Gözüne batanın gözü çıksınbelki bu siteye izin gelir canımmm.Bende öptüm dikkat et kendinee
kadınlar gününüz kutlu olsun
selam kızlar günaydın nasılsınız
Haberler sıcak sıcak gelicek buradan
sevindim canım normal olmasına böyle devam inşallah
20sinde gittiğinde gösterirsin
bizde 16sında gideceğiz 8 günümüz kaldı
aynen canım ya zaten hassas ve kırılgan bir yapım var
hamilelikte dahada artıyor hormonlar sağolsun
dayanamıyorum daha fazla azıcık aşım kaygısız başım
evde net var bol bol girerim :126:
bebişte iyi çok şükür çok özledik çokkkk 8 gün hemen geçsin
selaaaam kızlar, kadınlar gününüz kutlu olsun
bizi bu günde ayırdılar tesadüfe bakın, kadınlar gününde kk ya girememek ne acı
öğle molasına erkenden kaçtım, şu an evden giriyorum, artık ara sıra uğrarım,ayırdılar sizden
çıkıyorum yemek yapmam lazım, kociş gelir birazdan öptüm hepinizi, sizi seviyorum
öğle molasına erkenden kaçtım, şu an evden giriyorum, artık ara sıra uğrarım,ayırdılar sizden
çıkıyorum yemek yapmam lazım, kociş gelir birazdan öptüm hepinizi, sizi seviyorum
Kolay gelsin canım görüşürüzz.He sormayı unuttum bugün nasılsın ,miden nasıl oldu?
canım 2 li test 12.haftada yapılıyor
ama doktorum gerek duymadı yapmadı bana
3 lü testi yapacak 8 gün sonra gittiğimizde
16 ve 18 hafta arasında yapılıyormuş oda
sen 20sinde gittiğinde doktorunla görüş canım
eğer 2 liyi yaptırmak isterse ve 12.haftanda mersinde olursan oradaki bir hastanede yaptırırsın
her ay rutin test yok ben şuana kadar ultrason dışında başka bişey yaptırmadım
ama senin durumun özel olduğu için doktorun nasıl yönlendirir bilemedim canım
dokorunla konuş mutlaka
20 haftadan sonra renkli ultrason isteniyor ayrıntılı 24.haftadada şeker testi yapılacak demişti doktorum
kızlar sizin sohbetinize doyum olmuyor ama giyinip hemen çıkmam lazım görüşmek üzere
ben geldimmmmmm. canım bak unutmamışsın çok sağollll. midem dün çok kötü idi yatana kadar çektim bulantıyı ağrıyı.ama sabahtır daha iyiyim çok şükür. sen neler yapıyorsun bakayım görüşmeyeli ???
canımmm bugün hangi yiyeceklerden bahsetsek acabaaa ????
Eşim kahve içmeye geldi yazamadım ki canım,iyi dersler özletme gelllllll
Unuturmuyum hiç,oh iyi bugün düzelmiş miden sen kendini sıcak tut artık,iyi olmana sevindim.Neyapayım canım evde yatıyorum,öğle molasında eşim kahve içmeye geldi,şimdi gitti.
Hehehe,bugün ıspanak ve mercimek yemeği yicem,dünde sebzeli pilav ve cacık yedim.İstediğim gibi yemek yiyemiyorum kii,sen naptın o kurabiyelerden sipariş verdinmi?
hımm iyi hadi öğle kahvesi demek afiyet olsunnnn. aaa bende severim çok. annemlerle yada eşimle hergün mutlaka kahve içeriz. olmazsa olmazımızdır yani. ama ben son 1 yıldır sütlü içiyorum kahveyi. çünkü öbür türlüsü dokunuyor mideme artık.
Saol canım eşime ben alıştırdım kahveyi:)tabi çikolatasız olmaz..Aslında doktor uzak dur dedi ama 2 yudum olsada içiyorum canım istiyor:)bebişde kahveci olacak..Sütlü yapıyor bazen annem hani sütde içmem gerektiği için ama sade favorim tabi..
aaa evet yanında süt yada lokum olmadan kesinlikle olmaz bizde de.kahveye düşkün olunca insan ister istemez değişik güzel fincanlarada düşkün oluyo.bak bi fincan takımı beğendim fotoğrafını atayım.
Hahhaayarım rahim konusunda gördüm:)beyaz ve mavi renk olanı beğendim.Çiçeklileride seviyorum ben nostaljik..
ayyyy hiç sorma canım yaaa bi anda bende şoke oldumm gidip hangi sayfaya paylaşmışım . çok ayıp oldu yaaa.silme imkanı yok mu kiiii
Mesaj düzenleme panelinden silebilirsin canım 30 dk içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?