Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Susammı biz büyükmüş gibi konuşuyoruz,bende aşırı gaz oluyor mesela,ne gazlıymış falan diyoruz:52:susam ne zaman büyücek ya bu hafta sonu SAta göre 8haftaya geçiyorum ne zaman badem olcak..

8+1 de gittiğimizde susam tanesi kadardı hala :1:
ama 9+3 de gittik tekrar ve inanılmaz değişmişti
kolları netleşmiş ve hareket etmeye başlamıştı
ondan sonrada çubuk krakerimiz oldu:1:

amin canım inşallah, Allah sağlık sıhhat versin zaman geçip gidiyor,
ben her yerde mutluyum çok şükür,
başkaları gibi gurbetteyim diye çok kafama takıp hergün ağıt yakmıyorum.

canım benim senin karnında bebişin var,bizim seni kıskanmamız lazım, daha ne olsun ki,
en güzel heyecanlar senin yaşadıkların, benimkiler sadece bir avuntu işte :34:
öpüyorum seni ben biraz iş yapayım, beynim sulandı iyice
kızlarrrrr ben çıkıyorum bye :3: :5:

en güzelini yapıyorsun canım
sevdiğin insanla birliktesin geleceğiniz için çabalıyorsunuz
mükafatınıda alacaksınız sonunda
kolay gelsin canım bizde öpüyoruz seni:54:

canım benim senin karnında bebişin var,bizim seni kıskanmamız lazım, daha ne olsun ki,
en güzel heyecanlar senin yaşadıkların, benimkiler sadece bir avuntu işte :34:
öpüyorum seni ben biraz iş yapayım, beynim sulandı iyice
kızlarrrrr ben çıkıyorum bye :3: :5:

Canım seninde karnında bebişin olucak inşallah ve sağlıklı bir hamilelik geçireceksin.Benim işte sorunlu geçicek ya hiç birşeye kesin olur gözüyle bakamıyorum bile.Bende duş alıyım biraz şekerleme yapıyım .İyi çalışmalar:16:

8+1 de gittiğimizde susam tanesi kadardı hala :1:
ama 9+3 de gittik tekrar ve inanılmaz değişmişti
kolları netleşmiş ve hareket etmeye başlamıştı
ondan sonrada çubuk krakerimiz oldu:1:

aaa benim susamdanda küçük:1:darısı çubuk kraker haline olsun.Nazar değmesin oğluşuna:nazar:

Ben çıkıyorum kızlar,duşumu alıp dinleneyim biraz,daha sonra belki uğrarım yine:))Kendinize ve bebişi olanlar bebişlerinize iyi bakın:54:

Darısı bana o zaman ben ilk öğrendiğimden beri öyle,bir gün makarna bir gün pırasa,birgün pilav bir gün ıspanak geçiştiriyorum:24:hep sebze yemek istiyorum..Şimdi ıspanak yedim ya karnım da senfoni var sanki noluyo ki:52:

eylulcum senın huyun bana bensıyor meyve ve sebze yedıms sadece benn ılk aylarda halende ıstah olmadıgı ıcın acıkınca meyveye dalıyorum hehehe yemek ıstedgım yok ma corbadan 2 kase gumlettımkı sorma ama suan davul calıyor ıdem bomm bossssssssssss:9::9:

canım çok geçmiş olsun ama umudunu kaybetme rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip edecektir inşallah

canım sen neredeydin?
bursada da hava günlük güneşlik ama buzzz
güneşe aldanıpta gezmeye çıkılmaz valla

aynen canım karşılıklı olarak pek bişey beklemiyoruz birbirimizden
kayınvalidem benden saygı bekler ben ondan anlayış
bu ikisini yapabiliyoruz sanırım anlaşabilmemizin sırrı bu
ilk başlarda birbirimizin isteklerini bilemediğimizden can sıkıcı şeyler oldu
çok şükür fazla uzamadan hallettik bitti gitti

hiç umudunuzu kaybetmeyin dualarınızı eksik etmeyin
dediğin gibi tıp çok ilerledi allahında izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız inşallah

ohh afiyet olsun oğluşunla birlikte yarasın inşallah
hareketlerini hissediyorsun demi canım
kaçıncı haftada hissettin

hadi inşallah doktorundanda izin çıkar değişiklik iyi gelir sana
bide canım doktora gitmeden önce soracaklarını yaz bi kağıda
oraya gidince hele bide ultrasonda bebeğini görünce
aklındakilerin hepsi uçuyor ilk randevumda yaşadım tecrübe ile sabit:1:
19 .haftada hıssetmeye balasdım cok az az ve sımdık cok sukur gunlukk hıssedıyorum hela sırt ustu yatınca dıardanda bellı oluyor ock sukur kı babamız knusunca artık onada tepkı veıyor oncekı haftalarda babaya bırsey yoktuuuuuuuuuuuu:36::36::36::36:ama artık ıkımıze farklı davranıyorrrrrrrrrrr hehe babaya nazlanıyorrr:52::52::52::52::52::52:

eylulcum senın huyun bana bensıyor meyve ve sebze yedıms sadece benn ılk aylarda halende ıstah olmadıgı ıcın acıkınca meyveye dalıyorum hehehe yemek ıstedgım yok ma corbadan 2 kase gumlettımkı sorma ama suan davul calıyor ıdem bomm bossssssssssss:9::9:

