Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Doktordan gelince ne dedi yaz canım..
gitmedimkiiiiiiiiaktım oncekı gunlere gore gayet ıyıyımmmmmm ve gıtmeeıdmmm eehhe

sagol cnm ama gectı gıbı coguuu cok az kaldı ama ılk defaabu kadar zor ve yorucu du yaaaaaaaa cok sukurr ıı yım ama suann

teyzeleri biz geldik kızımla
prensesimiz geliyormuşşş
bize süpriz yaptı tabi erkeğe biraz alıştırmışız şaşkınlık yaşadık önce
oda bize küstü sanırım eliyle yüzünü kapadı biz şaşırınca
sonra gönlünü aldık tabiki "babanla birlikte adını bile hazırladık kızım senin" diye sevince hemen el salladı bize
parmaklarını saydık serçe parmak baş parmak ayak parmakları çok tatlıydı nokta gibi
ayrıntılı ultrasona girdim herşeyi çok şükür normal çıktı gelişimi 4 gün önde
hareketleri kısıtlanmış çünkü büyümüş kızım
3lü taramayı yaptırdık perşembe günü alacağım sonuçları
doktorumuz ayrıntılı raporuna göre testte bi sıkıntı olmayacağını söyledi raporda herşeyi çok güzeldi çok şükür rabbime
şimdilik bizden bukadar acıktık kahvaltımızı yapalım akşama misafirlerim olacak çok işim var giremeyebilirim
yarın görüşmek üzere hepinizi çok öpüyoruz

gözün aydın olsun canımm haydı bakalım prensesıne o ka gusel cıcıler varkııı dun ogluma cıcıler ladımda hersey kıslar ıcınnnnnnnnnnnn

evet canım stresli bir dönemdeyiz aşmaya çalışıyoruz.rüyamada yansıdı hiç böyle şeyler görmezdim.eğer bu ay hamileysem oğlum olacak sanırım rüyamdaki gördüğüm çocuk.hayırlısı olsunda ne zaman olursa artık

kız çocuklarını çok seviyorum çok sevindim vallahi
gözün aydın olsun canımm haydı bakalım prensesıne o ka gusel cıcıler varkııı dun ogluma cıcıler ladımda hersey kıslar ıcınnnnnnnnnnnn

evet kız çocukları için daha çok şey var

Ayy Çok şaşırdımkız bebeklerini çok severim,sizin adınıza çok sevindim canım
%70 erkek kız oldu yakıyamam kızar tabi size
Nazar değmesin cimcimeyeinşallah hep böyle sağlıklı şekilde devam eder.
Şimdi ismi eylül mü oluyor:))bende düşünüyodum kız olursa heheh
Gerçekten çok sasırdım..

İyisen sorun yok canım

sağol canım evet kızlar için herşey cıvıl cıvıl rengarenk bende bayılıyorum
ama erkek kıyafetleride kısıtlı olsada modelleri kombinleri güzel oluyor canım kot gömleklere bayılıyorum mesela
hastane çıkışı biraz gezdik bebek mağzalarını allahım taytlar balerolar kırmızı kot şortlar minnacık harikalardı
hayır olsun canım bende rüyamda hep erkek görüyordum takii hastaneye gideceğimiz günün gecesine kadar
o gece rüyamda simsiyah saçlı kırmızı elbiseli bi kız gördüm(ben sarışın eşimde kumral ama )
biz bu kızı hastaneden çalmışız böylede saçma rüyalar görüyorum işte
ayy inşallah hamilesindir bol bol dua ediyorum rabbim kabul etsin inşallah

bizde hala şaşkınız durup durup kızımızmı olcak şimdi diyoruz eşim doktora odasından çıkana kadar kesinmi kesinmi deyip durdu
doktor raporun altına imzasını atınca ikna oldu çünkü raporda iki yerde kız fetus yazıyordu
amin canım inşallah hepimizin yavrusu sağlıklı gelsin dünyaya inşallah
evet eylül olacak ismi kısmetse.Seninde prensesin olursa koyarsın eylül adaş olurlar

Bizde dün alışveriş merkezindeydik,çok indirim var canım kaçırma bence(benim için çoık erken ama sen yavaştan alabilirsin)chıccoda /%50 indirim vardı mesela çok güzel şeyler beğendim.Joker de çok güzel tayt kombinler var kızlar için,english home da bebek ürünlerinde %25 %50 indirim var.annem dayanamadı altı yeni doğan badi,şapkası,eldiveni(hemde pembe aldık)çok hoşumuza gitti dayanamdık ama başka almıcaz

Ben bile buradan şaşırdım,sizin nasıl olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Amin canım..
hEHEkız olursa inşallah düşünüyorum bakalım,melodi ve masal da olabilir.
İnşallah benimkide fetus olur yaa:))

