o lahana çorbası yok mu öög her aklıma geldikçe kötü oluyorum o nasıl bir koku ya dayanabilirsen çok güzel zayıflatıyor canım ama kokusu tadı bende hiç hoş hatıralara sahip değilkızlar bir kaç gündür misafir ağırladık bilgisayara değmedi elim giremedim..
görüyorum ki herkesin diyeti yolunda haftasonu dinlemiyoruz yaza az kaldı :) ben de bugünden itibaren daha çok sıkcam kendimi. yarın lahana çorbası yapmayı düşünüyorum. kış bitmeden son bir kez lahana yeme fırsatımız olmıycak artık.
bugun sabah ve öğlen tam istediğim gibi beslendim de akşam yemek yerine biraz çikolata yedim. sağlıklı mi? hayır. keyifli mi eveeet
yarın tatlı kaçamağımı tarçın çayı ile bastırabilirsem değmeyin keyfime.muhtemelen 4 km kadar yürürüm de. hepimize sağlıklı bir pazar olsun.
iyi akşamlar....
bugünki menüm...
sabah
peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepekli ekmek.
ara
bir portakal 3 çilek
öğlennnnnnnnnnnnnnnn
mangalda tavuk sınırsız köz sebzeler sınırsız sanırım 2 ye yakın kepekli ekmek 2 bardak ayran(bunları saat 4 te piknikte yedim akşam yemeği de oldu aynı zamanda)
ara
2 adet petibör bisküi çayla (dayanamadım açık hava çimler felan)
bir avuç ayçekirdeği
tabi eve gelir gelmez eşyaları yerleştir çocukları yıka uyut ve sonra 45 dk hızlı tempo ve arada yokuş olmak üzere yürüdüm 233 kaloriv yaktım.4 km.şu anda pişmanım....çok yedim.bozmadım diyeti ama mangalı abarttım.
of ya yarında yasin gününe gidicem napıcam ben yaaaaaaa...pasta börek ne diycem onlara.diyetteyim demek istemiyorum aynı muhabbetler ye boşver diyet yok bugün v.s....
Kizlar ben de menumu yazayim :))
Sabah
1 bardak elma sirkeli ilik su
1 yumurta domates salata zaytin peynir
1 bardak kusburnu cay
Oglen
disardaydim oglumla 1 kulah dondurma
1 tane sade maden suyu
Aksam
Balik ve bol yesillikli salata
(Esimin nobette olmasini firsat bilerekten)
Oglusu uyuttuktan sonra da 1 keyif kahvesi icerim arkadaslar
Opuyorum hepiniziii![]()
zeynepnalin canım bence spor yapman bile birşey arada olur hem metabolizmam hızlandı şimdi diye olumlu düşün çünkü biliyorsun bi az bi çok yediğinde metabolizma hızlı çalışıyor :) ama yine de keşke ekmek yemeseydin .yarında bence tok git ve tokum de yada iştahım yok galiba hasta olucam falan de
kasımpatıı bence yine çok güzel beslenmissin :) oglusla yine keyif yürüyüşü mu yaptınız :) dondurma gözüme çok batmadı zaten tatlıların en masumları arasinda :) balıkta güzel olmuş oh afiyet olsunn şekerimm :)