diyet arkadaşı arıyorum =(

benan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
280
2
26
Muğla
selam kızlar son zamanlarda çok kilo aldım hep 70 kiloydum bazen 72 yi gördüm yok adet günü yok şişkinliktir dedim kendimi kandırmışım sonra 73 74 derken ben hiç bu kg a çıkmamıtım=(( 77 kilo olmşum küsüratını sormayın artık=((( şimdiye kadar 1 kere diyet yptım başarılı oldum sonra bırakınca geri aldım o zaman lisedeydim çok su içtim ve çok hareket ettim imdi evliyim ve daha çocugum yok bebekte istiyorum olmuyo=( inşallah kilo veririm benım gibi 160 boyunda ve 77 htta benden fazlada olabilir birbirimize moral verip birbirimizden iletişimi koparmayacağımız ve de devamlı kk ne girmeye müsait olan bir kardeşimiz olursa daha çabuk netice alırız düşüncesindeyim bu sefer kendimi çok düsüpline edicem inş

canım benim o kişi ben olabilirim. 1.56 boy 55 kiilo bende 7 kilo vermek istiyorum yarın itibari ile başlayacağım inşallah diyete dinimiz amin

benim de 3 kilo fazlam var, 3 kiloluk kısımda ben de olabilirim
hatta abartıp 10-15 versem de olur, azıcık yemeye kredim olur

tamam kızlar şimdi öncelikle çok su içelim bu hafta sonu tartılıcaz bakalım kaç kg vericez =((

Haftaya pazar ve sabah ac karnina tartilalim yarin 45 dk yuruyus+ 2 lt su arti 6 dan snra birsey yemk yok tmm mi kizlar hadi gayret bide yemk gunlugu tutalm diyorum tektek buraya yaxmayi gereksz goruyorm ne dersiniz

canım sen gece yazdığında ben rüyalardaydım erken uyumuşum buraya yazabiliriz bence hani hırs açısından aa bugün benden daha az yemiş der gibi falan olabilir mesela. bu arada benim yürüyüş yapmam zor ama evde her sabah spor yapıyorum zaten 1 haftadır mekik, pilates falan ... bu arada benim akşam6 dan sonra yemek yememem iimkansız çünk ben 6da genelde hep derste oluyorum bana göre o saat 7.5 olabülür mü

güneşinkızı tamam hadi gel sana kıyak geçelimm =)) 7.30 dan sonra tek lokma yok tamm mı..=)) ben sabah maydanoz yumurta haşlama az bir dlm ekmek ve 4 zeytn yedim 1 brdk da süt yarım yağlı sen ne yedin birde ben şimdi yuruyuse cıkıcam inş. sen diyet arkadaşım olarak söyle bakalım platesi öneriyor musun =(( eşime soyledim bana plates topu alıcak gereklimi sence benim baen popo sorunum var :26::26::26:

valla canım sağ ol ya iyi kıyaktı ama ne bileyim ben top olmadan da yapıyorum yani top olan hareketler yapmıyorum açıkçası . ebru şallının kalça sıkılaştırma ile ilgili videoları var onları bulup indir olmazsa ama pilastes için lastik alabilirsin mesela. bende sabah 1 domates 1 salatalık 2 dilim ekmek ve biraz peynir yedim 2 bardakta çay içtim

bende gelebilirmiyim aranıza .. :)
Boyum 1,57 kilom 55 şişkoyum ayrıca 19 yaşındayım... :)

tabiki gelebilirsi ama bence şişko diilsin=) ben senden 3 cm uzunum düşün 20 kg var aramızda o aşağıaki kilo çizelgesi nası yapılıo bende istiyorum ama bilemiyorum

tabiki gelebilirsi ama bence şişko diilsin=) ben senden 3 cm uzunum düşün 20 kg var aramızda o aşağıaki kilo çizelgesi nası yapılıo bende istiyorum ama bilemiyorum

sen bana şimdiki kilonu, diyete başladığın kilonu sonrada kaç kilo olmak istediğini yaz ver ben sana hediye edeyim çizelge :)

sana özel msj gönderiyorum sen cevap yazamazsın msj sayın az dediklerimi aynen yap tamam..

bu yorumlardan 100 taneyi doldurman gerek her buraya yazışında yada başka yere yazışında bir tane artar şuan 65 msjın var 100e tamamlaman gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…