- 15 Kasım 2013
- 104
- 0
- 36
- Konu Sahibi crazydentist
-
bende katılmak istiyorum kızlar..
23 yaşındayım 68 kl yum 58 olmak istiyorum.
1 yıldır diyet yapmıyorum ama öncesinde toplamda 10 ay gibi bi sürede olur olmaz her diyeti denedim 76 dan 65 e düşmüştüm. yani 3 kl sunu geri aldım 1 yılda. hedefime ulaşmadan bıraktım ama almamaya özen gösterdim.
şimdi sizlerle hedefime ulaşmak istiyorum benide aranıza alın :)
tabiki katılabilirsin öncelikle aramıza hoşgeldin :) ilk olarak senden sağlam bi kararlılık bekliyorum ne olursa olsun hedef belli ve oraya ulaşana kadar asla vazgeçmiceksin :) maalesef bi çoğumuzun sorunu bukısa süreli de olsa çabuk sonuçlar alabilmek kolayca zayıflayabilmek için biçok diyete kalkışıyooruz bunlar bi süre sonra diyetlere karşı vücudumuzda bir direncin oluşmasına sebep oluyoo ama yılmak var mı yokk :) eskisi kadar hızlı kilo veremeyebilir hiç aksatmadığımız bir günde kilo bile alabiliriz :S ama bunlar bizi asla durdurmicak ben senden kendine göre (vücut preporsiyonuna uygun) bikaç egzersiz hareketi seçmeni istiyoorum mesela 3 ya da 4 hareket :) bunların her birini günlük 3 set uygulamalısın her sette 15 kere hareketi tekrarlamalısın ilk hafta bunu bi dene vaktin varsa haftada 3 veya 4 gün yarım saat 40 dakika kadar yürüyebilirsin :) ama yoksa dediğim gibi vücudunda fazlalıklarn nerede yoğunsa o bölgeye uygun hareketler bul önmli olan hareketn zorluğu değil doğru ve sürekli uygulanışı bunu unutma hadi bakalım başarılar :)
merhaba canım yol arkadaşına ihtiyacın varmış ben geldim
10 kg dan fazla kilo verdim hafifledim hala veriyorum
hoşgeldin çok sevindim senin adına darısı başımıza :) eminim zaman zaman güzel ipuçlarıyla bize yardımcı olcaksın :)
arkadaşlar lütfen beni de alın aranıza diyet listesine bayıldım defalarca denemiş biri olarak bende kilo vermek için tekrar motive oldum ama azalacağı zamanlar olacaktır ve sizinle devam etmek istiyorum eğer izin verirseniz yarın senin diyetine göre alışveriş yapıp yarın akşamdan itibaren listeye uygun olarak bende yapmak istiyorum bu arada ismim makbule 22 yaşındayım 70 kiloyum 55 olmak istiyorum
inşallah canım birbirimize yardım ve yataklık yapıcaz
çak teşekkür ederim güzel bi karşılama oldu :) kol ve omuz egzersizleri yapmayı düşünüyordum zaten bide sen böyle diyince kesin yaparım :) inşallah sonuna kadar yani hedefime ulaşana kadar çabalayacağım.. hep birlikle kilolarımızda kurtulalım:)
kesinlikle canım zaten yemesek kilo veririz ama hemen verelim istiyoruz ,nefsimize hakim olamıyooruz ama seni motive edicekse şunu söyleyebilirim ben bi kilo verdim bile üstelik bi tek ben diil aynı diyeti yapan arkadaşım da 1 buçuk kilo verdi 92 kiloysan emin ol sen ilk aylarda bizden daha hızlı verirsin tabi herhangi bi metabolizma hastalığın yoksa tiroit veya şeker gibi . limonlu tarçınlı suya gelirsek Ilık limonlu su:
1- Bağışıklık sisteminizi destekler. Limonda bol miktarda bulunan C vitamini soğuk havalarla savaşmanızı sağlar. Beyin ve sinir sistemi fonksiyonlarını uyaran potasyum bakımından zengindir. Potasyum aynı zamanda kan basıncını kontrol altında tutmaya yardım eder.
2- pH değerini dengeler: Her gün limonlu su içerseniz vücudunuzun toplam asitlilik oranını düşürürsünüz. Limon en alkali gıdalardandır. Evet, limonda sitrik asit bulunur ancak sindirildiğinde asitlilik yaratmaz.
3- Kilo vermeye yardımcı olur: Açlık hissi ile mücadele etmeye yardım eden pektin lifi limonda bol miktarda bulunur. Daha alkali bir beslenmeye sahip kişilerin daha hızlı kilo verdiği de bilinmektedir.
