Haklısın canım okuyacam bişey olurum elbetsen bizimle yazış boşver sonucta yine okuyup yazıyoruz,hayat dersi buda:))
ah canım ah ne güzel de yapmışsındır sen ekmek arasıda ne güzel gider:)ben soğuk da yerim,afiyet olsun..Ben yine accam bu gidişle diyet topiği yada eski topiği açtırabilirsem:)en başta hepimiz doğuralım sonra kilo verelim..
püff püffffffff..........,çok içli üfledim tutması lazım:)
aynen canım bende çok seviyorum okumayı çocuk yapıp büyütünce tabi Allah nasip ederse normal üniversitede okumayı düşünüyorum hayırlısı tabi hiç birşey için geç değil bence ve yaşıda yok.
o neki
bi bakayım
bizimki normal olsun
bilmiyorumki canım kaçtane yaparım daha doğmamış çocuğa kardeş düşünüyorum
Silkelet hamiş kal topiği var,bende ilkez okudum.İlişki sonrası eşleri silkeliyormuş.Bu yolu deneyenler hep hamile2 yaparsın ama 3 e cesaret edermisin bilmiyor ben
aynen canım bende çok seviyorum okumayı çocuk yapıp büyütünce tabi Allah nasip ederse normal üniversitede okumayı düşünüyorum hayırlısı tabi hiç birşey için geç değil bence ve yaşıda yok.
o neki
bi bakayım
bizimki normal olsun
bilmiyorumki canım kaçtane yaparım daha doğmamış çocuğa kardeş düşünüyorum
hergün portakal suyu sıkıp içiyorum, kürtajdan öncede üşüme vardı bende (kansızlık yok)
özellikle sabahları öksürürüm,boğazımda faranjit var.
pazartesi günü gittik alınan parçalarda birşey çıkmamış, adetten sonra yani 3 hafta sonra falan diğer testler için çağırdı,
hem eşime hem bana bütün testleri yapıcakmış, ben küçük bir ilçede yaşıyorum burda aile hekimi var ama o testleri yapacak hastane yok
ahh benim eşimde 3 istiyor,aslında bende isterim ama ikiz olsa tek seferde,
sonra 1 tane daha cesaret edip yaparım tamam olur
hamilelik ve doğum süreci korkutuyor beni, birde en çok kilo almak vücudumun bozulması.
yanlış anlamayın manken gibi değilim zaten ama daha beter olmasından korkuyorum biraz takıntılıyım bu konuda.
eee heralde canım, bize okurken kendinede bulaşmıştır,
hem ohh oldu sana biz hamiş olucaz, kilo alıcaz sen bizi seyredecektin öylemi
bakıcaz ay sonunda
canım sen cahil kalmışsın millet ne yöntemler buldu,
kocan bacaklarından tutup sallıyormuş, hamiş kalıyormuşsun
o manzarayı düşünmek bile beni gülme krizine sokuyo, nasıl yapıyorlar ki
hergün portakal suyu sıkıp içiyorum, kürtajdan öncede üşüme vardı bende (kansızlık yok)
özellikle sabahları öksürürüm,boğazımda faranjit var.
pazartesi günü gittik alınan parçalarda birşey çıkmamış, adetten sonra yani 3 hafta sonra falan diğer testler için çağırdı,
hem eşime hem bana bütün testleri yapıcakmış, ben küçük bir ilçede yaşıyorum burda aile hekimi var ama o testleri yapacak hastane yok
ahh benim eşimde 3 istiyor,aslında bende isterim ama ikiz olsa tek seferde,
sonra 1 tane daha cesaret edip yaparım tamam olur
hamilelik ve doğum süreci korkutuyor beni, birde en çok kilo almak vücudumun bozulması.
yanlış anlamayın manken gibi değilim zaten ama daha beter olmasından korkuyorum biraz takıntılıyım bu konuda.
