Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

crazydentist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
104
0
36
Kızlar meraba :) ben kulübe yeni katıldım 21 yaşındayım ve fazla kilolarım var 2 sene öncesinde 53 kiloydum ama şimdi 76 kiloyum :S kilo verme konusunda herhangi bi sıkıntım yok ama diyeti 7-8 kilo verince bıraktığım için diyetlere karşı giderek direnç kazanmaktayım diyetisyenim de ban diyet arkadaşları bulmamı tavsiye etti bu sayede birbirimizi motive edebilir burakma noktasında tekrar ateşleyebiliriz :) yardımınıza ihtiyacım var diyet listemi sizlerle de paylaşıcam ama gün gün beni takip edebilecek bana destek verebilecek birine ihtiyacım var foto da paylaşırım her hafta :) diyetisyenim bu diyetlerle 3 ay içinde zayıflayabilceğimi düşünü 3 aycık dişimi sıkmam gerek zaten 3 buçuk ayda almştm bu kadar kiloyu desteklerinizi önerilerinizi her türlü tavsiye ve tarifinizi bekliyoorum isteyenler oldukça diyet listemi sizlerle paylaşıcam :))))))))

wallah benım de 4-5 kilo vermem lazım.nasıl yapcaz

wallah benım de 4-5 kilo vermem lazım.nasıl yapcaz

gün içinde ne yersen ye bi kenara yaz ve her akşam bizimle paylaş yarın için diyet önerim : kahvaltı :sabah uyanınca bisu bardağı su ardından 1su bardağı sıcak suda 20 dakika boyunca demlenmiş bir kabuk tarçın ve iki dilim limonlu suyu içiceksiniz ( kalkar kalkmaz ilk işiniz bunu hazırlamak olsun 20 dk demlenince içilcek çnkü)
3 yemek kaşığı lor peyniri veya bir dilim light peynir(bol çörek otlu dere otlu),5 adet zeytin veya 2 adet ceviz,1 ince dilim çavdar ekmeği(yoksa kepek de olur tam tahıllı da),bol yeşillik domates salatalık
kuşluk vaktinde 1 meyve ( mümkünse yeşil elma yiyin muz karpuz filan diil üzüm diil)
11 buçuk gibi bi şişe tarçın ve karanfil bekletilmiş su için
öğle:3 küçük tavuk göğsü 1 kase yoğurt,bol mevsim salata (et olmadığında sınırsız közlenmiş sebze yiyin)
ikindi vakti bir çay bardağı leblebi
saat 17.30 gibi bir kupa rezene veya yeşil çay veya papatya veya alternatif bitki çayı için
akşam:haşlanmış brokoli-karnabahar8alternatif olarak karışık sebze de yiyebilirsiniz güveçte veya fırında pişirilmiş olmalı kabak patlıcan domates hepsi olur ),1 kase bol sumaklı naneli yoğurt,bir ince dilim çavdar ekmeği
gece (20.30-21.00 civarı) büyük bir greyfurtun yarısını yeyin ve 2 bardak su için
arkadaşlar bu ilk günümz mümkün olduğunca uyun her öğünden ve ara öğünden önce 2 bardak su içiceksniz günlük 10-12 bardağa tamamlayın sularıı

canım cok tesekkur ederım elımden geldıgınce uycam ama ben kusluk yada ara öğün yemem kahvaltı öğlen yemegı bı de aksam yemegı.5 zeytın bıle cok fazla yemem kahvaltı ama uyanır uyanmaz su ıccem.tarcın sapı alcam ve suyunu yapcam.suyu dedgın gıbı eksık etmem.yatmadan öncede kurutulmus kıraz sapını demletıp ıcsem olur mu?normal fırın ekmegı yerız onunda ıcını ben yemem.yani fazla yemek yemem yınede bunları yapmalımıyım?sankı cok gıbı ara öğünler olmazsa olur mu?

