• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET ARKADAŞIM OLURMUSUN :)

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
398
Bursa
SELAM HANIMLAR:KK3:
ALDIĞIM VE HALA ALMAYA DEVAM ETTİĞİM KİLOLARIMA ARTIK YARIN DUR DİYECEĞİM VE BU KONUDA BANA ARKADAŞ OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA HEP BİRLİKTE ŞU KİLOLARDAN KURTULALIM DİYORUM:KK52:

NE YAPACAĞIM NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİM AZ ÇOK BİLİYORUM AMA BUNU NASIL GERÇEKLEŞTİRECEĞİM ZAMAN GÖSTERECEK:KK55:

Merhaba canım kolay gelsin ben de diyetteyim :) yaş boy kilo nasıl ne durumda hedef ne anlatır mısın biraz :)

varım tatlım ama aynı yardımı bende bekliyorum sizden 4 yıldır bunun savaşını veriyorum ınsanların beni koca göbüşümle beni hamile sanmasından psikolojim bozuldu desteklerinizi bekliyorum

Merhaba canım kolay gelsin ben de diyetteyim :) yaş boy kilo nasıl ne durumda hedef ne anlatır mısın biraz :)
selam canım:KK54:teşekkürler,sana,bana bu yolda mücadele veren herkese kolay gelsin.:KK52:
hedefim 7 kilo ,zorlu bir süreç beni bekliyor diyebilirim bu yüzdende burda birbirimize moral ve destek verelim istiyorum.
2 ayda rahatlıkla verilebilecek bir kilo ama sonrası düşündürüyor beni ,bu yüzdende inşallah bu kiloyu verdikten sonra koruma amaçlı buradan kopmayacağım:KK50::KK19:En Büyük KK

boyum 1.58 cm ,kilom 55 kg.şuan vücut kitle endeksine göre normalim ancak vücudumun resmen yağ bağladığını hissediyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor.bu yüzden de bir an önce ipin ucunu tutup sağlıkla hayatıma devam etmek istiyorum.hep beraber bunu başarırız umarım:KK6:.sevgiler:KK36:

varım tatlım ama aynı yardımı bende bekliyorum sizden 4 yıldır bunun savaşını veriyorum ınsanların beni koca göbüşümle beni hamile sanmasından psikolojim bozuldu desteklerinizi bekliyorum
hoş geldin canım:KK3:
amacımız aynı ve ben başarılmayacak bir şey olarak görmüyorum.yeter ki azim ve istekli olalım.tahmin edebiliyorum yaşadıklarını benim de en güzel zamanlarımın bir dönemi kilolu geçmişti ama bu dönemi atlattım.şimdiye bakarsak yaş ve boya göre her ne kadar normal gibi görünse de kilom sınırda ve vermem gereken kilo demeyeyim yağlar var.ve burada deneyimlerimizi,bilgilerimizi paylaşarak bu zoru başaracağız eminim:KK73:sevgiler:KK68:

bir süredir çörek otunu kilo verme amaçlı kullananlara denk geliyorum ve dün akşam küçük bir araştırma yaptım.zaten çok faydalı bir baharat olduğunu hatta şifa kaynağı olduğunu biliyoruz ama, kilo vermede etkili oluyor mu açıkçası tereddütlerim vardı.okuduğum yazıda aç karına öğünlerden yarım saat önce tüketilirse zayıflamaya ; tok karına aynı şekilde tüketilirse kilo almaya faydası olduğu yazıyordu.
velhasıl bu sabah kahvaltı öncesi 1/2 çay kaşığı yedim.bakalım etkili mi göreceğiz.

SELAM HANIMLAR:KK3:
ALDIĞIM VE HALA ALMAYA DEVAM ETTİĞİM KİLOLARIMA ARTIK YARIN DUR DİYECEĞİM VE BU KONUDA BANA ARKADAŞ OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA HEP BİRLİKTE ŞU KİLOLARDAN KURTULALIM DİYORUM:KK52:

NE YAPACAĞIM NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİM AZ ÇOK BİLİYORUM AMA BUNU NASIL GERÇEKLEŞTİRECEĞİM ZAMAN GÖSTERECEK:KK55:

merhaba ece;
ilk kez bir foruma üye oldum hatırladığım kadarıyla =) bu nedenle hata yaparsam lütfen uyarın. Bende kilo vermek istiyorum tek başıma 2 ay önce başladım ve 9 kilo verdim ancak bıraktığımdan beri 3 kilo geri aldım. Benimle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşmak ve birbirimize destek olmak çok iyi olacaktır eminim.
Umarım beni de grubunuza dahil edersiniz. Çok çalışalım ve başaralım. =D

merhaba ece;
ilk kez bir foruma üye oldum hatırladığım kadarıyla =) bu nedenle hata yaparsam lütfen uyarın. Bende kilo vermek istiyorum tek başıma 2 ay önce başladım ve 9 kilo verdim ancak bıraktığımdan beri 3 kilo geri aldım. Benimle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşmak ve birbirimize destek olmak çok iyi olacaktır eminim.