19 .haftada hıssetmeye balasdım cok az az ve sımdık cok sukur gunlukk hıssedıyorum hela sırt ustu yatınca dıardanda bellı oluyor ock sukur kı babamız knusunca artık onada tepkı veıyor oncekı haftalarda babaya bırsey yoktuuuuuuuuuuuu:36::36::36::36:ama artık ıkımıze farklı davranıyorrrrrrrrrrr hehe babaya nazlanıyorrr:52::52::52::52::52::52:

Benim canım meyvede istemiyorda yiyorum ama zorla:))senin oğluşun olduğu için çok hareket eder tabi,sizin sesinizi suyun içindeki bir ses gibi algılıyor.GLUg glug içinde çıkan ses gibi:1:

Benim canım meyvede istemiyorda yiyorum ama zorla:))senin oğluşun olduğu için çok hareket eder tabi,sizin sesinizi suyun içindeki bir ses gibi algılıyor.GLUg glug içinde çıkan ses gibi:1:
o zaman bısde mı ole seslensekk annemmmmmm annemmmmm dıyeeeeeeeeeeee:9::52::52::52::52:olmazmıı babaaammm babammmm fılan hehehhe:9::9:

o zaman bısde mı ole seslensekk annemmmmmm annemmmmm dıyeeeeeeeeeeee:9::52::52::52::52:olmazmıı babaaammm babammmm fılan hehehhe:9::9:

Seslenin canım deneyin bakalım:))sonucta suyun içinde de olsa annesinin babasının sesini ayırt eder heralde:)))

Seslenin canım deneyin bakalım:))sonucta suyun içinde de olsa annesinin babasının sesini ayırt eder heralde:)))
hayırlısı ınsl cnm sende o gunlerı yasarsınn cok gusell ya ben hafıfıce br vuruyrum oda arsılık veıyor hangı yone vursamm orada tepıklıyorr cok sukur 4 senden sonra bunları yasamakkkkkkkkkkkkkkkkkk akla gelmeyecek gusellıkteeeeeeeeeee:8::8::8::21::21::nazar::nazar:

hayırlısı ınsl cnm sende o gunlerı yasarsınn cok gusell ya ben hafıfıce br vuruyrum oda arsılık veıyor hangı yone vursamm orada tepıklıyorr cok sukur 4 senden sonra bunları yasamakkkkkkkkkkkkkkkkkk akla gelmeyecek gusellıkteeeeeeeeeee:8::8::8::21::21::nazar::nazar:

Amin canım,seni çok iyi anlıyorum.Bizim topiğe geldiğinde çok istiyordun ve uzun zamandır da bekledin.Senin hamile kaldığını okuduğumda çok sevindim gerçekten.Sıra nehircimde,ikizlerburcunda bir kaç ay sonra bayanrujda,pufpuffda (onlarda hamile kalsın istiyorum)Allah isteyen herkese nasip etsin..

Amin canım,seni çok iyi anlıyorum.Bizim topiğe geldiğinde çok istiyordun ve uzun zamandır da bekledin.Senin hamile kaldığını okuduğumda çok sevindim gerçekten.Sıra nehircimde,ikizlerburcunda bir kaç ay sonra bayanrujda,pufpuffda (onlarda hamile kalsın istiyorum)Allah isteyen herkese nasip etsin..
amın ınsllah tum ısteyenlere nasıp etsın yaradanımm kudretı sonrsuz gec olsun guc olmasın ınslll sımdı cıkıyorum babamız gelmeden namazımızı kılalımm sofrayı hazırlıyalım acıktık heheheh:9::9::9:geneeeeeeeee:39::39::39:

amın ınsllah tum ısteyenlere nasıp etsın yaradanımm kudretı sonrsuz gec olsun guc olmasın ınslll sımdı cıkıyorum babamız gelmeden namazımızı kılalımm sofrayı hazırlıyalım acıktık heheheh:9::9::9:geneeeeeeeee:39::39::39:

Amin canım amin..Hadi bakalım kolay gelsin size,allah kabul etsin bende çıkıyorum..Güzel akşamlar:54:

Çok şükür herşey normal kızlar,benim için dua eden herkese çok teşekür ederim iyiki varsınız:54:
Karından ultrasonla baktı doktor,bebeğide gördüm,kalp atışlarınıda duydum:nazar:gayet güzel dedi,alttan da baktı rahim ağzına(güzel dedi)şimdilik bir problem yokmuş.
Yarım saatden fazla ayakta durmamam gerekiyomuş.Kan pıhtılaşmasına karşı da 2 saate bir yürümem gerkiyormuş.Son bir tahlilimi yaptırdı,3-4 gün sonra gidicem.15 günde bir rutin kontrole gitmem gerekiyor.Çift rahimli hastası varmış ve sağlıklı bir şeklide doğurmuş.Kötü örneklerde varmış,iyileride:))
Normalde bugün 7+2olmam gerkiyor,doktor bebeğin 7+5 olmuş dedi(ben demiştim benim çok gelişecek diye):1:nazar:
Şimdilik herşey yolunda,inşallah doğuma kadar herşey güzel gider(allah ın izniyle)tabi,Doktor seyehat edebilirsin ama dinlenerek edebilirsin dedi.4.aydan sonra yasakmış.
15 gün sonra kontrol olup gidicem inşallah..
Artık bende bebişi gördüğüme göre çizelgemi yapıyım.

