- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
olmuşunuda denedik hamınıda
iksiide pek hoşumuza gitmedi,
yarısından yüzüme maske yapmıştım
Neyseki yüzüne gitmiş,yazık yani ucuz bişey değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmuşunuda denedik hamınıda
iksiide pek hoşumuza gitmedi,
yarısından yüzüme maske yapmıştım
Neyseki yüzüne gitmiş,yazık yani ucuz bişey değil![]()
evet canım eskiden kivilerde taneyle satılırdı pahalıydı
bence buda ilerde ucuzluyacak,o zaman bol bol yersin.
Kız burada hala taneyle satılıyor kiviucuz değilki:))avokadonun ucuzluyacağını sanmıyorum,Mersine gittiğimde yerim artık yapacak bişey yok.
9:00 - 18:00 kesintisiz muhabet topiği varya oraya gelsene
gırgır şamata kafa dağıtırsın biraz.
konular saçma sapan biri ortaya bişey atıyor herkes kafasına göre yazıyor işte
ara sıra ayıp şeylerde yazıyorlar ama sansürlü tabiki![]()
uzun bir aradan sonra selam kızlar ve bebişleriiii![]()
selam kızlar nasılsınız
biliyorum sizi ihmal ediyorum ama inanın öyle zaman geçiyorki doğru dürüst bilgisayar başına oturmuyorum.
ne var ne yok sizde.
perşembe günü 2li test yaptırdık değerler normal dedi doktor.ultrasonda videoda çekip verdiler arada bilgisayardan izliyoruzkan testini almadık bugün eşim alıcak.
perşembe doktora gidicez 2li testle beraber belki cinsiyetini de söyler![]()
Slm canım hiç sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor hayat?
Slm canım evet gelicem dedin iki hafta geçtisenin ikilini soracaktım ama gelmeyince kaldı.İyi olmasına sevindim
maşallah nazar değmesin.Bir an önce cinsiyetini de öğrensek hiç fena olmaz
![]()
sen napıyon canım bebişin nasıl![]()
Kahve içip çikolata yiyoruzbebişim çok yaramaz,kıpır kıpır doğru düzgün uyumuyor:))sürekli tepikliyor hatta dışarıdan bile göbeğim şekilden şekile giriyor.
azalt içme şu kahveyi
yaramaz çok cadı olacak demekki
ne zaman hissetmeye başladın tekmeleri
karnın büyüdümü kilo aldınmı ?
Azalttım iki yudum sadeceevet çok cadı bir kızımız olucak gibi görünüyor.İki,üç haftadır hissediyorum ama son bir haftadır beni sarsmaya başladı,tekmeler kuvvetlendi
karnım büyüdü canım ya sorma bazen 8-9 aylık gibi oluyorum.Kilomu hiç sorma 70-71 görüyorum
![]()
ayy ne güzel bende hissetmek istiyorum
6.ayın bitiyo canım karnının büyümesi normaltoplamda kaç kilo aldın peki.
bende 56,5 kilo ile hamile kaldım sabah tardıldım 55,6
3-5 gündür miniminnacık bi göbek var ama dışarıdan çok belli değil![]()
19-20.haftalarda hissediceksin canımyaa 6.ay bitmiyormuş 26.haftada bitiyormuş.Bu hafta hesapları bir garip gidiyor:))62 ile hamile kaldım desem 9 kilo aldım anlıycağın,ama ben çok yemiyorum ve kalça bölgede toplandı.Zaten dışardan görenler kızmı diyor
Sen çok hareketliysen az alırsın canım,hatırlıyorsan ben ilk 3 ay doğru düzgün kilo almamıştım.hatta verdiğim zaman bile oldu
Cici aldın mı hiç kız erkek giyebileceği renkte
ayy hesabı nasıl oluyoki ben 13+4 üm bugün.bu arada sata göre 4 gün önde bebişim
9 kilomubaya almışsın canım.son aylarda daha alıcaksın.doktorun ne diyo peki belki normal kilo alıyoda olabilirsin.
evet kızlarda kalça büyüyomuş bide erkek çocuklarıda göbek yukarıda daha dik oluyormuş.
ben şimdilik hareketliyim kursda bitti artık evdeyim zamanla nasıl olur bilmiyorum sağlıklı olsunda bebişlerimiz kiloyu fazla dert etme.
yok canım henüz almadım cinsiyeti belli olsun o zaman alırız,hem benimki aralıkda doğacak yazlık şeyler almak istemiyorum belki standart olan birşeyler olursa alırım.
toplam 40 hafta ya hani 20.haftada biz 5 aylık diyoruz ama bir 20 hafta daha düşününce 10 ay oluyor.4 hafta bir ay olarak hesaplanmıyormuş.Ama ben 36.haftaya geliyim yeter:))Doktorum hiç bir şey demiyor kilo konusunda öyle detaylı konuşmuyor.Hatta çok ilgisiz bu aralar çünkü hastaları çoğaldı.Bir de ben sezeryan olucağım için kilo çok önemli değil sanırım..
Nasıl geçti sınavların sertifikalarını aldınmı?Hadi bir an önce belli olsunda ilk cicisini görelim bu sezonda alıcağın yarım kollu,uzun kollu çıtçıtlı badi bol bol,kadife tulumlar oluyor indirimde onlardan alırsın.
şu ay hesabını bi araştırayım:44:
anladım canım sen yinede dikkatli ol herşey bebiş için
sınavım iyi geçti sertifika ekimde falan çıkar herhalde.
evet indirimdedir değilmi belli olsun hemen alıcam![]()