Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!


tabiki katılabilirsin öncelikle aramıza hoşgeldin :) ilk olarak senden sağlam bi kararlılık bekliyorum ne olursa olsun hedef belli ve oraya ulaşana kadar asla vazgeçmiceksin :) maalesef bi çoğumuzun sorunu bu kısa süreli de olsa çabuk sonuçlar alabilmek kolayca zayıflayabilmek için biçok diyete kalkışıyooruz bunlar bi süre sonra diyetlere karşı vücudumuzda bir direncin oluşmasına sebep oluyoo ama yılmak var mı yokk :) eskisi kadar hızlı kilo veremeyebilir hiç aksatmadığımız bir günde kilo bile alabiliriz :S ama bunlar bizi asla durdurmicak ben senden kendine göre (vücut preporsiyonuna uygun) bikaç egzersiz hareketi seçmeni istiyoorum mesela 3 ya da 4 hareket :) bunların her birini günlük 3 set uygulamalısın her sette 15 kere hareketi tekrarlamalısın ilk hafta bunu bi dene vaktin varsa haftada 3 veya 4 gün yarım saat 40 dakika kadar yürüyebilirsin :) ama yoksa dediğim gibi vücudunda fazlalıklarn nerede yoğunsa o bölgeye uygun hareketler bul önmli olan hareketn zorluğu değil doğru ve sürekli uygulanışı bunu unutma hadi bakalım başarılar :)
 
bu arada kızlar gerçekten zayıflamaya karar verdiysek sizden ricam kendinizi ölçün bel mide basen kol bacak her yerinizi ölçüp yazın ,size olan herhangi bir kıyafetinizi (mümkünse vücudunuzun hatlarını ortaya koyan bi kıyaft olsun ) giyin karşıdan yanlardan ve arkadan foto çekinin ,daha sonra üzerinize olmayan küçük bedende bi kıyafeti gözünüze kestirin (veya size dar olan) ve 4 günde bir kıyafeti denemeye çalışın :) bakalım nasıl sonuçlar alıcaz bu arada foto çekinin dediğim kıyafeti de her hafta başında tekrar giyin ve tekrar foto çekinin aradaki fark sizi motive edicektir :) hergün aynaya bakarak bu farkları tespit edemezsiniz lütfen deneyin :)
 
merhaba canım yol arkadaşına ihtiyacın varmış ben geldim

10 kg dan fazla kilo verdim hafifledim hala veriyorum
 

çak teşekkür ederim güzel bi karşılama oldu :) kol ve omuz egzersizleri yapmayı düşünüyordum zaten bide sen böyle diyince kesin yaparım :) inşallah sonuna kadar yani hedefime ulaşana kadar çabalayacağım.. hep birlikle kilolarımızda kurtulalım:)
 
arkadaşlar lütfen beni de alın aranıza diyet listesine bayıldım defalarca denemiş biri olarak bende kilo vermek için tekrar motive oldum ama azalacağı zamanlar olacaktır ve sizinle devam etmek istiyorum eğer izin verirseniz yarın senin diyetine göre alışveriş yapıp yarın akşamdan itibaren listeye uygun olarak bende yapmak istiyorum bu arada ismim makbule 22 yaşındayım 70 kiloyum 55 olmak istiyorum
 

çok seviniriz makbulecim katıl bize lütfen vazgeçme :) seninle kilolarımız hedefimiz yaşımz filan da yakın :) gönül rahatlığıyla başla ve unutma diyetle ayda bi kilo dahi versen şu anki halinden bi kilo daha zayıf olucaksın işte buna da başarı deniyo :)) kilo hızlı alınıyo evet ama ben bu kiloları 3 günde almadım ki 3 günde verebileyim bu mntıkla düşünmeli ve sabırla motivasyonla kendimizi bu ciddi işe vermeliyiz :) kızlar moda çok güzel bi yerde harika kıyafetler var piyasada ben artık gönlümce giyinmek istiyorum ,kilo lafının geçtiği yerlerde gerilmek bozulmak istemiyoorum ,kilolarımla mutlu olmak istemiyoorum:) bunu yapabiliriz gerçekten sizlerle konuştukça bu diyeti çok daha ciddiye almaya başladm 75.4 geldim tam şuan (akşam olmasına rağmen) böyle böyle gidicek hepsiiiiiiiiiiiiiii
 

ben sana dumbel triceps,dumbell curl,dumbbell bench press,dumbbell lateral raise hareketlerini günlük 2 veya 3 set halinde yapmanı tavsiye edebilirim gittiğim spor merkezinde kol omuz sırt bölgesinde fazlası olan arkadaşlarımıza yaptırıyolar :) her bir sette hareketi en az 15 kez tekrarlamalısın bir ay kadar sonra bunu arttırabilirsin :) dumbel olarak da su şişesi kullanabilirsin :) basen bölgesinde fazlalığı olanlar çokça basen yürüme(Basen Yağları Egzersizleri Nasıl eritilir, basen yağlarından kurtulmak - Türkiye'nin Bilgi Portalı) ve squat yapmalı bunları internetten bulabilirsiniz bulamazsanız ben tarif ederim :) karın bölgesinde yağlanması çok olan arkadaşlar da çakı hareketini yaparlarsa fayda görüceklerdir elbette kontrollü mekik de abdominal için fayda sağlar :) spor için zamanım yok demeyin biz çok fenayız gerçekten yapmak istediğimiz herşey için napar ne eder zaman buluruz :)
 


dün akşam bal tarçınlı su yaptım içtim gayet de lezzetliydi içine limonda katayım haklısın cnm sabah kalktığım zaman içtim şimdide buğday ve pirinç tahıllı gevrek yiyorum tok tutuyor
 
merhaba kızlar
sanırımhepinız gençsiniz en yaslınız benmıyım acaba
yasım 31
bu arada konu sahıbı arkadaşım gerçekten kutluyorum senı sayfana sahıp çıkıyorsun ve herkesi cok güzel motive ediyorsun azmının devamını dilerim
bende bugun kabuk tarçınımı aldım yarın sabah tartılıyorum reglim ama bakalım 1 kılo fazla cıkabılır
 

ben de daha önce çok spor salonuna üye oldum ama hiç memnun kalmadım.. pilates ve finess yaptım ama tam istediğim gibi sıkılaşma olmadı.. tekrar yazılmayı düşünüyorum aslında ama evime yakın düzgün bi salon bulamadım maalesef artık evde kendim elimden geleni yapacağım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…