- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
ohh kahvaltılarınızı yapmışsınız ben daha yapmadım canımda bişey istemiyor
hamileliğin sıkıntılarından biride çok kuruntu yapmak gereksiz yere alınmakmış ben tamda bu dönemde geçiyorum şuan
kafamın içinde acayip sorular sıkıntılar yaratıyorum tuhaf tuhaf
öyle ki kafamda bi anda eşimle tartışıyorum ve bu iş boşanmaya kadar gidiyor tövbe yarabbim tövbe
tabi eşimin bundan haberi yok aksine aramızda çok iyi şimdi ona anlatsam dahada sıkıntı olur anlatamıyorum
daha doğrusu kimseye anlatamıyorum sizinle paylaştım bi umarım çabucak atlatırım ya çok kötü bişey çookk
maşallah canımbende senin gibiydim canım hamile kıyafetleri giymek için sabırsızlanıyordum
inanki hiç anlamadan geçiyor zaman bi anda büyüyor karnın artık ben burdayım diyor sen anlamadan
her anın tadını çıkarmaya bak canım her haftanın her günün gerçekten zaman hemen geçiyor
ben hep tatlı şeylere aşerdim özeliklede çilekli dondurma çilekli pasta çilekli çikolata gibi illa çilek olacak
nehircim inşallah güzel haberleri vereceksin bize inşallah cumartesi günü
biz kalp atışını 8+1 de duymuştuk inşallah duyarsınız harika bişey
eylülcüm cinsiyeti kesinleştimi canım
kan hapı kilo yapmaz diye biliyorum ama emin değilim vitamin hapları kilo yapıyormuş
ben 5 ay kullandım yapmadı gerçi bünye meselesi birazda
ilk tekmeyi yiyene kadar hamile gibi hissetmiyor insan
tekmeden sonra içerde bi can olduğunu anlıyorsun o dönemde göbeğinde büyüyeceği için artık resmen ilan edilecek hamileliğin![]()
Canım bu saate kadar nasıl ac kalırsın bıseyler ye en azından atıstır

Şu sıralar bazen kendimi gerçekten aptal gibi hissediyorum.Örnek veriyim pazar günü esım ben annem oturuyoruz.Bı konu konuşuyoruz annem gülme krızıne girdi,onun gülmesine ben guluyorum gözümden yas geldı resmen sonra bırden ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra,esıme sarıldım ağlıyasım var dedım oda sakinlestirdi

Cinsiyeti %80 demişti ama iste ben emın olamıyorum,salı gun doktor ne diyecek bakalım.Canım belkı hareketsızlıkten kılo alıyorum cunku az yıyorum.Göbeğim hamıle gibi cıktı zaten