Diyet arkadaşı arıyorum:)

Ben de bu sabah doğru düzgün kahvaltı edebildiğim için kendime sosisli yumurta yaptım kızlar (ctesi günleri bile sabahın köründe kursa gidiyorum malesef) ama öyle vıcık vıcık yağlı falan değildi 1 tane yumurta kırdım. onun dışında 3 tane közlenmiş yeşil biber, zeytin ve peynir yedim bir de şekersiz bir kupa yeşiil çayyyy:)

ben de kahve içmeye bayılırım.Türk kahvesini de severim filtre kahveleri de . nescafenin klasik veya gold hali kilo yapmaz. ama işin içine krema girince sanırım olanlar oluyor. eğer içebiliryorsan sade iç , olmuyorsa kremalı devam et ama şekersiz içmeye çalış ( belki de şeker kullanmıyorsundur bilemedim ) ben de nescafenin selülit yaptığını duymuştum ama aslında kahve benim abur cubur yeme çikolataya bisküviye saldırma olayımı frenlediği için içiyorum. her akşam değil ama canım çok istediğinde içiyorum.

bende kahvaltımı yazayım.
4 tane kuru kayısı , 1 haşlanmış yumurta , 4-5 siyah zeytin , 1 ince dilim kaşar peyniri.
ben daha önce karatay diyeti de yaptığım için ekmeksiz beslenmelere neredeyse alıştım. sabah öğününde genelde diyete uyarım zaten. artık sayenizde akşamları da uycam beslenme programıma :)

benim de aynen öyle cnaım ya bütün gün abur cuburdan kendimi mahrum bırakınca akşam böyle bi saldırganlık gleiyor üzerime bari nescafe ile mutlu edeyim kendimi diyerke içiyorum:) Ben normalde çayımı şekersiz içerim (çayımı dediğim siyah çayı hiç sevmem yeşilçayı kastediyorum.) TAtliları çok seven bir insan olarak çayda şekersiz içmeye beni alıştıran annemdi. Yani ben ona destek olmak için şekeri bıraktım. Annem siyah çayı çok sever ve günde toplamda 20 bardak akdar (kahvaltı, 5çayı, akşam çayı vs vs toplamda 20 bardak kadar oluyordu.) çay içer ve her bardağa 2 küp şeker atardı, sonra şekeri bırakmaya karar verdi ve bende ona destek olmak için kırk yılın başında içtiğim bir bardak siyah çaya şeker koymadım öylelikle alıştım:) ve annem şeker koymayı bıraktığında 76 kiloydu hiç diyet yapmadı sadece şekeri keserek 1.5 ayda 70 kiloya indi. :) 20 x 45 (gün) : 900 küp şeker yememiş olarak :) şekerli içen arkadaşlar varsa şekeri azaltarak bu şekilde belki hızxlı kilo verebilirler :)

Ben de çayı şekeriz içerim. Kırk yılın başı spora ve diyete sadık kalmışsam kendimi sütlü tatlı ile ödüllendiririm o kadar.

annen çok iyi yapmış bence şekeri bırakarak çünkü o kadar şekerin bünyeye de hiç bir faydası yok , ben de hiç şeker kullanmam kahvemi de genelde sütle yumuşatıyorum . kremadan daha çok seviyorum tadını. bazen hazır 2si bir arada içiyorum o kadardan da selülit olmaz umarım sporda eriyordur. bol su içip selülit olmamasını sağlayalım. bol bol su içiyorsun değil mi :)

kızlar benim kalori ihtiyacım 1260 çıktı eyvallar olsun Ben şimdi 800 kal alsam ancak zayıflarım birde benim metabolizmam epey düşük ah ah Neyse napalım sonucu güzel olacak inşallah :) sabah kahvaltida canım çok reçel istedi ama yemedim !
bir dilim uno denge light ekmek , domates,salatalık , havuç , 1 yumurta , 2.5 yemek kaşığı yoğurt birde kahvaltiyi hazırlarken 1/3 elma yedim

çok güzel canım gözüme batan hiçbir şey yok :)aynen devam :)
bunu yapmaa o sosis kalorisiz bile olsa sagliga çok zararlı lütfen bunu akşam yemeğinde telafi et canım onun dışında diğerleri çok iyi :)

kızlaaaaar .. .. öğlen neler yendi ?
ben bir kase yoğurtla ıspanak yedim. üstüne de yeşil çay içtim ve 2 ceviz yedim .
arada annemle tatlı ve çörek yaptık hafta içi misafir bekliyoruz ama hiç birinden yemedim ve de yemiycem :) çünkü hepsine koyduğumuz un yağ ve şekeri malum 3 beyaz bize düşman.

kızlar spordan yeni gelebildm ve şu saatte öğle yemeğimi yiyebiliyorum 1 tabak dolusu çorbaaaaaaaaa başka bişi yemicemmm zaten akşam oldu :) akşam saat 7 gibi 2 galeta ve 1 kupa nescafe içerm sizde yazın kaçamak yok ilk günden

canım çok iyi gidiyorsun :)

ooh spor harika olmuş kaç dakika yada saat ve ne yaptın canım ayrıcaa öğle yemeğinde gayet iyii :) akşam bence nescafe yerine bir elma yesen hem lif açısından daha iyi olur hem katı olduğu için daha çok doyarsın hemde selülit yapmaz :) öğle yemeğin kesinlikle harika ve azmin de öyle :)

sabah
1 dilim ekmek domates salatalık havuç, yumurta ve 2.5 kaşık yoğurt yedim ( yoğurt kesinlikle yağsız :) )kahvaltimı çok geç yaptım o yüzden öğle yemeğim yok ara var :)
1 elma ve yarım armut ( tarçınlı )
yanınada sade kahve içtim

yalnız az önce 2 adet cips yediim çok canım cekmisti ama sadece 2 adetciik hemen kendimi durdurdum :)

akşam yoğurtlu kereviz marul domates salatalık yerim ve günü kapatırım gibime geliyor bu arada su içiyorum tabiki ve spor yaparım galiba :)

Kızlar 60 kiloyum ve yaşıma göre çok fazla bu kilo aslında yaşım biraz küçük diyebilirim ve boyum 160 cm arkadaşlar bende yarın başlamak istiyorum size arkadaş olabilir miyim tek başıma çok çabuk sıkılıyorum.

Ben de öğlen kelogs yedim ve yeşilçay içtim.

Akşama da fırında sebze var (çok az yağla fırında pişiyorlar ) ve biber dolması( ki normal büyüklükte değiller minik biberler.

Tabi ki katılabilirsin. Hedefini söylersen not edebiliriz.

Bu arada yaşını merak ettim.

kızlar benimde boyum 1.70 78 kiloyla çok kötü görünüyorum hayata küstüm bu gün sabah ilaç içtim bütün gün uyuttu şimdi uyanabildim o yüzden ben yarından itibaren yediklerimii yazacam ben de günde 1500 kalori almaya çALIŞACAM. aburcuburu kesecem .haftada 3-4 gün 1.5 saatlik yürüyüş yapacam okulada yürüyerek gidip gelecem ve vol bol su içecem : ve en önemlisi ne yediysem buraya yazacam.:)inanıyorum başaracam:)

Hadi arkadaşım doğru diyorsun yarın başlaacağım benim ideal kilom 52 yağsız vicuduum DA 43 AMA İLK BAŞ 50 KG OLMAK İSTİYOM CANIM
ÇİZELGEMDE VAR İSTERSEN SENİNDE İDEAL KİLONU HESAPLAYALIM AMA BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…