Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Ayy ne güzel hocada hamile bence kalp atısını duyana kadar söyleme bana kalsa ben 3 aya kadar söylemezdim
benımde ucuk cıktı yemek yerken zor oluyo,bence bıtkısel ürünler kullanma.Kendiliğinden gecicektir.Ağız ıcı yaralara ölen yaslı bir nene bana sumak ye bol bol suyla karıstırıp ıc demişti

bilmiyorumki canım duruma göre bakarım 6 haziranda bitiyo zaten kurs.
internetten biraz önce baktığımda bende sumak iiyi geldiğini okudum tuzlu suyla gargara yaptım 2 saatte bir tekrarlayın dedi bakalım işe yarayacakmı.

canım yaa istemez kıyaslıyorum önceki durumla kendimi şey sorucam daha önce üşüyordum şimdi ise coraspin kullandığım için normal değerlerde vucut ısısınımı hissediyorum sence.

Çok tatlı canım ınsallah bebısınde kullanır.Bana da esım erik desin ya cok yıyorum

hahhahha erik eylül

Canım ya o yaslı nene de gargara demıstı ıc dememıstı:18:doğru iyi gelirmiş yap bence.Anlıyorum sonucta daha önceki olumsuzlardan dolayı oluyor.Benım bıldığım aspırın turleri vucudu ısıtır.Bende hamılelıkte atesım var gıbı sıcaklık hıssetim ama ayaklarım ısınmıyordu.

birazdan tekrar yaparım dudaklarım çok kötü hiç birşeyin tadını alamıyorum.

benimde vucudum sıcak ateşim var gibi üşürsem ayaklarım üşüyo sadece,belki güzel şeylerin işaretidir bana

karnım acıktı 2 saat kadar önce çorba içtim ama kesmedi galiba beni,mutfağa gidiyorum gelicem

Benımde aynı ama ayaklarımı ancak sıcak su torbası ısıtıyodu dusun o derce,guzel işaret canım
afiyet osun ne yıcen

selam ben geldim

çarşamba günü değerim 196 bugün 766 çıktı birden bu kadar yükseldiğini görünce endişelendim doktor gayet güzel yükselmiş ikiz olma ihtimali bile olabilir dedi

15 gün sonra kontrole gidicem

Aleyküm selam canım hoşgeldingüzel haberle gelmişsin,ikiz olabilirmiinşallah hayırlısı olsun canım benım...
Kac haftalık 4 mu

Aleyküm selam canım hoşgeldingüzel haberle gelmişsin,ikiz olabilirmiinşallah hayırlısı olsun canım benım...
Kac haftalık 4 mu

bilmiyorumki canım doktor öyle deyince bende şaşırdım 2 günde iyi artmış sanki.3 katından fazla.diğer topiklere bi bakayım
kontrolde anlarız inşallah

32 gün bugün canım doktor geçen gün karından baktı gerçi görünmez henüz birşey dedi tam kaç haftalık bilmiyorum.

Haydi inşallah.Canım ben adetim gecıktığınde(2. gun)doktor usg de gebeliği görmüştü.5 haftalıkken kese göründü,embriyo gözükmedi.7. hafta sonunda kalp atışı duyduk.İlk kontrole hemen gelsim cok merak ediyorum bebeğime arkadas geliyoooo..

canım benimde karnımdan usg ile baktı solda gebeliğin oluşumu için olan kist oluşmuş ama daha çok erken dedi 2 hafta sonra 6 haftalı olucam.belki benimki geç döllenmedir ama o kadar erken senin doktorun nasıl görmüş şaşırdım.

bende heyecanla bekliyorum

senin betahcg değerin kaçtı hatırlıyormusun.

Benım kıst de vardı canım sol rahimde ayrıca vajınal usgden baktı,detaylı baktı cift rahımden suphelendığı ıcın.Ben hıc kan tahlılı yaptırmadım yanı değerimi bilmiyorum.

Benımkı gec döllenme değildi o kesin cunku ne zaman hamile kaldığımı bılıyorum doğru cıktı usgye göre..

Benım kıst de vardı canım sol rahimde ayrıca vajınal usgden baktı,detaylı baktı cift rahımden suphelendığı ıcın.Ben hıc kan tahlılı yaptırmadım yanı değerimi bilmiyorum.

senin durumun evet farklı canım.
heyecan sardı beni acaba ikiz olabilrmi diye

hayırlısı olsun tek ya da cıft sağlıklı olsun yeter..

aynen canım hayırlı sağlık olsun inşallah :26:

sende topiğe bakıyosun gördüm.hepsini okudum tek anladığım artışlar önemli 2 günde 2 kat ve fazlası için ikiz deniliyo biraz daha araştırayım

evet canım bakıyım dedım bende,artış önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…