Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Gözüne batanın gözü çıksınbelki bu siteye izin gelir canımmm.Bende öptüm dikkat et kendinee

kadınlar gününüz kutlu olsun

selam kızlar günaydın nasılsınız

selaaaam kızlar, kadınlar gününüz kutlu olsun
bizi bu günde ayırdılar tesadüfe bakın, kadınlar gününde kk ya girememek ne acı
öğle molasına erkenden kaçtım, şu an evden giriyorum, artık ara sıra uğrarım,ayırdılar sizden
çıkıyorum yemek yapmam lazım, kociş gelir birazdan öptüm hepinizi, sizi seviyorum

Haberler sıcak sıcak gelicek buradan

inşallah canım

geçer canım sağlıklı olsunda hemencik geçer

seninde kadınlar günün kutlu olsun canım.
kolay gelsin.

kızlar sizin sohbetinize doyum olmuyor ama giyinip hemen çıkmam lazım görüşmek üzere

sağol canım seninde kutlu olsun
çok kötü olmuş ya neden kısıtlama koyarlarki sanki
hep iş hep iş biyere kadar
işin olduğunda zaten işini yapıyorsun anlayış diye bişey yok hiç insanlarda
personelin motivasyonunu kırıp ondan sonra iş bekliyorlar
afiyet olsun canım evden gir gir ara ara özeltme kendini

Kolay gelsin canım görüşürüzz.He sormayı unuttum bugün nasılsın ,miden nasıl oldu?

ben geldimmmmmm. canım bak unutmamışsın çok sağollll. midem dün çok kötü idi yatana kadar çektim bulantıyı ağrıyı.ama sabahtır daha iyiyim çok şükür. sen neler yapıyorsun bakayım görüşmeyeli ???

üfff yaaa hemde kadınlar gününde yapılcak şey mi bu ??? çok kızdım sizin bilgi işleme .
canım benim kadınlar günün kutlu olsunnnn:119::119::119::119::119:
çok özletme kendini uğra sık sık tamam mı????

Ben 20 sinde doktora soruyum,olmassa Mersinde yaptırırım.4.aydan sonra seyehat yasak çünkü,gidiceksem gitmeliyim.
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım

Canımseninde kadınlar günün kutlu olsun,Pis insanlar onlarfırsat buldukça gel bizde seni seviyoruzzz

kızlar sizin sohbetinize doyum olmuyor ama giyinip hemen çıkmam lazım görüşmek üzere

Eşim kahve içmeye geldi yazamadım ki canım,iyi dersler özletme gelllllll

Unuturmuyum hiç,oh iyi bugün düzelmiş miden sen kendini sıcak tut artık,iyi olmana sevindim.Neyapayım canım evde yatıyorum,öğle molasında eşim kahve içmeye geldi,şimdi gitti.

hımm iyi hadi öğle kahvesi demek afiyet olsunnnn. aaa bende severim çok. annemlerle yada eşimle hergün mutlaka kahve içeriz. olmazsa olmazımızdır yani. ama ben son 1 yıldır sütlü içiyorum kahveyi. çünkü öbür türlüsü dokunuyor mideme artık.

Hehehe,bugün ıspanak ve mercimek yemeği yicem,dünde sebzeli pilav ve cacık yedim.İstediğim gibi yemek yiyemiyorum kii,sen naptın o kurabiyelerden sipariş verdinmi?

yok canım daha sipariş vermedim.dün mide ağrısından hiç uğraşasım gelmedi. ama haftaya kesinn sipariş etcem.

Saol canım eşime ben alıştırdım kahveyi:)tabi çikolatasız olmaz..Aslında doktor uzak dur dedi ama 2 yudum olsada içiyorum canım istiyor:)bebişde kahveci olacak..Sütlü yapıyor bazen annem hani sütde içmem gerektiği için ama sade favorim tabi..

aaa evet yanında süt yada lokum olmadan kesinlikle olmaz bizde de.kahveye düşkün olunca insan ister istemez değişik güzel fincanlarada düşkün oluyo.bak bi fincan takımı beğendim fotoğrafını atayım.

Çifte kavrulmuş fıstıklı yerim bende:))bende çok düşkünüm mutfak eşyalarına genel olarak.Kahve fincanına da düşkündüm ama annem bazen tarsusi yapıyor çay bardağında..

Hahhaayarım rahim konusunda gördüm:)beyaz ve mavi renk olanı beğendim.Çiçeklileride seviyorum ben nostaljik..

ayyyy hiç sorma canım yaaa bi anda bende şoke oldumm gidip hangi sayfaya paylaşmışım . çok ayıp oldu yaaa.silme imkanı yok mu kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…