Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

sağol canım benim iyim çok şükür sen nasılsın
evet topik uğurlu gelmiş
inşallah canım tek temennimiz sağlıkla kucağımıza almak
aynen canım dediğin gibi vardır bi hayır mutlaka çok şükür şuan herşey yolunda
2 aydır yeni bi işe başladım pek memnun olmazsamda idare edeyim diyorum doğum iznine kadar
hem mesleğimde geliştirmiş olurum kendimi hem maddi açıdan daha rahat hareket ediyorum hemde vakit geçiyor
evde hiç vakit geçmiyor kendimi yemeğe vermiştim mutfaktan topluyordum hep kendimi
verdiğim kilolarıda aldım tabi
cinsiyeti hakkında 12+1 haftada doktorumuz %70 erkek dedi
kesinleşmesi için 1 2 hafta geçmesi gerekiyor
16 martta gideceğim doktora 3lü tarama için 16 haftalık olacağız ozaman kesinleşmiş olacak inşallah

iyiyim canım bende cumayı bekliyorum heyecanla test için:26:
maddiyatta önemli bebişde geliyo daha fazla ihtiyacınız olacak.
bende bi ara çaışmayı düşündüm sonra bebek düşündüğümüz için vazgeçtim,sanırım zamanla evde kalmaya alışıyoruz.
bende mutfağı seviyorum yemek yemeyide yapmayıda severim.

kiloları doğumdan sonra verirsin takma şimdi onu kafana sen sağlığına dikkat et.
hayırlısı canım sağlıklı olsunda kız erkek bence farketmez,kız çocuklarını daha bi seviyorum sanki

daha çok küçük göbeğin çıktımı

inşallah verirsin canım.bebek için değilde öncellikle kendin için iste kilo vermeyi hedef belirle.

bende o filmi merak ediyorum izledikten sonra bize yaz belki hafta sonu bende giderim

selam tekrardan kızlaaaaaar,ben geldim yine film süperdi,muhteşem harika komik eğlenceli ve hayatın içinden..zaten bu tarz filmlerden çok hoşlanıyorum insan bazen kendini buluyo izlerken..özellikle 1.yi izleyenler mutlaka gitmeli,ilkinden çok daha güzel

şimdi show tv de oyuncuları var.birincisini izlemiştim.sen şimdi yazınca farkettim dün kelebeğin rüyası filmi vardı ona gittin sanmıştım onu merak ediyordum.
bu filmin birincsinden biliyorum komik güzel bir filmdi 2.side öyledir herhalde.

hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız cuma günü
bebeğin ihtiyaçları bitmiyor valla muayene ücreti ilaç parası derken
daha anne karnında başlıyor masrafları sağlıklı olsunlarda önemli olan o
çalışmayı seviyorum allahtan
kiloları takmıyorum canım herşeyden abartmadan yemeğe çalışıyorum bebeğim için
62 kilo ile hamile kaldım 63 kiloyum şuanda 3 ayda 1 kilo almışım bu iyi
inşallah ilerleyen zamanlardada fazla almam ve sanırım o kiloyuda göbeğim almış
çıkmaya başladı göbeğim belli oluyor artık
içimden hep erkek geçiyordu rüyamda gördüm 1 2 defa erkek bebek doğurmuşum emziriyorum
rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile sağlıkla

Teşekkür ederim canım hoşgeldin,seninde hamileliğini tebrik ederim:))inşallah sağlıklı bir şekilde bu zamanları atlatırsın..İşte benim problemli cıktı bir an önce şu aylar geçsin istiyorum.Senin bebek baya büyümüş nazar değmesin.İyi ki geldin

facede şimdi gördüm sizinle paylaşayım dedim çok tatlılar yaaa

Çok tatlılar ya bugün hastaneye gittim orda 5 iz vardı,vıyak vıyak ağlıyorlardı...

Amanında amanın erkek mi olcak?baba erkek mi istiyodu?
İş durumunda hayırlı olsun,her şerde bir hayır var öyle değilmi:))

Selam hoşgeldin canım,dedğin filmi ben hiç izlemedim(romantik komedi çok severim aslında)

Çok iyi 1 kilo alman,gerçi 6 aydan sonra çok alınıyormuş.Miden nasıl benim dünden beri çok kötü(acaba folikasitmi dedim ama bilemiyorum ki)canım sadece kuru ekmek,simit yemek istiyor)

5 izmi
bi tanesini alsaydın hazır büyümüş

dün karşı komşumuzu gördüm evine hiç gitmedim şimdiye kadar dışarıda falan görünnce konuşuyorduk küçük 1,5 yaşlarında bir kızı var,dün bi baktım kocaman bi göbeği var tbi bende şok halinde bana gülüyo tabi 6 aylık hamileymiş bune acele dedim kendi kendme bi taraftanda ikisi beraber büyür aslında ayy ne bileyim çok şaşırdım

canım sen niye gittin doktora

Evet 5iz,5 kişinin ayrı ayrı kucağında hepside ağlıyordu:))hazırı da iyi aslında:44:garantiliBeraber büyümesi açısından iyi ama,ne bilim onunla oyun oynamak istersin,daha fazla ilgilenmek istersin,o sırada diğer bebek bölünmek zordur..
Annem için gittik mamografi randevusu vardı orda gördüm:))

hoşbulduk canım sağol inşallah birlikte gün sayarız doğum için
%70 erkek dedi doktor amcamız benim içimden geçiyordu hep erkek
eşim fark etmez kızım da yok oğlumda sağlıklı olsunda diyor sürekli
ben ona göre daha istekliyim erkek konusunda
evet canım herşeyde var bi hayır gerçekten rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize inşallah

inşallah canım

1 kilo iyi canım,göbeğin daha büyüyecek
Allah kalbinize göre vermiş demekki sağlıklı hayırlı bir oğlunuz olur inşallah