eee heralde canım, bize okurken kendinede bulaşmıştır,
hem ohh oldu sana biz hamiş olucaz, kilo alıcaz sen bizi seyredecektin öylemi
Okullu oluruz,sınıfları doldururuz (çocuklarla beraber)
Bacaklarından sallıyormuş eşleri sanırım,önce komik geldi daha sonra baktım hepsi hamile kalıyor))normal hamile kalıyor canım ama sanırım spermin rahime ulaşması için yapılan bir hareket yani en azından ben öyle sanıyorum:))
Onlar da gülme krizine giriyormuş sanırım,etkili yöntem olduğu söyleniyor:))çamaşır silkeler gibi sanırım(ufak tefek olmakta fayda var)
Anaa burada hepinizde 3 istiyorsunuz,büyük cesaretallah sağlıkla versin inşallah 2 de kalın ya benide korkutuyo ama yengem bşey olmaz hemen kilo verirsin dedi,30 yaşından sonra daha zor veriliyormuş,ilk çocuğunda 30 kilo almış kısa zamanda 36 bedene geri dönmüş..
Evet sizin bebişleri izlicektim ben,hamile kalmasamda kilo almıştım ki,bu oburlukla ben diyet bitmez ki:))
Ay sonuna kadar bol bol üflerim seni ben,bir de silkelet sende istersen
Onlar da gülme krizine giriyormuş sanırım,etkili yöntem olduğu söyleniyor:))çamaşır silkeler gibi sanırım(ufak tefek olmakta fayda var)
canım bendede normalde kansızlık yok ama o süreç içinde daha vucut hassalaşıyor.bi sorun çıkmadığına sevinirim inşallah testlerinde normal çıkar.
kiloyu dert etme canım hmilelik düşünüyorsun tekrar o sürece kadar biraz kendini toparla sonra hamile kalınca herkes kilo alıyor göbiş kocaman oluyor sonrasında emzirirken kilolar daha çabuk veriliyor.kiloyu dert etme önce senin sağlığın önemli sağlıksız olup zayıf olacağıma normal kiloda olmayı tercih ederim.kaç aydır değerlerim düşük diye hiç dikkat etmedim şimdi normale döndüm ve daha sağlıklı hissediyorum kendimi.tabi herkesin bünyesi aynı değil ama sen doğum sonrası kiloları dert etme çocuğun peşinde dolaşırken bile verilir sağlıklı doğsunlarda inşallah.
:))
tamam canım merak ettim bi bakayım:))
bence mantıklı değil neden derseniz??
spermler zaten çok hızlı hareket edermiş, zaten gideceği noktaya gidiyorlar,
önemli olan spermin kalitesi ve bizim yumurtalarımız.
ayrıca ilişkiden sonra en az yarım saat kımıldaman yatılması gerekir,
eee ozaman silkeleyince tam tersi oluyor,kafam karıştı
dınlemede her bebek kısmetı ıle gelır cnm ınsll ben sımdılık 3 dıyorum bakalım dogumdan sonra fıkrım ne olur bılmemmBugün hava soğudu burada,akşamları da eşim geliyor zaten 10 dedinmi uyuyorum:))
Bilmiyorum tabi büyük konuşmayayımda,bu hamileliğim sağlıklı geçerse ve doğarsa bir daha düşüneceğimi sanmıyorum.Ne 3 mü
Maddi imkanıma göre düşünebilirim belki 2. ciyi(başbakanı dinlemicem yani)
bende bi doğursam 2 yıl sonra fala bi daha istiyorum yaş geçiyo 33 oldum artık.belki ikiz yaparım
son 3 ayda daha fazla kilo alınıyor diye biliyorum canım,doğumdan sonra kilo verme topiği yaparız belki
Fotosunu sevsinler alpereninseneye yine diyete başlarız:)
Evet aynı dediğin gibi canım,şımarıklık olarak algılıyorlar,geliyorum hemen,kuru soğuk daha kötü en azından kar yağınca manzarası oluyor.Bende güneşi özledim:)
Okuyucam inşallah,çok büyük hedefim olmasada tabi,vaktimi değerlendirmiş olurum.Bebek de çalışsın.
