Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ınsl tatlım duam dasınız kavusman dılegımlee canı gonulden ınslll olsun evınıse gecınce bol emısıpp ınsll kı toparlanır ınsll dua ıle cnm tebrıkler yenıdennn

canım benim yaa inşallah herşey yolunda gider bebişin kendini toparlar seninde sütün gelir.hem sen ona iyi bakarsın normak kilosuna döner ne kadar kalıcak hastanede birşey diyolarmı?

ınsl tatlım duam dasınız kavusman dılegımlee canı gonulden ınslll olsun evınıse gecınce bol emısıpp ınsll kı toparlanır ınsll dua ıle cnm tebrıkler yenıdennn

teşekkürler canım inşallah

canım benim yaa inşallah herşey yolunda gider bebişin kendini toparlar seninde sütün gelir.hem sen ona iyi bakarsın normak kilosuna döner ne kadar kalıcak hastanede birşey diyolarmı?

İnşallah canım,sütüm geldi çok şükür hatta şuan için fazla çünkü azar azar besliyorlar.10 gün sonra belli olur,hergün gidip emzirmeye çalışıcam ne zaman alışırsak sağlık sorunumuz da olmassa o zaman eve gelir.Bugün gittiğimde sarılığı artmış ışın veriyorlardı.

canım ya kendi doğum hikayemi yazmaya girdim senin yazını görünce çok şaşırdım ve çok sevindimm
gözünüz aydın umarım en en en kısa zamandada yavrunuz evinizde kucağınızda olur
dualarımım seninle ve bebeğinle
sen moralini sürekli yüksek tut iyi ve güzel şeyler sütün artacaktır mutlaka ve senin iyi olmam bebeğinide etkileyecektir

doğum hikayem
22 ağustos perşembe günü nstde sancılarım çıktı
1 cm açıklık vardı dr ertesi günü tekrar konrtole gel dedi
23 ağustos cuma günü 2 cm olmuştu açıklık hatta 3e yakındı ama benim hiç sancım yoktu
dr sancımı beklememi söyledi buarada muayene esnasında kanamam oldu
*24 ağustos cumartesi günü kanama azda olsa devam ediyordu
netten bakıyorum doğum hikayelerine 2cmle suni sancı ile doğum yapanların olduğunu okuyunca
ebeyi aradım durumu anlattım kanamamım devam etmesi endişenlendiriyordu beni
tekrar kontrole gitmemi söyledi eğer açıklık 3cm olduysa doğumun başlamış olabileciğini ve suni sancı ile doğum yapabileceğimi söyledi hemen duşumu aldım kuran okudum doğum çantamızıda alıp hastaneye gittik güle oynaya gidiyorum ağrım yok ya
tabi birazda heyacan var tedirginlik var karışık duygular içerisinde muayene oldum açıklık 3cm olmuş dr 3 saat sonra tekrar gel dedi
eve geldiğimizde bir daha gitmeyeceğim sancımı bekleyeceğim dedim çünkü kaç gündür git gel git gel yoruldum hele muayeneden okadar sıkıldımki artık dokunmalarını istemiyordum ebeyle tekara görüştüm oda 3 değilde 6 saat bekle dedi
6 saat sonra saat gece 11 de tekrar gitdik ama isteksiz gidiyordum yine eve göndericekler diye
muayene ettiler yine açıklık 3cm di ve rahim artık incelmiş bebeğin başı zorluyor dedi dr yani doğum başlamıştı artık
benim hala sancım yok dr yatış veriyorum dediğinde eşimle sarıldık birbirimize mutluluk heyecan korku hepsi birbirine girdi
damar yolu açıldı ben güle oynaya biraz endişeli heyecanlı,resim çekile çekile girdim doğum haneye
saat 1 buçukta 5dk da bir giren sancılarım başladı dayanabiliyordum saat 2 buçuk gibi sancılar artık şiddetlendi
sürekli dualar ediyorum dayanmaya çalışıyordum saat 3te muayene ettier suyum patlamamıştı ebe patlattı ve seruma iğne yapıldı
3,15 benim artık ıkınmalarım başladı deli gibi ıkınıyorum saat 4,20 kadar ıkındım ve beni sancı odasından doğum odasına aldılar
*25 ağustos saat 4,25 te kızım dünyaya geldi çok güzel bir duyguydu bian önce kucağıma almak için sabırsızlanıyordum
bebeğimi muayene için bebek bakım odasına aldılar 3,300 gr 49 cm doğmuştu benim dikişlerim yapıldıktan sonra 1saat dinlenmemi söylediler o 1 saat geçmek bilmedi sanki sonra tekerlekli sandalye ile bebeğim kucağımda çıktık doğumhaneden
herkes dışarıda beni bekliyordu çok güzel bir andı o an ve ben annemi görünce başladım ağlamaya annelik çok kutsalmış gerçekten bunu anladım doğumhanede geçen her saniyede
güzel bir doğum oldu benim için mutlu girdim mutlu çıktım:nazar
rabbim herkese nasip etsin inş.

