Diyet arkadaşı arıyorum

bn bu diyet işlerini pek bilmiyorum mesela bugün misafirliğe gidecem hiç mi yememem lazm bişeler yoksa az aZ mı yemem lazm

kizlar bu sabah tartida biraz fazla geldim.ama reglim yaklasti ona bagliyorym acikcasi 1gunde 1kilo aıamayacagima gore. SchonerDuft canim iyi oldu tarti gununun belirlenmesi.. spor saatida olursa super olur.sporla diyetimizi desteklememiz lazim

Canım boy 1 65 kilo 80 hedef şimdilik 70 olsun yaş 37
3 çocuk annesi yim
Diyet için özel bişey yapmıyorum
Insulin direnci var sizlere göre daha yavaş veriyorum daha fazla çabalamam gerekiyor
Sizin le beraber vermek istiyorum
Bana bu zorlu süreçte destek olursaniz sevinirim
2 yıl önce diyetisyen eşliğinde 6rakamlari görmüştüm ama şimdi geri aldım daha fazla almadan zayıflama k istiyorum

Bugünün öğle yemeği; çorba + kereviz yemeği eşliğinde bol su

Akşama da değişim olmazsa enginar olacak bakalım.

Adet dönemi yaklaştığı için ciddi şişkinlik ve önlenemez tatlı aşkım başladı.

Ben de 31 yaşındayım ve 30 larda kilo verme çok yavaşlıyor doğru. Ama inancı ve azmi kaybetmeden sabırla ilerleyeceğiz biz de. Daha yavaş da olsa vereceğiz kiloları. :)

bn bu diyet işlerini pek bilmiyorum mesela bugün misafirliğe gidecem hiç mi yememem lazm bişeler yoksa az aZ mı yemem lazm
paylaştığımız listeleri kendine göre oluştur derim ekmek sabahları ye sadece makarna pilav türü şeyleri elinden geldiğince yeme kola içme kola yerine soda ayran tüket ev yapımı olacak ayran

regli dönemi alman çok normal bende 1 2 kilo oynuyorum regli döneminde

ben geç uyanıyorum genelde öğün atlıyorum limonlu su içtim sonra bir yumurta yedim 25 dakika yürüdüm

öğlen yemeğim
yarım kase makarna /
yarım tabak limonlu marul/
1 kase sulu patates /

sbah ara öğün oluşturmadım

saat 15:00 gibi 1 portakal yemeyi düşünüyorum yada türk kahvesi

Akşam menü belli değil eve geçtiğimde yapcam belki kahvaltı ile geçiştiririz

Ben dayanamayıp az önce bir çikolata yedim. Adet dönemi beni mahvediyor. Tutamıyorum kendimi.

her pazartesi güncel kilomuzu tabloya yazarız ... seni motive ediyorsa hegün tartılıp bizimle paylaşabilirsin bende genelde hergün tartılıyorum :)
Teşekkürler :) ben sabah kalkınca limonlu su içtim kahvaltıda yarım ince simit yedim, öğle yemeği susuz pırasa ve yoğurt akşama da yazarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…