Belki vücut direncin düşmüştür,toplanırsın hemen.
tabikidee tanımazmıyım cnm benımmmm cok sukurrr allah razı olsun darısı ısteyenlere nehırıme ınslll bak bunu aldım ondan kalmamaıstııısuzan hoşgeldin, hatırladın mı beniiiiii
maşallah bizim eski topiğin kızları doğurgan çıktı, eylül hepimize okuyup üfledi sanırım
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin alpereni, göbüşünde çok şeker olmuş,
dikkat bebek var yazan thsirt'lerden aldın mı,bayılıyorum onlara.
Bak bakalım ben çok okumadım:))
Öyle evet ama bazı spermler tembel ve uyuşuksa sallıyınca kayar belkibelkide 5 dk sallıyorlardır bilmiyorum tam olarak.Aslında herşey allaha kalmış.Benim tek seferlik kaza ve beklemede olmadı olucaksa oluyor yani bir şekilde.
allah seniii yenı duydum bunu heeeeeeeeeeeeebaktım canım şimdi ilk başlarda bende bacaklarımı yukarı kaldırıyordum sonra vazgeçtim.
topiğin linkini veriyorum taktiğide aşağıda yazıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html
ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
dınlemede her bebek kısmetı ıle gelır cnm ınsll ben sımdılık 3 dıyorum bakalım dogumdan sonra fıkrım ne olur bılmemm
tabikidee tanımazmıyım cnm benımmmm cok sukurrr allah razı olsun darısı ısteyenlere nehırıme ınslll bak bunu aldım ondan kalmamaıstııı
Eki Görüntüle 644342 Eki Görüntüle 644343
bundan kalmıstı benımde hep hayalımdı bunlarrrrrrrrrr
Kızlar ben yarım saat yokum,eşim geliyor muhtarlıkta bir işimiz var.Gelcem gitmeyinnn
Bak bakalım ben çok okumadım:))
Öyle evet ama bazı spermler tembel ve uyuşuksa sallıyınca kayar belkibelkide 5 dk sallıyorlardır bilmiyorum tam olarak.Aslında herşey allaha kalmış.Benim tek seferlik kaza ve beklemede olmadı olucaksa oluyor yani bir şekilde.
herkese selam nasılsınız
içerim canım
inşallah canım.
evet canım fırsat oldukça girmeye çalışıyorum.öncedende bu kurslar vardı ama iyi değildir diye gitmiyordum sanırım hocanında etkisi var çok iyi öğretiyo.
hayırlısı olur inşallah canım sen nerdeydin.
bebeğinin önceliklede senin sağlığın önemli,daha göbişin kocaman olacak
Okullu oluruz,sınıfları doldururuz (çocuklarla beraber)
Bacaklarından sallıyormuş eşleri sanırım,önce komik geldi daha sonra baktım hepsi hamile kalıyor))normal hamile kalıyor canım ama sanırım spermin rahime ulaşması için yapılan bir hareket yani en azından ben öyle sanıyorum:))
allah seniii yenı duydum bunu heeeeeeeeeeeee
uyuşuk olanı napıcan, boşver
doğuncada uyuşuk olursa sonra bir ömür uğraş dur
bursadayım canım
evet göebeğim çıktıkça aynada bakıp mutlu olacağım aklıma gelmezdi hiç
hatta bi an önce buyusun diye sabırsızlanıyorum
kızlar çok güldüm yaaaa
güzümde canlandı bi an hahaaa
ben nette okumuştum(ozamnlar düşünmüyorduk daha bebek ama aklımın kenarına yazmıştım)
ilişki sonrası bayan bacaklarını yatağın başına dikip 15 dk kıpırdamadan yatacak belinin altına yastık koyarak
sonra görümcemdende duymuştum bunu denedim ve sonuç
ama tabiki allah bilir herşeyi en doğru zamanı o kararlamıştır muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?