Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

evet canım eskiden kivilerde taneyle satılırdı pahalıydı
bence buda ilerde ucuzluyacak,o zaman bol bol yersin.

Kız burada hala taneyle satılıyor kivi:9:ucuz değilki:))avokadonun ucuzluyacağını sanmıyorum,Mersine gittiğimde yerim artık yapacak bişey yok.

Kız burada hala taneyle satılıyor kivi:9:ucuz değilki:))avokadonun ucuzluyacağını sanmıyorum,Mersine gittiğimde yerim artık yapacak bişey yok.

9:00 - 18:00 kesintisiz muhabet topiği varya oraya gelsene
gırgır şamata kafa dağıtırsın biraz.
konular saçma sapan biri ortaya bişey atıyor herkes kafasına göre yazıyor işte
ara sıra ayıp şeylerde yazıyorlar ama sansürlü tabiki :1:

9:00 - 18:00 kesintisiz muhabet topiği varya oraya gelsene
gırgır şamata kafa dağıtırsın biraz.
konular saçma sapan biri ortaya bişey atıyor herkes kafasına göre yazıyor işte
ara sıra ayıp şeylerde yazıyorlar ama sansürlü tabiki :1:

Tamam bakıyım bende:))

selam kızlar nasılsınız:16:

biliyorum sizi ihmal ediyorum ama inanın öyle zaman geçiyorki doğru dürüst bilgisayar başına oturmuyorum.
ne var ne yok sizde.

perşembe günü 2li test yaptırdık değerler normal dedi doktor.ultrasonda videoda çekip verdiler arada bilgisayardan izliyoruz :16: kan testini almadık bugün eşim alıcak.

perşembe doktora gidicez 2li testle beraber belki cinsiyetini de söyler:16:

uzun bir aradan sonra selam kızlar ve bebişleriiii :16::16:

Slm canım hiç sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor hayat?

selam kızlar nasılsınız:16:

biliyorum sizi ihmal ediyorum ama inanın öyle zaman geçiyorki doğru dürüst bilgisayar başına oturmuyorum.
ne var ne yok sizde.

perşembe günü 2li test yaptırdık değerler normal dedi doktor.ultrasonda videoda çekip verdiler arada bilgisayardan izliyoruz :16: kan testini almadık bugün eşim alıcak.

perşembe doktora gidicez 2li testle beraber belki cinsiyetini de söyler:16:

Slm canım evet gelicem dedin iki hafta geçti:9:senin ikilini soracaktım ama gelmeyince kaldı.İyi olmasına sevindim:nazar:maşallah nazar değmesin.Bir an önce cinsiyetini de öğrensek hiç fena olmaz:52:

Slm canım hiç sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor hayat?

Slm canım evet gelicem dedin iki hafta geçti:9:senin ikilini soracaktım ama gelmeyince kaldı.İyi olmasına sevindim:nazar:maşallah nazar değmesin.Bir an önce cinsiyetini de öğrensek hiç fena olmaz:52:

sen napıyon canım bebişin nasıl:16:

Kahve içip çikolata yiyoruz:9:bebişim çok yaramaz,kıpır kıpır doğru düzgün uyumuyor:))sürekli tepikliyor hatta dışarıdan bile göbeğim şekilden şekile giriyor.

azalt içme şu kahveyi :20:
yaramaz çok cadı olacak demekki :9::9:
ne zaman hissetmeye başladın tekmeleri :16:
karnın büyüdümü kilo aldınmı ?

azalt içme şu kahveyi :20:
yaramaz çok cadı olacak demekki :9::9:
ne zaman hissetmeye başladın tekmeleri :16:
karnın büyüdümü kilo aldınmı ?

Azalttım iki yudum sadece:17:evet çok cadı bir kızımız olucak gibi görünüyor.İki,üç haftadır hissediyorum ama son bir haftadır beni sarsmaya başladı,tekmeler kuvvetlendi:36:karnım büyüdü canım ya sorma bazen 8-9 aylık gibi oluyorum.Kilomu hiç sorma 70-71 görüyorum:19:

Azalttım iki yudum sadece:17:evet çok cadı bir kızımız olucak gibi görünüyor.İki,üç haftadır hissediyorum ama son bir haftadır beni sarsmaya başladı,tekmeler kuvvetlendi:36:karnım büyüdü canım ya sorma bazen 8-9 aylık gibi oluyorum.Kilomu hiç sorma 70-71 görüyorum:19:

ayy ne güzel bende hissetmek istiyorum:52::52:
6.ayın bitiyo canım karnının büyümesi normal:16:toplamda kaç kilo aldın peki.

bende 56,5 kilo ile hamile kaldım sabah tardıldım 55,6
3-5 gündür miniminnacık bi göbek var ama dışarıdan çok belli değil :9:

ayy ne güzel bende hissetmek istiyorum:52::52:
6.ayın bitiyo canım karnının büyümesi normal:16:toplamda kaç kilo aldın peki.

bende 56,5 kilo ile hamile kaldım sabah tardıldım 55,6
3-5 gündür miniminnacık bi göbek var ama dışarıdan çok belli değil :9:

19-20.haftalarda hissediceksin canım:16:yaa 6.ay bitmiyormuş 26.haftada bitiyormuş.Bu hafta hesapları bir garip gidiyor:))62 ile hamile kaldım desem 9 kilo aldım anlıycağın,ama ben çok yemiyorum ve kalça bölgede toplandı.Zaten dışardan görenler kızmı diyor:9:Sen çok hareketliysen az alırsın canım,hatırlıyorsan ben ilk 3 ay doğru düzgün kilo almamıştım.hatta verdiğim zaman bile oldu
Cici aldın mı hiç kız erkek giyebileceği renkte

