ben yeşil çayı pek sevmiyorum, suyuda içmeye zorluyorum kendimi.. artık ne kadar oluyorsa oluyor.. bide dün akşam çorbadan sonra 2 tane saç böreği yedimtutamadım kendimi.. az öncede 1 simit, çok az da saç böreği yedim.. motivasyondan eser kalmadı
yıllarca zayıftım ne güzeldim evlenirken yaptırdığımız tahlillerde kan seviyemin çok düşük ortaya çıktı ara ara düşüyordu ilaç falan alıyordum ama evlenirken sinirden stresten mi bilmiyorum baya bir düşmüş 4 kutu kan iğnesi yemek zorunda kaldım bir gün gözümü bir açtım ki 75 kiloyum şimdi nasıl vericeğim diye uğraş dur yıllarca istediğimi istediğim saate istediğim kadar yiyen ben şimdi nasıl tutacak bu boğazı ..maddi sorunlardan dolayı spor salonlarına gidemiyorum onun yerine hava güzel oldukça yürüyorum ama evde bieşyler yapmak istiyorum iştah kesici bildiğiniz birşeyler varmı
keşke bu söylediklerini daha önce okusaydım, o zaman dışarda tavuklu patatesli ekmek yemiş olmazdım...zararın neresinden dönsem kardır diyorum ve hemen kendime geliyorum.. çok teşekkür ederim sözlerin için, yoksa kopup gidecektim ben.. çok geç olmadan toplayayım kendimi en iyisi..
aç karnına günde iki kere 1 su bardağı suda 1 kabuk tarçını kaynattıktan sonra içine yarım tatlı kaşığı bal koy iç canım, hem yağ yakıyor hemde tokluk hissi veriyor, tadı da güzel
bal şekerli olduğundan dolayı kilo aldırmaz mı ? Bugün spora başladım kendimce sabah tartıldım aç karnına 73.4 çok sevdiğim çiğ köfteyi reddettimKendime bulgur pilavı yaptım bi yerde okumuştum hem sağlıklı hemde diyet programlarına konuluyormuş bakalım çabalarım inşallah sonuç vercek ama bu 1 hafta kendimi frenlemem lazım sizlerin sayesinde zayıflıyacağım ama motivasyon şartt bana hadi kızlar gaz verin 4 ayda 15 kilo vereyim :)
ballı suyu yaptım tadı inanılmaz güzel çok severek içtim akşama misafirim gelecek bundan dolayı sırf hareket olsun diye bütün evi sildim süpürdüm gelen misafirede hiç bişey yapadım şok olacaklar ( her misafire bi kaç çeşit hazırlardım ) dayanamam yerim diye korkuyorum zumba bugün şuan itibari ile yapmadım ama sabah sporumu yaptım..doğru söylüyorsunuz kıyafetlerim gelmiyor zoraki gelenlerin içindeki halimi bir görseniz berbat resmen ama artık yeter siz 5 kiloyu ne kadarda verdiniz ve neler yapıyorsunuz öğrenebilirmiyim bide nasıl bastırdınız ataklarınızı
çok iyi olur net devamlı elimin altında böylece birbirimizi gaza getirebilirizEş konusunda bence haklısın benim eşimde soğumaya başladı galiba emin değil 3-4 günlük bir süreç yada ben yeni fark ediyorum... Ama bu sefer sizin sayenizde dikkat ediyorum bugün 3 günüm dayanamadım sabah tartıya çıktım sonuç yok sinirim bozuldu okadar dikkat ediyorum insan 100 gr bile veremezmi ya o sinirle attım kendimi yollara ben izmirde oturuyorum bastım yürüyerek konağa gittim tam 2 saat 10.00 12.30 yürüdüm 30 dk dinlenip bi yerde maden suyu içtim eve geldim yemek yapmaya başladım birazdan evi toplucam ama dünkü spordan dolayı bacağımın her bir cm ağrıyor buna rağmen durmak yok devam akşama kaynanatör gelir kesin o gelmeden bütün egserzislerimi yapıp duşa girip çıkmam lazım sanada tavsiye ederim gerçi çalışıyorsun galiba senin için zor olabilir ama kültür fizik hareketleri yap enazından sarkmadan zayıflayalım sarkmayalım diyorum çünkü zayıflamayı kafaya koydum sarkmada olmasın :) bu arda saat koyalım o saatlerde burda olalım ne dersin mesela ben tekrar 15.15 gireyim tekrar
işlerimi sana göre ayarlıcam bundan sonrasabah sporumu yapıp evimi topladıktan sonra burdayım gün içinde neler yaptık konuşuruz birileriyle beraber yapmak motivasyon açısından bana çok iyi gelicek zaten tek derdimde motivasyon :) az önce zumba yaptım bol bol zıpladım oynadım iflahım kesildi akşam ablamla konuştum tüm egzersizlerin enaz 20 dk olmalı dedi vucüd 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuş bende yarım saat zıpladım oynadım allahtan alt katımda kimse yok birileri olsa şikayete gelecekler ummarım yarın hava güzel olur roka maydonoz almaya 3km yürüyerek giderim ne kadar hamlaştırmışım kendimi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?