Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Sen rahatlığına düşkünsün biliyorum ama bebek istediğini de biliyorum.Bebeğin olunca boş vaktin olmuyacak ki(bunu annem söylüyor,bilgisayarı unut diyor.Temizliğe bile zamanın olmaz diyor).Sen ne kadar çok etkilenmedim desende,bilinç altında çok etkilendiğine eminim.Kim olsa etkilenir.Bu dönemi daha rahat geçirmiş olsanda bu bebek hamılelık konusunda tetikliyor.
Şimdi böyle söyleşende dayanamayıp söyliyeceksin belki 4.aydan sonra ama söyliyeceksin,özellikle annene söylemeden duramazsın ki...İster istemez karışacaklar ama sabırlı olmak gerekiyor,sonucta onlar kötülüğüne söylemiyecekler.Bazen duymamazlıktan gelıceksın(benım gibi)
Henüz daha bısey hıssetmıyorum ama bu hamılelık sabır gerektiriyormuş gerçekten.Sonrası daha sabır ister alıştır kendini.

canım işte sorunda o bebek olduktan sonra başka hiçbirşeye vaktim olmayacak ve
kendimi gereksiz gibi hissetmekten bunalıma girmekten korkuyorum.
annemlere 4.aydan sonra eğer risk yoksa söylerim tabiki ama doğucağı zaman kesinlikle
kimseyi istemiyorum,eğer bana sormadan gelirseler bişe diyemem ama
ne zaman gelelim derlerse yanlış bir tarih vericem ki doğumda yalnız olayım.
ben istemem içerde bağırırken anamın babamın,kaynımın,eltimin görümcemin vs..kapıda beklemesini.
çünkü eltim doğuracağı hafta hepsi ankaraya gitmiş,eşim bile.
hepsi doğumhanenin kapısında beklemiş ben istemem ya.

canım işte sorunda o bebek olduktan sonra başka hiçbirşeye vaktim olmayacak ve
kendimi gereksiz gibi hissetmekten bunalıma girmekten korkuyorum.
annemlere 4.aydan sonra eğer risk yoksa söylerim tabiki ama doğucağı zaman kesinlikle
kimseyi istemiyorum,eğer bana sormadan gelirseler bişe diyemem ama
ne zaman gelelim derlerse yanlış bir tarih vericem ki doğumda yalnız olayım.
ben istemem içerde bağırırken anamın babamın,kaynımın,eltimin görümcemin vs..kapıda beklemesini.
çünkü eltim doğuracağı hafta hepsi ankaraya gitmiş,eşim bile.
hepsi doğumhanenin kapısında beklemiş ben istemem ya.

Tamam da sen gereksiz niye hissediceksin kendini.Çok gerekli olduğundan dolayı hiçbirşeye vaktin kalmıyacak.Eğer gereksizden kastın işse çalışmaksa.Sanmıyorum ki bebeğini kucağına aldığında kokladığında işivs düşüneceğini.Senin önceliğin o olucak çünkü..
Bence doğumda annen yanında olmalı.Tabı eltinin ki gibi bence kötü bir ordu kapıda beklemesi sinir bozucu.Ama düşün kü birde sezeryan olursan annene ihtiyacın olucak.Ha bu arada ben bide çocuk hiç düşünmeyen ben söylüyorum sen buna hazırdın zaten...

Tamam da sen gereksiz niye hissediceksin kendini.Çok gerekli olduğundan dolayı hiçbirşeye vaktin kalmıyacak.Eğer gereksizden kastın işse çalışmaksa.Sanmıyorum ki bebeğini kucağına aldığında kokladığında işivs düşüneceğini.Senin önceliğin o olucak çünkü..
Bence doğumda annen yanında olmalı.Tabı eltinin ki gibi bence kötü bir ordu kapıda beklemesi sinir bozucu.Ama düşün kü birde sezeryan olursan annene ihtiyacın olucak.Ha bu arada ben bide çocuk hiç düşünmeyen ben söylüyorum sen buna hazırdın zaten...

