Diyet Cesaret İster :)

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
merhaba aranıza yeni katıldım, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. aslında demek istediğim tam da konu başlığındaki gibi; Diyet Cesaret İster. Ben çok diyete başladım yarım bıraktım, cildim yağlı ve sivilcelidir doktora gittim ilaç ve krem verdi yarım yamalak kullandım bıraktım. her doktor işimi hep yarım bırakmışımdır. ya da bi maske yapmam gerekir onu bile yarım bırakırım. böyle kötü bi huyum var. neyse konuyu uzattım biraz. burada birbirimizi cesaretlendirelim istiyorum. nasıl desem diyete başlarken mesela sizi teşvik eden şeyler var mıdır? bunlar bi kaç cümle veya resim vs de olabilir. benim yok maalesef o yüzden sizden yardım istiyorum bu konuda. :)

tam bir başarı sayılmaz ama başarılı bir gidişat dersek kilo vermeme,beni teşvik eden şey kendim oldum.buzdolabının kapısına evde var olan tüm duvar ve dolap aynalarına ve tartımın üstüne "bu kilondan memnun musun" yazdım silinmez kalın bir kalemle.böylece her sabah uyanıp yüzümü yıkadığımda güne neye dikkat etmem gerektiğini bilerek başlıyorum.üzerimi giyinip boy aynama baktığımda niye sinin cevabını görüyorum.kahvaltımı ya da diğer öğünlerimi hazırladığımda da neye dikkat etmem gerektiğini hatırlıyorum.kilomdan memnun değilim.bugün bunun için bişeyler yapmalıyım.öğünümü dr verdiği listeye sadık kalarak hazırlamalıyım. 2-3 gün sonra o kadar alıştım ki bu yazıya misafir olduğum yerlerde gözümün önüne geldi hep dikkat ettim yediğime içtiğime.
29.03.2013 de AÇ KARNINA 85,4 kg tartılmıştım diyetime ve spora başladığımda,şu an tartımın göstergesi 73,4ü gösteriyor.karnım fazlasıyla tok.22:00 gibi 2 pors.meyve yiyip yatcam:)
belki doğum kilolarım ondan hızlı gitti belki beraberinde gün aşırı kondüsyon ve plates yapıyorum o hızlandırdı nedir bilmiyorum ama çok memnunum :)
ikibuçuk ayda diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim...

Back