Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Geçmiş olsun canım,ilaç içmiyomusun?Bulantım bitti bile canım
kız n ecabuk bıttı daa durrr benımkı 12 haftalıkken basladıı 20 .haftalarda bıttı arada bır gelıyor ama gecıyor hemen yo k ılac almıyorum ama kadın dogum dr kb gıt ılac kullan demıs ark bgn gıttı ona sordurdumdaaa:26::2:

bol meyve nane lımon o kaaaaaaaa

Hayır olsun canım bu rüyan.Eşinle olan sorunun sebebi bu bebek bekleme süreci bence.Herşey düzelir,güzel haberlerle sorunlarınızı unuturunuz..

Canım seninki biraz garip olmuş.Çünkü bulantılar 4.haftadan itibaren başlıyor ve 12.haftaya kadar azalıyormuş.Doktor da öyle demişti,gerçi ben daha 10.haftaya yeni girdim.Kişiden kişiye değişiyor demekki.Hamilelikte kullanılabilicek ilaçlar kullanabilirsin bencede kbb ye git.

oglne kadar devam edersem bole gıderımoglenden sonra cnm yaa bılmem beım kı 2.ay basladı 4 ay bıter gıbı oldu heheh

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
ben hazırlanıp kursa gidiyorum görüşürüz

ayy bende hamile kaldığımdan beri tuhaf rüyalar görüyorum
anlatılacak tabir edilecek bi tarafı olmuyor rüyalarımın
nasıl bir bilinç altım var benim korkuyorum valla
psikolojik olarak zor dönemdesiniz canım eşinle birlikte herşey batar şimdi sana
stresli gergin olursun takii sonucu öğrenene kadar
rüyalarınıda kendince yorumlayıp daha çok canını sıkma canım
umarım bebeğin bu ay seninledir çarşamba günü güzel haberler alırız inşallah canımmm

çok geçmiş olsun suzancım ne yazıkki bazen ilaç kullanmadığımız zaman hastalık vücudu geç terk ediyor
sen doktora git mutlaka kullanabileceğin bir ilaç verecektir sana
tabi bunun yanında yediklerine dikkat etmelisin bol meyve ve c vitamini almaya çalış canım
1 yemek kaşığı bala 1 2 limon damlatırsan boğazını rahatlatır biraz
en kısa zamanda geçer gider inşallah

Evet canım zaten hamile olduğumu bilmeden önce,geceleri çok terliyordum ateş basıyordu..
Dün gece sırılsıklam olmuşum terden.

bende hiç olmadı canım
ama hamilelikte ateş basar gibi oluyormuş hani menapozlu kadınlar kışın bile sıcaktan patlarlar öyle oluyormuş

bende hiç olmadı canım
ama hamilelikte ateş basar gibi oluyormuş hani menapozlu kadınlar kışın bile sıcaktan patlarlar öyle oluyormuş

Ben zaten adetimde geçikince,ateşte basıyordu dedim kesin menapoza giriyom benŞimdi de aynı belirtiler,gündüz üşüyorum bile bazen ama gece acayip oluyor.

Ben zaten adetimde geçikince,ateşte basıyordu dedim kesin menapoza giriyom benŞimdi de aynı belirtiler,gündüz üşüyorum bile bazen ama gece acayip oluyor.

normal canım bunların hepsi hamilelik nedeni ile değişen hormanların etkisi
bakalım daha nelerle karşılaşacağız
benim çok şükür sıkıntım olmadı hiç mide bulantısı yaşamadım
sadece 9 10 hafta arasında kalçama ağrı giriyordu ara ara yürürken topallar gibi oluyordum
5 10 dk içinde geçiyordu 1 2 kere oldu tekrarlamadı bi daha
şuandada hamileliğin en güzel zamanlarıymış 3 ve 6 ay arası
tadını çıkarıyorum

O kalça ağrısı ve bel ağrısı bendede var önemsemiyorum normaldir heralde dimi?oh sen atlattın tabi darısı banaa

kızlar ikizlerburcuyum nicki çook uzun geliyodu ve karar verdim dün değiştirdim. artık masal_85 im haberiniz ola. sonra bu kim demeyin. resmi de değiştirdim ondan tanıyamayabiirsiniz dedim. belki bu değişiklik bana uğur getirir bundan sonra dedim.
görüşmeyeli herkes iyidir inş .

Slm cnm bugün ilk kk girdiğimde bu masal kim arkadas olmuşum allah dedim.İnceledim sen olduğunu anladım.Bu nick ve avataın daha güzel olmuş dedğin gibi uğur getirsin..
Biz iyiyiz sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…