Canım doğurma önceliği senindi ama ben senden 2 gün önce doğurmuşum,hayırlısı buymuş belkide.Teşekkür ederim canım benim amin inşallah.Sütüm çok şükür iyi ama makinada sağmak tam bir işkence uçları yara ve sürekli krem sürüyorum.Emzirmeye çalışıyorum ama bebeğin ağzı çok minik zorlanıyor
Doğum hikayen çok güzel canım allah analı babalı büyütsün.Eylülümüz artık seninle maşallah kilosu da boyuda çok güzel.
Amin canım,allah kimseyi bebeğinden ayırmasın.Tüm bebekler sağlıklarına kavuşsun.

eylül25 hayırlı olsun cnm gözünüzaydın Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yazım şeklinden bile rahat bir doğum olduğu anlaşılıyor maşallah Allah bize de nasipe tsin böyle doğumlar bende artık 7.ayımın içindeyim, zaman daraldıkça heyecan artıyor, niyeyse çok çok rahat bi doğum yapacakmışım gibi geliyor, sanki sadece belden sancılar girecek ve ben 2-3 ıkınmada doğuracağım yada beynime bunu işlemeye çalışıyorum ki doğum zamanı vücüuduma o şekilde sinyaller göndersin inşallah Allahımm

efeeylül sen nasılsın kuzum ? miniğin ne yapıyor? küvezdemi hala nekadar kalacak ? kilo alımı vs nasıl şuanda ?

herşey düzelicek canım inşallah bebişinde evine dönecek sabırlı ol ve dua et:26:

gelişmeleri yaz bize aklım sende ve bebişinde

maşallah canım kızınada sanada

güzel bi doğum hikayesi olmuş
şimdi neler yapıyorsun bebişinle emmesi nasıl uykusu falan
yerim onu ben yaa odasıda çok güzeldi hala aklımda vallahi maşallah

Canım her doğumun zorluğu olucak bir şekilde ağrı eşiği de çok önemli.Normal doğumda doğururken çekiyorsun,sezeryan da uyşukluk geçince çekiyorsun.
İyi olmaya çalışıyorum canım,miniğim şu sıra sürekli uyuyormuş.Sarılığını atlattı,göbek bağını düşürdü ilk banyosunu yaptı
Biraz emzirme problemimiz var biberon ucuna alışmış meme onu zorluyor hemen uyuyor.
Kilo gün gün değişiyor bir gün 30-40 gram veriyor ertesi gün 20 gram alıyor.Bir alıyor bir veriyor.Dün 1.775 gramdı
Her an taburcu edebilir doktor.

herşey düzelicek canım inşallah bebişinde evine dönecek sabırlı ol ve dua et:26:

gelişmeleri yaz bize aklım sende ve bebişinde

inşallah canım dualarımız gerçek olur bir an önce toparlanırtaburcu olabilirizbugün yarın bekliyoruz.Ama ben nasıl bakıcağımı düşünüyorum öyle minikki dokunurken bin kez düşünüyorum.

benimde göğüs uçlarım yara oldu canım çok acıyor ama sırf bebeğim güzel beslensin dayanmaya çalışıyorum
her emzirmeden sonra ılık bol su ile yıkıyorum sonra kremleyip biraz açıkta bırakıyorum ev müsait olduğu sürece
sende dayanmaya çalış canım bir damlası bile çok önemli anne sütünün sütümüz bol olsun inşallah canm

evet canım beklediğimden iyi geçti doğumum
hamileliğimin son zamanlarında çok endişe ediyordum korkuyordum zaman zaman
sen çok iyisini yapıyorsun canım kendini şimdiden hazırlaman çok iyi inşallah seninde güzel geçer canım

maşallah canım kızınada sanada

güzel bi doğum hikayesi olmuş
şimdi neler yapıyorsun bebişinle emmesi nasıl uykusu falan
yerim onu ben yaa odasıda çok güzeldi hala aklımda vallahi maşallah
sağol canım benim darısı daha iyisi senin başına inşallah
ilk günler bebekler çok uyuyorlar
dün 7. günümüzdü ve bebeğim zor uyudu gece sabahladık resmen
eşimin ablası geldi biraz o oyaladı ben uyudum 1 saat bile uyumak yetti
gaz sıkıntısı varmış zor daldı uykuya eşimde uykusuz uykusuz gitti işe
günü günlerine tutmuyor valla bizde ilk sabahlamamızı yaşamış olduk
evet canım her doğum mutlaka zor ağrısız sancısız doğum olmuyor ne yazıkki
benim şansım açılmalarımın kolay olması ve ağrı eşiğimin yüksek olmasıydı
minik kızınında iyi olmasına çok sevdim canım inşallah hemencik evinize gelir
kilosunuda sıkıntı yapma hiç öyle bir toparlayacakki sen bile anlamayacaksın

Son düzenleme:

