hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız cuma günü
bebeğin ihtiyaçları bitmiyor valla muayene ücreti ilaç parası derken
daha anne karnında başlıyor masrafları sağlıklı olsunlarda önemli olan o
çalışmayı seviyorum allahtan
kiloları takmıyorum canım herşeyden abartmadan yemeğe çalışıyorum bebeğim için
62 kilo ile hamile kaldım 63 kiloyum şuanda 3 ayda 1 kilo almışım bu iyi
inşallah ilerleyen zamanlardada fazla almam ve sanırım o kiloyuda göbeğim almış
çıkmaya başladı göbeğim belli oluyor artık
içimden hep erkek geçiyordu rüyamda gördüm 1 2 defa erkek bebek doğurmuşum emziriyorum
rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile sağlıkla
İlk 3 ayda 1 kilomu sanırım ben daha fazla alırım,çünkü dinlenmem gerekiyor.Bende folibol içiyorum günde 1 tane,bende akşamları içiyim o zaman.Daha çok yeni benim daha doktor ilaç falan vermedi başka,midem bulanıyor aşırı(hayatta en sevdiğim şey yemek yemek)aşırı derecede gaz oluyor bide o da normalmış sanırım...
İlk 3 ayda 1 kilomu sanırım ben daha fazla alırım,çünkü dinlenmem gerekiyor.Bende folibol içiyorum günde 1 tane,bende akşamları içiyim o zaman.Daha çok yeni benim daha doktor ilaç falan vermedi başka,midem bulanıyor aşırı(hayatta en sevdiğim şey yemek yemek)aşırı derecede gaz oluyor bide o da normalmış sanırım..
Oh ne güzel yiyebiliyorsun,en sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor noluyor banabenim sürekli yanıyor kombi ama petek sadece kendini ısıtıyor artık ev bakıcaz bu ev ısınmsı kötü...
Annem her yıl çektiriyor,kontrol amaçlı.
ya bu tablo yalnış olabilirmi bilmiyorum
bebişim cumartesi günü 68gr dı
gelişimi 1 hafta önde gidiyor normalde 12+1 çıkması lazımdı 13 haftalık çıktı ultrasonda
hoşgeldin canım beni hatırladın mı? bebeğin hayırlı olsun,bizim eski topiğin hepsi hamiş olmuş ne güzel:))
Senin bebiş tombiş mi olcak yoksademek iyi bakıyosun sen nazar değmesin
hoşbulduk canım sağol hatırlıyorum tabikihoşgeldin canım beni hatırladın mı? bebeğin hayırlı olsun,bizim eski topiğin hepsi hamiş olmuş ne güzel:))
evet eylülcüm 3 ayda hiç kilo alınmazmış en fazla 1 kilo diyorlar:)
ben 2 ayda 2 kilo almıştım,mide bulantım yoktu, ama çok fazla gazım vardı, acayip şişkinlik hissediyordum.
sende benim gibi iştahlısın dikkat et bence:)
Akşama ne yemek var?ben sadece patates haşlama yicem
Akşama ne yemek var?ben sadece patates haşlama yicem
tabloyu düzenleyebiliyorsun canım,doktorun söylediği doğrudur
dikkat et üşüme canım.
evet kadınlarda heryıl meme ultrasonu gerekli, benimde sol göğsümde kist var ama zararsız her yıl kontrole gidiyorum.
smear testi de önemli bence.
tabloyu düzenleyebiliyorsun canım,doktorun söylediği doğrudur
canım inşallah bizde bu kervana katılırız
bakıyoruz valla babası ile dört bi koldan
bide bir hareketli sorma taklalar atıyor yuvarlanıp duruyor resmen show yaptı bize
ben henüz hissetmiyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum o günleri tekmelemelerini
hoşbulduk canım sağol hatırlıyorum tabiki
kilo vericez diye az çabalamadık beraber
yazdım senin içinde geride kalan sayfalarda
tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda sendende güzel haberler alalım inşallah
Benim bulantı yeni başladı,çok yiyemiyorum yesem de gidiyor zaten,çok fazla yürüyüş falan yapamıyacağım için kilo alabilirim.O gaz bendede çok var ne zaman geçer acaba..Çocuk çokmu gazlı
tabloyu nasıl düzenleyebiliyoruzki bilmiyorum imza alanına doğum yapacağın tarihi girince tablo otomatik çıkıyor
hergün bilgileri otomatik günceliyor
sağol canım görmedim yazdıklarını, inşallah 3 ay sonra yeniden kavuşurum bebeğime:)
çocuk gazman gibi doğuyormuş:)))
birde benim göğüslerim çok şişmişti ağrıyordu, ilk aylarda böyleyse 9 ayda nolur acaba diye gülüyorduk:)
Ayaklarımı özellikle sıcak tutmaya çalışıyorum,kat kat çorap patik,annemde de bir kitle varmış o yüzden her yıl gidicek,smear geçen yıl yaptırdı.Bu kervanda sizin öncelikli yeriniz olacak bence,nehir belki de sen beni beklemişsin(ben bide düşünmüyodum ki)
dünden kalan bezelyeli mercimek çorbası( ben uydurdum)
mantarlı-biberli spagetti makarna.
ayran-salata
canım birşey yapmak istemiyo dünden çok az pilav var yanınada çorba yaparım belki.
kasığım belim çok ağrıyor halim yok
Bende öyle diyorum ne gazlıymış ya diyorum,benim gazım değil onun gazı,benimde göğüsüm bir kaç beden büyüdü ve ağrı var,daha büyümesin:))
Değişik bir şey olmalı,en azından sağlıklı olmuş...
hahhahha bilmiyorumki canım
heralde bir yerde durur canımbende yeni sutyen alıcaktım kontrolden çıkınca,tabi doktor alalım diyince hamişlik bitti
alındığı günün ertesi eski hallerine döndüler, insan vücudu ne kadar mucizevi birşey ya,anında değişim yaşıyoruz.
karnımızdaki üzüm tanesi kadar bebiş koskoca vücudu ne hallere çeviriyor:)
Eşim bezelyeyi çok sevmiyor, evde konserve vardı bende mercimek çorbası yaparken içine koydum kaynattım,
rondodan geçirdim,üzerine tereyağ-pul biber-nane ımm nefis oldu, bezelyeyi farketmedi bile:))
Değişik bir şey olmalı,en azından sağlıklı olmuş..
Bir an önce cuma gelsinçorba iyi fikir ama ben onuda içemem ya.
Eğer cuma günü güzel haber gelirse aramızda 10 gün bişey olucak:))
Bende eni almayı düşündüm ama kontrole gittikten sonra,hiç bir şeye kesin gözüyle bakmadığım için beklemede kalıcam sürekli,cidden çok minik bir şey ama çok seyi değiştiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?