Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

benim eşimde dün arkadaşları arıyor cinsiyeti merak edenler
oğlu olanlar oo bizim gelin geliyor deyince kızmaya başlıyor

Yoksa onundamı gönlündeki erkek di:))eşime kızıyorum ama şimdi biz direk pembelere bakıp almaya kalkınca oda cinsiyet belli olsun diyor,erkeğe yöneliyor.Bende erkek olsada pembe giydircem işte diyorum

Yoksa onundamı gönlündeki erkek di:))eşime kızıyorum ama şimdi biz direk pembelere bakıp almaya kalkınca oda cinsiyet belli olsun diyor,erkeğe yöneliyor.Bende erkek olsada pembe giydircem işte diyorum

yok eşim fark etmez diyor hamileliğimi öğrendiğinden beri
sağlıklı olsun yeterki diyor
ama kızını öyle kolay kolay veremeyeceğini söylüyor uçan kuştan kıskanacak gibi
kara kara düşünüyordu dün

ayy yazık olur o kadarda yapmasın
Benimki erkek öncelik tabi sağlıklı olması en başta,bana erkek şortu gösteriyo( mayo)
bende fırfırlıbikini:)

günaydın kızlar nasılsınız

dün kursdan sonra evi temizledim bugüne bırakmadım.
bugün keyif yapıcam dinlenicem.

sabah uyandım kırmızıları gördüm önümüzdeki aya kaldı.

günaydın kızlar nasılsınız

dün kursdan sonra evi temizledim bugüne bırakmadım.
bugün keyif yapıcam dinlenicem.

sabah uyandım kırmızıları gördüm önümüzdeki aya kaldı.

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Bu ay erken mi oldu sanki?

iyiyim canım biraz buruk .
2 aydır 1 gün önce oluyorum.

sen neler yapıyorsun yarın gidiyosun değilmi doktora.

Mevsim dönüşleri olur,1 gün önce sonra.Cuma gidicem canım,normalde yarın gitmem lazım ama ben tam 10+1 olunca gidiyim dedim.
Cumartesi bilet aldım aksılık cıkmassa Mersine gidicez.
İştahım acık sabah çok yedim şimdide yatıyorum
Bu arada 200 gram vermişim:))

bizede yaz mutlaka.
hayırlısı olur inşallah canım gezgin anne oldun bebişin hep gezmek isteyece alışacak şimdiden
uzan tabi keyif yap.
bilgisayarıda karnına çok yakın tutma.
bende kilo vermek istiyorum sabahları 56,5 kiloyum.akşamları 57-58

Tabi yazıcam,umarım bebek yaşıyor olur.Alışssın bencede,ikinci adresimiz Mersin olucak.Onu tam Mersinli yapıcam
Pc uzak duruyo biraz ama ne kadar olsada zarar,sıkılıyorum evde napim:))
Önemli olan sabahki kilon canım,akşamları tartılman anlamsız.Ben fazla yiyince acayip tıkanıyorum.Dün akşam sadece çorba içtim mesela
Bugün canım kuru köfte çekiyor.Çiğköfte gibi

Selam canım hoşgeldin:)nasılsınseni takip ediyorum yaım rahim konusunda arkadaşlara moral veriyosun.

Selam canım hoşgeldin:)nasılsınseni takip ediyorum yaım rahim konusunda arkadaşlara moral veriyosun.

hoş bulduk canımmm. ya evet sorma arkadaş dün rahim emarı sonucunu aldı yarım rahim olduğu kesinleşti de. onu konuşuyorduk. ama rahim boyutu iyiymiş . yani bunun kötü bişey olmadığını söylüyordum. sonuçta doğum yapan herkesin rahimi normal değil ki değil mi ama??? yarım olsun, tam olsun , çift olsun rahim. yeter ki rahim büyüklüğü uygun olsun tmamdır.

Yani bencede yarım rahim ya da çift rahim aslında aynı şey.Önemli olan bebeği alabilecek kapasitede olması.Rahim boyuda iyimiş(en azından biliyor)ben bilmiyorum bile
Hatta cift rahimden daha iyimiş diye yazmıştı heralde arkadaş.Ee daha ne olsun.Allah isterse herşey olur.

selam canım.

kendimi bi türlü toparlayamıyorumki
Nehir eylülün oğlu olcaktı ya %70 ,kızı olcakmış

evet canım okudum daha önce kızı olacakmış hadi bakalım sıra sende seninki ne olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…