- Konu Sahibi crazydentist
çok teşekkür ederim cnm inş :) ben de sana iyi bi haber verim ozman göbek ve çevresi (simit) diyet ve düzenli sporda ilk zayıflanan bölge :)) oralardan çabuk gider ama basen bacak filan zor gidiyo maaesefkolay ya da zor bi şekilde kilo vermek zorundayıız canımmm belin kalın ya sana eline bi oklava alıp ya da oklavasız sağa sola seri hareketlerle dönmeni tavsiye edebilirim (twist hareketi) bunu günde 4 set şeklinde yap her sette 30 kez hareketi tekrarlicaksın (30 sağa 30 sola dönmen bi set anlamına geliyoo ) :)) şimdilik 4*30 :)) umarım faydasını görürsün bi de abdominal (karın bölgesi ) için çakı hareketi yap 3set her bir set 15 er defa olmak üzere:)) internete çakı yazıp harekete bakabilirsin :) eline iki su şişesi al ve hızlı hızlı yanlara eğil uzanabildiğin yere kadar bunu da 4 set yap günlük :) her set te 30 ar kez yapıcaksın :)) umarım memnun kalırsın ama ilk hafta denemeni şiddetle tavsiye ederim :)
ya inşallah gider bu sopa çevirme hareketini yapıyorum mekik çekiyorum söylediğin hareketleride ekleyecegim