ben biraz değişik bir tipim, annemde diyor öyle deme günah falan.
bende diyorum ki istediğimi konuşurum sen karışma,ben çocuk istiyorum ama
fikirlerimide söylüyorum Allah benim içimi biliyor ne varmış diyorum.
birde annem aşırı üstüme düşer,çekemem öyle şeyleri biraz huysuzum ben.
iyiliğim içinde olsa karışılmasından hiç hoşlanmam.
neyse canım benim kafa karışık öpüyorum seni.
öğle molasına çıkıyom bye :5:

ben biraz değişik bir tipim, annemde diyor öyle deme günah falan.
bende diyorum ki istediğimi konuşurum sen karışma,ben çocuk istiyorum ama
fikirlerimide söylüyorum Allah benim içimi biliyor ne varmış diyorum.
birde annem aşırı üstüme düşer,çekemem öyle şeyleri biraz huysuzum ben.
iyiliğim içinde olsa karışılmasından hiç hoşlanmam.
neyse canım benim kafa karışık öpüyorum seni.
öğle molasına çıkıyom bye :5:

Tek değişik tip sen değilsin,en az senin kadar bir değişik bir tip de benim aslında.Tüm anneler genelde çocuklarının üstüne düşer ve sende allah ızın verırse bunu tadıcaksın o zaman bunu anlıyacaksın.Ha ben daha bişi tatmadım:40: ama bazen çok zorluk çekiyorum ve çocuk cok değerli benım için pahabiçilmez.Sakınıyorum herşeyden,onun için sadece tıksındıklerımı yıyorum.Şimdilik bu kadar fedakarlık ediyorum ama benım ıcın buyuk fedakarlık(benım gıbı bir tip için)sonrasında daha ne buyuk fedakarlıklar benı bekliyor tahmın edebılıyorum.Senınde annen buyuk fedakarlıklar etmıs ve sen onun için çok değerlisin bu yüzden üstüne düşüyor.Bende düşücem allah nasip eder kızım olursa..Tabı sende dusuceksın:9:Şu an kafanın karışık olması netlik kazandı.Hersey zamanla yasadıkça ,bazen öyle durumda kalıyorsun ki destek arıyorsun(karşılıksız en buyuk destek annedir)Bende huysuz ve asiydim bazen hala oluyorum ama bu duygular bastırılıyormuş.Kafana hıcbısey takma zamana bırak kendini,şimdiden doğumu sonrasını düşünme,bu düşündüklerin değişecek çünkü.Öptüm görüşürüz....

Tek değişik tip sen değilsin,en az senin kadar bir değişik bir tip de benim aslında.Tüm anneler genelde çocuklarının üstüne düşer ve sende allah ızın verırse bunu tadıcaksın o zaman bunu anlıyacaksın.Ha ben daha bişi tatmadım:40: ama bazen çok zorluk çekiyorum ve çocuk cok değerli benım için pahabiçilmez.Sakınıyorum herşeyden,onun için sadece tıksındıklerımı yıyorum.Şimdilik bu kadar fedakarlık ediyorum ama benım ıcın buyuk fedakarlık(benım gıbı bir tip için)sonrasında daha ne buyuk fedakarlıklar benı bekliyor tahmın edebılıyorum.Senınde annen buyuk fedakarlıklar etmıs ve sen onun için çok değerlisin bu yüzden üstüne düşüyor.Bende düşücem allah nasip eder kızım olursa..Tabı sende dusuceksın:9:Şu an kafanın karışık olması netlik kazandı.Hersey zamanla yasadıkça ,bazen öyle durumda kalıyorsun ki destek arıyorsun(karşılıksız en buyuk destek annedir)Bende huysuz ve asiydim bazen hala oluyorum ama bu duygular bastırılıyormuş.Kafana hıcbısey takma zamana bırak kendini,şimdiden doğumu sonrasını düşünme,bu düşündüklerin değişecek çünkü.Öptüm görüşürüz....

