- 15 Kasım 2013
- 104
- 0
- 36
- Konu Sahibi crazydentist
-
wallah benım de 4-5 kilo vermem lazım.nasıl yapcaz
gün içinde ne yersen ye bi kenara yaz ve her akşam bizimle paylaş yarın için diyet önerim : kahvaltı :sabah uyanınca bisu bardağı su ardından 1su bardağı sıcak suda 20 dakika boyunca demlenmiş bir kabuk tarçın ve iki dilim limonlu suyu içiceksiniz ( kalkar kalkmaz ilk işiniz bunu hazırlamak olsun 20 dk demlenince içilcek çnkü)
3 yemek kaşığı lor peyniri veya bir dilim light peynir(bol çörek otlu dere otlu),5 adet zeytin veya 2 adet ceviz,1 ince dilim çavdar ekmeği(yoksa kepek de olur tam tahıllı da),bol yeşillik domates salatalık
kuşluk vaktinde 1 meyve ( mümkünse yeşil elma yiyin muz karpuz filan diil üzüm diil)
11 buçuk gibi bi şişe tarçın ve karanfil bekletilmiş su için
öğle:3 küçük tavuk göğsü 1 kase yoğurt,bol mevsim salata (et olmadığında sınırsız közlenmiş sebze yiyin)
ikindi vakti bir çay bardağı leblebi
saat 17.30 gibi bir kupa rezene veya yeşil çay veya papatya veya alternatif bitki çayı için
akşam:haşlanmış brokoli-karnabahar8alternatif olarak karışık sebze de yiyebilirsiniz güveçte veya fırında pişirilmiş olmalı kabak patlıcan domates hepsi olur ),1 kase bol sumaklı naneli yoğurt,bir ince dilim çavdar ekmeği
gece (20.30-21.00 civarı) büyük bir greyfurtun yarısını yeyin ve 2 bardak su için
arkadaşlar bu ilk günümz mümkün olduğunca uyun her öğünden ve ara öğünden önce 2 bardak su içiceksniz günlük 10-12 bardağa tamamlayın sularıı
canım cok tesekkur ederım elımden geldıgınce uycam ama ben kusluk yada ara öğün yemem kahvaltı öğlen yemegı bı de aksam yemegı.5 zeytın bıle cok fazla yemem kahvaltı ama uyanır uyanmaz su ıccem.tarcın sapı alcam ve suyunu yapcam.suyu dedgın gıbı eksık etmem.yatmadan öncede kurutulmus kıraz sapını demletıp ıcsem olur mu?normal fırın ekmegı yerız onunda ıcını ben yemem.yani fazla yemek yemem yınede bunları yapmalımıyım?sankı cok gıbı ara öğünler olmazsa olur mu?
merhaba bende varım
bende 76 kılooyum
eger ıstersen devam edelim brlikte
ama sende hergun yaz olurmu
hangi gun tartılıyorsun
tamamdır o zaman tavsıyene uycam.sımdıden malzemalerı alacagım.canım emin ol ben de öyle diyoodum az yediğmizi sanıyooruz ama aslında abur cubur yiyoruz insan bu ne yazarsa yiyince açlık hissetmiyo:) bi de 3 -4 saatte bir midene bişeyler girmesi lazım ki mide dolayısıyla vücut metabolizma çalışsın azıcık azıcık ara öğünler sayesinde metabolizmayı çalıştrmaya başlıyooruz yeterli besin gitmeyince de bu kez yağlarımızdan yakmaya başlıyo vücut :) ama hiç yemezsen metabolik olarak vücut kendini savunmaya alıyo( yani korumak için kendini ) ve daha az enerji harcıyo metabolizman yavaşlıyo yani :) az az ye ama sık sık ye deniyo o yüzden
teşekkür ederim lıstelere bana uyduğu kadar yapmaya çalışayım bazılarını yapamıyabılırım belkigunu gününe çalışıyorum sabah erken çıkıyorum ama muhakkak yazacm hergun
vermek ıstedıgımız kılolarda aynı nende en az 60 olmak ıstıyorum gerisi Allah kerim boyun kaç
bende başlamak istiyorum benide alın aranıza
tabiki hoşgeldin aramıza kaç kliosun kaç kilo olmak istiyoosun :) ayrıca arkadaşlar ben yeni üye olduğum için msj atamıyorum ama sizler hergün akşam ya da her sabah şeklinde düzenli olarak bana özelden kaç kilo olduğnuzu diyeti uygulayıp uygulamadığınızı kaçamaklarınızı yazabilirsiniz :) su içmeyi unutmuyooruz çok önemlii :) birbirimizi motive edersek ,yiyip içtiklerimizi de takip edersek elimizden bişey kurtulmaz :)
gün içinde ne yersen ye bi kenara yaz ve her akşam bizimle paylaş yarın için diyet önerim : kahvaltı :sabah uyanınca bisu bardağı su ardından 1su bardağı sıcak suda 20 dakika boyunca demlenmiş bir kabuk tarçın ve iki dilim limonlu suyu içiceksiniz ( kalkar kalkmaz ilk işiniz bunu hazırlamak olsun 20 dk demlenince içilcek çnkü)
3 yemek kaşığı lor peyniri veya bir dilim light peynir(bol çörek otlu dere otlu),5 adet zeytin veya 2 adet ceviz,1 ince dilim çavdar ekmeği(yoksa kepek de olur tam tahıllı da),bol yeşillik domates salatalık
kuşluk vaktinde 1 meyve ( mümkünse yeşil elma yiyin muz karpuz filan diil üzüm diil)
11 buçuk gibi bi şişe tarçın ve karanfil bekletilmiş su için
öğle:3 küçük tavuk göğsü 1 kase yoğurt,bol mevsim salata (et olmadığında sınırsız közlenmiş sebze yiyin)
ikindi vakti bir çay bardağı leblebi
saat 17.30 gibi bir kupa rezene veya yeşil çay veya papatya veya alternatif bitki çayı için
akşam:haşlanmış brokoli-karnabahar8alternatif olarak karışık sebze de yiyebilirsiniz güveçte veya fırında pişirilmiş olmalı kabak patlıcan domates hepsi olur ),1 kase bol sumaklı naneli yoğurt,bir ince dilim çavdar ekmeği
gece (20.30-21.00 civarı) büyük bir greyfurtun yarısını yeyin ve 2 bardak su için
arkadaşlar bu ilk günümz mümkün olduğunca uyun her öğünden ve ara öğünden önce 2 bardak su içiceksniz günlük 10-12 bardağa tamamlayın sularıı
ayy çok sevindimm yaa 92 kiloyum cnm60 kilo olmak istiyorum şimdiye kadar çok diyet uyguladım diyetisyene bile gittim ama tabi beni motive edecek kimse olmadığı için bıraktım. birde hemen sonuç alma duygusu yokmu o da bitiriyor diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?