Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

bence de yapmalısın pes etmek yok :) ama spora giderken diyete uymak çok daha önemli hale geliyo yeme alışkanlıklarını değiştirmeyip sadece spor yapmak vücuttaki kas kütlesinin artmasından başka çok büyük şeylere sebep olmuyo

31 yaş yaşlı mı yapmayın lütfen :9 bi kadının en güzel yaşları 30 lu yaşlar :)) ve bence hayatımızın bu kesitinde kesinlikle formda olmalıyız :)) bu arada teşekkür ederim arkadaşlarımız bana destek oluyo asıl :)) gerçekten zayıflamak istiyoorum ve bnm gibi düşünen bunu gerçekten isteyen insanlardan güç alıyorum :)) gün içinde diyeti bozabilecek durumlarla karşılaştığımızda forum aklıma geliyoo ve gerçekten yersem kendimi günah işleyecekmiş gibi hissedip vazgeçiyoorum :)) aramıza hoşgeldin kilon boyun ve diyet geçmişin hakkında bilgi verirsen çok daha iyi olur :)) bugün 74 kiloyu gördüm tünelin ucundaki ışığı görmek gibiydii bu kez vazgeçmek yok kızlar

kızlar bu arada sarımsak çayı hakkında bilginiz var mı bu sıralar çok duyuyorum da :) Zumba With Didem - Doktorum 09.09.11 - YouTube bu link de evde spor yapmak isteyen spor için çok zaman ayıramayacak arkadaşlarıma yöneliktir :) zumba dansı kızlar 2 dakika bişey ama siz bunu 3 tekrar olarak yapıcaksınız ilk hafta 3 tekrar yapın tüm vücudu çalıştırıyo yarım saat kadar spor yapmış gibi etki göreceğinizi düşünüyorum :) kendinizi verin bunu alışkanlık haline getirin olur muu yeterince yattık artık harekete geçme zamanı yaza sımsıkı giricez hepimizin zayıflamak için nedenleri var bunlara tutunmanızı istiyoorum :) küçücük şeyler bile fark yaratır merdivenleri kullanmanız ,otobüsten bi durak erken inip yürümeniz ,evin içinde sık sık gezinmeniz aklınıza gelebilecek her türlü hareket bizim silahımız olacaktır :)) geri bildirimlerde bulunmayı ihmal etmeyin ki birbirimize faydamız olsun :)

kızlar benide aranıza alırsanız çok çok sevinirim devamlılık istiyorum zayıflamam lazım ben 24 yaşında iki çocuk annesiyim 68 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum

kızlar benide aranıza alırsanız çok çok sevinirim devamlılık istiyorum zayıflamam lazım ben 24 yaşında iki çocuk annesiyim 68 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum

çıtır bi anneye aramızda tabiki de yer var :) maşallah ALLAH bağışlasın ve size de maşallah 2 çocuk annesi 68 kilo hiç fena değil ama 58 olsan süper oluuurrr :) istiyosan kararlıysan diyet yapıp fırsat buldukça spor yapabileceksen hoşgeldin diyeliim :)) 2 çocuğun peşinden koştururken de kolay olur kilo vermen :)) gün gün ilerlemeni bizimle paylaşırsan çok sevinirim motivasyonunu kaybettiğinde kesinlikle seni ikna etmek için burda olucaz hiç şüphen olmasın :)))))))) ama bırakma olur muu sonra bu kilolar başımıza bela oluyooo