aynen öyle yaşadıkça o anki ruh halime göre bu düşüncelerim değişecek bence.
tam olarak benim değişikliğimi tanımlayacak olursak şöyle :1:
güçsüz ve aciz görünmekten hiç hoşlanmam bu annem dahi olsa
dik dururum tek başıma mücadele verip başarabileceğimi göstermek isterim.
sende bu zor zamanlarını atlatacaksın inanıyorum,kızın kocaman oldu
onu gördükçe dahada güçlendiğine eminim.
bende onu karnımda gördükten sonra fikirlerim değişir biliyorum,
öptüm görüşürüz :54:

günaydın lar hnm lar nbr snız eylul 25 senıdemı uyku tumadım benım gıbım yaff:25:

gce kac kez uyandım bılmıyorum o ka yanı en son saat:03:45 dı wc kalktımordan baktım paşm ayakdaa bır salaatlık yedık kıt kıt gece gece :1:

aynen cnm yaa ama o aralar bol uyuyunn suanda gobsımden dolayı rahat pozızyon bulamıyorum o kaaa bızım suyumuz ercıyes den geldıgı ıcın no problem sekerr:8: testlerde sıze ve dr kalmıs her dr bır olmyor bazıları sırf para cıın hepıcınıde yaptıror ona goree muckk

nehır cım haydı gozunuz aydın ınslll :16: hayırlısı ıle gelısır hayırlısı evlat olur bızlerde hayırlı anne babalarrrr:21: esın beebgın sag da oldugunu demıs demekkı dr ultrasonu genelı sag kasıkda tutumuss :44:o zman sende bır erkek annesı olucak gıbısınnn mozarella nın dedıgı gbım bana arkıdıs olucaksın paşa knususunda ınsll hayırlısıtabım once saglık ama tahmınler bolee:52::52:
sağol canım bilmiyorumki hayırlısı olsunda kız erkek farketmez :16::16:

Senın omega daha pahalıymış daha mı iyi acaba:)))ıcınde kac kapsül var?Meyve konusunda aynı sekılde annem zorla yedırırdı:)sımdı yıne aynı yemek ıstemıyorum zorunlu olarak yıyorum:52:
Yoğurdu annem yapıyor evde sütçüden sut almaya başladık hamıle olduğumu öğrenince:)gercı ben sütçü sütüne guvenmıyorum yıne su karıştırıyorlar falan.Bazen marketten günlük alıyorum o sekılde idare ediyorum.
Ben hamıleliğin basından beri tavuk et balık tıksındım.Etı dana olarak azıcık yıyebılıyorum sadece.Doktorum baklıyata yönel dedi.
Senın muayene ayda 1 mı oluyor benım ayda ıkı kez 100 tl gidiyor.Riskli olduğum ıcın 15 günde 1.
Ikılı testım Mersınde özel hastanede 70 tl idi,muayene harıc.Ama Ankaradakı hastaneye sordum 35 tl dedi:))

Yoğurt yapmak cok pratık ben gecen sene öğrendim yaparsın kendıne 2-3 güne 1.

Ben de ıcmeye çalışıyorum.Havalar ısındı soğuk soğuk daha iyi gidiyor.Esınde bılıyor iyisini:52:Gece su ıcmıyorum susuz mu kalıyor acaba kese:53:

Gec olsun güç olmasın canımcım:1:Çok sevindim herseyın yolunda olmasına:16:Bu zamanlar dıkkat etmen lazım doktor senı yormuş .Bence de doktor değiştir canım.
Hamılelık cızelgende çok yakışmış:38:

Suzan ben bıle bazen geceleri kalkıyorum acaba son aylarda bende senın gibimi olucam ya.Gece iki kez wc ama sonra uykuya geri dalmak çok zor oluyor.Doğru dıyosun bazı doktorlar sırf para için test yaptırıyor.

araştırıyorumda yakın doktor nasıl bulucam :44:
çizelgede 2 gram olduğunu yazıyor kocaman olmuş :9::9:

selam kızlar geç geldim biliyorum.
doktor güzel şeyler söyledi 7+1 di bugün doktor 6,5 haftalık dedi bu fasulye gibi olan bebek şuda kalp atışı dedi ben göremedim büyük monitörden eşim doktorun ekranından gördü:52::52:
sabah gittik muayeneden sonra doktor testler istedi onların sonucunu beklerken akşam üstü oldu.doktor kan sulandırıcı iğne yazdı hergün vurulacakmışım eczanede yoktu onun gelmesini bekledim.bugün doktor çok sinir etti hem bekletti hemde bi iğne için eczane doktor arası mekik dokudum doktorumu değiştiricem iyi bir hastane ve doktor arıyorum.
11 de hastanedeydik testler falan filan 4:30 da hastaneden çıktık çok yoruldum eve geldim hemen uyudum işlerimi bitirim geldim.

