Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ben geldimmmm

bugün 2.doz aşımı oldum kızlar, birde şubatta bir aşın var dediler gebelikle alakası yokmuş ama ne olduğunu sormadan konu değişti

şeker yüklemem olcak bugünlerde. zormuş herhalde biraz

siz nasılsınız? eylül az kaldı cnmmm güzel bir doğum hikayesiyle bekliyoruz seni hayırlısıyla bir avazda inşallah

Hoşgeldiniz canımbizler iyiyiz seni merak ediyordum.Doğum için çok çok az kaldı hayırlısıyla kavuşacaksın inşallah kızına.Bize haer vermeyi unutma ama:))Benimde kalçada çatlama inşallah devamı gelmez.Bebişlerimiz sağlıklı olsunda.

Hoş geldin canım hadi kurtuldunşubattaki aşı ekstra oluyor toplam 5 doza tamamlayıp ömür boyu korunmuş oluyorsun.Yaptırman şart değil sana kalmış ama ben yaptırcam ocak da.

Hoş geldin canım hadi kurtuldunşubattaki aşı ekstra oluyor toplam 5 doza tamamlayıp ömür boyu korunmuş oluyorsun.Yaptırman şart değil sana kalmış ama ben yaptırcam ocak da.

bende yaptırırım cnm , ihmal etmemek gerek

kuzunun eksikleri tamammı efeeylülcüm? memlekete gittiğimde anneanne ve dede sponsorluğunda baya bişeyler aldık, kenar korumalı uyku seti , nevresimleri, havlusu, battaniyesi, hastane çıkışı , kıyafetleri, şampuanları , anne çantası vs hep alındı, ama hala eksik çok şeyim var gibi geliyor:26:

Soğuk buhar makinası,emzirme yastığı,unı baby yeni doğan ıslak mendil ve belki burun aspiratörü:))bunları da alırsam herşeyi tamam.Yavaş yavaş alırsın zaten çoğunu almışsınız sponsorları saolsunoda takımını arabasını da aldınızmı tamam bence.

Evet canım buhar makinası,Ankaranın havası kuru birde üstüne doğalgaz yanınca şart.Wewell marka alıcam onu tavsiye ettiler.
Ateşölçer chicco nun aldım 2si bir arada.

hani şu tabanca gibi şekli olanlardanmı cnm ? bi arkadaşımda görmüştüm, poposuna bacağına değdiriyorsun 3snde veriyor sonucu onlardanmı ? benim çok hoşuma gitmişti

amin canım inşallah sizlere güzel bir hikaye anlatırım sizlerde aynı şekilde rabbim hepimizi kavuştursun hayırlısıyla yavrularına

dün kontrolümüz vardı
kızım 3346 gr 52 cm olmuş doktor heran doğum olabilir 10 gün içinde hazırlıklı olmalısın dedi:18::18:
yarından itibaren kayınvalidede kalacağız hastane 5 dk oradan bizim evden çok uzak kalıyor eşimde evde yalnız olmamı istemiyor
aniden doğum sancısı tuttuğun panik olmamak için herşeyim hazır ev tertemiz yarın lohusa yatağınıda yapıp gideceğim
buarada kızımın odasını paylaşayım sizlerle teyzeleri maşallah demeyi unutmayın

Son düzenleme:
:Nazar: Evet kızlar doğurdum,erken doğum riskim vardı zaten ama bana bile sürpriz oldu.Ciğer geliştiricileri yapmamızın ertesi haftası

doktor şüphelenmişki benim kontrollerimi arttırdı.Geçtiğimiz çarşamba günü Nst de hareketleri çok azdı ve ultrasonda suyun az

olduğu söyledi.İstirahat ve bol su içmemi söyledi.Bende dediğini yaptım tabi moralimde bozuldu.Perşembe günü bol bol su içtim 4lt

ve bol sıvı gıda tükettim,cuma gününe belki suyum artar ümidiyle.Cuma günü doktora gittik ve usg da suyun daha da azaldığını

söyledi ve nst ye soktu ona göre cuma ya da pazartesin yatış yaptırıcaktı.Nst sonucumda hareket yine az olunca bugün seni doğuma

alıcam dedi.Eve gittik eşyalarımızı topladık yatışımızı yaptık.Öğleden sonra saat 3 de doğuma girdim yaklaşık 1 saat sürdü.Spinal

anestezi oldum ve doğum çok kolay geldi bebek hemen cıktı bir kaç sn gördüm ve yoğun bakıma alındı.İçimden doğum çok kolaymış

