selam herkese..nasıl gıdıyor kızlar seda ses yok senden nasılsın kaplun avıcenna atasehır hast gıulden ozcını ye gıttım ...sabah bı bardak su ve kıvı tavsıye ettı arada bı meyve ve yogurt oplen corba kofte salata ekmek bı dılım arada bı bardak sut ıkı grısını aksam yogurt sebxze yemegı salata ekmek bı dılım ıkı saat sonrra ıkı meyve ..sabah klasık kahvaltı yum peynır ekmek salata bol ....zeytın yeme dedı ben kahve severıım dedı kahve yok dedı odem yapar dedı bende sutu öle ıceemem tarcın serpıp ıctım super oldu..bakalım zor verırsın zaten dedı troıtler cok yavas ıkı hafta sonra degıscek ve yuruyus verıcek acıkcası cok yorucu spor yapma derım cunku zayıflayınca ve öle spor yapmayınca hemen gerı alınıyor haftada uç gun duzenlı 45 dakıka dedı böle belılrle ve omur boyu yapmak daha kolay asırı yapınca hal kalmıuyo bıkıyo ınsan bı mudddet sonra ..tahlıllerım d vıtamını cok dusuk cıktı troıtler yuksek bu durumda sıkıntı endokrınolojıye gıtmem gerekmıs bakalım belkıde farklı dıyetle destekler d vıtamını dusuk olması ıyı degılmıs genelde kadınlar bunu bılmıyor bende ılk defa yaptırdım asırı yorgunluktan tutun herseyın basını cekıyormus haftaya gıdıcem ayarlarsam..bol su yesılcay...