Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ameliyat diyen doktorlar oldu ama önerilmiyor genelde .septum olanlarda ameliyatla septum alınıyor ama benim iki ayrı rahim olduğu için çok riskli bi ameliyat korkuyorum.bu arada iki bebeğimi karnımda kalp atışları durduğu için kaybettim o yüzden kafam çok karışık yine aynı olursa diye hamile kalmaya korkuyorum ameliyatın riskinden de korkuyorum ...

İyi yapıyorsun canım kışın bebişde geliyor senin için pratik olur.Evet canım büyüyoruz ama pek kilo alamıyoruz çünkü yerinde durmuyor,uyku uyumuyor.Bugün kontrolden geldim 1 buçuk kilo olmuşuz ben daha fazla olur diye bekliyordum.Minyon mu olucak anlamadım.Bende eşimde minyon değiliz ki.doktorum her ihtamale karşı ciğer geliştirici vurdurdu,yarında iğne olucam.
Artık kontrol her hafta olucakmış,haftaya bugün sancı odasına giricem

Bende vajinal septum var ameliyat olabilirim belki doğum sonrasında.Eğer rahmin boyutu küçük ise bence ameliyat olmalısın.İki bebeğin için başın sağolsun,allah tekrar yaşatmasın.

bende çok iyiyim cnmm

oğluşumda çok iyi büyüdü kocaman oldu artık çarşamba gece 3 de geldim, dün kontrolüm vardı, annem kilo aldırmış vala tartıya korkarak çıktım 2,5kilo almışım toplamda , 61 le hamile kalmıştım dün 63.5 çıktımm annemlerin yanına giderken sadece 700gr almıştım halbuki yürüyüş yapamadım orda 3-4gün hariç, hiç yüzmedm hava müsait değildi, bol bol hamurişi ve yaş pasta yedim ben gitmeden bütün köy ürünleri (yumurta yoğurt tavuk vs) dolapta yerini almış, oğlumuda besledim ama kendimde ölçüyü kaçırdım anlıyacağın

dün 25+3deydim, oğluşum 860 gr olmuş boyuda 33cm kilosu ortalamadan 100gr fazla boyuda 2cm önde dedi doktorumuz, herşey yolundaydı çok şükür

siz neler yaptınız ? senin oğluşun nasıl büyüdümü annesi

bebişin sağlıklı olsunda kiloyu dert etme,memleket havası iyi gelmiş demekki ikinizede
baya büyümüş maşallah

bende pazartesi deteylı ultrason için gidicem oğlumu görücem bizimkide büyüdü tekmeler atıyor sıpa

slm kızlar ben geldim

nasılsınız??

Hoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsın_?

Oy oy maşallah annesikoca bir adam olmuş,annen torununu iyi beslemiş

Detaylı usg az kalmış canım bakalım oğluşun nasıl pozlar vericek

aynen cnm oğluşum iyi olsunda zaten abartı bi durum yok şimdilik 6 ayda 2.5kilo gayet iyi dedi doktor, benim beklediğimden fazla ama 12 kiloyla 9 ayı tamamlamamı söylemişti , umarım başarabilirim son aylar çok önemli

detaylı ultrason çok güzel bişey yaa, inanılmaz net görüyorsun yavrunu, herşeyiyle çıkıyor ortaya hatta doktor kime benzediğinide çok net söyleyebiliyor, radyoloji doktoru eşime benzetmişti, dün gittiğimizde kendi doktorumuzda babaya benziyor dedi, tab eşim dört köşe

ahh o tekmeler yokmuuu insanın o bıdıcık ayakları öpesi geliyor vala

cnmmm iyiyim senin kuzun nasıl oldu ? artık 30lu haftalardasın ne güzel yaa 40.haftayı tamamlıycaksın dimi cnm inşallah ? Yani sezeryanla daha erken olma durumu varmıydı ?

boy portre bütün pozlardan versin özledim çok

senin az zamanın kalmış nasıl gidiyo son aylar:18:

canım maşallahın var sen hareketlisin fazla kilo almazsın.
devlet hastanesinde yaptırcam eşim olmayacak zaten o bölüme eşleri almıyorlar ne saçma dimi
sağlıklı olduğunu göreyimde şimdilik yeter bana sonra kime benzediğini öğreniriz
birşeyler yiyorum yaa bir kaç dakika sonra tekme atmaya başlıyor eşime diyorum bebeğimiz yemeği görünce hemen uyandı

cnmmm iyiyim senin kuzun nasıl oldu ? artık 30lu haftalardasın ne güzel yaa 40.haftayı tamamlıycaksın dimi cnm inşallah ? Yani sezeryanla daha erken olma durumu varmıydı ?