canım emin ol ben de öyle diyoodum az yediğmizi sanıyooruz ama aslında abur cubur yiyoruz insan bu ne yazarsa yiyince açlık hissetmiyo:) bi de 3 -4 saatte bir midene bişeyler girmesi lazım ki mide dolayısıyla vücut metabolizma çalışsın azıcık azıcık ara öğünler sayesinde metabolizmayı çalıştrmaya başlıyooruz yeterli besin gitmeyince de bu kez yağlarımızdan yakmaya başlıyo vücut :) ama hiç yemezsen metabolik olarak vücut kendini savunmaya alıyo( yani korumak için kendini ) ve daha az enerji harcıyo metabolizman yavaşlıyo yani :) az az ye ama sık sık ye deniyo o yüzden

merhaba bende varım
bende 76 kılooyum
eger ıstersen devam edelim brlikte
ama sende hergun yaz olurmu
hangi gun tartılıyorsun

ben şuan tam 76.0 kiloyum her sabah tartılalım :) geri sayım gibi düşün tam 20 kilo vermek istyorum her bir kiloda bu rakamı bir bir düşürcem :) hergün yazarım diyetisyenim yeni diyet verince onu da yazıcam şimdilik 20-25 gün kadar şuan elimde olan diyeti yapıcaz ben hergün bi sonraki günü paylaşırım :) uyduğunuz uymadığınız herşeyi yazın birbirmizi kandrmayalım çeknmeyelim suyumuzu içelim bikaç egzersiz koyucam ilerleyen günlerde onlara da yer verirsek 3 ayda fıstık oluruz :)

diyet listem bu kızlar mümkün olduğunca uymaya çalışın çnkü belli standartlarda bi diyet bu tek bi kişiye özel değil yani hepimize uyar :) alternatif üretebilirsiniz örneğin akşam ekmek yemeyebilir et olmadığında yerine protein grubundan takviye yapabilirsiniz :) yumurta peynir süt ürünleri gibi sebze de tüketebilirsiniz ama et protein olduğu için vücudunzda protein açığı olmasın alternatif bi protein tüketmek daha mantıklı olur :)

tamamdır o zaman tavsıyene uycam.sımdıden malzemalerı alacagım.

teşekkür ederim lıstelere bana uyduğu kadar yapmaya çalışayım bazılarını yapamıyabılırım belkigunu gününe çalışıyorum sabah erken çıkıyorum ama muhakkak yazacm hergun
vermek ıstedıgımız kılolarda aynı nende en az 60 olmak ıstıyorum gerisi Allah kerim boyun kaç

163 cm cnm ya kısayım maalesef :S basen bölgemde fazlalığım çok

bende başlamak istiyorum benide alın aranıza

tabiki hoşgeldin aramıza kaç kliosun kaç kilo olmak istiyoosun :) ayrıca arkadaşlar ben yeni üye olduğum için msj atamıyorum ama sizler hergün akşam ya da her sabah şeklinde düzenli olarak bana özelden kaç kilo olduğnuzu diyeti uygulayıp uygulamadığınızı kaçamaklarınızı yazabilirsiniz :) su içmeyi unutmuyooruz çok önemlii :) birbirimizi motive edersek ,yiyip içtiklerimizi de takip edersek elimizden bişey kurtulmaz :)

ayy çok sevindimm yaa 92 kiloyum cnm 60 kilo olmak istiyorum şimdiye kadar çok diyet uyguladım diyetisyene bile gittim ama tabi beni motive edecek kimse olmadığı için bıraktım. birde hemen sonuç alma duygusu yokmu o da bitiriyor diyeti

tarçın limonlu suyun faydası ne?

bende katılmak istiyorum kızlar..
23 yaşındayım 68 kl yum 58 olmak istiyorum.
1 yıldır diyet yapmıyorum ama öncesinde toplamda 10 ay gibi bi sürede olur olmaz her diyeti denedim 76 dan 65 e düşmüştüm. yani 3 kl sunu geri aldım 1 yılda. hedefime ulaşmadan bıraktım ama almamaya özen gösterdim.
şimdi sizlerle hedefime ulaşmak istiyorum benide aranıza alın :)

kesinlikle canım zaten yemesek kilo veririz ama hemen verelim istiyoruz ,nefsimize hakim olamıyooruz ama seni motive edicekse şunu söyleyebilirim ben bi kilo verdim bile üstelik bi tek ben diil aynı diyeti yapan arkadaşım da 1 buçuk kilo verdi 92 kiloysan emin ol sen ilk aylarda bizden daha hızlı verirsin tabi herhangi bi metabolizma hastalığın yoksa tiroit veya şeker gibi . limonlu tarçınlı suya gelirsek Ilık limonlu su:

