- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Ben de sınava hazırlanırken aldim ya bu kiloları :/ ben lise sona geçtiğimde 77 kiloydum 40 beden giyiyordum aşırı zayıflık sevmedigimden bir de boydan kurtardigimdan cok mutluydum ..
Lise sonda sınav stresi cikolata meyve suyu kremalı kahveler derken aldim da aldim .. üniversite başlayınca gelenek devam etti ve bugün 100 kiloyum..
Ders çalışırken atistirmamak cikolata bisküvi yememek mümkün olmuyor ki
19 yaşındayım 57 kiloyum ama boyum 1,60. normal kilodasın falan demeyinkalçam var bacaklarım kalın fazla gösteriyorum yani. Önceden 78 kiloydum
yagnı totonbuyuk senın tahmınımce nerde yasıyosun okuyosun
bende lise2 nin kışında 78 kiloydum. sürekli diyet yapmadım. çokta fazla spor yapmadım o yüzden vucudum sıkı değil. Vercez canım inşş inanmak lazım önce
izmirde yaşıyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum :)
hmbnde ızmıt oturuyom 22 yas
Sınava hazırlanıyorum diye ben kendimi cok salmistim o cok yanlis ama diyeti de abartmayın ne bileyim sınav senesi ben sadece yiyeyim enerji olsuna odaklanmistim benimki fazlaydı ama ağır diyetler de derslerini enerjimi dusurmesin aman dikkat.
Ben fazla kacirdim şimdi inanıyorum burada paylaşarak kontrol ederek ve de yürüyüşü artırarak hepsinden kurtulacagim.
Sen de umarım en sağlıklı şekilde istediğin fiziğe sahip olursun :)
yok aç kalmıyorum zatende zaman ayırmak zor oluyor spora ayrı , yemeğimi kendim yapıyorum bazen :) yürüyüş çok etkili gerçekten yaz başında 62 kiloydum yazın sadece sabahları 1 saat yürüyüşle hiç yememden kısmadan 5 kilo verdim
bayanlar şöyle yapsak topıg sahıbı bır tablo oluştursa egzeersız yeşilçay su gıbı yapıldı yapılmadı gıbı hergun bunu doldursak duzenlı olmazmı .?
kızlar madem şimdi herkes kaç kilo olduğunu yazsın ve hedef kilosunu.tartılma günü koyalım bi ona göre yarın tam olarak başlayalım buraya yazalım ben her hafta güncellerim kaç kilo verilmiş falan diye olur muu ? bide böyle kurallar falan yazalım. En az 2 litre su gibi mesela
tamam mesela günde egzersize saatte ayarlayalım canım okadar egzersız yapsın herkes bıde yesılcay felanda olsun ben şuankızlar madem şimdi herkes kaç kilo olduğunu yazsın ve hedef kilosunu.tartılma günü koyalım bi ona göre yarın tam olarak başlayalım buraya yazalım ben her hafta güncellerim kaç kilo verilmiş falan diye olur muu ? bide böyle kurallar falan yazalım. En az 2 litre su gibi mesela
kızlar madem şimdi herkes kaç kilo olduğunu yazsın ve hedef kilosunu.tartılma günü koyalım bi ona göre yarın tam olarak başlayalım buraya yazalım ben her hafta güncellerim kaç kilo verilmiş falan diye olur muu ? bide böyle kurallar falan yazalım. En az 2 litre su gibi mesela
40 kıloyum suan 50 kıloyla hamıleyım
tamam mesela günde egzersize saatte ayarlayalım canım okadar egzersız yapsın herkes bıde yesılcay felanda olsun ben şuan
61 kıloyum hedefım 51 yanı 10 kılo vermem gerkıyor
Arkadaşlar benimle birlikte diyete ve spora başlayacak var mı 21 kilo verdim son 5 kilom kaldı veremiyorum( basen problemim varr
ben sana katılmak istiyorum . 20 kilo vermem lazım bana yardımcı olur musun? ayrıca nekadar sürede verdin 21 kiloyu ?
aynen oyle benımkı sok dıyet degıl zaten sabah kahvlatısı ogle yemegı aksam yemegı bol meyve suan uyguladığım güzel gdıyo bıde bır egzersız vıdeom var süper acaıp terletıyo
ben sana katılmak istiyorum . 20 kilo vermem lazım bana yardımcı olur musun? ayrıca nekadar sürede verdin 21 kiloyu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?