iğneleri kendim yapıcam hemşire nasıl olduğu gösterdi yarın ilk olucak :26:

mozeralla bugün eşim diyoki bebek sağ tarafta acaba ondanmı sağ kasığın ağrıyor diyor şimdi o aklıma geldi ama doktorda sağda solda gibi birşey söylemedi:16:

çok sevindim nehircim hadi gözünüzaydın :16::16: nasıl güzel o kalp sesi değilmi :16:
benim kasık ağrılarım hep soldaydı ama hiç dikkat etmedim kuzumun nerde olduğuna :9: acaba bağlantısı varmı gerçekten , merak ettim bende :26: işte şu bekletme olayı varya sinir oluyorum buna gerçekten, kibide 7-8-9 aylık olup iyice ağırlaşacağımız zamanlar var ozaman daha yorucu bu bekleme durumları, ben sırf bu bekleme işi olmasın diye hastane tercih etmedim, özel muayenehaneye gidiyorum, fiyat olarakta çok büyük fark yok, 20tl anca farkediyor, hatta belki bazı hastaneler için okadar bile fark yoktur.:46:

Senın omega daha pahalıymış daha mı iyi acaba:)))ıcınde kac kapsül var?Meyve konusunda aynı sekılde annem zorla yedırırdı:)sımdı yıne aynı yemek ıstemıyorum zorunlu olarak yıyorum:52:
Yoğurdu annem yapıyor evde sütçüden sut almaya başladık hamıle olduğumu öğrenince:)gercı ben sütçü sütüne guvenmıyorum yıne su karıştırıyorlar falan.Bazen marketten günlük alıyorum o sekılde idare ediyorum.
Ben hamıleliğin basından beri tavuk et balık tıksındım.Etı dana olarak azıcık yıyebılıyorum sadece.Doktorum baklıyata yönel dedi.
Senın muayene ayda 1 mı oluyor benım ayda ıkı kez 100 tl gidiyor.Riskli olduğum ıcın 15 günde 1.
Ikılı testım Mersınde özel hastanede 70 tl idi,muayene harıc.Ama Ankaradakı hastaneye sordum 35 tl dedi:))

Ben de ıcmeye çalışıyorum.Havalar ısındı soğuk soğuk daha iyi gidiyor.Esınde bılıyor iyisini:52:Gece su ıcmıyorum susuz mu kalıyor acaba kese:53:

Gec olsun güç olmasın canımcım:1:Çok sevindim herseyın yolunda olmasına:16:Bu zamanlar dıkkat etmen lazım doktor senı yormuş .Bence de doktor değiştir canım.

Suzan ben bıle bazen geceleri kalkıyorum acaba son aylarda bende senın gibimi olucam ya.Gece iki kez wc ama sonra uykuya geri dalmak çok zor oluyor.Doğru dıyosun bazı doktorlar sırf para için test yaptırıyor.

cnm ben ayda 1 gidiyorum 120 veriorum, geçen ay 2 kez gittim tahlil vs için ilk gitmemde 120 verdim ikinci gitmemde ücret alınmadı, 1 gidişte ödüyorsun diğer gidişte ödemiyorsun yani:49: hastane ile aynı fiyata geliyor, çok rahatım bekleme vs derdim yok, hamileliğimi ilk öğrendiğimde özel hastaneye gitmiştim ama kapıda 1 saat bekledim ve pekçok kişi vardı karnı burnunda bekleyen, gerçekten yorucu... tabi belki bazı hastaneler için geçerli değildir, kimileri varki çok sistematik çalışıyor, kimileride insanı kapıda beklemekten doğurtuyor böyle :)

ikili test dr dediki özel hastenede 150tl civarı tutar, hıfzısıhhaya gidersen 60-70 civarı tutar, ben hıfzısıhhaya gidicem ne gerek var 2katı ödemeye. ki doktorum ilk tahlilleri verdiğinde özel hastane tüm tahliller için 400 istedi benden, ama devlet hastanesinde tek kuruş ödemeden hepsini yaptırdım:13: bazılarıda soyguncu vala :)