1- Bağışıklık sisteminizi destekler. Limonda bol miktarda bulunan C vitamini soğuk havalarla savaşmanızı sağlar. Beyin ve sinir sistemi fonksiyonlarını uyaran potasyum bakımından zengindir. Potasyum aynı zamanda kan basıncını kontrol altında tutmaya yardım eder.

2- pH değerini dengeler: Her gün limonlu su içerseniz vücudunuzun toplam asitlilik oranını düşürürsünüz. Limon en alkali gıdalardandır. Evet, limonda sitrik asit bulunur ancak sindirildiğinde asitlilik yaratmaz.

3- Kilo vermeye yardımcı olur: Açlık hissi ile mücadele etmeye yardım eden pektin lifi limonda bol miktarda bulunur. Daha alkali bir beslenmeye sahip kişilerin daha hızlı kilo verdiği de bilinmektedir.

4- Sindirime yardım eder: Limonlu su istenmeyen maddelerin vücuttan atılmasına yardım eder. Karaciğerin sindirim için gerekli bir asit olan safra üretimini destekler. Etkili sindirim mide ekşimesini ve kabızlığı azaltır.

5- İdrar söktürür: Limon vücuttan idrar çıkışını artırır. Bu da vücudun temizlenmesine yardım eder. Böylelikle toksinler daha hızlı atıldığından idrar yolu daha sağlıklı kalır.

6- Cildi temizler: İçindeki C vitamini kırşıklıkları ve lekeleri azaltır. Limon kandaki toksinleri temizler. Bu, cildin de temiz kalmasına yardım eder. Aslında görünürlüklerini azaltmak için doğrudan yara izlerine de uygulanabilir.

7- Nefesi tazeler: Yalnızca bu da değil. Diş ağrısı ve diş eti iltahabının iyileşmesine yardım eder. Sitrik asit diş minesini zedeleyebileceğinden bunu gözlemlemelisiniz. Kabul ediyorum, bu konuda biraz endişeliyim.

8- Solunumla ilgili sorunları azaltır: Ilık limonlu su göğüs enfeksiyonlarından kurtulmanıza yardım eder ve rahatsız edici öksürükleri keser. Astımı ve alerjisi olan insanlara da faydalı olduğu düşünülüyor.

9- Sakin tutar: C vitamini aklınızı ve vücudunuzu strese maruz bıraktığınızda ilk olarak yoksun kaldığınız şeylerden biridir. Daha önce de belirtildiği gibi limon C vitaminiyle doludur.

10- Kahve alışkanlığından kurtulmanızı sağlar. Sabah bir bardak limonlu su içtikten sonra canım kahve istemiyor. Bu garip ama nedenini açıklayamayacağım. Yalnızca söylüyorum.

bunun yanı sıra tarçın kandaki şeker seviyesini düzenler ,vücutta LDL kolesterolü düşürür,lif ve demir kaynağı :) ama tarçın yazılmasının en önmli sebebi şeker sanırım çünkü diyetisyenim canım tatlı çektiğinde bu isteğimi bastırması için de tarçınlı karanfilli çay yazmıştı
lütfen diyet yapalım zayıflayalım bakın hergün giriyoorum tartılın yazın ,psikolojiniz mi bozuk yazın birbirimizi motive edeliim lütfen ben eski zayıf günlerime dönmeyi çok istiyoorum sizin de zayıflamak için tutunacağınız bi hayaliniz olmalı ,elbise olabilir erkek arkadaş eş olabiir bilemiyoorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…