- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Bilmez miyimsizinde çok bir kilonuz yokmuş. Ama şöyle birşey varki az kilolar daha zor ve uzun zamanda gidiyor.
Afiyet olsun canım çok iyi yapmışsın bol yeşillik kullanarak bende 9 gibi tartılıp kahvaltı mi paylasirimAksam yemegi corba+salata
oh çok güzel -400 . Ben sabah 59.8 dim ama malesef wc problemim devam ediyor. ben çekmeyi unuttum ama öğlenden itibaren çekerim artık. Bende çavdar ekmeğine 4/1 avokado peynir salatalık 4 zeytin ve çay içtim. Siz kaç ana kaç ara yapıyorsunuz ve akşam belli bir saatten sonra nasıl yemiyosunuz ben birtek bunu kontrol altına alamıyorumGünaydın kızlar bugün 75.7 geldim 400 gram vermişim kahvaltı olarakda bunları yedim
Canım bol bol su ve kuru kayısı iç sabah ta ılık su iç canım valla yemeni gerekiyor yoksa çok kilo yapıyor akşam yemegioh çok güzel -400 . Ben sabah 59.8 dim ama malesef wc problemim devam ediyor. ben çekmeyi unuttum ama öğlenden itibaren çekerim artık. Bende çavdar ekmeğine 4/1 avokado peynir salatalık 4 zeytin ve çay içtim. Siz kaç ana kaç ara yapıyorsunuz ve akşam belli bir saatten sonra nasıl yemiyosunuz ben birtek bunu kontrol altına alamıyorum
O süper canım bozmazsan ger gün daha çok verirsinHarika -400. Ben de tartildim 55.2 ciktim. 1100gr gitmis. Gerci su atmisimdir. Ama olsun. Yine de mutlu oluyor insan.
Ben iki ogun yapiyorum. 10da kahvalti ve 4de aksam yemegi. Ara ogun yapmiyorum. Sadece Bol su cay kahve falan iciyorum. Kalorisi olmayan icecekler sekersiz falan. Benim yaptigim diyet if diyeti. Ben de 60lari gorunce bu diyet ile 54e kadar dusmustum. Ama tatil donusu hareketsizlik ve aksam aburcubura ver ince kendimi 2kg kadar aldim. Tum gebeliklerimde inanilmaz kabizlik cektim. Cok kotu birsey. Gerci denemissindir ama kuru kayisi, uzum incir falan yiyor musun? Eger gercekten cok kotu boyutta ise sinameki otu alip Kaynatip icebilirsin. Bazi bitki caylari da bagirsaklarin calismasina yardimci oluyor. Form caylari falan gibioh çok güzel -400 . Ben sabah 59.8 dim ama malesef wc problemim devam ediyor. ben çekmeyi unuttum ama öğlenden itibaren çekerim artık. Bende çavdar ekmeğine 4/1 avokado peynir salatalık 4 zeytin ve çay içtim. Siz kaç ana kaç ara yapıyorsunuz ve akşam belli bir saatten sonra nasıl yemiyosunuz ben birtek bunu kontrol altına alamıyorum
Bozmak yok. 53e kadar devam.O süper canım bozmazsan ger gün daha çok verirsin
Merhaba. Sende mi diyettesin bizim gibi :)
hoşgeldinnn
yok ben diyet yapmıyorumMerhaba. Sende mi diyettesin bizim gibi :)
Aynen canım ben bugün 1 tane çikolata yedim ama onunda kalorisi yüksek olduğu için öğle yemeği olarak yedim ve yürüyüş yaptım kalori hesabında çok önemliBozmak yok. 53e kadar devam.
Merhaba canim hoş geldin bizimle diyet yapmak ister misin
Ben instgram kullanmıyorum kuzum ama bir araştıracağım bakyim ya aslında benim eşim yağ yakan bir ilaç kullandi hiç bir işe yaramadı yani kendi diyetiyle sporcuydu eskiden ne giyeceğini çok iyi biliyor o sayede şuan 30 kilo verdi aramızda tam 2 kilo var 107 kilodan 77 kilo oldubir ben veremiyorum . Bu arada instagramdan takip edip çok begendiğim bir diyetisyen var.. diyetisyen buse diye. Geçenlerde o en başta iştah kontrolü için sonrada dertlere deva gelen çörek otu yağı veya kapsülünü önermişti. Baya alan kullanan varmış. Bende internetten ve baya forumdan araştırdım. Baya dertlere deva olup iştahı dengeliyormuş ve en önemlisi bağırsakları rahatlatıyormuş. Sabah akşam içeceğim en azından doğal birşey zararı olmaz yararı olur. bir kaç güne yazarım olmadı sizde alırsınız eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?