Diyet arkadasi ariyorum

Ben pek cay içmiyorum canım öyle arada misafirliğe gidersek o zaman koyuyorum onun haricinde granür kahve kullanıyorum ona yarim yağlı süt koyuyorum şekersiz içiyorum öyle pek türk kahcesiylede aram yok 3 4 ayda 1 içerim oda belki

Ben de normal demleme cay pek icmiyorum. Ama bitki ve meyvali caylari seviyorum. Turk kahvesini ozellikle diyet yaparken cok iciyorum. Aciktigin zaman icince istahi kesiyor.

Bitci çayı bende seviyorum yeşil çay içiyoruz akşamları eşimle canım türk kahvesi pek içemiyorum ben ama metobolizmayı çalıştırdığını duymuştum

Anladım canım doğru aslında dün ben öğlen 3 de yedim ondan sonra hiç birşey yemedim sabah kalktığında hala tok gibiydim bit süre sonra insan alisiyir

benim kilom 59-60 arası gidip geliyor. Bugun sabah 2 yumurta salatalık peynir zeytin..Az öncede tavuk ızgara ve yogurt.. Gün içinde sıkıntım yok ama gece tatlı krizlerim oluyor.. Aşırı kabızlık problemimde eklenince maf oluyorum.. Hamile kalmaya çalışıyorum ondan doktor zayıfla dedi.. Bakalım inş beraber kilo verebiliriz.

Afiyet olsun canım gündüzleri iyi yiyorsun hece tatli krizin geldiğinde tarçınlı şu iç kesinlikle hemen kesiyor tatlı kriizni ben 65 kilo ile hamile kaldım canım 82 ile doğum yaptım şuan 76.1 kılıyım 1 yıl odlu doğum yapalı inşallah hep birlikte veririz

Merhaba canim. Nasil bir diyet uyguluyorsun? Boy kilo kac?
belli bir diyet uygulamıyorum ama sabahları genelde 2 yumurta ya çeyrek avokado 7 2 ceviz. peynir zeytin yeşillik ve domates salatalık fix. Çok nadir yulaf yiyorum. Öğlen genelde salata ve ızgara tavuk veya ton balığı. Ara öğün olarak bir porsiyon meyve yanında kefir yada yoğurt. Akşamda ya sebze yemeği yada salata yiyorum.

Gayet saglikli besleniyorsun. Harika hatta. Senin de cok fazla bi kilon yok. Ne kadar Vermek istiyorsun?

Gayet saglikli besleniyorsun. Harika hatta. Senin de cok fazla bi kilon yok. Ne kadar Vermek istiyorsun?
Aynen çok güzel beslemiyorsun kaç kilo olman gerekiyor
hedefim 55 hafta olursa 52 ama uzun süredir 59 dan inemiyorum hatta daha çok alıyorum üstüne.. Spor yapmak istiyorum ama evdede tek başıma üşeniyorum. sizler ne kadar vermek istiyorsunuz hedefleriniz nedir?

hedefim 55 hafta olursa 52 ama uzun süredir 59 dan inemiyorum hatta daha çok alıyorum üstüne.. Spor yapmak istiyorum ama evdede tek başıma üşeniyorum. sizler ne kadar vermek istiyorsunuz hedefleriniz nedir?
Ben 53 olmak istiyorum. Gerci 52 olursa super olur. Cunku diyeti birakinca bi 500 gr ile 1 kg geri geliyor. Boylece 53de sabitlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…