gercekten guzel ...tavsıyeler etkılı oluyo ınsan baze motıve olmak ıstıyor destek olmak veya olunmak bırlıkte bıseyler yapmak guzlel bencede...yaklasık uç aydır basladım bende dogum kılolarımı artık vermem gerek....bes kılo verdım yola devam...dıyetısyene gıdıyorum ama cok ıcten cok ılgılı dıyetısyen bulmak mumkun degıl sanırım ınsan kendı kendını motıve etmelı dıyorum artık karalıyım ıns yaza kadar yetmıse ınmek ıstıyrum hedefım tabıkı atmıs boyum kısa......kolay gelsın sanada canım
bende çocuk istiyorum ama o olmadan zayıflayıp bi vucut otursun istiyorum en azından çok kilo almamış olurum hamilelikte benim 57 55 felan olmam lazım şimdi 68 kğ mım şimdide verip verip bi yerde motivasyon kaybetmek istemiyorum kendime bu işin sonuna kadar destek arıyorum
hadı ıns canım ...kılo verırsen super olur tabı gebelıkte alınıyo cunku gebelıgede hazır olur vucut ..azımlıyız ıns...ama yas faktıru cok onemlı ben daha once daha kolay verırdım artık zorlanıyorum bıde troıt sorunum var hergun ılac alıyorum olsun yavas ama vereyım yetrkı...benım üçüz kızlarım var uç yasındalar artık kılo vermem gerek ...yasım 43 bu arada..
merhaba arkadaşlar,
bende diyete başlıyalı 1 hafta oldu açım açım açım...
ekmegi ve şekeri kesdim inşallah etkisini gösterir diye düşünüyorum.1.73 boyum var 75 kilodayım.hedef kilom 65 doğum öncesi kiloma dönmem lazım doğum yapalı baya zaman oldu fakat verdiğim kiloları gerii aldım tekrardan hep beraber destek ile azim ile yaza kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum....
evet ilk hafta bende muzaffer kuşhanın 2 haftada 8-10 kilo listesiyle yapmıştım.. Ama devamını getiremedim malesef..
selam..sabah kahvaltım mutlaka sekız gıbı yapıyorum ıse gıdenler ıcın belkı daha zor su an bende calısmıyorum ıse gıderken daha once yanımda bıkac parca gotururdum buskuvı elma gıbı aralarda ıyı oluyor....dogum kadını cok etkılıuo ..ıns verıcem bu kılolarımı bende....her hafta kılomuzu yazalım arkadaslar su an tam 75 ım....sızlerde yasınızı kısa bı ozgecmısı kılonunzu nerde oldugunuzu yazın..ben ıstanbul anadıolu yakasındayım dort cocuk var sektorde calıstım su an ara verdım kızlarım buyusun ıns oğlum bu yıl unıversıte ımtıhanına gırecek ben bı yandan bu yogunlukta acık ogretım halkla ılskılere yazıldım ıkıncı unıversıte olarak ..hızlı yazıyorum ısım cok sımdı bı greyfı-urt yıcem .... Kushan dıyetındeyım oğle sımt ayran var aksam tavuk salata haftaya yazıcam kılomu ıns aralarda yesıl cay be besı bıyerde caıyı kuru kayısı elma ..
evet yazalım ıns sen daha cok kucuksun tam yarı yasımsın ya senın yasında evlenmıstım 47 kıloydum sonra dogumlar dusukler derken cıktım ..sımdı yıne ınme zamanı..ıns sende hedef kılona ıulasırsın canım besgıbı kahvemı ıctım kızlarımı yuvadan aldım..sımdı aksam yemegı vaktını beklıyorum sızler neler yedınız ....
ben konyadayım, 24 yaşındayım.. 61.5 kiloydum 3 gün önce, hedefim 54.. bende bugün sabah peynirli tost(2 dilim kepek ekmeğine), 1 haşlanmış yumurta ve domates yedim, öğlen biraz yulaflı bisküvi yedim, akşamda 1 kase şehriyeli çorba ve 1 dilim kepekli ekmek yedim.. ve bir saat yürüdüm.. gerçi diyetin biraz dışına çıktım ama bugünlük böyle oldu.. pazartesi tartılacağım, sabırsızlanıyorum
dün akşam cips ve kızartma yedimbunun için bugün kendime ceza verdim, sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği yemedim.. az önce akşam yemeğinde 1 kase domates çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.. umarım dünkü kaçamaklarım tartıda kendini pek yansıtmaz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?