4- Sindirime yardım eder: Limonlu su istenmeyen maddelerin vücuttan atılmasına yardım eder. Karaciğerin sindirim için gerekli bir asit olan safra üretimini destekler. Etkili sindirim mide ekşimesini ve kabızlığı azaltır.
5- İdrar söktürür: Limon vücuttan idrar çıkışını artırır. Bu da vücudun temizlenmesine yardım eder. Böylelikle toksinler daha hızlı atıldığından idrar yolu daha sağlıklı kalır.
6- Cildi temizler: İçindeki C vitamini kırşıklıkları ve lekeleri azaltır. Limon kandaki toksinleri temizler. Bu, cildin de temiz kalmasına yardım eder. Aslında görünürlüklerini azaltmak için doğrudan yara izlerine de uygulanabilir.
7- Nefesi tazeler: Yalnızca bu da değil. Diş ağrısı ve diş eti iltahabının iyileşmesine yardım eder. Sitrik asit diş minesini zedeleyebileceğinden bunu gözlemlemelisiniz. Kabul ediyorum, bu konuda biraz endişeliyim.
8- Solunumla ilgili sorunları azaltır: Ilık limonlu su göğüs enfeksiyonlarından kurtulmanıza yardım eder ve rahatsız edici öksürükleri keser. Astımı ve alerjisi olan insanlara da faydalı olduğu düşünülüyor.
9- Sakin tutar: C vitamini aklınızı ve vücudunuzu strese maruz bıraktığınızda ilk olarak yoksun kaldığınız şeylerden biridir. Daha önce de belirtildiği gibi limon C vitaminiyle doludur.
10- Kahve alışkanlığından kurtulmanızı sağlar. Sabah bir bardak limonlu su içtikten sonra canım kahve istemiyor. Bu garip ama nedenini açıklayamayacağım. Yalnızca söylüyorum.
bunun yanı sıra tarçın kandaki şeker seviyesini düzenler ,vücutta LDL kolesterolü düşürür,lif ve demir kaynağı :) ama tarçın yazılmasının en önmli sebebi şeker sanırım çünkü diyetisyenim canım tatlı çektiğinde bu isteğimi bastırması için de tarçınlı karanfilli çay yazmıştı
lütfen diyet yapalım zayıflayalım bakın hergün giriyoorum tartılın yazın ,psikolojiniz mi bozuk yazın birbirimizi motive edeliim lütfen ben eski zayıf günlerime dönmeyi çok istiyoorum sizin de zayıflamak için tutunacağınız bi hayaliniz olmalı ,elbise olabilir erkek arkadaş eş olabiir bilemiyoorum
aynen öyle canım sen 23 kilo mu verdin maşallah :)
dün akşam bal tarçınlı su yaptım içtim gayet de lezzetliydi içine limonda katayım haklısın cnm sabah kalktığım zaman içtim şimdide buğday ve pirinç tahıllı gevrek yiyorum tok tutuyor
evet canım zor oldu ama başardım
öyle sıkı bir şekilde değilde yavaş yavaş ve kesinlikle spor yaparak
gevreğin adı markası bişey var mı canm biz de deneyelim süt veya yoğurtla mı tüketiyosun
ülkerin k-flakes yağsız light süte küçük kasede yiyorum ben denemedim ama yoğurtlada yenebilir
ayy darısı başımıza canım yaa :)
ben sana dumbel triceps,dumbell curl,dumbbell bench press,dumbbell lateral raise hareketlerini günlük 2 veya 3 set halinde yapmanı tavsiye edebilirim gittiğim spor merkezinde kol omuz sırt bölgesinde fazlası olan arkadaşlarımıza yaptırıyolar :) her bir sette hareketi en az 15 kez tekrarlamalısın bir ay kadar sonra bunu arttırabilirsin :) dumbel olarak da su şişesi kullanabilirsin :) basen bölgesinde fazlalığı olanlar çokça basen yürüme(Basen Yağları Egzersizleri Nasıl eritilir, basen yağlarından kurtulmak - Türkiye'nin Bilgi Portalı) ve squat yapmalı bunları internetten bulabilirsiniz bulamazsanız ben tarif ederim :) karın bölgesinde yağlanması çok olan arkadaşlar da çakı hareketini yaparlarsa fayda görüceklerdir elbette kontrollü mekik de abdominal için fayda sağlar :) spor için zamanım yok demeyin biz çok fenayız gerçekten yapmak istediğimiz herşey için napar ne eder zaman buluruz :)
inşallah canım
sen ektra ne yapıyosun zayıflamak için peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?