• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet arkadası arıyorum

bende 500 gr verdım amaaaa bugun pazar gezmesıne cıkınca öğle yemegı olan yumurta havuç tarıh oldu hıc bısey yemeden aç açç gezdım dolaştım :37: eve gelınce kucuk kase nanelı kekıklı yogurt yedım 6 gıbı elım ayagım tıtrıodu..ee birde 7 bucuk gıbı 5 adet kofte 1 ince dılım ekmek yedım.vazgcmedım ama devam edıyorum dıyetıme.sonuç guzel cunku dapdar olan pantolonum bır guzel oldu kı bugun ohh ohh:21: inceldim

sen cok iyi gidiosun canm . inceldimde diosun ne güzel ama ben bi fark göremiyom kendimde o yüzden sinir oldum ve bugün aksam sularında bozdum yarın patates diyetine baslıcam son bir haftam kaldı :((

Bnde busabah tartıldım 60.6yım. Dun aksamdan sonraya klmıstı ymegım, yuz gr gerı gelmıs yarını ıple cekıyorum 56 mı olsam 57mi karar veremedım, boyum 1.72

sen cok iyi gidiosun canm . inceldimde diosun ne güzel ama ben bi fark göremiyom kendimde o yüzden sinir oldum ve bugün aksam sularında bozdum yarın patates diyetine baslıcam son bir haftam kaldı :((

yaa yapmaa bozma tek yonlu beslenınce zaten zayıflar ınsan tabı karar senın.gercı isvecte yön de yok bısey yenmıo:1:bugun bayılmadıysam daha da bayılmam:37: inşallah patatesle istediğin sonucu elde edersin canım:29:

yaa yapmaa bozma tek yonlu beslenınce zaten zayıflar ınsan tabı karar senın.gercı isvecte yön de yok bısey yenmıo:1:bugun bayılmadıysam daha da bayılmam:37: inşallah patatesle istediğin sonucu elde edersin canım:29:

bozdum artık canımya sabah hiçbişey olmamıs gibi diete devam edemem içim rahat etmez . sen cok iyi dayanıyosun vala tbr ediyorum seni . ins canımya sabah tartılmak bile istemiyorum 59 u gösteririr kesin yine offfffffff :((((

selam kızlar:5: dun 61.3 iken bugun 61.4 dun aksamkı yemegım tuzluydu suyu tuttu demekki:26:. neyse havucumu rendelerım dıyetıme devam ederım vazgecmem kii:49:

bende bu sabah itibariyle 58 cıktım dün yediklerim bana 300 gram hediye bırakmıs :(( azöncede patates matates yiyesim gelmedi daha doğrusu diet yapasım ama vazgectim diil 5 tane kepekli bizküvi yedim cok acıkırsam yoğurtla gecstrmeyi düşünüyorum son bi haftam canım bişey yemekte istemiyo artık

bende bu sabah itibariyle 58 cıktım dün yediklerim bana 300 gram hediye bırakmıs :(( azöncede patates matates yiyesim gelmedi daha doğrusu diet yapasım ama vazgectim diil 5 tane kepekli bizküvi yedim cok acıkırsam yoğurtla gecstrmeyi düşünüyorum son bi haftam canım bişey yemekte istemiyo artık

ınsan tatsız tuzsuz yemektense yememeyı tercih edio dimi bende öğle öğünümü atladım açlık hıssetmıyorum artık ama taaki bıseyler yıyene kadar yazık mıdem nasıl kıvanıo acıım die:37: az once tavuk salata yedım yanına 1 kepçe corba ve1 adet kabak mucver yedım duramadım yıne:26:

cuma günü annemlere gittim dün akşam yedim de yedim :( 3 gün boyunca püffff.... canım sıkkın 2 hafta boyunca en küçük bir kaçamak bile yapmayacagım bu arada görenler zayıfladıgımı söylediler şükür :)

ınsan tatsız tuzsuz yemektense yememeyı tercih edio dimi bende öğle öğünümü atladım açlık hıssetmıyorum artık ama taaki bıseyler yıyene kadar yazık mıdem nasıl kıvanıo acıım die:37: az once tavuk salata yedım yanına 1 kepçe corba ve1 adet kabak mucver yedım duramadım yıne:26:

o degilde uyulmuyo ya programa öyle sert kısıtlama olunca insanın daha cok gözü dönüyo ve yemediği şeyi bile canı isteyebiliyo bende bundan korktum o yüzden bıraktım diyeti . he ii bi yönü var dietin evet aclığa alışıyosun kendini durdurmayı öğreniyosun önemli olanda bu bence bana cok kilo verdrmesede böyle faydaları oldu yaptığım diyetin. oohh afiyet olsun canım olur okadar . sabahı iple cekiyorum çünkü çok merakediyorum kendimce az yiyerek zayıflayabildimmi die ://

cuma günü annemlere gittim dün akşam yedim de yedim :( 3 gün boyunca püffff.... canım sıkkın 2 hafta boyunca en küçük bir kaçamak bile yapmayacagım bu arada görenler zayıfladıgımı söylediler şükür :)

evin dışına çıkınca illa bozuluyo ya olur okadar canım. sen dikkat etmeye devam et. bu arada nekadar zamanda kac kilo verdin peki ?

Back
X