Diyet arkadaşı arıyorum:)

MSgu: 75.5 (şuan) 60( hedef)
Seabell86: 77-77 ?
Hnd: 73 63
Burcu: 76 ?
Alpalpalp: 78 70-72
Pael (ben) 63 58
Buseirem: 52.5 ?

herkes yazsın ne yediğini kızlar çok yiyip yazmamak yok ona göre gün boyu da buraya yazacağınızı düşünerek az yiyin dengeli ve sağlıklı beslenin kendi adıma öyle yapıcam :)))

herkes yazsın ne yediğini kızlar çok yiyip yazmamak yok ona göre gün boyu da buraya yazacağınızı düşünerek az yiyin dengeli ve sağlıklı beslenin kendi adıma öyle yapıcam :)))
herkes salınca yazmıyor ki sahsen bende ama bu sefer öyle yapmak yok :)

MSgu: 75.5 (şuan) 60( hedef)
Seabell86: 77-77 ?
Hnd: 73 63
Burcu: 76 ?
Alpalpalp: 78 70-72
Pael (ben) 63 58
Buseirem: 52.5 42-43

Kızlar kilonuz X 24 yapın, günlük almanız gereken kaloriyi bulun onu geçmeyin.
Misal benim 63x24=1512

ben ortalama 1200-1300 yapıyorum olması gerekene bile yaklaşmadan az kalori yaparak gram gram zayıflıyorum.

canım ben de spor salonuna yazıldım ve 3 günde yarım kilo verdm bile aslında... Ben bir hafta olduğunda yazacaktım kilomu ama şu an 75.500 üm :)

3 günde yarım kilo vermen iyi . üstelik spor da yaptığın için sağlıklı olacak zayıflaman.
okuduğum kadarıyla öğrenci evinde kalan arkadaşlarımız akşam yemeğinden şikayetçi. ben öğrenci olmadığım halde saldırıyorum abur cubura. özellikle çikolata yemek aşkım benim. ama kendi öğrencilik yıllarıma dayanarak verebileceğim tavsiye , yoğurt ve kuru meyve- cacık vs yiyerek geçirebilirsiniz akşam öğünlerini. aslında mevsim meyvesi de tüketebilirsiniz. ama salata veya çorba yapıp yiyebilirseniz bu sizi daha uzun süre tok tutar. belki 1 ortaboy patates haşlayabilirsiniz , yumurta da haşlayıp yiyebilirsiniz. ama abur cuburu mümkün olduğunca kesmeye bakın.
ben öğrenciyken 12 kilo vermiştim 57 kiloydum. çok dikkat ederdim fiziğime içtiğim kahvenin bile kalorisini düşünürdüm. şimdi verdiğim tüm kiloyu geri aldım. öğrenciyken akşamları bazen form ürünlerden yerdik o da çayın yanında herkese bir kaç tane düşerdi paylaşınca :) gerçi bunlar da ne kadar sağlıklı bilemem ama cips ve koladan sağlıklı oldukları aşikar bence.
şimdilik öğrenci evinde kalan diyet arkadaşlarıma tavsiyem bunlar.

Kızlar kilonuz X 24 yapın, günlük almanız gereken kaloriyi bulun onu geçmeyin.
Misal benim 63x24=1512

ben ortalama 1200-1300 yapıyorum olması gerekene bile yaklaşmadan az kalori yaparak gram gram zayıflıyorum.

benim 73x24= 1752 çıkıyor bu bana çok fazla çünkü hedef 10 kg ... günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışcam.

75.5 x 24 : 1812 kaç kolorilik besleneyim ben şimdi 1500?

Şöyleki alabileceğin max kalorin 1812, he sen 1500 beslenirsen kalan 300 ü gramı çok rahat verebilirsin demektir. HErgün 1500 yapsan 1 haftada 1.5 kiloya kadar verirsin. ben böyle yaparak bir haftada 1.5 kilo verdim

benim 73x24= 1752 çıkıyor bu bana çok fazla çünkü hedef 10 kg ... günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışcam.

Evet, zaten 1752 çıkması onu tüketmemiz gerektiği anlamına gelmiyor. Misal çok fazla yemeği kaçırsan da uyarı en fazla 1752 kalori al fazlası yasak demek bu

Ne kadar kalori daha az yersen o kadar daha iyi:)

75.5 x 24 : 1812 kaç kolorilik besleneyim ben şimdi 1500?

sevgili msgsu ben 1500 kaloriye ayarlarsan ayda 4-5 kilo kaybedeceğini düşünüyorum. ayrıca spor yaptığın için biraz daha fazla olabilir. diyete ve spora sadık kalırsan ayda 5-6 kilo ki bu da güzel bir rakam

bence de ne yediğimizi yazalım :) böylece fark edicez ki yerken bize az gelen şeyler var aslında onlar zayıflamamıza engel oluyor. hem motive olmamız kolaylaşır gaza geliriz böylece :) ama msgsu da yazmış az yiyin dengeli ve sağlıklı beslenin

Evet, zaten 1752 çıkması onu tüketmemiz gerektiği anlamına gelmiyor. Misal çok fazla yemeği kaçırsan da uyarı en fazla 1752 kalori al fazlası yasak demek bu

Ne kadar kalori daha az yersen o kadar daha iyi:)
PAEL bana bu foruma girme amacım olan cümleyi yazmışsın. az ye az kalori al demişsin. Sağol :)

PAEL bana bu foruma girme amacım olan cümleyi yazmışsın. az ye az kalori al demişsin. Sağol :)

Aslında hepimiz için geçerli bu:) Biz kadınlar boğazımızı tutsak ne Adriana Lima' ları cebimizden çıkarırız da

cnaım çok teşekkür ederim sayende çok mutlu oldum:) bir ayda 6 kilo vermek wuuuuu :) zaten bir saat sonra spora gidicem yine :) tek sıkıntım canım sıkıldıkça bir şeyler yememek :) ama tutucam kendimi:) bir de kızlar ben nescafeyi çok seviyorum ve sanki böyle bütün gün diyet yapıp aç susuz kalıpta (sanki diyette bile çok az yiyormuşum gibi :) ) akşam bir kupa nescafe içerek motive olmayı ve günü öyle kapatmayı çok istiyorum. Ama herkes nescafe selülit yapıyor, karın bölgesinde yağlanma yapıyor vs. diyor? :S siz ne diyorsunuz temelli vazgeçmeli miyim?

Son düzenleme:
BEn sabah kahvaltımı yazayım:

sadece pazar günü kahvaltı edebildiğim için tatlı ve reçeller hariç domates, sucuklu yumurta, beyaz peynir, zeytin yedim.

Çayım şekersizdi.

Msgsu,
bünyeyle alakalı ben bir bardak bile içsem her tarafım portakal yüzey gibi oluyor. Acayip selilüt yapıyor. O yüzden çayı bile azalttım, içemiyorum. Yerine yeşil çayı koydum zor alıştım ama.
Nescafe de kalori kremada var, o yüzden selilüt yapar. Kremezsız iç ya da sütle iç şekersiz, daha az kalori alrısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…