Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

istanbuldan tek ben varım galiba.

canım ilk bebek düşündüğümüz zamanlar bende bacaklarımı yatağın başına uzatıyordum.sonraki ay normal takıldım hamile kaldım.

yani canım allah bilir onu
ama mantıklı düşününce hemen kalkmamakta fayda var
diğerleri işin espirisi

Son düzenleme:

suzancım hayırlı olsun bebişin
allah sağlıkla sıhatle oğluşuna kavuşmayı nasip etsin inşallah
beni tanıdın umarım diyet topiğinden:56
ne güzel büyümüş göbeğin maşallah bende daha pek bişey yok
haftasonu hamile kıyafetlerini denedim içinde kayboluyorum daha
bi an önce almak istiyorum bende
bahçıvan kotlar çok hoşuma gidiyor göbeğim çıksın ilk ondan alıcam bide bu badilerden

Son düzenleme:
canım çok tatlı yaa yazıyı tam göremedim.bende istiyorum

canım bende gidip temizliğe başlıyayım çabuk bitirip gelirim inşallah

canım banada şimdi eylül söyledi

akşam belki denerim

kızlar temizliğe başlıyayım zaten geç kalktım sizinle kendime geldim şimdide temizlik zamanı öpüyorum hepinizi
kolay gelsın cnmmmm bal ve corek otunuda dene derım bennn ben son ay denemıstım ve hamısım cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tanıdım cnm ben cıktıgım zamanlarda geldın sen sanırımmmmm gelır gelırr senn cınsıyet bellı mı seker bnmkı 12.haftada göstermişti pipi cini deee

ama gobısı pek bellı etmemek de ıı yaa ben yeleksız gıymıyorummm erkeklı ortamlardaaa

12. haftada doktor %70 erkek dedi
net demediği için hala oğluşum diyemiyorum
16.haftamızda kontrolümüz var 16 marta denk geliyor
3lü tarama yapılacak ozman netleşir dedi doktorum
sata göre 12.haftadaydım ama usgde 13. haftalık çıktı gelişimi 1 hafta önde
aslında evet göbeğin az olması iyi bi yerde hem çatlama olmazmış
ben bebek yağı kullanıyorum çatlak olmasın diye sen ne yapıyorsun canım
doktor krem falan verdimi

ay kızlar yenı bır haber aldımmm arkadasım 25 haftalık gebe diii hep dr ları kız dıyordu bugunseker ıcın gııttı ve dr pipi göstermıss al sana erkek dıye heheheheayy garıp imm bir suru pembe cıcıler yaptıydııı hehehhehehe

dr bırse dmedıde ben kasının caa zeytın yaglı kremle yaglıyorr gecıyorrr gogusleım zaen sut den doldukııı catlaklar var hemen hemen hergun aynı kremle kremlıyorummm

hayırlısııı bıze 12 haftada erkek demıstı bız ınanmadıydıkk kııı 16.haftada kesın dedı pipi resmı cekktı heheh

Çok yakışmış canım kıyafetler,sağlıkla giy:)hadi bakalım kaç çocuk yapacan bakalım

Doğru biliyomuşum bak,bundan sonra hamile kalan var okudunmu:))

canım çok tatlı yaa yazıyı tam göremedim.bende istiyorum

canım bende gidip temizliğe başlıyayım çabuk bitirip gelirim inşallah

çabuk bitir,detaya girme canım..Kolay gelsin

uyuşuk olanı napıcan, boşver
doğuncada uyuşuk olursa sonra bir ömür uğraş dur

dimi haklısın,şuan bendeki çok hızlı bişey yani acayip,hiperaktif olmasında

yastık altı olayını bende duymuştum canım:))ee zaman geçiyor yeni taktikler üretiliyor..

canım banada şimdi eylül söyledi

akşam belki denerim

ayy denesene denesenesana bir püffffffffffffffff daha

hepinize kolay gelsin bacılarrrr,
bende çıkıyom müdür geldi odaya

Niye geldi ki müdür ya:))saol canım sanada kolay gelsin

ne zamanlar göbek çıkıyor,krem ne zaman sürülmeli acaba?

Hahahakıyafetleri fişiyle değiştirsin,başka renkleriyle,ayy ne garip bir durum dimi(kızım diye seviyordur simdi oğluşum diyecek)allahın işi işte,herşeyin hayırlısı.
Benim durumum riskli olduğu için ben 8. ayda ne alcaksam alıcam:))

canım erken başlamışsın çatlamaya, bence daha çok tedbir almalısın,
özellikle göğüslerin için, bence kaliteli bir krem al, lierac veya mustela olabilir,
benim göğüslerde ergenlikten kalma var, dekolte falan giyemiyorum çok kötü bir duygu.