İyi kızım sadece çok oynak canımı acıtıyor,sürekli hıçkırıyor.Ciğer geliştiricimizi olduktan sonra sürekli hıçkırıyor:))40 hafta dolduracağımı sanmıyorum sezeryan olucağım kesin en fazla 38 de doğururum sanırım.Zaten her hafta nst ye giricem doğuma kadar.
Bende göbek fazla büyüdü gören 9 aylık sanır.

aa neden almıyorlar eşleri biz gittiğimizde almıştı çok saçma gerçekten ama daha saçmasını biliyorum , bi arkadaşım hamile, özel hastaneye gidiyor kontroller için ve doktor eşini içeri almıyor kendisi içerdeyken eşi kapıda bekliyor, sonra ultrason çıktısından görebildiği kadar görüyor işte çocuğunu

oyyy yerim onu maşallah dün ultrasondayken birkere zıplar gibi bişey yaptığını gördüm , hıçkırdımı sanki dedim evet dedi doktorum gözleride artık yavaş yavaş açılıyormuş , 3hafta daha yakalamam zor ama eylül sonları itibariyle gözlerini açtığında da yakalarız artık dedi saçlarıda büyümeye başlıyormuş bu hafta itibariyle yaa inanamıyorum zaman gittikçe azalıyor ve kuzumu kucağıma almama gittikçe daha az zaman kalıyor

her hafta ntsye girme sebebin erken doğum riskimi eylülcüm ?

senin takvimindede yazıyor nefes darlığı,herkesin zor geçiyor diye biliyorum canım başa gelen çekilir korkmayız hazırlıklı oluruz:18: son ayları yaz dönemine gelen hamilelerde zor oluyormuş varisler falan.neler yapılabilir araştırmak lazım doktorunla paylaş.
kızın büyüdü annesi göbişin çıkacak tabi

bende dün yogaya gittim ders yoktu herkes karnın ne kadar küçük diyo oysa ilk defa hamile bodysi giyidim bugün 22+1 olduk.
sonra dönüşte otobüsde hamile bi bayanın yanına oturdum ikizleri olucakmış karnı baya büyüktü 21 haftalıkmış senin karnın hiç yok benimkine bak diyodu gıcık yaa sinir oldum
sonra lcw ye kıyafet bakmaya gittim orda hamile kıyafetleri deneyen bi bayanla tesadüfen aynı kabini dönüşümlü paylaştık oda 4,5 aylık hamileymiş karnım ne zaman çıkar diyo

çıksa bi dert çıkmasa başka dert

Hıçkırmaları iyi birşeymiş canım.Seninde çok kalmadı doğuma aramızda fark pek yok:))Evet canım görünürde herhangi kötü bir durum yok ama rahim anormalisinden dolayı bu bir kaç hafta benim için riskliymiş.o yüzden elimizden geleni yapıyoruz,istirat ve bol su iç dedi.

Benim sandığımdan daha zorlu geçiyormuşvarislerim de çıktı ama herşeye normal diyor doktorum yani bunlar yaşanacak.Varisler için ayakları yüksekte tutmak lazım sanırım.Son dönemde zor oluyor göbek olayı harketlerini çok sınırlıyorsun.Şu son haftalarım da geçsede bebişime kavuşsam,tabi zamanında gelsin inşallah.

devlet hastanesi aynı anda bir kaç hasta aldığı için eşleri almıyorlar ama özel hastane daha saçmaymış

inşallah canım sağlıkla atlatırsınız bu dönemleri sonra kızını alınca kucağına uykusuz zamanlar başlayacak şimdilik karnında sözünü dinliyo doğunca başlıyacak ağlamaya altına yapmaya cadı

İnşallah canım hepimiz alırız kucağımıza,söz dinlemiyor ki karnımda uyumak istemiyorsa uyumuyo tabi bendesanırım doğunca zorlanmam cunku gece 2 saate bir zaten gözlerim faltaşı gibi açılıyor:))

merhaba kızlar nasılsınız
ben uzun zamandır giremedim doğum yaklaştıkça telaşemizde arttı
çok şükür bütün hazırlıklarımız tamam kızımızı bekliyoruz artık hayırlısı ile
yarın kontrolüm var şimdilik herşey yolunda gidiyor
bu aralar kasık ağrılarım oluyor yürürken,yatakta sağdan sola soldan sağa dönerken rahatsız edici bi ağrı
vucudumda ödem var umarım doğumla birlikte yok olur hepsi
birde göbeğimde ve baldır kısımlarımda çatlaklarım oluştu okadar kremlenip yağlandım ama son haftada çatırdadım
yinede bebeğim sağlıklı olsunda hiç birinin önemi yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…