çok sevindim nehircim hadi gözünüzaydın :16::16: nasıl güzel o kalp sesi değilmi :16:
benim kasık ağrılarım hep soldaydı ama hiç dikkat etmedim kuzumun nerde olduğuna :9: acaba bağlantısı varmı gerçekten , merak ettim bende :26: işte şu bekletme olayı varya sinir oluyorum buna gerçekten, kibide 7-8-9 aylık olup iyice ağırlaşacağımız zamanlar var ozaman daha yorucu bu bekleme durumları, ben sırf bu bekleme işi olmasın diye hastane tercih etmedim, özel muayenehaneye gidiyorum, fiyat olarakta çok büyük fark yok, 20tl anca farkediyor, hatta belki bazı hastaneler için okadar bile fark yoktur.:46:

cnm ben ayda 1 gidiyorum 120 veriorum, geçen ay 2 kez gittim tahlil vs için ilk gitmemde 120 verdim ikinci gitmemde ücret alınmadı, 1 gidişte ödüyorsun diğer gidişte ödemiyorsun yani:49: hastane ile aynı fiyata geliyor, çok rahatım bekleme vs derdim yok, hamileliğimi ilk öğrendiğimde özel hastaneye gitmiştim ama kapıda 1 saat bekledim ve pekçok kişi vardı karnı burnunda bekleyen, gerçekten yorucu... tabi belki bazı hastaneler için geçerli değildir, kimileri varki çok sistematik çalışıyor, kimileride insanı kapıda beklemekten doğurtuyor böyle :)

ikili test dr dediki özel hastenede 150tl civarı tutar, hıfzısıhhaya gidersen 60-70 civarı tutar, ben hıfzısıhhaya gidicem ne gerek var 2katı ödemeye. ki doktorum ilk tahlilleri verdiğinde özel hastane tüm tahliller için 400 istedi benden, ama devlet hastanesinde tek kuruş ödemeden hepsini yaptırdım:13: bazılarıda soyguncu vala :)

sağol canım:16:

iki doktor buldum özel hastane araştırıcam haftaya kadar bi yer bulmam lazım.
özel muayenehaneyi nasıl buldun canım benim içinde iyi olur.

selam kızlarrr. sohbet geçmişini okudum da kızlar siz bu topiği hamişler topiği yapmışsınız yaaa. :) maşallah diyorum.
efeeylül cüm biz cumartesi gidiyoruz mersineeee :) yani senin memleketine. şansıma da havalar serinliyor önümüzdeki hafta orasıda serin olcak.hava durumunda öyle diyor. ohh ne güzel gezerim :D canım benimde pazartesi kontrolüm vardı doktorda. bu ay 4 tane yumurtam olmuş. 1 tanesi solda ama o çatlamış . 3 tanede sağda. biri 23,5 mm digeri 21 mm ve 17 mm olmak üzere 3 tane. doktor çok iyi dedi. sen ne azimlisin öyle millet bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlar sen 2 aydır iki taraftanda yumurtluyorsun dedi. ayrıca yumurta büyüklüğümde çok iyiymiş. ve çatlama iğnesi bile vermedi kendileri çatlıcak onlar dedi. cidden de geçen ay da 25,5 mm ve 25 mm olmak üzere 2 yumurtam vardı ikisi de iğnesiz kendi çatladı kist filan olmadılar çok şükür. ayrıca doktorun muayenehanesinde çift rahimli bir hamiş vardı. doktorum bana daha önce anlatmıştı bir dahakinde randevuyu ayarlayalımda sizi tanıştrayım demişti. bu sefer tanıştık. 8,5 aylık hamile ve tam 9 ayı dolunca doğurcak gibimiş dr öyle dedi. basket topu gibi göbeği vardı yaa çok şirindi. ve de kız dans hocası imiş. hamile olduğu günden beri hep ayakta imiş .doktor ne kadar yatcaksın desede pek yatmamış. doktorum ilk 3 ay zorla yatırtmış onu :1: çok sağlıklı imiş bebek de annesi de. yani çift rahimin hiç bir zararı olmamış. bu kız benim doktoruma geldiğinde ağlayarak gelmiş. çünkü başka doktorlar rahimini ortadan kesip dikcez yapıştırcaz birbirine demişler. senin böyle çocuğun olmaz olsa bile gelişmez ölür demişler. ama benim doktorum böyle ameliyatlara şiddetle karşı çıkıyor. ve kız bir iki ay ilaç tedavisinden sonra hamile kalmış. ya işte Allah isteyince herşey mümkün. bana çok ama çok güzel moral verdi o kız. aynı normal hamile gibiyim hiç öyle kasmadım kendimi dedi. 8,5 aydır da işimi yapıyorum bırakmadım işi bile dedi. bebişi de çok sağlıklı imiş. 2-3 haftaya da doğumu varmış. bu gidişle tam 40 haftada doğurcak gibiymiş. neyse böyle işte canım benden haberler. sizden ne haberler var ???

