Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar ben 18 yaşındayım 1.72 boyum var 2 ayda 85 ten 76 ya düştüm ve şimdide 60 olmak istiyorum. Bügün isveç diyetine başladım bana yardımcı olursanız sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba, güzel kilo vermişssin inşallah daha da verirsin. Ben de diyetteyim 4 gün oldu, 70 kiloyum 56 57 olmak istiyorum
Teşekkür ederim İnsallah hep beraber başarıcağız canım. İsveç diyeti 2 haftalık müthiş bir diyet hemen hemen günde 1 Kilo veriyorsun şiddetle öneririm![]()
Canım 4 günde kaç Kilo verdin acaba
1 kilo verdim canım. ama aç kalmadım hiç. hamurişi şeker çikolata vb şeyler harici sebze meyve ve ev yemeği yedim. ekmek de yemedim 4 gündür. ama enerjimi de kaybetmedim hiç.
Süpermiş canım senin adına sevindim.bende yaklaşık 2 aydır ekmek ve tatlı şeyler yemiyorum hergün sabahları elma sirkeli su ile sporsuz 9 10 kilo verdim darısı başına![]()
canım ama duyduğuuma göre o isveç diyetini bırakınca sonra geri alıyormuşsun kiloları. ayrıca günde 1 kilo vermek sağlıksız kendine dikkat et
ay inşallah canım ya çok güzel vermişsin :) ben yürüyüş yapıyorum akşamlar 1 saat bir de sabah 20 dklık ender saraçın 10 hareketini yapıyorum ve mekik çekiyorum 30 tane bakalım işe yarar umarım :)
ben varım yardımcı olurum.ama sen de beni motive et canım.isveç diyeti nasıl bişey ki?
İnşallahbende yarından itibaren akşamları yürümeyi düşünüyorum
O zaman istedigin kiloya ulaştığında canim kilonu korumak icin bir seyler yaparsın o zaman dengelemis almamis olursunEvet çook haklısın pek sağlıklı gibi deil ama malesef mecburum canım :-( ama bünyem sağlam inş bişey olmaz Verilen kiloları geri alacağımı düşünmüyorum çünkü daha önce yaptım ve geri almadım tabi yinede dikkatli beslenmek şartıyla
O zaman istedigin kiloya ulaştığında canim kilonu korumak icin bir seyler yaparsın o zaman dengelemis almamis olursun
Umarim ben de 3ayda 15kilo verebilirim :)