- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Afiyet olsun canım çok iyi yapmışsın az yeşillikte ye ama daha hızlı miden yumurtayi cozeltirKahvaltim. Eki Görüntüle 2695233
Sen emziriyorsun. Emzirince tatli krizleri cok oluyor malesef. Ama ogun yerine yeme bence. Ne bileyim sutun falan azalmasin diye diyorum. Ya da bitter cikolata al bi parca ye canim isteyince. Yuruyus icin bravo. Son bir kac gundur belim cok agriyor. Ters bir hareket yaptim heralde. Tutuldu gibi... gecsin spor yapmaya baslicam tekrar. Yuruyus yapamiyorum cok. Asiri yagmurlu hava ve birden sogudu.Aynen canım ben bugün 1 tane çikolata yedim ama onunda kalorisi yüksek olduğu için öğle yemeği olarak yedim ve yürüyüş yaptım kalori hesabında çok önemli
Dogru yemem lazim. Dun o kadar da maydanoz falan aldim kahvalti icin ama aklima gelmedi iste... yarin artik :)Afiyet olsun canım çok iyi yapmışsın az yeşillikte ye ama daha hızlı miden yumurtayi cozeltir
Doğru canım ama benim bebegin doğduğundan beri mama da alıyor normal ek besinde beni uyumak için emiyor birde ilk aciktigind emziriyorum aslında şuan o yüzden diyet yapıyorum ama onu yanında bugün gözlemez eyledim yarımda sınır yedim öyle oluncaSen emziriyorsun. Emzirince tatli krizleri cok oluyor malesef. Ama ogun yerine yeme bence. Ne bileyim sutun falan azalmasin diye diyorum. Ya da bitter cikolata al bi parca ye canim isteyince. Yuruyus icin bravo. Son bir kac gundur belim cok agriyor. Ters bir hareket yaptim heralde. Tutuldu gibi... gecsin spor yapmaya baslicam tekrar. Yuruyus yapamiyorum cok. Asiri yagmurlu hava ve birden sogudu.
Yarin yersin artık canım ☺ akşam yemeğinde ne yiyorsun bakalimDogru yemem lazim. Dun o kadar da maydanoz falan aldim kahvalti icin ama aklima gelmedi iste... yarin artik :)
Etli nohut yapiyorum. Ondan yicem bir tabak bi kase yogurt ile. Biraz salata da yapabilirim yanina usenmezsemYarin yersin artık canım ☺ akşam yemeğinde ne yiyorsun bakalim
Aslinda yuruyus yapmamiz gerekiyor. Ama iste cocukla gercekten zor. Karantina zamani esim evde oldugu icin hergun cocuklari birakip en az 1 saat yuruyordum. Hava da guzeldi tabi. E simdi de oglanlar okulda bebisimle cikayim diyorum havalar kotu.. ama yine de cikmaya calisiyorum. Dun ciktik bi yarim saat yuruduk. Hic yoktan iyidir.Doğru canım ama benim bebegin doğduğundan beri mama da alıyor normal ek besinde beni uyumak için emiyor birde ilk aciktigind emziriyorum aslında şuan o yüzden diyet yapıyorum ama onu yanında bugün gözlemez eyledim yarımda sınır yedim öyle oluncafazla oldu bugün a geçmiş olsun inşallah geçer ben çok yapmıyorum yürüyüş evde koşu bandı var ama oğlum saolsun çıkamıyorum bugün dışarı çıkınca yürüyebildim inan
yapmaya çalışıyorum aMA KİLOM neredeyse kaç aydir ayniMerhaba canim hoş geldin bizimle diyet yapmak ister misin
Boyun kilon kac canim? Aksam erken yemegi kesmek cok ise yariyor. Klasik olcak ama makarna, pilav patates falan yeme. Ekmegi azalt. Abur cubur yeme. Ve Bol su ic. Verirsin.yapmaya çalışıyorum aMA KİLOM neredeyse kaç aydir ayni
Düzenli diyet arkadais arıyorum beni le yapar mısınız kızlar buradan kilo ve yediklerimizi paylasarak ve akıl danışarak zayıflayalım
Kabul etsen buraya yazmazdin Di mi? Bizim basla diyete. Ilk bir hafta zorlanirsin. Sonra alisirsin. Ve kilo verdikce cok sevineceksin ve daha azimle devam ediceksin.boy 165 kilom 86,5
ayni hep alıştım bu kilomu kabul ettim galiba.
Kabul etsen buraya yazmazdin Di mi? Bizim basla diyete. Ilk bir hafta zorlanirsin. Sonra alisirsin. Ve kilo verdikce cok sevineceksin ve daha azimle devam ediceksin.
eşimle beraber başladik.Kabul etsen buraya yazmazdin Di mi? Bizim basla diyete. Ilk bir hafta zorlanirsin. Sonra alisirsin. Ve kilo verdikce cok sevineceksin ve daha azimle devam ediceksin.
Afiyet olsun canımEtli nohut yapiyorum. Ondan yicem bir tabak bi kase yogurt ile. Biraz salata da yapabilirim yanina usenmezsem
Oyu haAslinda yuruyus yapmamiz gerekiyor. Ama iste cocukla gercekten zor. Karantina zamani esim evde oldugu icin hergun cocuklari birakip en az 1 saat yuruyordum. Hava da guzeldi tabi. E simdi de oglanlar okulda bebisimle cikayim diyorum havalar kotu.. ama yine de cikmaya calisiyorum. Dun ciktik bi yarim saat yuruduk. Hic yoktan iyidir.
Benimde öyleydi ama kafada koydum şimdi vermeye başladım gercektenyapmaya çalışıyorum aMA KİLOM neredeyse kaç aydir ayni
Iyiyapmışsın canım 30 saat bile bir süre yeterli oluyor inan ben dün çok yürüdümAslinda yuruyus yapmamiz gerekiyor. Ama iste cocukla gercekten zor. Karantina zamani esim evde oldugu icin hergun cocuklari birakip en az 1 saat yuruyordum. Hava da guzeldi tabi. E simdi de oglanlar okulda bebisimle cikayim diyorum havalar kotu.. ama yine de cikmaya calisiyorum. Dun ciktik bi yarim saat yuruduk. Hic yoktan iyidir.
Bir yerden başlamak iyi oluyor inşallah kısa sürede verirsin canimBende ögunlerime dikkat ediyirum 86,6ile gecen hafta basladim oglene dogru kahvalti aksam 6 7 gibi aksam yemegi sonra hicbisey yemiyorum aralarda 3 kilo verdim suan 83 kiloyum boyum 1,49 baya kisa
Pes etme canım o zaman burada 3 4 kişiyiz iyle çok kişi değiliz ki hep beraber yanıtlayalım birbirimize sora sora anlamayacak istersen sende yediklerini paylaş fotoğraf at neleri azalmak lazım konuşalım biz fotoğraf atıyoruz yanlış olanları söylüyoruzsürekli pes edip durduğum için başlayamama korkusu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?