Ben kız istiyorum aslında,annemde kız torun istiyo.Eşim erkek diyor.Eğer cinsiyet aşamasına gelebilirsem tabi,kız olucak gibi geliyor:)))Tabi en önemlisi sağlıklı olması.Sen daha tecrübelisin yazarsın artık,folik asit sende mide bulantısı yaptımı?

Nehir mutfağa mı gittinnn????

evet canım mutfaktaydım bugün çok üşüyorum peteğin derecesini artırdım kalın giyidim yetmedi şimdi çay yaptım gel içelim

evet haklıısın bende öyle düşünüyorum hem yaşıda büyük değil.ben bi doğurayımda sonra düşünüceğim yaşda geçiyo 33 oldum artık 2 yaşına falan geldiğinde bi tane daha istiyom

oğlun bugün 26 gram olmuş çok tatlı yaaa

Nerden bildim ama mutfakta olduğunuburası da biraz soğudu ama evde tüm pencereler hava kaçırıyor,mantolama da yok ayda 300 tl gidiyor ama ısınamıyoruz,ufo yakıyoruz üstüne:))Mlaesef süt içiyorum,çay fazla içmemem lazımmış,midem acayip yaa
2-3 yaşında allah izin verirse kardeşini yaparsın,kaç yaşında doğuruyorlar,sen daha gençsin canımcım:))

Çok iyi 1 kilo alman,gerçi 6 aydan sonra çok alınıyormuş.Miden nasıl benim dünden beri çok kötü(acaba folikasitmi dedim ama bilemiyorum ki)canım sadece kuru ekmek,simit yemek istiyor)

inşallah canım

1 kilo iyi canım,göbeğin daha büyüyecek
Allah kalbinize göre vermiş demekki sağlıklı hayırlı bir oğlunuz olur inşallah
doktorum ilk 3 ay 1 kilo
sonraki 3 ay 5 kilo
son 3 ay 5 kilo
almalasın dedi
şimdilik dediği gibi ilk 3 ay 1 kilo ile kapadık
ilerleyen zamanlarda dikkat edersem fazla kilo almam inşallah

gönlünüze göre versin rabbim inşallah
mide bulantım hiç olmadı benim çok şükür hamileliğim güzel gidiyor
aklına gelen soruyu sorabilirsin canım yardımcı olurum elimden geldiğince

folik asit için folbiol kullanıyorum günde 1 tane akşam yemekten sonra alıyorum
vitamin için elevit kullanıyorum günde 1 tane akşam yemekten sonra alıyorum
kan sulandırıcı(tedbir amaçlı) coraspin 100mg kullanıyorum 1 tane akşam yemekten sonra alıyorum
kan hapı(bu hafta yeni başladım) ismini hatırlamıyorum şuan sabah akşam aç karnına 1 tane alıyorum
sağlık ocağından devit 3 verdiler doktorum gerek yok kullanma dedi

kek kurabiye yiyorum karnım tok aslında daha 11 gibi 3 yumutalı omlet yaptım ama doymuyorum
bu yıl bizim binada da mantolama yapıldı etkisi oldu,normalde olsa şimdi çok sıcak olur ben her odayı saatlerce havalandırırdım bir kaç gündür çok üşüyorum kocişim sağolsun sabahtan açmış petekleri.normalde çok soğuk olduğunda açıyorum.kat kat giyindim ayağımda 1 havlu çorap vardı birde uzun çorap giyidim ayağımdada ev botlaım hala üşüyo gibi.üzerimdede kat kat kııyafetler var

inşallah canım önce birincisini yapalımda

annen kontrolemi gitti canım.

İlk 3 ayda 1 kilomu sanırım ben daha fazla alırım,çünkü dinlenmem gerekiyor.Bende folibol içiyorum günde 1 tane,bende akşamları içiyim o zaman.Daha çok yeni benim daha doktor ilaç falan vermedi başka,midem bulanıyor aşırı(hayatta en sevdiğim şey yemek yemek)aşırı derecede gaz oluyor bide o da normalmış sanırım..

Oh ne güzel yiyebiliyorsun,en sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor noluyor banabenim sürekli yanıyor kombi ama petek sadece kendini ısıtıyorartık ev bakıcaz bu ev ısınmsı kötü...
Annem her yıl çektiriyor,kontrol amaçlı.

ya bu tablo yalnış olabilirmi bilmiyorum
bebişim cumartesi günü 68gr dı
gelişimi 1 hafta önde gidiyor normalde 12+1 çıkması lazımdı 13 haftalık çıktı ultrasonda

ya bu tablo yalnış olabilirmi bilmiyorum
bebişim cumartesi günü 68gr dı
gelişimi 1 hafta önde gidiyor normalde 12+1 çıkması lazımdı 13 haftalık çıktı ultrasonda

Senin bebiş tombiş mi olcak yoksademek iyi bakıyosun sen nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…