19-20.haftalarda hissediceksin canım:16:yaa 6.ay bitmiyormuş 26.haftada bitiyormuş.Bu hafta hesapları bir garip gidiyor:))62 ile hamile kaldım desem 9 kilo aldım anlıycağın,ama ben çok yemiyorum ve kalça bölgede toplandı.Zaten dışardan görenler kızmı diyor:9:Sen çok hareketliysen az alırsın canım,hatırlıyorsan ben ilk 3 ay doğru düzgün kilo almamıştım.hatta verdiğim zaman bile oldu
Cici aldın mı hiç kız erkek giyebileceği renkte

ayy hesabı nasıl oluyoki ben 13+4 üm bugün.bu arada sata göre 4 gün önde bebişim :16:
9 kilomu:53: baya almışsın canım.son aylarda daha alıcaksın.doktorun ne diyo peki belki normal kilo alıyoda olabilirsin.
evet kızlarda kalça büyüyomuş bide erkek çocuklarıda göbek yukarıda daha dik oluyormuş.
ben şimdilik hareketliyim kursda bitti artık evdeyim zamanla nasıl olur bilmiyorum sağlıklı olsunda bebişlerimiz kiloyu fazla dert etme.
yok canım henüz almadım cinsiyeti belli olsun o zaman alırız,hem benimki aralıkda doğacak yazlık şeyler almak istemiyorum belki standart olan birşeyler olursa alırım.

ayy hesabı nasıl oluyoki ben 13+4 üm bugün.bu arada sata göre 4 gün önde bebişim :16:
9 kilomu:53: baya almışsın canım.son aylarda daha alıcaksın.doktorun ne diyo peki belki normal kilo alıyoda olabilirsin.
evet kızlarda kalça büyüyomuş bide erkek çocuklarıda göbek yukarıda daha dik oluyormuş.
ben şimdilik hareketliyim kursda bitti artık evdeyim zamanla nasıl olur bilmiyorum sağlıklı olsunda bebişlerimiz kiloyu fazla dert etme.
yok canım henüz almadım cinsiyeti belli olsun o zaman alırız,hem benimki aralıkda doğacak yazlık şeyler almak istemiyorum belki standart olan birşeyler olursa alırım.

toplam 40 hafta ya hani 20.haftada biz 5 aylık diyoruz ama bir 20 hafta daha düşününce 10 ay oluyor.4 hafta bir ay olarak hesaplanmıyormuş.Ama ben 36.haftaya geliyim yeter:))Doktorum hiç bir şey demiyor kilo konusunda öyle detaylı konuşmuyor.Hatta çok ilgisiz bu aralar çünkü hastaları çoğaldı.Bir de ben sezeryan olucağım için kilo çok önemli değil sanırım..
Nasıl geçti sınavların sertifikalarını aldınmı?Hadi bir an önce belli olsunda ilk cicisini görelim bu sezonda alıcağın yarım kollu,uzun kollu çıtçıtlı badi bol bol,kadife tulumlar oluyor indirimde onlardan alırsın.

toplam 40 hafta ya hani 20.haftada biz 5 aylık diyoruz ama bir 20 hafta daha düşününce 10 ay oluyor.4 hafta bir ay olarak hesaplanmıyormuş.Ama ben 36.haftaya geliyim yeter:))Doktorum hiç bir şey demiyor kilo konusunda öyle detaylı konuşmuyor.Hatta çok ilgisiz bu aralar çünkü hastaları çoğaldı.Bir de ben sezeryan olucağım için kilo çok önemli değil sanırım..
Nasıl geçti sınavların sertifikalarını aldınmı?Hadi bir an önce belli olsunda ilk cicisini görelim bu sezonda alıcağın yarım kollu,uzun kollu çıtçıtlı badi bol bol,kadife tulumlar oluyor indirimde onlardan alırsın.

şu ay hesabını bi araştırayım:44:
anladım canım sen yinede dikkatli ol herşey bebiş için:16:
sınavım iyi geçti sertifika ekimde falan çıkar herhalde.
evet indirimdedir değilmi belli olsun hemen alıcam:52::52:

şu ay hesabını bi araştırayım:44:
anladım canım sen yinede dikkatli ol herşey bebiş için:16:
sınavım iyi geçti sertifika ekimde falan çıkar herhalde.
evet indirimdedir değilmi belli olsun hemen alıcam:52::52:

Arastır canım,oh iyi ekimde göbüşün kocaman olur heeheh:52:
İndirimde evet chiccoda,h&m,c&a da vardı kışlık indirimde pijama takımları ve tulumlar çok çok ucuzdu.

bak ne buldum.

KAÇ AYLIK HAMİLEYİM?
Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Tekrar belirtmekte fayda var ki hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorularla kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yoktur, önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır çünkü gebelikte herşey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır. Gebelik toplam 40 haftadır. Doğumların çoğu 38-40 hafta arasında gerçekleşir. Bazen günü geçenlerde 41 haftada doğum gerçekleşir. Bunlar hesaplanırken de son adetinizin başladığı ilk güne göre hesaplanır.

bi video izledim anladığım kadarıyla benim 19 mart satım.nisan,mayıs,19 haziran yani yarın 3.ayım bitmiş oluyo:44:

Back
X