istanbuldan tek ben varım galiba.
canım ilk bebek düşündüğümüz zamanlar bende bacaklarımı yatağın başına uzatıyordum.sonraki ay normal takıldım hamile kaldım.
dınlemede her bebek kısmetı ıle gelır cnm ınsll ben sımdılık 3 dıyorum bakalım dogumdan sonra fıkrım ne olur bılmemm
tabikidee tanımazmıyım cnm benımmmm cok sukurrr allah razı olsun darısı ısteyenlere nehırıme ınslll bak bunu aldım ondan kalmamaıstııı
Eki Görüntüle 644342 Eki Görüntüle 644343
bundan kalmıstı benımde hep hayalımdı bunlarrrrrrrrrr
canım çok tatlı yaa yazıyı tam göremedim.bende istiyorum
canım bende gidip temizliğe başlıyayım çabuk bitirip gelirim inşallah
canım banada şimdi eylül söyledi
akşam belki denerim
kolay gelsın cnmmmm bal ve corek otunuda dene derım bennn ben son ay denemıstım ve hamısım cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar temizliğe başlıyayım zaten geç kalktım sizinle kendime geldim şimdide temizlik zamanı öpüyorum hepinizi
tanıdım cnm ben cıktıgım zamanlarda geldın sen sanırımmmmm gelır gelırr senn cınsıyet bellı mı seker bnmkı 12.haftada göstermişti pipi cini deeesuzancım hayırlı olsun bebişin
allah sağlıkla sıhatle oğluşuna kavuşmayı nasip etsin inşallah
beni tanıdın umarım diyet topiğinden:56
ne güzel büyümüş göbeğin maşallah bende daha pek bişey yok
haftasonu hamile kıyafetlerini denedim içinde kayboluyorum daha
bi an önce almak istiyorum bende
bahçıvan kotlar çok hoşuma gidiyor göbeğim çıksın ilk ondan alıcam bide bu badilerden
kolay gelsın cnmmmm bal ve corek otunuda dene derım bennn ben son ay denemıstım ve hamısım cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tanıdım cnm ben cıktıgım zamanlarda geldın sen sanırımmmmm gelır gelırr senn cınsıyet bellı mı seker bnmkı 12.haftada göstermişti pipi cini deee
ama gobısı pek bellı etmemek de ıı yaa ben yeleksız gıymıyorummm erkeklı ortamlardaaa
dr bırse dmedıde ben kasının caa zeytın yaglı kremle yaglıyorr gecıyorrr gogusleım zaen sut den doldukııı catlaklar var hemen hemen hergun aynı kremle kremlıyorummm12. haftada doktor %70 erkek dedi
net demediği için hala oğluşum diyemiyorum
16.haftamızda kontrolümüz var 16 marta denk geliyor
3lü tarama yapılacak ozman netleşir dedi doktorum
sata göre 12.haftadaydım ama usgde 13. haftalık çıktı gelişimi 1 hafta önde
aslında evet göbeğin az olması iyi bi yerde hem çatlama olmazmış
ben bebek yağı kullanıyorum çatlak olmasın diye sen ne yapıyorsun canım
doktor krem falan verdimi
dınlemede her bebek kısmetı ıle gelır cnm ınsll ben sımdılık 3 dıyorum bakalım dogumdan sonra fıkrım ne olur bılmemm
tabikidee tanımazmıyım cnm benımmmm cok sukurrr allah razı olsun darısı ısteyenlere nehırıme ınslll bak bunu aldım ondan kalmamaıstııı
Eki Görüntüle 644342 Eki Görüntüle 644343
bundan kalmıstı benımde hep hayalımdı bunlarrrrrrrrrr
baktım canım şimdi ilk başlarda bende bacaklarımı yukarı kaldırıyordum sonra vazgeçtim.
