İki yaz oldu yemiyeli,tazesini bulmak zor börülcenin.Benim yerimede yee
doktor ne dedi ne yapman gerek anlatsana canım
gel canım birlikte yiyelim. hepimize yeter.
Doktora zaten daha önce gittiğim doktorlardaki belegeleri verdim.Daha sonra karından baktı herşey normal dedi,çift rahmin var evet dedi zaten çok belli oluyor sanırım.sonra alttan baktı(rahim ağzına baktı gayet iyi dedi)
Daha öncede çift rahimli hastası varmış 35-38 haftalarda sağlıklı doğum gerçekleştirmişler.Sezeryan olmak zorundayız bide.Yani risklerin var evet ama herşey normalde gidebilir dedi.Zaten asıl risk 4.aydan sonraymış,bebek büyümeye başlayınca yani,risklerin büyürse sırf yatak istirahati verebiliriz dedi.Bir hastası 25. haftadan 35. haftaya kadar hep yatmış.Zaman ne gösterir bilinmez biz tedbirlerimizi alırız dedi.4.aydan sonra seyehat yasak.en fazla 20 dk yürüyebilirim 20 dk da dinlenmek şartıyla.Yat dinlen dedi bol bol.Folibola devam herhangi bir sorun yok ilaç vermiyecem dedi.20 martta tekrar kontrol sonra Mersin yapcam
canım inşallah hep güzel devam eder hamileliğinyatarsanda annen var bırakmaz kendini yorma dikkat et keyfini sür hamileliğin iş güç senden önemli değil.
kontrollerini aksatma canım.
mersine niye gidiyorsun ne kadar kalacaksın dikkat et.
İnşallah canım ya sağlıklı bir şekilde bu dönemi atlatırım..Annem garibim herşeye koşturyorMersinde de işleri var evde,anneannemle yaşıyorlar anneannemde gelicek yakında Mersine.Bende annemle gidip orada yatıcam(deniz manzaram olur hiç değilse)4. ay olmadan gidiyim son kez görüyüm memleketimi.Eşimi biliyosun geç geliyor bana bakamaz,yemek de yapamam kokular midemi kaldırıyor..
Amanın AOÇ bilirmiş.Çok kalabalık oluyor ama tadı başka ya biz 30 dk da arabayla(hızlı şekilde)ancak gidebiliyoruz.Burada genelde avm olduğu için fast food hep.Bir kaç iyi lokanta dışında herhangi bir yemek kültürü yok hamur işi sadece:))
Recep ustaya değilde Fettah ustaya gittim
Sen bana baya benziyorsun bu yemek konusunda hee,kayınvalideme giderdim hep hamur işi ya şişkinlik,fazla yemezdim zorlardı hehee
ohoooo yemek sohbetleri almış başını gitmiş. bende mersin e gidince mutlaka ciğerci apo&bahattin den ciğer yemeden hayatta gelmem.
Apo daha iyi biraz bahattinden:)Geçen yıl gittiğimde yedim sanırım üşütmüşümde,eve gelince mide bulantısı çok kötü oldum.O günden sonra ciğerden soğudum yiyemiyorum.Annemgille gideriz onlar ciğer yer ben kebap dürüm falan:))
aaahhh şimdi kırmızı biber dolması olsa sıcak sıcaaaak. dumanı üstünde. bi de yanında yoğurt. offf ne süper olurduefeeylül canın çekerse artık sana kargolayıp yollucaz mecbur.
anladım canım ne zaman gidiyorsun ne kadar kalıcaksın.
tabikide bilicem, kocacım gezdiriyor benifettah ustayı bilmiyorum, hamur işinede bayılırım, yapmasınıda iyi bilirim yemesini de
ahh sizi şişkolar siziii, şimdi yemekten geldim valla yoksa canım çekerdi,
mersinde apo adanada da ciğerci bedo varbirde bizim orda sabah kahvaltısında ciğer yenir, özellikle kozan ilçesinde bi sürü ciğerci var,
bi kere sırf misafirlere jest olsun diye 1 saatlik yola kozana ciğer yemeye götürmüştük sabah sabah
kırmızı bibere bende bayılırııım, dolmasına veya közlenmişine, ahh evde var annem yapıp göndermişti, közlenmiş kırmızı biber konservesi:))
20 martta kontrol de bişey çıkmazsa gece hemen cıkarım yola,bir ay kalırım heralde.Şimdi 2li teste bakıyorum acaba nasıl yapılıyor ne zaman yaptırcam..
ınsalah benımde ıstegım bu babamız subay-olsun vatan cın savassın ıstıyor ama bende dinimiz alanında bır bırey olsun ıstıyorum bakalım kaderımızde ne var artkkk
hehe
yanı dınletmekdeco ıı gelıyor hareketlerı degısıyor yavrumunnnyok bende turkce ınslgılızce ve arabca knsuuyorum arada bır kı hepsınden alsın temelı olsun az az dıye bıldgıım kadarı ılee bekarken hem arapça hem ıngılızce kursların gıttım bak sımdık lazım oldu unutmya baslamısım heeeeeeee:44::44:
Ne yedinki sen
hayırlısı olsun canım, sen ona dini bilgileri eksiksiz öğretirsin zaten, meslek olarakta ne olursa olsun
eminim vatana millete hayırlı birisi olur oğluşun.sen kapalımısın??
ne yiycem canım, sabah yaptığım pırasalı börekten 1 dilim yedim, birde taze sıkılmış kan portakalı ohh buz gibi
inşallah canım.
testleri hiç bilmiyorumki araştır istersen.
ben çıkıyorum temizlik yapıcam çamaşırlar falan işim var erken bitirirsem gelirim.
bilgisayara girmişken banka işlerimide hallettim.
bayan rujada slm.
öpüyorum görüşürüz
inşallah canım.
testleri hiç bilmiyorumki araştır istersen.
ben çıkıyorum temizlik yapıcam çamaşırlar falan işim var erken bitirirsem gelirim.
bilgisayara girmişken banka işlerimide hallettim.
bayan rujada slm.
öpüyorum görüşürüz
Tahmin etmiştim.Çokmu yaptın?afiyet olsun 1 dilimcik az yemişssin(bana bak ya bir zamanlar diyet yapan bizzz)
yok canım çok yapmadım borcam tepsiyle yaptım,
sabah 3 dilim yedim baya doydum hiç acıkmadım, yinede 1 dilim yiyim dedim.
kızlaaaarrr canım ne çekti biliyor musunuzzzz???? kallavi kurabiyesi . edirne de imiş bu kurabiye. arslanzade diye bir firms yapıyormuş. kargo ile de yolluyorlarmış. hiç yemedim ama çok lezzetli olduğunu duydummm. ya ne tuhafım. tadını bilmediğim şeyi canım çekiyo.işte fotolarııııııııııııııı
Eki Görüntüle 650498 Eki Görüntüle 650497
kızlaaaarrr canım ne çekti biliyor musunuzzzz???? kallavi kurabiyesi . edirne de imiş bu kurabiye. arslanzade diye bir firms yapıyormuş. kargo ile de yolluyorlarmış. hiç yemedim ama çok lezzetli olduğunu duydummm. ya ne tuhafım. tadını bilmediğim şeyi canım çekiyo.işte fotolarııııııııııııııı
Eki Görüntüle 650498 Eki Görüntüle 650497
dilimlerin büyükse tabi
annnnnnnnnnaa buda ne,kallavi arapça herşeyin en iyisini,güzelini bilen anlayanlara denir diye biliyorum.Bana kallavi diyorlarGörüntü çok iyi valla bence tadı da iyidir.
ama ben antepfıstık sarma istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?