Son düzenleme:

teşekkür ederim öncelikle 87 kilodan düştüm 68 kiloya ama şimdi yapamıyorum akşamları dayanamayıp yiyorum aslında yazdığım bir topik vardı birkaç gün yazıştık ondan sonra ne gelen var ne giden tabi benim motivasyonda sıfıra düştü ama şimdi siz bırakmazsanız bende bırakmam yarın benim dönüm noktam olsun ben spor olarak step yapıyorum yarım saat çok faydası var birde sizlerin uyguladığınız diyetleri ögrenebilirmiyim:44::44:

ben uyguladığım diyeti paylaştım önceki iletilere bakarsan haftanın 7 günü de var :) herkesin uygulayabileceği bi diyet :) çok güzel kilo vermişsin senden öğrenicek çok şeyimiz var gibime geliyo :)) büyük kısmı atlatmışken bırakmak olmaz şununşurasında fit olmana ne kalmş ki canım :) ayrıca akşamları kendini durdurman çok önemli bu yüzden diyet uygularken sabah öğle ve ara öğünleri atlamamaya tam anlamıyla uygulamaya özen göstermelisin :) sık sık beslenirsen akşamlrı yemeğe çok düşmezsin :)) buna rağmen iştahını kesemiyorsan akşam yemeğinden önce tarçınlı çay iç kan şekerini düzenler iştahını kısmen baskılar yine olmuyorsa bir avuç leblebi yiyebilirsin :)) güçlü olman çok önemli elbette sınırlarımızı zorlicaz bişeylerden vazgeçicez nefsimize hakim olucaz ama sadece kendini 58 kilo olarak hayal ettiğinde bunlarla başa çıkabilirsin ben hep eski zayıf günlerimi hayal ediyoorum fotolara bakıyoorum işte o zaman canım çok da çekse amacıma ters düşen her türlü şeyden uzak kalabiliyoorum :) adaptasyon çok önemliii

İyi geceler arkadaslar bende sürekliliği olan bir sayfa arıyorum her yazdığım sayfada insanlar bir kac gun yazıp çıkıyor bu sayfa bana cok kararlı geldi çünkü benim kararlı bir sekilde hiç bozmadan diyet yapmam lazım ve benim gibi arkadaşlarla bunu bir sekilde paylaşmam lazım bende varım diyorum ve aranıza buyur istiyorum

23yaşındayım ve 6ay önce dogum yaptım boy 1.55 kilo 65 ve top gibi Halim var. Giydiğim yakışmıyor aynaya bakmak istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum . Pazartesiden itibaren sıkı bi diyete girdim çok kararlıyım yaza kadar vermek istiyorum kiloları 15 kg kadar. Günde 3 bardak yeşil çay içiyorum bi öğünümde yulaflı yogurt yiyorum, bol su vs vs . Ama yalnız olmuyor benimle birlikte olan diyet arkadaşlarım olsun istiyorum

bu sayfada birbirmize kilo verdiricez çünkü hepimiz inanlımaz kararlıyızzzzz :) yeni arkadaşlar da katılınca aramıza inanın daha bi hevesleniyoorum diyet işine :)

seni çok iyi anlıyorum emin ol psikolojim bozuldu benim de artık zayıf olmak istiyoorum ve buna ulaşmak için ne yapmam gerektiğini bilsem de maalesef buunu kararlılıkla uygulamak çok zor :S bu yüzden burada konu açtım sizlerden yardım istedim hepimiz zayıflamak konusunda az çok bişeyler biliyooruz hepimizin asıl ihtiyacı motivasyon,destek,kararlılık :) ben zayıflamakta kararlıyım hergün de foruma girip bnm gibi kararlı olabilcek siz arkadaşlarıma faydalı olmaya çalışıyoorum :) yeni doğum yapmışsın emin ol çok güzel kilolar vericez seninle :) sadece birazck daha hareket istiyoorum senden basit şeyler bile olsa mekik filan gibi ve gün gün gelişmeleri paylaşırsan sana daha çok faydalı olabiliriz ve bu seni pozitif yönde etkiliycektir :))

bu arada diyetime ortak olan herkese çok teşekkür ederim varlığınız umarım daim olur ve buraya yazdığınız ilk günki gibi kararlılıkla diyetinize devam edersiniz :) öğrendiğim uyguladığım kaçındığım herşeyi elimden geldiğince sizlerle paylaşıcam siz de paylaşırsanız çok ama çok mutlu oluruum çnkü bnm her türlü desteğe çok ihtiyacımm var bu motivasyonu hırsımı size borçluyum ve kaybetmek istemiyorumm :)

