selam canım,
bol bol kalori yakmışsındır negüzel.ben aktardan pek ürün almayı sevmiyorum nedense.güven mi dersin hijyenmi dersin bilmiyorum içim almıyor .sadece ödem atmak için herhangi bir bitki çayıda içebilirsin.ben henüz almadım ama en kısa zamanda bir bitki çayı alıcam çok faydalı oluyor bende.
liste derken öğün miktarını kastediyorsun herhalde.neler yaptın peki neler vardı menüde.
yağını kızım için almıştım ama çok ağardı attım bende.ben alıştım çiğnemeye çok hoş birşey değil hatta bu sabah nerdeyse 1 lt su içtim çok acıdı sonradan tadı.
çok iyi kahvaltı yapıyorum =D çünkü sabah 6 da kalkıyorum yarım saat hafif tempoda yürüyorum ve 7 gibi kahvaltıya oturduğumda acıkmış oluyorum. kahvaltıda peynir ,zeytin, bolca domates ,salata ve şekersiz yeşil çay. öğle yemeğimi evde hazırladığım çorbayı mikserde çırptım ve sabah ısıtıp termosuma koydum. küçük kilitli bir poşetede 2 tane galeta koydum öğle yemeğim buydu. kızlar bolca güldüler bana doğrusu =D akşam salata ve çorba vardı ama salatam da domates yoktu sadece yeşillik ve bolca sirke. =( şimdide 2. kupa siyah çayımı içiyorum bol limonlu ve şekersiz. işte böyleydi menümm.