Çok şükür herşey normal kızlar,benim için dua eden herkese çok teşekür ederim iyiki varsınız:54:
Karından ultrasonla baktı doktor,bebeğide gördüm,kalp atışlarınıda duydum:nazar:gayet güzel dedi,alttan da baktı rahim ağzına(güzel dedi)şimdilik bir problem yokmuş.
Yarım saatden fazla ayakta durmamam gerekiyomuş.Kan pıhtılaşmasına karşı da 2 saate bir yürümem gerkiyormuş.Son bir tahlilimi yaptırdı,3-4 gün sonra gidicem.15 günde bir rutin kontrole gitmem gerekiyor.Çift rahimli hastası varmış ve sağlıklı bir şeklide doğurmuş.Kötü örneklerde varmış,iyileride:))
Normalde bugün 7+2olmam gerkiyor,doktor bebeğin 7+5 olmuş dedi(ben demiştim benim çok gelişecek diye):1:nazar:
Şimdilik herşey yolunda,inşallah doğuma kadar herşey güzel gider(allah ın izniyle)tabi,Doktor seyehat edebilirsin ama dinlenerek edebilirsin dedi.4.aydan sonra yasakmış.

işte buu canım benim çok sevindim çok maşallah bebişine:emir_bebek: :nazar::nazar::nazar:
Hayırlısı ile kucağınıza almayıda nasip etsin rabbim
bol bol dinlen canım beslenmene ve dinlenmene
dikkat ettiğin sürece sağlıklı hamilelik geçirirsin

işte buu canım benim çok sevindim çok maşallah bebişine:emir_bebek: :nazar::nazar::nazar:
Hayırlısı ile kucağınıza almayıda nasip etsin rabbim
bol bol dinlen canım beslenmene ve dinlenmene
dikkat ettiğin sürece sağlıklı hamilelik geçirirsin

Canım çok teşekkür ederim desteğinden ötürü:16:
inşallah amin canım seninde aynı şekilde:)
hehe sana yaklaşmaya başladım aramızda kaç aycık var:1:

Canım çok teşekkür ederim desteğinden ötürü:16:
inşallah amin canım seninde aynı şekilde:)
hehe sana yaklaşmaya başladım aramızda kaç aycık var:1:

nedemek canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
sıra nehirde ve bayanrujda onlardan hayırlı güzel haberleri bekliyoruz inşallah
topiğin adını 2013 anneleri diye değiştiririz inşallah ozaman :21:
45 gün falan var sanırım aramızda
bizim kırkımız çıkınca senin bebiş olacak inşallah :nazar::1:

ayyyyyyyyyyyyy daha fındık fındık yaaaaaaaa:8::8::8:kucucukk cok sukur cnm ınsl kucagımıa almakda nasıp olurrrrrrr aramızda ne varkı canımmmmmmmmm eylul25 dedıgın gıbı hehehhe:52::52::52::52:haydı gozunuz aydın cnm wc yı sordunmuuuu:16::16:

nedemek canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
sıra nehirde ve bayanrujda onlardan hayırlı güzel haberleri bekliyoruz inşallah
topiğin adını 2013 anneleri diye değiştiririz inşallah ozaman :21:
45 gün falan var sanırım aramızda
bizim kırkımız çıkınca senin bebiş olacak inşallah :nazar::1:

Amin canım,sıradakileri bekliyoruz:))Nehir de nerdeyse bir baksa yanii,azıcık var dimi aramızda:1:Benim erken doğum riskim varya,tabi allah korusun inşallah zamanında doğar ama seninle aynı zamanlarda doğurma olasılığımda var yani,Bu bebek benim doğum günüme yaklaşıp duruyor,12ekim ben 17 si bebişim.

ayyyyyyyyyyyyy daha fındık fındık yaaaaaaaa:8::8::8:kucucukk cok sukur cnm ınsl kucagımıa almakda nasıp olurrrrrrr aramızda ne varkı canımmmmmmmmm eylul25 dedıgın gıbı hehehhe:52::52::52::52:haydı gozunuz aydın cnm wc yı sordunmuuuu:16::16:

Amin canım inşallah çok saol:16:sordum çok normal dedi,yanma,ağrı vs olursa gel dedi:))
He büyük bir ihtimak doğuma kadar sağlıklı bir şekilde gidersem ,doğum şekli belli sezeryan olucak..

Back
X