Canım az kalmış bırakmana,bir kaç ay demiştin sankiiii,kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap:))
Günaydın canım kadınlar günün kutlu olsun.Ben iyiyim sen nasılsın?
canım yok çok temizlik yapmıyorum ama ev çabuk dağılıyo bide salonda yemek yiyoruz heryerde kırıntılar falan oluyo.
dün soracaktım 8 hafta demiştin adet günün olarakmı dedin yoksa bebişinmi 8 haftalık?
benimki 21 mart sanırım.
bu ayda mart yaa şansımız belki artar
iyiyim canım 12 gibi kursa gidicem gitmeden bi bakayım dedim.
hepimizin kadınlar günü olsun.
Süpürr geçççevet canım bugün 8+1 oldu.Ben senin bat ını sordum aslında.Geçen yıl da martta mı olmuştu.Evlilik yıl dönümü ne zamandı?inşallah canım.Tahmini ovülasyon ne zaman
Saol canım kaçta çıkıcaksın kurstan.Bayanrujda sanırım artık gelemiyecek.İş yerindeki internetine yüksek koruma yapmışlar.Gelemiyor..
yok canım benim 27 hazirandı evlilik yıl dönümümüz.
doğmuş olsaydı bu ay olacaktı balık olacak diye konuşuyorduk ordan aklında kaldı herhalde.
2-8 mart ovulasyon tarihlerim,bugünlerde yumurtluyorum
1-4 arası 5 gibi eve geliyorum.
şu iş yerlerinin kısıtlamalarına çok kızıyorum bende çalışırken aynı şeyleri yapıyorlardı bide bilişim firmasıydı sınırsız internet belki yavaşlıyo olabilir ama akşama kadar da sürekli çalışılmazki.
Günaydın canımmkadınlar günün kutlu olsun..
Teşekürler canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
Evet siz tatile gitmiştiniz,dönüşte hamile olmuştun dimi.evlilik yıl dönümünde söylicektin gibi bişey hatırlıyorumda..Benim eşimde balıktı ya onun muabettini yapmıştık.
Bugünler önemli o zaman.Benim kaza tamda ovülasyon günüme denk gelmiş hesapladım(ayarlasan bu kadar olmazdı heralde)bu ovülasyon cidden önemli...
Çok geç geliyosun canım.Evet ya sohbet ediyorduk kıskandılar
selam kızlar günaydın nasılsınız
sağol canım nasılsın giremedim bi kaç gündür ne var neyokGünaydın canımmkadınlar günün kutlu olsun..
Teşekürler canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
Canım az kalmış bırakmana,bir kaç ay demiştin sankiiii,kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap:))
Günaydın canım kadınlar günün kutlu olsun.Ben iyiyim sen nasılsın?
hadi inşallah canım dualarımız seninlecanım yok çok temizlik yapmıyorum ama ev çabuk dağılıyo bide salonda yemek yiyoruz heryerde kırıntılar falan oluyo.
dün soracaktım 8 hafta demiştin adet günün olarakmı dedin yoksa bebişinmi 8 haftalık?
benimki 21 mart sanırım.
bu ayda mart yaa şansımız belki artar
Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmm
evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrenmiştim.
herşey kısmet canım geçen ay biraz o tarihleri kaçırdık bu ay çalıştık bakalım ne olacak
geldikten sonra karnım çok acıkıyo birşeyler yiyorum akşam yemeği hazırlıyorum derken akşam oluyo eşim geliyo geç saatte giriyorum bilgisayara.
eylül 25 nasılsın canım bebişin nasıl büyüdümü
kızlar siz sohbete devam edin. benim işler yoğun şuan. öğle arası girerim. görüşürüüüzzzz
sağol canım biz iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli
sağol canım nasılsın giremedim bi kaç gündür ne var neyok
doğum iznine kadr çalışırım diyordum
ama çalışılacak gibi değil hiç hamileymiş bayanmış diyen yok
kendi eksikliklerini kapatmak için kullanıyorlar resmen karşısındakileri
hergün bugun ne olcak acaba diye işe gelmekten sıkıldım
hadi inşallah canım dualarımız seninle
iyiyim canımsağol canım biz iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli
sağol canım nasılsın giremedim bi kaç gündür ne var neyok
doğum iznine kadr çalışırım diyordum
ama çalışılacak gibi değil hiç hamileymiş bayanmış diyen yok
kendi eksikliklerini kapatmak için kullanıyorlar resmen karşısındakileri
hergün bugun ne olcak acaba diye işe gelmekten sıkıldım
hadi inşallah canım dualarımız seninle
Hoşbulduk canım
Doğru hatırlıyorum o zaman,geçen ay kaçırdınız diye olmadı bu ay kaçırma olmasın..Bende akşam giremiyorum ki,Mersinde akşam da yazışırız.
bebişim büyümeye çalışıyor teyzesi
haftaya 4.ayımızı bitiyoruz 5.ayımıza gireceğiz inşallah
iyiyim canım
izne kadar kaç ayın kaldı canım.
inşallah canım sen iyi ol arada bize haber yeter.
ohh maşallah sende bebişinde büyüyo
Kolay gelsin canım görüşürüzz.He sormayı unuttum bugün nasılsın ,miden nasıl oldu?
Evet dün yoktun,gözümden kaçmadı.Nasıl olsun canım iyiyim şuan için bir sorun yok(gün sayıyorum)bugün kan testimin sonucuna baktım netten.İmmünoloji-seroloji artık neyse,değerlerim negatif nomal cıkmı,doktora göstermiycem zaten 20 sinde gidicem.
Anlıyorum seni,senin en hassas dönemin ve çalışmak zor bu şartlarda.Hadi sende evde takıl:))evde netin varmı?
Bebişin napıyor?
sevindim canım normal olmasına böyle devam inşallah
20sinde gittiğinde gösterirsin
bizde 16sında gideceğiz 8 günümüz kaldı
aynen canım ya zaten hassas ve kırılgan bir yapım var
hamilelikte dahada artıyor hormonlar sağolsun
dayanamıyorum daha fazla azıcık aşım kaygısız başım
evde net var bol bol girerim :126:
bebişte iyi çok şükür çok özledik çokkkk 8 gün hemen geçsin
Saol canım inşallah.8 gün hemen geçer görürsünüz bebişi artık oğluşumuBende asabiyetde var canım,çok çabuk sinirleniyorum.
Canım ne testler yaptırdın sen 2li testi ne zaman yaptırdın.Ben ayın 20-21 de mersine gidicem de bu test olayını nasıl yapcam,Mersindemi yaptırdam bilemedim.Her ay rutin testler varmı?_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?