Benimde büyüdü çatlarmı,göbek çatlaması ne zaman başlar acab:))

aaa çok duyuyorum bu aralar bunu ya o yüzden erkek belirtileri olmasına rağmen
doktor %70 erkek demesine rağmen hep bi acaba oluyor bende

göğüslerin ne zaman dolmaya başladı canım
benim dün akşam çok sızladı sağ göğsüm uykumdan uyandım

kaşıntı olunca kremleyip yağlayın diyorlar
ben şimdiden başladım yağlamaya kaşıntı yok ama
bende 6. 7. ayda alırım diyorum son aylar yazın ortasına denk gelecek
zor olur sıcaklarda çarşıya çıkmak allah korusun erken olursa bide
her ihtimali düşünmek lazım

Son düzenleme:
Benimde büyüdü çatlarmı,göbek çatlaması ne zaman başlar acab:))

cilt yapına göre değişir, kuru cildin varsa 3.aydan itibaren düzenli krem kullan canım.
göğüslere şimdiden başlamanı tavsiye ederim.
cilt kuruysa göbeğin çatlaması kaçınılmaz oluyormuş, yani son aya kadar krem sürsen bile
1-2 çatlak oluyormuş, ama harita gibi olmasından iyidir,
2 çatlak çokta mühim değil.

Kaşınınca hım bende yok zaten,aslında erken de benim için.Ama normale göre büyüdü yani
Aman erken olursa demebende 7. ayda alırım o zaman,büyük eşyadan çok zarakıds e gidip bol kıyafet alcam,yengem göbeğin büyüynce benetton hamile koleksiyonuna bak çok güzel şeyler var dedi onlardan alcam(allah o günleri gösterirse)

Benim kuru sayılır,bide hassas yani.Be şu kontrele gidiyimde ona göre krem de alıyım bide balık yağı alıcam.ET,balık,tavuk görmeye tahammülüm yok.Çatlak kötü ya güneşlensende beyaz olarak kalıyor.Benim bacağımda ve kalcamda var biraz.Birde selülitim çoğalıcak evde yata yata:))

şimdi 3 dıyorum ama ılk ı ınsl normal dogum olur ve fıkrımde degısmezz basakanı gec sunnete uymak gerek heheh aynen alısversı ek yapmadıda el ısı goz nuru doktu orduu heppp heheh
ben goguslerımı kasıdım ondan yırtılır gıbı oldu cn dr oksa kasıma dıyorr mus habukı artık ole olmyor oksuyorum gecıyorrr bızde 7 aydan sonra 8 basalrında dr gıdınce alacagız allah korusun erken dogum durumundaa carsı hemen hastanenın dıbındee esım hastane cıkı alırr gelır ınslll olmaz öle bı rdurum daa olsun tedbır amaclııı hehe

cnm aynı 12.haftadan sonra fılann catladıı 2.aydan sonra 4.aya kadara el surulmuyordu ama artık gectı ara ara kasınıyor o kadarrrrrrdoldular ıcee ucu su sulu sulu dıger topıkdekılerınkı akıyormus bıle hehhe

aynen benimde kuru ve hassas,normaldede her banyodan sonra sürüyorum
yoksa kaşınıyor,benim göğüslerdede var, çok kötü bir duygu,
güneşlenirken kızarıyor çatlaklar daha da belirginleşiyor
bide kılcal damarlarım çoğalıyor onlara mı yanayım çatlaklara mı

İnşallah canım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirde düşünürsün:)

Kızarıyormu benim diğer yerler kararıyor catlak beyaz kalıyor:)hiç birine yanma canım selülit daha kötüüü

bende selüliti hiç takmıyorum kafama, çünkü çözümü var, ama benimkilerin çözümü yooooook

bende selüliti hiç takmıyorum kafama, çünkü çözümü var, ama benimkilerin çözümü yooooook

Selülitin çözümü yokki,oksijen tedavisimi ne varmış burada bir yerde sadece,bir araba parası belki.Ben selüliti sevmiyorum,çatlağında çözümü yok gerçi burda bir topicte bişeylerle ovuyorlardı:))

Merhabaaa

Ben de diyet bitti demek istiyorum artık.. 3 aydır dukan diyeti yapıyorum..
Aslında diyet yapmaktan sıkılmadım ama daha fazla zayıflamak sürekli daha ince görünmek istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…