- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Dogadanin olmasi lazim.Afiyet
Afiyet olsun elmayı ilk defa duydum canım sallana çay olarak bende bir kahve iciyin
Ben pek cay içmiyorum canım öyle arada misafirliğe gidersek o zaman koyuyorum onun haricinde granür kahve kullanıyorum ona yarim yağlı süt koyuyorum şekersiz içiyorum öyle pek türk kahcesiylede aram yok 3 4 ayda 1 içerim oda belkiSen caya kahveye seker katiyor musun? Ben onceden sekerli iciyordum. Bir kupa caya kahveye iki tepeleme tatli kasigi seker koyardim. Yaklasik uc aydir sekeri tamamen kestim. Hic kullanmiyorum artik. Kahveye sutte koymuyorum. Sade iciyorum. Kahve degilde seker siz caya alismak cok zor oldu...
Sana da afiyet olsun. Mercimek corbasi yaptim. Aksam yemeginde bir kase corba ve salata yicem. Resim atarimAfiyet
Afiyet olsun elmayı ilk defa duydum canım sallana çay olarak bende bir kahve iciyin
Bir bakarım canım onaDogadanin olmasi lazim.
Afiyet olsun canım iyi olur bende atarım öğlen unutmusum canım sen aralıklı oruç yapıyorsun değil miSana da afiyet olsun. Mercimek corbasi yaptim. Aksam yemeginde bir kase corba ve salata yicem. Resim atarim
Ben de normal demleme cay pek icmiyorum. Ama bitki ve meyvali caylari seviyorum. Turk kahvesini ozellikle diyet yaparken cok iciyorum. Aciktigin zaman icince istahi kesiyor.Ben pek cay içmiyorum canım öyle arada misafirliğe gidersek o zaman koyuyorum onun haricinde granür kahve kullanıyorum ona yarim yağlı süt koyuyorum şekersiz içiyorum öyle pek türk kahcesiylede aram yok 3 4 ayda 1 içerim oda belki
Evet 10 ve 4 de yiyorum sadece. Arada Bol su bitki cayi kahve falan iciyorum. Birkac gune alisir vucudum. O zaman aclik hissi tamamen gidiyor. Yemedikce aclik hissi gidiyorAfiyet olsun canım iyi olur bende atarım öğlen unutmusum canım sen aralıklı oruç yapıyorsun değil mi
Tabi buyur hoş geldin canım buradan günlük kilomuzu yazıyoruz ne yedoklerimizi fotoğrafla paylaşıyoruz aklıma da gelnleride soruyoruzMerhabalar benide alın aranıza.. etrafımda diyet yapan yok ondan benimde yapmam çok zor :)
Merhaba canim. Nasil bir diyet uyguluyorsun? Boy kilo kac?Merhabalar benide alın aranıza.. etrafımda diyet yapan yok ondan benimde yapmam çok zor :)
Afiyet olsun canım gündüzleri iyi yiyorsun hece tatli krizin geldiğinde tarçınlı şu iç kesinlikle hemen kesiyor tatlı kriizni ben 65 kilo ile hamile kaldım canım 82 ile doğum yaptım şuan 76.1 kılıyım 1 yıl odlu doğum yapalı inşallah hep birlikte veririzbenim kilom 59-60 arası gidip geliyor. Bugun sabah 2 yumurta salatalık peynir zeytin..Az öncede tavuk ızgara ve yogurt.. Gün içinde sıkıntım yok ama gece tatlı krizlerim oluyor.. Aşırı kabızlık problemimde eklenince maf oluyorum.. Hamile kalmaya çalışıyorum ondan doktor zayıfla dedi.. Bakalım inş beraber kilo verebiliriz.
belli bir diyet uygulamıyorum ama sabahları genelde 2 yumurta ya çeyrek avokado 7 2 ceviz. peynir zeytin yeşillik ve domates salatalık fix. Çok nadir yulaf yiyorum. Öğlen genelde salata ve ızgara tavuk veya ton balığı. Ara öğün olarak bir porsiyon meyve yanında kefir yada yoğurt. Akşamda ya sebze yemeği yada salata yiyorum.Merhaba canim. Nasil bir diyet uyguluyorsun? Boy kilo kac?
Gayet saglikli besleniyorsun. Harika hatta. Senin de cok fazla bi kilon yok. Ne kadar Vermek istiyorsun?belli bir diyet uygulamıyorum ama sabahları genelde 2 yumurta ya çeyrek avokado 7 2 ceviz. peynir zeytin yeşillik ve domates salatalık fix. Çok nadir yulaf yiyorum. Öğlen genelde salata ve ızgara tavuk veya ton balığı. Ara öğün olarak bir porsiyon meyve yanında kefir yada yoğurt. Akşamda ya sebze yemeği yada salata yiyorum.
Gayet saglikli besleniyorsun. Harika hatta. Senin de cok fazla bi kilon yok. Ne kadar Vermek istiyorsun?
hedefim 55 hafta olursa 52 ama uzun süredir 59 dan inemiyorum hatta daha çok alıyorum üstüne.. Spor yapmak istiyorum ama evdede tek başıma üşeniyorum. sizler ne kadar vermek istiyorsunuz hedefleriniz nedir?Aynen çok güzel beslemiyorsun kaç kilo olman gerekiyor
Ben 53 olmak istiyorum. Gerci 52 olursa super olur. Cunku diyeti birakinca bi 500 gr ile 1 kg geri geliyor. Boylece 53de sabitlerim.hedefim 55 hafta olursa 52 ama uzun süredir 59 dan inemiyorum hatta daha çok alıyorum üstüne.. Spor yapmak istiyorum ama evdede tek başıma üşeniyorum. sizler ne kadar vermek istiyorsunuz hedefleriniz nedir?
sizinde çok bir kilonuz yokmuş. Ama şöyle birşey varki az kilolar daha zor ve uzun zamanda gidiyor.Ben 53 olmak istiyorum. Gerci 52 olursa super olur. Cunku diyeti birakinca bi 500 gr ile 1 kg geri geliyor. Boylece 53de sabitlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?