuzu ve salatamızı soframızdan eksik etmiyoruz.
5-Ara öğün olarak 1 adet meyve yada 1 bardak süt yada yoğurt yiyebiliriz.(3 tane araöğün olacak diye birşey yok )
6-Gelelim egzersizleree ;
Lessie ile mil yürüyüşü var duyanlar vardır.1 mil ile başlayıp zamanla arttırabiliriz (youtube a direk lessie ile mil yürüyüşü yazınca çıkıyor)
Zumba dansı var çok hareketli bi dans onuda yapabiliriz (youtube da var videoları)
Günde 100 tane mekik ( tam mekik çekmek zor bacaklarımızı hafif kırıpta çekmekte işe yarıyor)
Günde 100 tane ip atlama (giderek arttırabiliriz bunuda mekiğide )
Günlük 30 dk ile 1 saat arası yürüyüş
Birde benim titreşimli zayıflama kemerim var onu takıyorum günde 2 kez bir kez popoma bir kez karnıma :)
Bu egzersizlerden 3 tanesini seçip yapıyoruz kızlar yapabilen daha fazlasınıda yapabilir :) Pazartesi günü tartılma günümüz olsun
Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar aklına bişey gelen olursa söylesin güncellerim. Daha gelmek isteyenler olabilir kilolarımızı falan yatmadan önce yazıcam. Hepimize kolay gelsin yapıcaz bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…