merhaba canım:Dhoş geldin:KK54:
estağfurullah hata ne demek:KK52:iki ayda 9 kg süper bir başarı tebrik ediyorum.3 kg aldım diyorsun bu da normal aslında diye düşünüyorum,ama daha almamak gerekir. benim yukarı da da söylediğim gibi bende kendime 2 ayda 7 kg sınırı koydum ama önemli olan sonrası ,bir şekilde sağlıklı ve de keyifle vereceğiz kilolarımızı ancak sonrasında bunu koruyabilmek önemli.sevgiler:D

sabah çörek otu yedim demiştim.(umarım psikolojik değildir )sanki işe yarayacak kızlar.bakalım akşam yemeğinden öncede yemeyi düşünüyorum.

sabah çörek otu yemiştim (umarım psikolojik değildir) sanki işe yaradı kızlar.akşam yemeğinden öncede yiyeceğim.
merhaba ece;

neler yaptın canım ,9 kilo baya fark etmiştir hem psikolojik hemde görünüm olarak:KK49::Dtekrardan tebrikler:KK52:

selam canım:KK54:teşekkürler,sana,bana bu yolda mücadele veren herkese kolay gelsin.:KK52:
hedefim 7 kilo ,zorlu bir süreç beni bekliyor diyebilirim bu yüzdende burda birbirimize moral ve destek verelim istiyorum.
2 ayda rahatlıkla verilebilecek bir kilo ama sonrası düşündürüyor beni ,bu yüzdende inşallah bu kiloyu verdikten sonra koruma amaçlı buradan kopmayacağım:KK50::KK19:En Büyük KK

boyum 1.58 cm ,kilom 55 kg.şuan vücut kitle endeksine göre normalim ancak vücudumun resmen yağ bağladığını hissediyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor.bu yüzden de bir an önce ipin ucunu tutup sağlıkla hayatıma devam etmek istiyorum.hep beraber bunu başarırız umarım:KK6:.sevgiler:KK36:
Seni cok iyi anlıyorum :) benim de beden kitle indeksim normal ama benim de vermek istediğim 7 kilo var tam :) boy 165 kilom 62 hedef 55 :) o kadar yararlı oluyor ki burası 13 kilo verdim burası sayesinde ben bu yaz :)

Seni cok iyi anlıyorum :) benim de beden kitle indeksim normal ama benim de vermek istediğim 7 kilo var tam :) boy 165 kilom 62 hedef 55 :) o kadar yararlı oluyor ki burası 13 kilo verdim burası sayesinde ben bu yaz :)
tebrikler :KK9:13 kg süper:KK73:boy ve kilo oranlarımız aynı,ama benim boyum biraz daha kısa olduğu için bu bana biraz daha dezavantaj oluyor:confused:kilomu da genelde bel ve mideden alıyorum bu da bir ikinci dezavantaj.
bugün biraz ısınma oldu diyete ,yarın yeme içme ye ilave birde hareket vs ekleyeceğim.malum havalar soğudu artık açık hava yürüyüşlerine çıkamam ancak evde elimden geldiğince diyetle birlikte bir şeyler yapacağım.

kesinlikle katılıyorumEn Büyük KK

evet güzel bir gün dileğiyle kaldığımız yeden devam edelim.
bugün sürekli olarak aksattığım öğle yemeğimi yedim.karnım tok ve kendimi iyi hissediyorum.öğlenleri genelde kahvaltı geç yaptığım için aksıyor ve akşama kendimi frenlemekte güçlük çekiyorum ama artık bunu yapmamaya özen göstereceğim.
kilo vermede en önemli kurallardan biri de öğün atlamamaktır .

aklımdayken yediklerimi tartmaya da başladım.umarım üşenmem ve devamı gelir:rolleyes:

sabah:
1/2 çay kaşığı çörek otu
1 bardak su

kahvaltı:
30 gr kızarmış ekmek(beyaz ekmeği de bırakmam lazım)
1 dilim peynir
domates
3 bardak çay
3 zeytin(zeytini normalde çok severim)
ara:
1 armut

öğlen:
4 fırında köfte
1 orta boy haşlanmış patates,limon ve pul biberli
1 bardak diet cola

arada kahve içerim.
akşam da;bol salata veçorbayla kapatabilirsem süper olur.

bu arada bol bol su içiyorum tabiki.

sabah çörek otu yemiştim (umarım psikolojik değildir) sanki işe yaradı kızlar.akşam yemeğinden öncede yiyeceğim.

neler yaptın canım ,9 kilo baya fark etmiştir hem psikolojik hemde görünüm olarak:KK49::Dtekrardan tebrikler:KK52:

merhaba;
öncelikle spora yazıldım yaftada 3 gün kesinlikle kendimi daha mutlu hissediyordum, uyku bozukluğu sorunum vardı sporda yorulunca o da düzeldi bu nedenle tavsiye ediyorum. yemek yeme düzenimi değiştirdim abur cubur kesinlikle yemedim, hazır olan hiç bir şeyi yemedim , evde pişen yemekten yedim ve akşam beşten sonra sadece su içiyordum. aslında yıllarca alıştığım düzenden böyle bi düzene geçmek beni başlarda yordu ama kesinlikle daha mutlu, sağlıklı ve başarılı hissettim.sadece bedenen değil her hareketime yansıdı bu.

Ama yalnız başıma olmaktan sıkıldım bu yüzden sizinle devam etmek istiyorum :KK48:

Back
X