- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 63
- 35
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
hedef kilon ?1.63 boyundayım 68.5 kiloyum önceden çok zayıf olup kısa sürede 20 küsür kilo aldım :)
Birşeyler ye elbette, sonra aklında kalıyor insanın diyete devam etmekte zorlanıyor. Azar azar tad ikramlardan, sonraki öğünleri hafif tut.bn bu diyet işlerini pek bilmiyorum mesela bugün misafirliğe gidecem hiç mi yememem lazm bişeler yoksa az aZ mı yemem lazm
Ben de 31 yaşındayım ve 30 larda kilo verme çok yavaşlıyor doğru. Ama inancı ve azmi kaybetmeden sabırla ilerleyeceğiz biz de. Daha yavaş da olsa vereceğiz kiloları. :)Canım boy 1 65 kilo 80 hedef şimdilik 70 olsun yaş 37
3 çocuk annesi yim
Diyet için özel bişey yapmıyorum
Indian direnci var sizlere göre daha yavaş veriyorum daha fazla çabalamam gerekiyor
Sizin le beraber vermek istiyorum
Bana bu zorlu süreçte destek olursaniz sevinirim
2 yıl önce diyetisyen eşliğinde 6rakamlari görmüştüm ama şimdi geri aldım daha fazla almadan zayıflama k istiyorum
paylaştığımız listeleri kendine göre oluştur derim ekmek sabahları ye sadece makarna pilav türü şeyleri elinden geldiğince yeme kola içme kola yerine soda ayran tüket ev yapımı olacak ayranbn bu diyet işlerini pek bilmiyorum mesela bugün misafirliğe gidecem hiç mi yememem lazm bişeler yoksa az aZ mı yemem lazm
regli dönemi alman çok normal bende 1 2 kilo oynuyorum regli dönemindekizlar bu sabah tartida biraz fazla geldim.ama reglim yaklasti ona bagliyorym acikcasi 1gunde 1kilo aıamayacagima gore.SchonerDuft canim iyi oldu tarti gununun belirlenmesi.. spor saatida olursa super olur.sporla diyetimizi desteklememiz lazim
2 öğün yemek 1 ara öğün oluşturursun bolda su içersin yürüyüş ya da spor yaparsan da oldu bu iş :)ben geç uyanıyorum genelde öğün atlıyorum limonlu su içtim sonra bir yumurta yedim 25 dakika yürüdüm
tabiki boyun kaç onu da söylersenBeni de alabilir misiniz gruba ? Kilom 73,3 hedefim 65
Boyum 1.64tabiki boyun kaç onu da söylersen
her pazartesi güncel kilomuzu tabloya yazarız ... seni motive ediyorsa hegün tartılıp bizimle paylaşabilirsin bende genelde hergün tartılıyorum :)Boyum 1.64tartı günleri hangi gün söylüyoruz ? Teşekkür ederim
Teşekkürler :) ben sabah kalkınca limonlu su içtim kahvaltıda yarım ince simit yedim, öğle yemeği susuz pırasa ve yoğurt akşama da yazarım inşallahher pazartesi güncel kilomuzu tabloya yazarız ... seni motive ediyorsa hegün tartılıp bizimle paylaşabilirsin bende genelde hergün tartılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?