aklımız fikrimiz yemek yaa, bence biz yemek topiği açalım, hem yapalım hem konuşalım
benimde yemediğim şeyleri canım şeker, yeniliklere açığım,her yemeği deneyebilir
bu kurabiyeyi görünce aklıma antepin kerebiçi geldi, birden o sandım ama buda lezzetli birşeye benziyor,
tarifini bulayımda yapayım
hemen araştırdım şöyle bir alıntı yaptım:
....Kurabiyemiz EDİRNE'ye özgü..içersinde un,yağ yok..sadece bal,yumurta akı,antep fıstığı,safran var..tok tutucu özelliğe sahip..ki zaten bir anda hepsini bi kişinin yemesi imkansız..Daha çok ACIBADEM KURABİYE'sinin fıstıklı hali olarak düşünebilirsiniz.....
kızlar tek bir kurabiye geçen sene 15 tl. imiş.
offff hiç sorma yaa. ben baklava yemem pek. yersem de antep sarma yerim.yada baklava çok antepli ise öyle yerim. zaten benim 2 şeye zaafım vardır.
1. antep fıstıklı herşey
2. can eriği
bu ikisi için yapamayacağım pek bişey yoktur desem yeridir
offff hiç sorma yaa. ben baklava yemem pek. yersem de antep sarma yerim.yada baklava çok antepli ise öyle yerim. zaten benim 2 şeye zaafım vardır.
1. antep fıstıklı herşey
2. can eriği
bu ikisi için yapamayacağım pek bişey yoktur desem yeridir
evet canım yaaa hiç sorma aklımız fikrimiz yiyecek şeylerde. hehehe
ben sitesinden sipariş edip getirtcem haftaya. sitesinde çok leziz şeylerde var onlardan da sipariş edeyim diyorum.
yemek için yaşıyorum diye boşuna demiyorum kızlar.
canım bi de bu kurabiye çok güç veriyormuş. erkekler içinde bibe bir imiş.
hemen araştırdım şöyle bir alıntı yaptım:
....Kurabiyemiz EDİRNE'ye özgü..içersinde un,yağ yok..sadece bal,yumurta akı,antep fıstığı,safran var..tok tutucu özelliğe sahip..ki zaten bir anda hepsini bi kişinin yemesi imkansız..Daha çok ACIBADEM KURABİYE'sinin fıstıklı hali olarak düşünebilirsiniz.....
kızlar tek bir kurabiye geçen sene 15 tl. imiş.
canım bi de bu kurabiye çok güç veriyormuş. erkekler içinde bibe bir imiş.
Fiyatıda iyimiş bence bizim fıstıklı kerebeiç daha iyi köpüklü köpüklü
hehe anladım bence sen eşine alıyosun
Kızlar en iyisi biz yemeli içmeli şeyleri konuşmayı bırakalım yoksa sonumuz kötü olcak gibi
hehe anladım bence sen eşine alıyosun
yok be canımmm içinde antep fıstığı olan şeyi eşime kaptırır mıyım hiç ben. azcık bile vermem.
Ben erik yerine muz yiyom valla,canım daha erik çekerse.Limonu tuzluycam
kerebiçi çok severim, mersininki nasıl bilmiyorum ama antepinki çok güzel,ağızda dağılıyor, bayramlarda yapıyorlar.
çaktırma bende anladım ama söylemedim
ah kıyamam canım yaaa. hamile kıza durduk yere canını çektirdik. canım geçmezse artık aşeriyorum diye bi site var ordan sipariş et artık napcan.
Ver canım ya bu ay için azıcık ucundan ver:)))Bende eşimden saklarım sevdiğim şeyleri o da bulur fareee
ah kıyamam canım yaaa. hamile kıza durduk yere canını çektirdik. canım geçmezse artık aşeriyorum diye bi site var ordan sipariş et artık napcan.
Mersinde iki yer çok güzel yapar.Kerebiç araplara özgü diye biliyorum.Kerebiçci oğuz ve yürü süper olur,mamülü de oluyor hurmalı cevizli.Benim dede tarafım arap,annemin halaları evde yaparlar bayramlarda falan..
yaaa kızlar size kötü bir haberim var,
iş yerinde internet güvenlik duvarını en yüksek korumaya çekeceklermiş yani her siteye giremiycekmişiz.
yarın uygulama başlıyormuş, maksimum koruma yani
bu siteyede giremem büyük ihtimalle, off sizle sohbet iyiydi yaa,
ayyyy hiç sorma yaaa. bende canımın çektiği şeyleri alır gelirim mutfağa hiç tahmin etmeyeceği yerlere zulalarım gider bulur yaa. sonra öteki gün canım çeker gidip yiyeyim derim bakarım yookkkk. yerinde yeller esiyo. hemen gider çatarım eşime niye yedin diye. canım çekti yedim der. ben sana aynısı alırım diyo ama o an yiyemeyince geçiyo hevesim sinirrrrr oluyorumm.
Öyle bir sitemi var:)netten hiç alışveriş yapmadım ben,5-6 erik 35 liraymış haberde izledim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?