aynen öyle yaşadıkça o anki ruh halime göre bu düşüncelerim değişecek bence.
tam olarak benim değişikliğimi tanımlayacak olursak şöyle :1:
güçsüz ve aciz görünmekten hiç hoşlanmam bu annem dahi olsa
dik dururum tek başıma mücadele verip başarabileceğimi göstermek isterim.
sende bu zor zamanlarını atlatacaksın inanıyorum,kızın kocaman oldu
onu gördükçe dahada güçlendiğine eminim.
bende onu karnımda gördükten sonra fikirlerim değişir biliyorum,
öptüm görüşürüz :54:

İnşallah canım benim bu zamanları atlatmayı çoooooooooooooook istiyorum:)))

sağol canım bilmiyorumki hayırlısı olsunda kız erkek farketmez :16::16:

araştırıyorumda yakın doktor nasıl bulucam :44:
çizelgede 2 gram olduğunu yazıyor kocaman olmuş :9::9:

Oyy oyy kıyamam ya maşallah:nazar::))tombikmi olucak ne:9:

Özel muaynehane 120 tl ise çok uygun dediğin gibi birde sen ayda 1 gidiyosun.Burada özelller 200-250 arası ve cok uzak yerler.
Benım 15 günde 1 gitmem gerektiğini dusunursen:52:bende bazen test sonucu ve ekstra kontrol için gittiğimde ucret ödemiyorum.10 günü asınca ucret ıstenıyor.Bazı özel hastaneler dediğin gibi devlet hastanesı gibi olmuş(Mersinde gittiğim hastane buna örnek 1 saat beklediğim oldu)tıklım tıklımdı:1:.Bu gittiğim hastane tam randevu saatıne göre alınıyor hatta açıl sancılı bır hasta varken bıle öncelık benım randevu saatım.Ben yerımı verıyorum acil diye.Doktor kapısındada kımse olmuyo çok rahat yani.
150 tl tutması mumkun değil Ankarada bıle 35 en fazla 70 olsun..Ben tahlıllerım ıcın özel hastanede ucret ödemedım hiç,kontrolume gittiğimde doktor kan,ıdrar vs istediğinde ucretsızdı.
Benım gittğim hastanenın bir diğer zinciri daha var başka semtte,orada ucret 87 lira nerdeyse bizimkinin iki katı,doğumda aynı sekılde iki kat.Yanı semtten semte değişiyor fiyatlar.

