Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Evet benim bebiş akıllı,orda kendi çapında yaşıyor gıkı çıkmazkarpuz yedim ben bir lokma 5 haftalıkken:)marketten.Tadı da kötü değildi,eşim hemen alalım diyor..
Ne güzel ne çirkinim işte:)bu aralar çirkinleşmişim öyle diyo eşim ve annem(kız annenin güzelliğini alırmış)
Adanada bilmiyorumda Mersinde ramazanda mutlak alınan tatlı kerebiçdir:)

yaaaaa hayıııııııııııııırrrrrrrrrrrr olmaz yaa. ne güzel muhabbet ediyorduk. canım bizimde hastane bilgi işlemi facebook filan bi çok yeri engellemiş ama kk yı engellememiş. belki de engellemeyi akıl etmez sizin iş yeri.canım sende cepten girersin olmaz mııı ????

aynen öyle canım. ben artık salondaki vitrinlerin çekmecelerine aaklıyorum bulamıyor.

İyi fikir mutfak dışında heryere saklanır:))

facebook, twetter, youtup falan açılmıycak, her siteyi açmayabilir dediler, bakalım yarın olmazsam anlarsınız kızlar :18:
inşallah açar ya ben napıcam akşama kadar siz olmadan

İnşallah bu site açar ya,bebişim de seni özler yoksa

mersin de bi tek yerden kerebiç alırım o da kerebiççi oğuz. ve sadece fıstıklı alırım. hatta bazen tanıdıklarımıza sipariş ederim onlar yollayıverir buraya kargo ile. ama artık kerebiççi oğuz da kargo ile siparişe başlamış çoookkk şükür. aklınızda bulunsun.

eşimde canın çektiyse markete söylim getirtsin dedi ama unuttu şaşkın
hemen bir derdim var bölümüne başlık açayım,
'' eşimden karpuz istedim ama sipariş vermeyi unuttu, lütfen fikir verin,acil...''
yok canım bizim oraya bulaşmamış kerebiç kültürü, halka tatlımız var işte bilirsin, taneyle alıp ayak üstü yeriz
onlar seni nazar etmemek için öyle diyorlardır merak etme güzelsindir.

Canım en eski yer zaten oğuz,ama sana tavsiyem birde yürü den kerebiçi(içindeki fıstıklar,dış yapımı daha emekli ve daha lezzetli)al.ünlüoğlu cici:künefede 1 numara ve
fıstıklı tel kadayıfı müthiş onuda tavsiye ederim.

İyi fikir mutfak dışında heryere saklanır:))

İnşallah bu site açar ya,bebişim de seni özler yoksa

inşallah canım bende özlerim onu, açmazsa akşamları okurum yazdıklarınızı müsait olursam cvp yazarım.

sen böyle şeyleri bizim aklımıza çok getirme, zaten aklımızdan çıkmıyor birde site söylüyorsun bize
yapma lütfen yaaa şişko oldum, yaz geldi sayılır

Daha hormonludur dimi karpuz özel yetişmiştir:))halka bizdede va canım,Burda avm önündede lokma tatlısı satılıyor,kilo kilo alıyorlar..
İnan hiç kendimede bakmıyorum bir bezginlik çirkin olsamda önemli değil.62.2 de gidiyorum kiloda alcam ya şişkoo olcam

sabahtan beri neler canımız çekti yaaa. valla canımızın çektiklerini iyiki hemen o an bulamıyoruz ve yemiyoruz yoksa kapılardan sığamayız valla. zaten 38 beden oldum geçen yıldır. tüm kıyafetlerim 36 beden idi . şimdi hiç birine giremiyorum. 40 beden olursam bu acıya fazla dayanamam zaten.

Yazmassan küseriz zatenyarın büyük gün inşallah gelirsin...
Bende şişko oldummmmm,sen bu kiloda kalsanda olur gebelik düşünyorsun sonuçta

tamam canım tavsiyene muhakkak uyacağım. çooook teşekkür.

hehe ben xs giyinirdim yaa,şimdi eşofman xl aldım rahat olsun diye,sende gebelik düşünüyorsun diyete girmene gerek yok,daha fazla alma yeterli

hehe ben xs giyinirdim yaa,şimdi eşofman xl aldım rahat olsun diye,sende gebelik düşünüyorsun diyete girmene gerek yok,daha fazla alma yeterli

ayyy hiççç sorma yaa. üniversitede iken bende xs giyinirdim. şimdi ise 38 bedende kalmaya çalışıyorum. kocamın iştahı çok açık. tok olsam bile o bişey yerken beni acıktırmayı başarıyor sağolsun. evlenince aldık kiloları. ama yatarken hiç bişey yememe gibi bir kuralım var. ve tok karnına asla uyumam. çünkü uyursam 2 gün midem ağrıyor. ondan mecbur midemdekiler eriyene kadar uyumuyorum.

ben 40 oldum zaten daha fazlası olmaz ama kilo vermem lazım.

Yazmassan küseriz zatenyarın büyük gün inşallah gelirsin...
Bende şişko oldummmmm,sen bu kiloda kalsanda olur gebelik düşünyorsun sonuçta

oldu canım bu kiloda mı kalayım, 65 oldum haberin yokmu, bu kiloda gebe kalsam eyvahhhh

kızlar bir başlık var nişanlım çamaşırlarımı kokluyor diyor birisi oraya gelsenize cümbüş var

Canım bende eşimle olduktan sonra aldım,ikimizde pis boğazız,eşim 82 di şimdi 92 olduBen cocuktan sonra spor salonuna yazılcam inşallah

Sanki ben daha azım bende 62 lerdeyim.Boyumuz var allahtan abartma bu kadar,kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor diye biliyorum.Ekstra vermeye çalışma bence.Hangi bölümde konu

hahahaha hadi yaa niye kokluyormuş ? köpek mi bunun nişanlısı ???

Rica ederim canım ve yedikten sonra fikrini paylaş:))

tamam canım mutlaka yedikten sonra fikrimi paylaşacağım

hahahaha hadi yaa niye kokluyormuş ? köpek mi bunun nişanlısı ???

tamam canım mutlaka yedikten sonra fikrimi paylaşacağım

uzun bir flörtten sonra nişanlandık ama... diye bir başlık sanırım bir derdim var bölümünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…