- 15 Kasım 2013
- 104
- 0
- 36
- Konu Sahibi crazydentist
-
ben de daha önce çok spor salonuna üye oldum ama hiç memnun kalmadım.. pilates ve finess yaptım ama tam istediğim gibi sıkılaşma olmadı.. tekrar yazılmayı düşünüyorum aslında ama evime yakın düzgün bi salon bulamadım maalesefartık evde kendim elimden geleni yapacağım..
merhaba kızlar
sanırımhepinız gençsiniz en yaslınız benmıyım acaba
yasım 31
bu arada konu sahıbı arkadaşım gerçekten kutluyorum senı sayfana sahıp çıkıyorsun ve herkesi cok güzel motive ediyorsun azmının devamını dilerim
bende bugun kabuk tarçınımı aldım yarın sabah tartılıyorum reglim ama bakalım 1 kılo fazla cıkabılır
kızlar benide aranıza alırsanız çok çok sevinirim devamlılık istiyorum zayıflamam lazım ben 24 yaşında iki çocuk annesiyim 68 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum
çıtır bi anneye aramızda tabiki de yer var :) maşallah ALLAH bağışlasın ve size de maşallah 2 çocuk annesi 68 kilo hiç fena değil ama 58 olsan süper oluuurrr :) istiyosan kararlıysan diyet yapıp fırsat buldukça spor yapabileceksen hoşgeldin diyeliim :)) 2 çocuğun peşinden koştururken de kolay olur kilo vermen :)) gün gün ilerlemeni bizimle paylaşırsan çok sevinirim motivasyonunu kaybettiğinde kesinlikle seni ikna etmek için burda olucaz hiç şüphen olmasın :)))))))) ama bırakma olur muu sonra bu kilolar başımıza bela oluyooo
teşekkür ederim öncelikle 87 kilodan düştüm 68 kiloya ama şimdi yapamıyorum akşamları dayanamayıp yiyorum aslında yazdığım bir topik vardı birkaç gün yazıştık ondan sonra ne gelen var ne giden tabi benim motivasyonda sıfıra düştüama şimdi siz bırakmazsanız bende bırakmam yarın benim dönüm noktam olsun ben spor olarak step yapıyorum yarım saat çok faydası var birde sizlerin uyguladığınız diyetleri ögrenebilirmiyim:44::44:
İyi geceler arkadaslar bende sürekliliği olan bir sayfa arıyorum her yazdığım sayfada insanlar bir kac gun yazıp çıkıyor bu sayfa bana cok kararlı geldi çünkü benim kararlı bir sekilde hiç bozmadan diyet yapmam lazım ve benim gibi arkadaşlarla bunu bir sekilde paylaşmam lazım bende varım diyorum ve aranıza buyur istiyorum
23yaşındayım ve 6ay önce dogum yaptım boy 1.55 kilo 65 ve top gibi Halim var. Giydiğim yakışmıyor aynaya bakmak istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum . Pazartesiden itibaren sıkı bi diyete girdim çok kararlıyım yaza kadar vermek istiyorum kiloları 15 kg kadar. Günde 3 bardak yeşil çay içiyorum bi öğünümde yulaflı yogurt yiyorum, bol su vs vs . Ama yalnız olmuyor benimle birlikte olan diyet arkadaşlarım olsun istiyorum
seni çok iyi anlıyorum emin ol psikolojim bozuldu benim de artık zayıf olmak istiyoorum ve buna ulaşmak için ne yapmam gerektiğini bilsem de maalesef buunu kararlılıkla uygulamak çok zor :S bu yüzden burada konu açtım sizlerden yardım istedim hepimiz zayıflamak konusunda az çok bişeyler biliyooruz hepimizin asıl ihtiyacı motivasyon,destek,kararlılık :) ben zayıflamakta kararlıyım hergün de foruma girip bnm gibi kararlı olabilcek siz arkadaşlarıma faydalı olmaya çalışıyoorum :) yeni doğum yapmışsın emin ol çok güzel kilolar vericez seninle :) sadece birazck daha hareket istiyoorum senden basit şeyler bile olsa mekik filan gibi ve gün gün gelişmeleri paylaşırsan sana daha çok faydalı olabiliriz ve bu seni pozitif yönde etkiliycektir :))