selam kızlarrr. sohbet geçmişini okudum da kızlar siz bu topiği hamişler topiği yapmışsınız yaaa. :) maşallah diyorum.
efeeylül cüm biz cumartesi gidiyoruz mersineeee :) yani senin memleketine. şansıma da havalar serinliyor önümüzdeki hafta orasıda serin olcak.hava durumunda öyle diyor. ohh ne güzel gezerim :D canım benimde pazartesi kontrolüm vardı doktorda. bu ay 4 tane yumurtam olmuş. 1 tanesi solda ama o çatlamış . 3 tanede sağda. biri 23,5 mm digeri 21 mm ve 17 mm olmak üzere 3 tane. doktor çok iyi dedi. sen ne azimlisin öyle millet bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlar sen 2 aydır iki taraftanda yumurtluyorsun dedi. ayrıca yumurta büyüklüğümde çok iyiymiş. ve çatlama iğnesi bile vermedi kendileri çatlıcak onlar dedi. cidden de geçen ay da 25,5 mm ve 25 mm olmak üzere 2 yumurtam vardı ikisi de iğnesiz kendi çatladı kist filan olmadılar çok şükür. ayrıca doktorun muayenehanesinde çift rahimli bir hamiş vardı. doktorum bana daha önce anlatmıştı bir dahakinde randevuyu ayarlayalımda sizi tanıştrayım demişti. bu sefer tanıştık. 8,5 aylık hamile ve tam 9 ayı dolunca doğurcak gibimiş dr öyle dedi. basket topu gibi göbeği vardı yaa çok şirindi. ve de kız dans hocası imiş. hamile olduğu günden beri hep ayakta imiş .doktor ne kadar yatcaksın desede pek yatmamış. doktorum ilk 3 ay zorla yatırtmış onu :1: çok sağlıklı imiş bebek de annesi de. yani çift rahimin hiç bir zararı olmamış. bu kız benim doktoruma geldiğinde ağlayarak gelmiş. çünkü başka doktorlar rahimini ortadan kesip dikcez yapıştırcaz birbirine demişler. senin böyle çocuğun olmaz olsa bile gelişmez ölür demişler. ama benim doktorum böyle ameliyatlara şiddetle karşı çıkıyor. ve kız bir iki ay ilaç tedavisinden sonra hamile kalmış. ya işte Allah isteyince herşey mümkün. bana çok ama çok güzel moral verdi o kız. aynı normal hamile gibiyim hiç öyle kasmadım kendimi dedi. 8,5 aydır da işimi yapıyorum bırakmadım işi bile dedi. bebişi de çok sağlıklı imiş. 2-3 haftaya da doğumu varmış. bu gidişle tam 40 haftada doğurcak gibiymiş. neyse böyle işte canım benden haberler. sizden ne haberler var ???

Evet geyik topiği birden hamile topiği gibi oldu:))Demek Mersine gidiyorsun:52:hadi gözün aydın benım yerımede ye bol bol tamam mı?Sen meterolojiye bakma orada hava pek serinlemez görursun gidince.yazlıklarını alda git.Denıze bıle girebilirsin yani dusun.
Dayımda yenı gitti Antalyadan geldi Mersine,anneannemle kalıyorlar suan:1:
Çok güzel haberler bunlar canım senın yumurtaların cok kalıtelı iyi bakmışsın onlara:))hayırlısıyla kızıma arkadaş yapıcaksın..
Onu okudum dans hocasıydı dımı?yanı böyle güzel haberler duyunca ınsanın moralı yerine geliyor.Bızde sağlıklı bir sekılde atlatıcaz ve doğurucaz...
Bızden haberler.Salı gunu kontrolüme gittim kızımız dedı doktor:))Bıraz mutsuz gibiydi hep arkasını döndü,esım ilk kez gördü usg de ve kızımız utandı sanırım arkasını döndü ona:))cınsıyetı net öğrenmek ıcın baya uğraştı doktor dönsede iki eliyle bacağının arasını kapatıyodu çok edepli maşallah:nazar:3lü -4li test gerek yok dedi 2 li test bızım için önemli riskin çok çok düşük zaten dedı.
14 hazıranda prof gelıcek ayrıntılı usg gircem o zaman inşallah 5-5 aylık olucam..Şimdilik bu kadar haber bızden.Asıl haberlerı senden bekliyorum.Mersinden,bebişten bu tatıl senın ıcın cok güzel olucak ve süprizlerle geliceksin..

zaten ılk ay ve son ay her halı ıle bırbırıne benzermıs canım agrıları sancıları endıselerıı vee uykusuzluguuu:37::49::55:

kızlar günaydın,

geçenlerde facede görmüştüm arasıra eşime hatırlatıyorum :52::52:
$imgsize.webp

Günaydın canım:16::1:benım kızım hiç onu bunu istemez şimdiden tutumlu:1:
Nasılsın nasıl gidiyor?

iyiyim canım biraz takılıyorum sonra kursa gidicem.sen napıyon:16:
benimde canım birşey istemiyo heleki sabahları.bizimki küçük yaa şimdilik fazla birşey isyemiyo herhalde:33:

iyiyim canım biraz takılıyorum sonra kursa gidicem.sen napıyon:16:
benimde canım birşey istemiyo heleki sabahları.bizimki küçük yaa şimdilik fazla birşey isyemiyo herhalde:33:

Bende kahvaltımı yaptım biraz bakınıyım dedim.Senın kurs ne zaman bıtıyor :36:

Back
X