Daha çok yara olucak sanırım aynen bende öyle yapıyorum en azından sen emziriyorsun bebek çok fazla acıtmaz ama süt sağma makinası çok daha fena,emzirsem bu kadar acımaz.İnşallah hep bol olur sütümüz.
Benimde ağrı eşiğim yüksek ama dikiş acısı çok fena bişeymiş
İnşallah toparlanır tombik bişey olur

inşallah canım büyüyecek tombiş olacak o zaman kucağına almaya zorlanacaksın
hem bi gün çekinirsin sonra eminim gözünü ondan ayırmazsın.
nilsu ismini sevdim ismi gibi güzel sağlıklı hayırlı olur cadı

gaz sorunu tüm çocuklarda var galiba.Annelik fedakarlık demek.
annesini uykusuz bırakmasın cadı popusundan öp benim yerimede

bebek haberleri duyunca canım çekti minik bebek bulup acil sevmem lazım

İnşallah olur tombiş ama sanmıyorum bağırsakları acayip sürekli altını değiştiriyorum,bu iletiyi yazdığın gün taburcu oldu benim miniğim.İki gündür geceleri uyku yok bize,bakılması çok zormuş birbirimize alışmaya çalışıyoruz.Saol canım bugün fırsat bulursak kimliğini çıkarıcaz.

efeeylül nasılsın cnm ??? miniğin nasıl oldu ?? dikişlerin ne durumda ??? umarım herşey yolundadır cnm benimmm

nehirası ve oğluşuuuu nasılsınız bakimmm şeker yüklemesin sormuşsun cnm 28+2de oldum ben, sonuçlarım çok iyi çıktı, sınır değerler bile değildi tam kıvamındaydı yani 75lik yükleme oldu bana, çok korkuyordum yüksek çıkıcak die çünkü tatlı düşkünlüğüm vardı ama şükür bunuda problemsiz atlattık.
buarada şekerle birlikte tam kan ve tam idrar tahlili de istedi doktorum , ara dönemde tekrar bakılıyormuş çünkü, aynı gün sağlık ocağındaki ebemde aradı ve aynı tahlilleri oda söyledi , onlarıda yaptırdım. idrarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık bi ilaç aldım, birde demirim olması gerekenden 0.5 değer düşük çıktı, çok az bi fark ama yinede demir ilacını günde 2ye çıkarttı doktorum..

İyiyim canım teşekkür ederimminiğim iyi yiyip içip,yapıpuyuyo,kilo aldırmaya çalışıyoruz işteDikişlerim iyiydi ağrısı geçmişti,bebişimiz gelince geceleri çok fazla hareket ettim sanırım iki gündür biraz ağrıyor.40ımız çıkınca kontrolüm var.
Ben doğurunca sizin hamileliğin gidişatını da soramaz oldum.Ama şükür herşey yolundaymış.Az kaldı canım seninde şurda kaç hafta var ki.İdrarda enfeksiyon bende de çok çıkmıştı,ilaç içince geçiyor.Bol bol su iç

efeeylul cok sukur kıcene kavusmussun artık bol bol emısıp koklasıp kg alırısnı kormak yok kaygı yok sadece bol bol koklasıp emısmek var dua ıle gozunu aydınnn

nehırcım nasılsın seker yuklenen vardı sanırım ınsl sonucun guseldır gecmıse pek bakamıyorum malum paşamm ev ıs temsılıkk

mozerella cımm ınsl sennde sona dogru gıdıyorsunn 30 lara yaklastın haydı kolaylıklaa gecsın gunlerınız nehırle ınsll

canım tebrıkler ınsll kavustun melegıne ınsl dua ılee hayırlı evlat olsunlar hepicideee kolaylıklada lohusalıgı atlatın ınslll eylul le beraberrrr
saglıklı gunlere ınsl
dogum hıkayene de guselmıss git geler dısında

Kavuştum canım ama emişmek yok daha hala sağıp veriyorum biraz zaman alıcak emebilmesi için.Alperen nasıl büyüdü dimi

anne sütü yarım saatte ince bağırsağa gidiyormuş ilk başlarda böyle olmaları normal.kilmiğide çıkmış maşallah Allah sağlık sıhhat versin

bende şekeri perşembe yaptırmıştım bugün doktorumdan öğrendim 79 çıkmış alt sınır 80 miş ara öğünlere dikkat et dedi Allahtan yüksek çıkmadı dengelerim inşallah

güzel çıktı canım

Kavuştum canım ama emişmek yok daha hala sağıp veriyorum biraz zaman alıcak emebilmesi için.Alperen nasıl büyüdü dimi
hayırlısı o gunlerde gelıcek ınsll bol bol emısırsınız gunler yakın ınsl...duaıleeee

haydı hayırlısı ınsl kolay dogumla al kucagına sende ınsll kısmelısınden bebeıgnı cınsıyetı bellı olmusmuydu cnm hatırlamıyorumdaa

bebişimizin cinsiyeti kesinleşti perşembe günü doktora gittik pipisini gördük

çok özlemiştim herşey yolunda gidiyor 668 gr olmuş oğlum
ultrasonda bakarken kafası dönüktü sonra bi anda bize doğru döndü çok tatlıydı yüzü daha belirgindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…