Tabiki evde oldugum için sık sık gelişmeleri paylaşabilirim. Bebegim oldugundan dolayı dışarı yürüşe çıkamıyorum, ama evde elimden geldiğince hareket ediyorum mesela ; vilada sopasını omzuma alıp kollarımı korkuluk gibi yapıp ayaklar sabit bi sag bi sol bu bu göbek ve bel çevresine çok iyiymiş . Mekik fazla çekemiyorum sezeryandan dolayı ama 10 tane falan büyük ihtimal kızım bahara doğru yürür o zaman bol bol hareket beni bekliyor :)))

Çok sabırsızlanıyorum bir an önce zaman geçsin ve zayıf zayıf gezeyim iyigeceler öptümmmm

bu sayfada birbirmize kilo verdiricez çünkü hepimiz inanlımaz kararlıyızzzzz :) yeni arkadaşlar da katılınca aramıza inanın daha bi hevesleniyoorum diyet işine :)

Tamam o zaman ben de kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 2 cocuk annesiyim cocuklar oldugundan beri hep diyetle hasır nesir oldum. Oğlumun doğumundan sonra yani 6 sene once 76 kiloydum gectigimiz yaz 59 kiloydum suan 64 kiloyum bunun 2 kilosunu. 1 ay icinde aldım sigarayı biraktıgım içinde olabilir ama bakıyorum kı yavaş yavaş kilolar tekrar artmaya başladı. Ve haziranın 1 e oglumun sunnet dugunu var herkesi sasırtacak bir sekilde zayıf olmak istiyorum. hedefim 57-55 Bende gittim bir spor salonuna yazıldım hocam cok iyi özellikle göbek, kol ve bacak bölümüne yogun bir program hazırladı bana haftanın 3 gunu duzenli spor yapacagım. Dıyet listene bayıldım özellikle çayları cok merak ediyorum bugun gidip alacağım o çaylardan diyeti tamamen uygulayamasam da seninkine benzer bir yol çizeceğim kendime hepimize kolay gelsin ben bu sayfadan cok umutluyum ınanın burda birbirimize cok faydamız dokunacak motivasyonumuz hiç eksik olmasın arkadaslar aralarda yılsalar birbirimizi sürekli motive edelim.....

Hoşgeldin canım. Ben spora gidemiyorum ama eğer sende burada yaptığın hareketleri paylaşırsan hepimize yardımcı olursun

canım tekrar bir araya gelmişiz ne güzel burdan devam edip veririz inşallah bu kiloları
sabah 09.00
1 yumurta
1 kk peynir
şekersiz çay
1 tanede grisini yedim
yarım saat step aerobik yaptım 2 çocukla uğraşmak bana baya spor oluyor zaten
boyum 163 kilo 68

tatlım hiç sıkıntı etme çocuğunun büyümesinin zevkini yaşa bende sezeryanla doğurdum oğlumu ve hemen diyete başladım mekikten ziyade önce evde adımlarımı saydım sonra bebek 10-11 aylık olunca çektim mekiği spor hocası zorlama sakın demişti sende o yüzden agır egzersizden sakın kendini su içmen çok güzel sütün olur bunlar benim naçizhane fikirlerim yanlış anlama sakın:26:

Teşekkürederim fikirlerin için tabiki önceliğim bebegim ama artık emmiyor kızım bütün zorlamalarıma rağmen bıraktı büyünden ilk işim diyete ve yeşil çaya başladım emzirirken içirmiyordum kansızlık yapabiliyormuş. Kızımdan arada kalan zamanları eve ve kendime ayırdım. Yavaş yavaş yaza kadar zayıflamak istiyorum kızımda o zamana kadar yüreyecegi için dahada güzel olucak zayıf zayıf çünkü bu yaz berbattı benim için bu kiloların sebebi hep sitresten oldu kızım sürekli ağlıyordu zamanım hep evde geçti rahat edemeyeceğim diye misafirliğe bile gidemedim çok kötü günlerd bunaldım baya bi ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…