herkes salınca yazmıyor ki sahsen bende ama bu sefer öyle yapmak yok :)herkes yazsın ne yediğini kızlar çok yiyip yazmamak yok ona göregün boyu da buraya yazacağınızı düşünerek az yiyin dengeli ve sağlıklı beslenin kendi adıma öyle yapıcam :)))
canım ben de spor salonuna yazıldım ve 3 günde yarım kilo verdm bile aslında... Ben bir hafta olduğunda yazacaktım kilomu ama şu an 75.500 üm :)
Kızlar kilonuz X 24 yapın, günlük almanız gereken kaloriyi bulun onu geçmeyin.
Misal benim 63x24=1512
ben ortalama 1200-1300 yapıyorum olması gerekene bile yaklaşmadan az kalori yaparak gram gram zayıflıyorum.
75.5 x 24 : 1812 kaç kolorilik besleneyim ben şimdi 1500?
benim 73x24= 1752 çıkıyor bu bana çok fazla çünkü hedef 10 kg ... günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışcam.
75.5 x 24 : 1812 kaç kolorilik besleneyim ben şimdi 1500?
herkes yazsın ne yediğini kızlar çok yiyip yazmamak yok ona göregün boyu da buraya yazacağınızı düşünerek az yiyin dengeli ve sağlıklı beslenin kendi adıma öyle yapıcam :)))
PAEL bana bu foruma girme amacım olan cümleyi yazmışsın. az ye az kalori al demişsin. Sağol :)Evet, zaten 1752 çıkması onu tüketmemiz gerektiği anlamına gelmiyor. Misal çok fazla yemeği kaçırsan da uyarı en fazla 1752 kalori al fazlası yasak demek bu
Ne kadar kalori daha az yersen o kadar daha iyi:)
PAEL bana bu foruma girme amacım olan cümleyi yazmışsın. az ye az kalori al demişsin. Sağol :)
cnaım çok teşekkür ederim sayende çok mutlu oldum:) bir ayda 6 kilo vermek wuuuuu :) zaten bir saat sonra spora gidicem yine :) tek sıkıntım canım sıkıldıkça bir şeyler yememek :) ama tutucam kendimi:) bir de kızlar ben nescafeyi çok seviyorum ve sanki böyle bütün gün diyet yapıp aç susuz kalıpta (sanki diyette bile çok az yiyormuşum gibi :) ) akşam bir kupa nescafe içerek motive olmayı ve günü öyle kapatmayı çok istiyorum. Ama herkes nescafe selülit yapıyor, karın bölgesinde yağlanma yapıyor vs. diyor? :S siz en diyorsunuz temelli vazgeçmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?