Ben bile buradan şaşırdım,sizin nasıl olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Amin canım..
hEHEkız olursa inşallah düşünüyorum bakalım,melodi ve masal da olabilir.
İnşallah benimkide fetus olur yaa:))

biz almadık henüz bişey erken diye ama başlarız artık yavaştan cinsiyetimizde kesinleşti nasılsa
sabırsızlanıyorum zaten bi an önce almak istiyorum herşeyini
eşimin arkadaşı bebek arabasını almış ilk alınan eşyası o oldu şimdilik
odasının planını yaptık dün eşimle duvar kağıdı mobilyası aksesuarları çok işimiz var çokkk
özdilekte bornoz takımı var harika bişey ya küçümen kokoş bişey terlikleri bile var allahım harika
sizin bebişte güle güle giysin inşallah erkek olursa fişini atma canım değiştirirsin
rabbim gönlüne göre versin inşallah fetus bebeğe deniyor canım tıp dilinde bebek demiyorlar

Son düzenleme:

Ben 7 aydan sonra alıcam diyodum bidenormalde bile bebek kıyafetlerine bakmayı çok seviyorum,zarakids e baktım offffffff diyorum çok şıktı hepsi:))
Yavaştan almak lazım zaten duramıyosun ki görünce.Dün chiccoda üçlü set vardı(araba,puset,oto koltuk)1.199 du güzeldi,bide jokerden travel bebek arabası beğendim(mürdüm rengi=1.500 küsürdü
Ben olursa eğer oda yapmıyacam,sepet beşiklerden alıcam sadece(kirada olduğumuz ,çin,başka eve çıkma ihtimali var)

bende 6. ayda başlarım diye düşünüyorum dayanabilirsem 1 ay daha sabrederim
puset çok kullanışlı oluyor mutlaka alacağım ondan
sebet beşik yada park yatağı annem almak istiyor yatak odasına koymak için
sepetler çok güzel oluyor ama kullanışlı olmuyormuş küçük oluyorlar ya bebek dönmeye başlayınca rahat edemiyormuş
oda yapmayacaksanız iyice araştır canım hangisi kullanışlı olursa onu alırsın

Aslında 3.odamız var ama özellikle yapmıyacam,belki çıkacağım evdeki oda daha küçük olur(eşyanın ebatı önemli oluyor çünkü)
Bayılıyorum o sepetlere bizi bi süre idare etse yeter,yatak odamın eşyaları zaten büyük,küçük birşey almak zorundayım.O günler gelsinde bi:))
Ben senin yerinde olsam 1 ay daha sabredemezdim.Dün eşim ben ve annemi zaptedemedi,birde indirimde olunca daha da almak istiyorsun.Beğendim ürünlerin sezon fiyatı 100 liradan aşağı değil.

zaten ilk zamanlarda bebek yatak odasında yatacak sık sık emzireceğin için
dediğin gibi eşyanın boyutu önemli oluyor taşındığın yere uygun alırsın
sabretmeye çalışıyorum ama artık alırım bende gördükçe
yavaştan başlamamız lazım aslında son aylarım yaza denk gelecek
sıcakta hiç çekilmez ve ben ağırlaşacağım için rahat gezemem
indirimleri takip ediyorum bende bebek odalarında indirim yapmışlar baktın bikaç mobilyaya
sen bekle biraz daha canım cinsiyeti belli olunca yaparsın alışverişi

Evet canım ben 7.aydan önce almam zaten yatağını,benim alacağım ik hastane çıkışı falan olur..Ben beyaz alırım mobilyasını alırsam.

Evet canım ben 7.aydan önce almam zaten yatağını,benim alacağım ik hastane çıkışı falan olur..Ben beyaz alırım mobilyasını alırsam.

bende beyaz istiyorum canım aksesuarları pembe olur toz pembe olur diye düşünüyorum
ayy bi an önce yapmak istiyorum odasını eşyalarını yerleştireyim

bende beyaz istiyorum canım aksesuarları pembe olur toz pembe olur diye düşünüyorum
ayy bi an önce yapmak istiyorum odasını eşyalarını yerleştireyim

Evet canım beyaza mürdüm de çok yakışıyor,ee benım erkek olursa beyaz-turkuaz yaparım:)kız olursa mürdüm tonları beyaz:))
Yerleştirince resimlerini istiyorum:)hatta aldığın cicileri bile eklersen sevinirim.

tamm canım eklerim bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum

Eminim çok güzel olucak:)benim de şu cinsiyet belli olsa,ben annemle kız cicilerine baktıkça eşim sinirleniyo,bana erkek kıyafeti gösteriyo

benim eşimde dün arkadaşları arıyor cinsiyeti merak edenler
oğlu olanlar oo bizim gelin geliyor deyince kızmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…