dedim.Ta ki uyuşukluk geçene kadar((nasıl bir ağrıdır anlatması çok zor ama hiç yaşamadığım bir ağrıydı.Resmen yatakta

kıvrandım o ağrıyla.Damardan ağrı kesici akıyordu dozunu arttırsam bile fayda etmiyordu.Bir kaç iğne vurulduktan 1 saat sonra ağrı

m azaldı.Gecesi hiç uyuyamadım tabi gaz sancı ve dikiş ağrısı.Gece 12 de bebeğin yanına gittim,küçücüktü bir tuhaf oldum o kadar

küçük görünce.Bu arada süt sağmaya başlamıştık ama bir kaç damla sarı bir sıvıdan başka gelmiyordu.O bir kaç damlayı da götürdü

k bebeğe enjekte ettiler.Cumartesi kontrollerim yapıldı ve doktor taburcu olabileceğimi söyledi.Yani dün öğleden sonra hastaneden

çıktım.Tabi çıkmadan önce bebeğimi gördüm.Solunum cihazından çıkmıştı(daha önce vuruldum ciğer geliştirici sayesinde)eşimle elimi

zi dezenfekte ettik ve kuvez hemşiresi dokunabilirsiniz dedi.Parmaklarına dokunduk:)ben korktum ama bişey olur diye eşim korkmu

yordu.Eşimin parmağını sıktı hafifbende yeter bu kadar dedim ve çıktık evimize geldik.Ağrılarım coştu ne yatmak ne oturmak

hepsi işkence geliyor.Bunun üstüne sütümün gelmemiş olmaması ve benden sürekli süt istemeleri moralim bozuk.anlıyacağınız.

Kızımın teyzeleri sizden şimdi dua istiyorum bebeğim inşallah hemencecik toplanır ve sütümde gelir.:Nazar: değmesin kızıma kilosu 1755 doğdu boyu 45 cm yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:

ayyy inanmıyorummm şoklardayım şuan canımmm hem çok şaşırdım hemde kuzunu sağlıcakla kucağına almana çok sevindim Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin yavrunuza, çok çok mutlu olun çekirdek aile olarak dualarım minik kuzunla ve seninle cnm benim

bayıldım vallahi Allah nazarlardan saklasın odası çok güzel olmuş tam biricik kızına layık

ayy canım yaa bir kaçgündür girmiyordum doğurmuşsun hem çok şaşırdım hemde çok sevindim
inşallah sende bebişinde kendinizi en kısa zamanda toparlarsınız dualarımız seninle
canım hurma duymuştum süt için bi araştır istersen.

efeeylülün doğurmasının hala şokundayım

geçen hafta pazartesi detaylı ultrasona girdim herşey normal Allaha şükürler olsun.devlet hastanesinde yaptırdığım için monitörü banada çevirmediler göremedim doğru dürüst bebişimi zaten cinsiyet sorulmuyor kendi doktorumada 1-2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.

perşembe günü gebe eğitimine başladık 5 hafta hafta bir gün eşimle gittik gayet güzel geçti hiçbirşey bilmiyormuşum vallahi.
kegel egzersizi yapmaya başladım günde 5 kez 5 er defa daha sonra artırılması gerekiyormuş.normal doğum için çok etkiliymiş Mozarella canım sende yap istersen.pelvis kaslarını çalıştırıyor.

geçen hafta menemenlik ve sos yaptım baya.

Teşekkür ederim canım darısı başınıza ama tabi zamanında bir doğum olsun inşallah.Daha bugün bir kaç sn kucağıma aldım çok küçük bir bebeğin yarısı kadar onu öyle görünce üzülüyorum.

Saol canım inşallah bir an önce bebeğim kendini toparlar çok minik şuanda.

Senmi benmi şoktayım hala karnım büyük ve bebek içerde gibi geliyor ama değil.Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım inşallah sağlıklı bir doğum olur.

canım ALLAH bagıslsın ınsll erken lsun guc olmasın ınslll daha sonra ayrıntılı yazarımm sımdı oglum aglıyorr ınsl evınıse gecmısısnızdır tam okuamadım ama erken bebek den dolayıı senı kutluyorum ınsll saglıklı gunleırnız olurrrrrrrrrrr
dua ılee

Saol suzancım amin inşallah.Ben cuma doğurdum cumartesi taburcu oldum ama kızım hastanede tabi,solunum problemi var biraz inşallah geçerde bir an önce,zaten minicik dokunmaya korkarsın yani.Her saat 3 de görmeye gidiyorum onu çok özlüyorum
Bebişime dua et teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…