cnaım çok teşekkür ederim sayende çok mutlu oldum:) bir ayda 6 kilo vermek wuuuuu :) zaten bir saat sonra spora gidicem yine :) tek sıkıntım canım sıkıldıkça bir şeyler yememek :) ama tutucam kendimi:) bir de kızlar ben nescafeyi çok seviyorum ve sanki böyle bütün gün diyet yapıp aç susuz kalıpta (sanki diyette bile çok az yiyormuşum gibi :) ) akşam bir kupa nescafe içerek motive olmayı ve günü öyle kapatmayı çok istiyorum. Ama herkes nescafe selülit yapıyor, karın bölgesinde yağlanma yapıyor vs. diyor? :S siz ne diyorsunuz temelli vazgeçmeli miyim?
çok güzel canım gözüme batan hiçbir şey yok :)aynen devam :)bende kahvaltımı yazayım.
4 tane kuru kayısı , 1 haşlanmış yumurta , 4-5 siyah zeytin , 1 ince dilim kaşar peyniri.
ben daha önce karatay diyeti de yaptığım için ekmeksiz beslenmelere neredeyse alıştım. sabah öğününde genelde diyete uyarım zaten. artık sayenizde akşamları da uycam beslenme programıma :)
bunu yapmaa o sosis kalorisiz bile olsa sagliga çok zararlı lütfen bunu akşam yemeğinde telafi et canım onun dışında diğerleri çok iyi :)Ben de bu sabah doğru düzgün kahvaltı edebildiğim için kendime sosisli yumurta yaptım kızlar(ctesi günleri bile sabahın köründe kursa gidiyorum malesef) ama öyle vıcık vıcık yağlı falan değildi 1 tane yumurta kırdım. onun dışında 3 tane közlenmiş yeşil biber, zeytin ve peynir yedim bir de şekersiz bir kupa yeşiil çayyyy:)
kızlaaaaar .. .. öğlen neler yendi ?
ben bir kase yoğurtla ıspanak yedim. üstüne de yeşil çay içtim ve 2 ceviz yedim .
arada annemle tatlı ve çörek yaptık hafta içi misafir bekliyoruz ama hiç birinden yemedim ve de yemiycem :) çünkü hepsine koyduğumuz un yağ ve şekeri malum 3 beyazbize düşman.
ooh spor harika olmuş kaç dakika yada saat ve ne yaptın canım ayrıcaa öğle yemeğinde gayet iyii :) akşam bence nescafe yerine bir elma yesen hem lif açısından daha iyi olur hem katı olduğu için daha çok doyarsın hemde selülit yapmaz :)kızlar spordan yeni gelebildm ve şu saatte öğle yemeğimi yiyebiliyorum1 tabak dolusu çorbaaaaaaaaa başka bişi yemicemmm zaten akşam oldu :) akşam saat 7 gibi 2 galeta ve 1 kupa nescafe içerm sizde yazın kaçamak yok ilk günden
öğle yemeğin kesinlikle harika ve azmin de öyle :)kızlaaaaar .. .. öğlen neler yendi ?
ben bir kase yoğurtla ıspanak yedim. üstüne de yeşil çay içtim ve 2 ceviz yedim .
arada annemle tatlı ve çörek yaptık hafta içi misafir bekliyoruz ama hiç birinden yemedim ve de yemiycem :) çünkü hepsine koyduğumuz un yağ ve şekeri malum 3 beyazbize düşman.
Kızlar 60 kiloyum ve yaşıma göre çok fazla bu kilo aslında yaşım biraz küçük diyebilirim ve boyum 160 cm arkadaşlar bende yarın başlamak istiyorum size arkadaş olabilir miyim tek başıma çok çabuk sıkılıyorum.
60 kiloyum 50 ye düşmek istiyorum.Allahtan boyum uzun yoksa işim yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?