bu sayfada birbirmize kilo verdiricez çünkü hepimiz inanlımaz kararlıyızzzzz :) yeni arkadaşlar da katılınca aramıza inanın daha bi hevesleniyoorum diyet işine :)
Tamam o zaman ben de kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 2 cocuk annesiyim cocuklar oldugundan beri hep diyetle hasır nesir oldum. Oğlumun doğumundan sonra yani 6 sene once 76 kiloydum gectigimiz yaz 59 kiloydum suan 64 kiloyum bunun 2 kilosunu. 1 ay icinde aldım sigarayı biraktıgım içinde olabilir ama bakıyorum kı yavaş yavaş kilolar tekrar artmaya başladı. Ve haziranın 1 e oglumun sunnet dugunu var herkesi sasırtacak bir sekilde zayıf olmak istiyorum. hedefim 57-55 Bende gittim bir spor salonuna yazıldım hocam cok iyi özellikle göbek, kol ve bacak bölümüne yogun bir program hazırladı bana haftanın 3 gunu duzenli spor yapacagım. Dıyet listene bayıldım özellikle çayları cok merak ediyorum bugun gidip alacağım o çaylardan diyeti tamamen uygulayamasam da seninkine benzer bir yol çizeceğim kendime hepimize kolay gelsin ben bu sayfadan cok umutluyum ınanın burda birbirimize cok faydamız dokunacak motivasyonumuz hiç eksik olmasın arkadaslar aralarda yılsalar birbirimizi sürekli motive edelim.....
Tamam o zaman ben de kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 2 cocuk annesiyim cocuklar oldugundan beri hep diyetle hasır nesir oldum. Oğlumun doğumundan sonra yani 6 sene once 76 kiloydum gectigimiz yaz 59 kiloydum suan 64 kiloyum bunun 2 kilosunu. 1 ay icinde aldım sigarayı biraktıgım içinde olabilir ama bakıyorum kı yavaş yavaş kilolar tekrar artmaya başladı. Ve haziranın 1 e oglumun sunnet dugunu var herkesi sasırtacak bir sekilde zayıf olmak istiyorum. hedefim 57-55 Bende gittim bir spor salonuna yazıldım hocam cok iyi özellikle göbek, kol ve bacak bölümüne yogun bir program hazırladı bana haftanın 3 gunu duzenli spor yapacagım. Dıyet listene bayıldım özellikle çayları cok merak ediyorum bugun gidip alacağım o çaylardan diyeti tamamen uygulayamasam da seninkine benzer bir yol çizeceğim kendime hepimize kolay gelsin ben bu sayfadan cok umutluyum ınanın burda birbirimize cok faydamız dokunacak motivasyonumuz hiç eksik olmasın arkadaslar aralarda yılsalar birbirimizi sürekli motive edelim.....
23yaşındayım ve 6ay önce dogum yaptım boy 1.55 kilo 65 ve top gibi Halim var. Giydiğim yakışmıyor aynaya bakmak istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum . Pazartesiden itibaren sıkı bi diyete girdim çok kararlıyım yaza kadar vermek istiyorum kiloları 15 kg kadar. Günde 3 bardak yeşil çay içiyorum bi öğünümde yulaflı yogurt yiyorum, bol su vs vs . Ama yalnız olmuyor benimle birlikte olan diyet arkadaşlarım olsun istiyorum
tatlım hiç sıkıntı etme çocuğunun büyümesinin zevkini yaşa bende sezeryanla doğurdum oğlumu ve hemen diyete başladım mekikten ziyade önce evde adımlarımı saydım sonra bebek 10-11 aylık olunca çektim mekiği spor hocası zorlama sakın demişti sende o yüzden agır egzersizden sakın kendini su içmen çok güzel sütün olur bunlar benim naçizhane fikirlerim yanlış anlama sakın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?