topiğin linkini veriyorum taktiğide aşağıda yazıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html
ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
canım çok tatlı yaa yazıyı tam göremedim.bende istiyorum
canım bende gidip temizliğe başlıyayım çabuk bitirip gelirim inşallah
uyuşuk olanı napıcan, boşver
doğuncada uyuşuk olursa sonra bir ömür uğraş dur
bursadayım canım
evet göebeğim çıktıkça aynada bakıp mutlu olacağım aklıma gelmezdi hiç
hatta bi an önce buyusun diye sabırsızlanıyorum
kızlar çok güldüm yaaaa
güzümde canlandı bi an hahaaa
ben nette okumuştum(ozamnlar düşünmüyorduk daha bebek ama aklımın kenarına yazmıştım)
ilişki sonrası bayan bacaklarını yatağın başına dikip 15 dk kıpırdamadan yatacak belinin altına yastık koyarak
sonra görümcemdende duymuştum bunu denedim ve sonuç
ama tabiki allah bilir herşeyi en doğru zamanı o kararlamıştır muhakkak
canım banada şimdi eylül söyledi
akşam belki denerim
hepinize kolay gelsin bacılarrrr,
bende çıkıyom müdür geldi odaya
12. haftada doktor %70 erkek dedi
net demediği için hala oğluşum diyemiyorum
16.haftamızda kontrolümüz var 16 marta denk geliyor
3lü tarama yapılacak ozman netleşir dedi doktorum
sata göre 12.haftadaydım ama usgde 13. haftalık çıktı gelişimi 1 hafta önde
aslında evet göbeğin az olması iyi bi yerde hem çatlama olmazmış
ben bebek yağı kullanıyorum çatlak olmasın diye sen ne yapıyorsun canım
doktor krem falan verdimi
ay kızlar yenı bır haber aldımmm arkadasım 25 haftalık gebe diii hep dr ları kız dıyordu bugunseker ıcın gııttı ve dr pipi göstermıss al sana erkek dıye heheheheayy garıp imm bir suru pembe cıcıler yaptıydııı hehehhehehe
dr bırse dmedıde ben kasının caa zeytın yaglı kremle yaglıyorr gecıyorrr gogusleım zaen sut den doldukııı catlaklar var hemen hemen hergun aynı kremle kremlıyorummm
hayırlısııı bıze 12 haftada erkek demıstı bız ınanmadıydıkk kııı 16.haftada kesın dedı pipi resmı cekktı heheh
canım erken başlamışsın çatlamaya, bence daha çok tedbir almalısın,
özellikle göğüslerin için, bence kaliteli bir krem al, lierac veya mustela olabilir,
benim göğüslerde ergenlikten kalma var, dekolte falan giyemiyorum çok kötü bir duygu.
ay kızlar yenı bır haber aldımmm arkadasım 25 haftalık gebe diii hep dr ları kız dıyordu bugunseker ıcın gııttı ve dr pipi göstermıss al sana erkek dıye heheheheayy garıp imm bir suru pembe cıcıler yaptıydııı hehehhehehe
göğüslerin ne zaman dolmaya başladı canımdr bırse dmedıde ben kasının caa zeytın yaglı kremle yaglıyorr gecıyorrr gogusleım zaen sut den doldukııı catlaklar var hemen hemen hergun aynı kremle kremlıyorummm
hayırlısııı bıze 12 haftada erkek demıstı bız ınanmadıydıkk kııı 16.haftada kesın dedı pipi resmı cekktı heheh
Çok yakışmış canım kıyafetler,sağlıkla giy:)hadi bakalım kaç çocuk yapacan bakalım
Doğru biliyomuşum bak,bundan sonra hamile kalan var okudunmu:))
çabuk bitir,detaya girme canım..Kolay gelsin
dimi haklısın,şuan bendeki çok hızlı bişey yani acayip,hiperaktif olmasında
yastık altı olayını bende duymuştum canım:))ee zaman geçiyor yeni taktikler üretiliyor..
ayy denesene denesenesana bir püffffffffffffffff daha
Niye geldi ki müdür ya:))saol canım sanada kolay gelsin
ne zamanlar göbek çıkıyor,krem ne zaman sürülmeli acaba?
Hahahakıyafetleri fişiyle değiştirsin,başka renkleriyle,ayy ne garip bir durum dimi(kızım diye seviyordur simdi oğluşum diyecek)allahın işi işte,herşeyin hayırlısı.
Benim durumum riskli olduğu için ben 8. ayda ne alcaksam alıcam:))
Benimde büyüdü çatlarmı,göbek çatlaması ne zaman başlar acab:))
aaa çok duyuyorum bu aralar bunu ya o yüzden erkek belirtileri olmasına rağmen
doktor %70 erkek demesine rağmen hep bi acaba oluyor bende
göğüslerin ne zaman dolmaya başladı canım
benim dün akşam çok sızladı sağ göğsüm uykumdan uyandım
kaşıntı olunca kremleyip yağlayın diyorlar
ben şimdiden başladım yağlamaya kaşıntı yok ama
bende 6. 7. ayda alırım diyorum son aylar yazın ortasına denk gelecek
zor olur sıcaklarda çarşıya çıkmak allah korusun erken olursa bide
her ihtimali düşünmek lazım
cilt yapına göre değişir, kuru cildin varsa 3.aydan itibaren düzenli krem kullan canım.
göğüslere şimdiden başlamanı tavsiye ederim.
cilt kuruysa göbeğin çatlaması kaçınılmaz oluyormuş, yani son aya kadar krem sürsen bile
1-2 çatlak oluyormuş, ama harita gibi olmasından iyidir,
2 çatlak çokta mühim değil.
