Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

bakıcaz ay sonunda

Okullu oluruz,sınıfları doldururuz (çocuklarla beraber)
Bacaklarından sallıyormuş eşleri sanırım,önce komik geldi daha sonra baktım hepsi hamile kalıyor))normal hamile kalıyor canım ama sanırım spermin rahime ulaşması için yapılan bir hareket yani en azından ben öyle sanıyorum:))

Silkelet hamiş kal topiği var,bende ilkez okudum.İlişki sonrası eşleri silkeliyormuş.Bu yolu deneyenler hep hamile2 yaparsın ama 3 e cesaret edermisin bilmiyor ben

canım sen cahil kalmışsın millet ne yöntemler buldu,
kocan bacaklarından tutup sallıyormuş, hamiş kalıyormuşsun
o manzarayı düşünmek bile beni gülme krizine sokuyo, nasıl yapıyorlar ki

Anaa burada hepinizde 3 istiyorsunuz,büyük cesaretallah sağlıkla versin inşallah 2 de kalın yabenide korkutuyo ama yengem bşey olmaz hemen kilo verirsin dedi,30 yaşından sonra daha zor veriliyormuş,ilk çocuğunda 30 kilo almış kısa zamanda 36 bedene geri dönmüş..

Evet sizin bebişleri izlicektim ben,hamile kalmasamda kilo almıştım ki,bu oburlukla ben diyet bitmez ki:))

bakıcaz ay sonunda

Ay sonuna kadar bol bol üflerim seni ben,bir de silkelet sende istersen

Onlar da gülme krizine giriyormuş sanırım,etkili yöntem olduğu söyleniyor:))çamaşır silkeler gibi sanırım(ufak tefek olmakta fayda var)

canım bendede normalde kansızlık yok ama o süreç içinde daha vucut hassalaşıyor.bi sorun çıkmadığına sevinirim inşallah testlerinde normal çıkar.
kiloyu dert etme canım hmilelik düşünüyorsun tekrar o sürece kadar biraz kendini toparla sonra hamile kalınca herkes kilo alıyor göbiş kocaman oluyor sonrasında emzirirken kilolar daha çabuk veriliyor.kiloyu dert etme önce senin sağlığın önemli sağlıksız olup zayıf olacağıma normal kiloda olmayı tercih ederim.kaç aydır değerlerim düşük diye hiç dikkat etmedim şimdi normale döndüm ve daha sağlıklı hissediyorum kendimi.tabi herkesin bünyesi aynı değil ama sen doğum sonrası kiloları dert etme çocuğun peşinde dolaşırken bile verilir sağlıklı doğsunlarda inşallah.

:))

tamam canım merak ettim bi bakayım:))

Son düzenleme:
Onlar da gülme krizine giriyormuş sanırım,etkili yöntem olduğu söyleniyor:))çamaşır silkeler gibi sanırım(ufak tefek olmakta fayda var)

bence mantıklı değil neden derseniz??
spermler zaten çok hızlı hareket edermiş, zaten gideceği noktaya gidiyorlar,
önemli olan spermin kalitesi ve bizim yumurtalarımız.
ayrıca ilişkiden sonra en az yarım saat kımıldaman yatılması gerekir,
eee ozaman silkeleyince tam tersi oluyor,kafam karıştı

hahhahhaaa hakikaten cahil kalmışım
öyle bacaklarımdan tutup çevirince ya kafamı bi yere çarparsam

ay merak ettim hemen bakıcam kafamda bisürü şey canlandı

Bak bakalım ben çok okumadım:))

Öyle evet ama bazı spermler tembel ve uyuşuksa sallıyınca kayar belkibelkide 5 dk sallıyorlardır bilmiyorum tam olarak.Aslında herşey allaha kalmış.Benim tek seferlik kaza ve beklemede olmadıolucaksa oluyor yani bir şekilde.

dınlemede her bebek kısmetı ıle gelır cnm ınsll ben sımdılık 3 dıyorum bakalım dogumdan sonra fıkrım ne olur bılmemm

bende bi doğursam 2 yıl sonra fala bi daha istiyorum yaş geçiyo 33 oldum artık.belki ikiz yaparım

son 3 ayda daha fazla kilo alınıyor diye biliyorum canım,doğumdan sonra kilo verme topiği yaparız belki

tabikidee tanımazmıyım cnm benımmmm cok sukurrr allah razı olsun darısı ısteyenlere nehırıme ınslll bak bunu aldım ondan kalmamaıstııı

bundan kalmıstı benımde hep hayalımdı bunlarrrrrrrrrr

baktım canım şimdi ilk başlarda bende bacaklarımı yukarı kaldırıyordum sonra vazgeçtim.

topiğin linkini veriyorum taktiğide aşağıda yazıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...

Kızlar ben yarım saat yokum,eşim geliyor muhtarlıkta bir işimiz var.Gelcem gitmeyinnn

canım çok tatlı yaa yazıyı tam göremedim.bende istiyorum

Kızlar ben yarım saat yokum,eşim geliyor muhtarlıkta bir işimiz var.Gelcem gitmeyinnn

canım bende gidip temizliğe başlıyayım çabuk bitirip gelirim inşallah

uyuşuk olanı napıcan, boşver
doğuncada uyuşuk olursa sonra bir ömür uğraş dur

bursadayım canım
evet göebeğim çıktıkça aynada bakıp mutlu olacağım aklıma gelmezdi hiç
hatta bi an önce buyusun diye sabırsızlanıyorum

kızlar çok güldüm yaaaa
güzümde canlandı bi an hahaaa

ben nette okumuştum(ozamnlar düşünmüyorduk daha bebek ama aklımın kenarına yazmıştım )
ilişki sonrası bayan bacaklarını yatağın başına dikip 15 dk kıpırdamadan yatacak belinin altına yastık koyarak
sonra görümcemdende duymuştum bunu denedim ve sonuç
ama tabiki allah bilir herşeyi en doğru zamanı o kararlamıştır muhakkak

istanbuldan tek ben varım galiba.

canım ilk bebek düşündüğümüz zamanlar bende bacaklarımı yatağın başına uzatıyordum.sonraki ay normal takıldım hamile kaldım.

kızlar temizliğe başlıyayım zaten geç kalktım sizinle kendime geldim şimdide temizlik zamanı öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…