Merhaba kızlar malum yaz geliyor ve kilo vermemiz lazım. Temmuza kadar 60kg'ye inmem gerekiyor şu an ki kilom 76tek başıma çok çabuk sıkılıyorum bana destek olacak beraber diyet yapabileceğimiz kimse var mı aranızda :) hadi bismillah diyerek başlıyorummm ve yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum :)
merhaba canım okurken kendimi gördüm resmen :) bende aynı şekilde öğrenciyim sabah kahvaltida sıkıntı yok öğle sebze yemeği çorba veya çorba püre ama eve 4 5 gibi geldiğim de hem çokyorgun oluyorum hemde epey açkızlar merhaba hepiniz hoş geldiniz ilk gün kimse bir şey yazmayınca demiştim acaba tek mi kaldım :) Ama çoookk sevindim yorumlarınızı görünce :)
Boyum:159
kilom:76
hedef kilom:60
uyguladığım diyet: kendime göre :)
Belirli bir diyete bağlı kalmayı inanın ben de isterdim fakat öğrenci evinde kaldığım için ve her işime kendim koşmam gerektiği için her gün salatadır sebze yemeğidir yapamıyorum kızlar.Benim sağlıklı oalrak tek beslenebildiğim öğün okulda çıkan öğle yemeklerinde yediklerim. ama öyle fast food falan değil. :) her gün bir çorba, bir etlisebze yahut zeytınyaglı sebze yemegi, salata yahut kimi zaman tatlı ve pilav veya makarna cıkıyor. yani 4 çeşit :) ama bunlardan tabaklar dolusu değil sadece 3-4 kasık anca düşüyor tabaklara (iyiki o kadar düşüyor tepeleme doldursalar halimiz ne olurdu düşünsenize :) ) Sabahları genellikle nestle nesfiti ufacık bir kase sütle tüketiyorum ya da bir dilim kepek ekmeği, azıcık peynir, 3-4 zeytin, ve bir haşlanmış yumurta yemeye çalısıyorum (okula yetişme telaşesinde üşenmeyip hazırlyabilirsem tabi :) ) benim tek sıkıntı çektiğim öğün akşamları genellikle okulda geldiğim için oldukça yorgun oluyorum ve evde yemek olmadığı için abur cubura saldırıyorum bunu önlemek için tarhana çorbası yaptım güzelce dolabımda akşamları 1 tabak dolusu ekmeksiz onu içiyorum(birde ben çorbayı normaline göre biraz daha cıvık yaptım ki midem suyla dolsun diye, o yüzden bir tabak dolsuu içiyorum ve çok azıcık yağla pişirdim) ve ayran içiyorum midemi şişirsin diye. evde ayranımı kendım yapıyorum kızlar azıcık tuz koyuyorum bir kase yogurt yerine iki bardal ayrana çevirip onu öyle içiyorum bu gün diyetimin 3. günü:) sizler neler yapıyorsunuz, iyiki varsınız şu an yalnız olmadığıma çok mutluyum :)
Bütün bayan arkadaşlarım,
herkese selam. Ben Zaten uzun süredir diyetteydim ve spor yapıyorum ancak sizlerle birlikte fazla kilomu vermek istiyorum.
Arkadaşlar kendimden bahsedeyim. Ben 170 boyunda, 63 kilodayım, 58 hedefim. Vücudumda özellikle karın bölgemde çatlaklar var onun için sıkılaşmam lazım.
Bence bayanlar herkes yani bize katılan herkes şuanki ve hedef kilolarını yazsın, ben liste yapacağım birbirimizi takip etmiş oluruz.
merhaba canım okurken kendimi gördüm resmen :) bende aynı şekilde öğrenciyim sabah kahvaltida sıkıntı yok öğle sebze yemeği çorba veya çorba püre ama eve 4 5 gibi geldiğim de hem çokyorgun oluyorum hemde epey açSebebini bilmiyorum herneyse bu yüzden 7 ayda 9 kilo aldım ve bunu vermek istiyorum 1 2 ay içerisinde başka bir yerde ablalarım var ama burda seni yalniz birakmak istemem :)
Arkadaşlar herkesin kilo ve hedeflerini aşağıya yazıyorum. Değişiklik isteyen belirtsin.
MSgu: 76 (şuan) 60( hedef)
Seabell86: 76-77 ?
Hnd: 73 63
Burcu: 76 ?
Alpalpalp: 78 70-72
Pael (ben) 63 58
Kızlar, yanlış varsa düzeltin lütfen, haftada bir gün tartılma günü olarak belirleyelim.
liste fikrini çok sevdim .
boyum 170 ve 73 kiloyum hedefim ise 63 olmak. bir diyet günlüğüm var orda ne yediğimi yazıcam günlük olarak.haftada 2 gün falan spor yapabiliyorum.üst bölgemde fazlalıklar var karın göbek. umarım gidecek! listeye beni de eklersen sevinirim Pael.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?