şimdi 3 dıyorum ama ılk ı ınsl normal dogum olur ve fıkrımde degısmezz basakanı gec sunnete uymak gerek hehehÇok yakışmış canım kıyafetler,sağlıkla giy:)hadi bakalım kaç çocuk yapacan bakalım
Doğru biliyomuşum bak,bundan sonra hamile kalan var okudunmu:))
çabuk bitir,detaya girme canım..Kolay gelsin
dimi haklısın,şuan bendeki çok hızlı bişey yani acayip,hiperaktif olmasında
yastık altı olayını bende duymuştum canım:))ee zaman geçiyor yeni taktikler üretiliyor..
ayy denesene denesenesana bir püffffffffffffffff daha
Niye geldi ki müdür ya:))saol canım sanada kolay gelsin
ne zamanlar göbek çıkıyor,krem ne zaman sürülmeli acaba?
Hahahakıyafetleri fişiyle değiştirsin,başka renkleriyle,ayy ne garip bir durum dimi(kızım diye seviyordur simdi oğluşum diyecek)allahın işi işte,herşeyin hayırlısı.
Benim durumum riskli olduğu için ben 8. ayda ne alcaksam alıcam:))
ben goguslerımı kasıdım ondan yırtılır gıbı oldu cn dr oksa kasıma dıyorr mus habukı artık ole olmyor oksuyorum gecıyorrraaa çok duyuyorum bu aralar bunu ya o yüzden erkek belirtileri olmasına rağmen
doktor %70 erkek demesine rağmen hep bi acaba oluyor bende
göğüslerin ne zaman dolmaya başladı canım
benim dün akşam çok sızladı sağ göğsüm uykumdan uyandım
kaşıntı olunca kremleyip yağlayın diyorlar
ben şimdiden başladım yağlamaya kaşıntı yok ama
bende 6. 7. ayda alırım diyorum son aylar yazın ortasına denk gelecek
zor olur sıcaklarda çarşıya çıkmak allah korusun erken olursa bide
her ihtimali düşünmek lazım
Benim kuru sayılır,bide hassas yani.Be şu kontrele gidiyimde ona göre krem de alıyım bide balık yağı alıcam.ET,balık,tavuk görmeye tahammülüm yok.Çatlak kötü ya güneşlensende beyaz olarak kalıyor.Benim bacağımda ve kalcamda var biraz.Birde selülitim çoğalıcak evde yata yata:))
şimdi 3 dıyorum ama ılk ı ınsl normal dogum olur ve fıkrımde degısmezz basakanı gec sunnete uymak gerek hehehaynen alısversı ek yapmadıda el ısı goz nuru doktu orduu heppp heheh
ben goguslerımı kasıdım ondan yırtılır gıbı oldu cn dr oksa kasıma dıyorr mus habukı artık ole olmyor oksuyorum gecıyorrrbızde 7 aydan sonra 8 basalrında dr gıdınce alacagız allah korusun erken dogum durumundaa carsı hemen hastanenın dıbındee esım hastane cıkı alırr gelır ınslll olmaz öle bı rdurum daa olsun tedbır amaclııı hehe
cnm aynı 12.haftadan sonra fılann catladıı 2.aydan sonra 4.aya kadara el surulmuyordu amaartık gectı ara ara kasınıyor o kadarrrrrr doldular ıcee ucu su sulu sulu dıger topıkdekılerınkı akıyormus bıle hehhe
aynen benimde kuru ve hassas,normaldede her banyodan sonra sürüyorum
yoksa kaşınıyor,benim göğüslerdede var, çok kötü bir duygu,
güneşlenirken kızarıyor çatlaklar daha da belirginleşiyor
bide kılcal damarlarım çoğalıyor onlara mı yanayım çatlaklara mı
İnşallah canım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirde düşünürsün:)
Kızarıyormu benim diğer yerler kararıyor catlak beyaz kalıyor:)hiç birine yanma canım selülit daha kötüüü
bende selüliti hiç takmıyorum kafama, çünkü çözümü var, ama benimkilerin çözümü yooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?