Diyet arkadasi ariyorum

Aynen canım ben bugün 1 tane çikolata yedim ama onunda kalorisi yüksek olduğu için öğle yemeği olarak yedim ve yürüyüş yaptım kalori hesabında çok önemli
Sen emziriyorsun. Emzirince tatli krizleri cok oluyor malesef. Ama ogun yerine yeme bence. Ne bileyim sutun falan azalmasin diye diyorum. Ya da bitter cikolata al bi parca ye canim isteyince. Yuruyus icin bravo. Son bir kac gundur belim cok agriyor. Ters bir hareket yaptim heralde. Tutuldu gibi... gecsin spor yapmaya baslicam tekrar. Yuruyus yapamiyorum cok. Asiri yagmurlu hava ve birden sogudu.

Doğru canım ama benim bebegin doğduğundan beri mama da alıyor normal ek besinde beni uyumak için emiyor birde ilk aciktigind emziriyorum aslında şuan o yüzden diyet yapıyorum ama onu yanında bugün gözlemez eyledim yarımda sınır yedim öyle olunca fazla oldu bugün a geçmiş olsun inşallah geçer ben çok yapmıyorum yürüyüş evde koşu bandı var ama oğlum saolsun çıkamıyorum bugün dışarı çıkınca yürüyebildim inan

Aslinda yuruyus yapmamiz gerekiyor. Ama iste cocukla gercekten zor. Karantina zamani esim evde oldugu icin hergun cocuklari birakip en az 1 saat yuruyordum. Hava da guzeldi tabi. E simdi de oglanlar okulda bebisimle cikayim diyorum havalar kotu.. ama yine de cikmaya calisiyorum. Dun ciktik bi yarim saat yuruduk. Hic yoktan iyidir.

Düzenli diyet arkadais arıyorum beni le yapar mısınız kızlar buradan kilo ve yediklerimizi paylasarak ve akıl danışarak zayıflayalım

Bende ögunlerime dikkat ediyirum 86,6ile gecen hafta basladim oglene dogru kahvalti aksam 6 7 gibi aksam yemegi sonra hicbisey yemiyorum aralarda 3 kilo verdim suan 83 kiloyum boyum 1,49 baya kisa

Kabul etsen buraya yazmazdin Di mi? Bizim basla diyete. Ilk bir hafta zorlanirsin. Sonra alisirsin. Ve kilo verdikce cok sevineceksin ve daha azimle devam ediceksin.
Kabul etsen buraya yazmazdin Di mi? Bizim basla diyete. Ilk bir hafta zorlanirsin. Sonra alisirsin. Ve kilo verdikce cok sevineceksin ve daha azimle devam ediceksin.
eşimle beraber başladik.
eşimde kilo vermeye başladi bende baktim vereyim az yapıyorum ekmek yemiyorum kestim. çikolatayi da azalttım. şekeri de çayi şekersiz içiyorum tatlı pasta börek yapmıyorum .
bakalım bide spora başladim göbegi çrkmişim başlamadan sonucu görmeliyim

Herkes nerde yaa? Kimse bildirim yapmiyor. Ben aksam yemeginde etli nohut yiyecektim. Ama butun gun evi Saran et kokusundan midem bulandigi icin sandwich yapip yedim. Peynir,domates,salatalik ve yesillikli. Kucuk bir kase de mercimek corbasi ictim.

Oyu ha
yapmaya çalışıyorum aMA KİLOM neredeyse kaç aydir ayni
Benimde öyleydi ama kafada koydum şimdi vermeye başladım gercekten

Iyiyapmışsın canım 30 saat bile bir süre yeterli oluyor inan ben dün çok yürüdüm

sürekli pes edip durduğum için başlayamama korkusu geliyor
Pes etme canım o zaman burada 3 4 kişiyiz iyle çok kişi değiliz ki hep beraber yanıtlayalım birbirimize sora sora anlamayacak istersen sende yediklerini paylaş fotoğraf at neleri azalmak lazım konuşalım biz fotoğraf atıyoruz yanlış olanları söylüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…